2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esram da gelmışş.. geceler yaşanmıyor sensizzz Esram... geceler uzun, geceler sessız.. annıo musun??

EvrimKuzey, defnedamla+, esrako+, gypsyesra+, sakaleynmaster+

pessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

hastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh

denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.

efrim kuziyi nası uyutuyosun???

bencede hq ama herkes mq yazıo:)) birileri yine eminmisin die sormadan oyle yzayım didim:1hug:

hiç merak etme daha sana soru sormak yada sordugun bir soruya yanıt vermek (senin deyiminle çok bilmislik yapmak ) gibi bir niyetim yok, geçmiste kaldı. sende benimle ilgili ima yapmayı bırakırsan sevinirim sayende burdaki ortamı bozan polemiklerden biri olmak istemiyorum, cirkinlestigin kadar çirkinlesebilirim emin olabilirsin,

denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.

efrim kuziyi nası uyutuyosun???

Hocam, ben onu uyutmuyorum.. onun uykusu ne zaman gelırse o zaman uyuyor.. yanı ben ıstedım dıey hayatta uyumaz. Kendısı uyur.. o da onun keyfıne kalmıs. Ama asagı yukarı yatıs saatlerı bellıdır, ıstısnalar harıcı.

(Ya ben de ilk kez bısı yapmak ıstıyorum,lüffen mudahele etmeyın :)) kaydirigubbakcemile3 )

Hocam, pembe tulumu sadece yatarken gıydırıyordur Elif, siz yanlış anladınız galıba sempatiksalakcinni

nerdeyse atlıyodum valla. sisi yanlış anlamayımda gerisini foşverin kuzum. yoksa nevayıda elifide yirim ben.

okulda babam kalsa gitmem valla dogo mike müdür filan takmaz kanımca.

nerdeyse atlıyodum valla. sisi yanlış anlamayımda gerisini foşverin kuzum. yoksa nevayıda elifide yirim ben.

okulda babam kalsa gitmem valla dogo mike müdür filan takmaz kanımca.

Ya benım unıversıtede bır arkadasım vardı, daha dogrusu gurubumuzda, naman nallahım hıc tadı tuzu olmazdı espırılerın falan.. uzun uzun acıklamalarını yapardı.. hanı vardır ya asla saka yapılamayan ınsanlar.. asla anlamazlar, sonra sen oturur onun uzun uzun acıklamasını yaparsın, sonra o daha uzun seklıyle sana gerı doner.. bı an o kız geldı aklıma ıste, gece vaktı bu kadar cıkıyor yenılık :)) ben de ole bı atlıyım dedım.

adas yapma yaa hasta mı oldun sendee ;(((
seninle sigara içme hayalleri kuruyordum çunku muhtemelen bende bebeksiz geleceğim,
aksam ece nin atesi çıktı aniden burun akıntısı vshastalıga dair herseyi geçmisti
hast goturdum merak ettik noluyor diye korktuk bask abirseymi var vs hafif derece idrar yolu enf çıktı yani lokosit çok az ama kultur alındı dr yinede antiboyitik baslayalım dedi ilk antibiyotigini içmis oldu buaksam kultur sonucuna gore ptesi devam edecez yadakesecez vs vs

bulastrıcı gribal bir durumu yok ancak atesli vs olursa ugrasmak istemiyorum birde yollarda çıkar falan paniklerim arabada diye, iboya bırakacagım muhtemelen atasehirden nurdanı mecidiyekoyden melek i alıp geleceğim insallah

efrim kendi kendinemi uyuyor emzikle filan. tamam biliyos pijamalarını giyip yatıyoda .

denizin emerek uyuması yoruyor sanki ya.

Yazdıgını sımdı gordum Esrako, sayfa atlayınca.. kotu manada dememıstır Pervin, yapmayın boyle ya.. valla uzuluyorum boyle seyler olunca.

Bu hastalık kız bebeklerde oluyor anladıgım kadarıyla daha cok.. dogru mu?

efrim kendi kendinemi uyuyor emzikle filan. tamam biliyos pijamalarını giyip yatıyoda .

denizin emerek uyuması yoruyor sanki ya.

Hocam bebeklıgınden berı aynı sekılde yatıyor, kımsenın ona sarılarak yatmasını sevmez, tek basına yatar, emzık ıle uyur, ayakta falan sallanmalara gelemez, basar yaygarayı.. uykusu geldı mı kendını yerlere atıyor.. oradan anlıyoruz uykusu geldıgını, yatagına koyuyoruz, bızden bırı de kendı yatagımıza uzanıyor.. kendı kendıne uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…