bencede hq ama herkes mq yazıo:)) birileri yine eminmisin die sormadan oyle yzayım didim:1hug:
aa efrim hayret ne iş sen bu saate kalmazdın
denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.
efrim kuziyi nası uyutuyosun???
(Ya ben de ilk kez bısı yapmak ıstıyorum,lüffen mudahele etmeyın :)) kaydirigubbakcemile3 )
Hocam, pembe tulumu sadece yatarken gıydırıyordur Elif, siz yanlış anladınız galıba sempatiksalakcinni
nerdeyse atlıyodum valla. sisi yanlış anlamayımda gerisini foşverin kuzum. yoksa nevayıda elifide yirim ben.
okulda babam kalsa gitmem valla dogo mike müdür filan takmaz kanımca.
adas yapma yaa hasta mı oldun sendee ;(((
seninle sigara içme hayalleri kuruyordum çunku muhtemelen bende bebeksiz geleceğim,
aksam ece nin atesi çıktı aniden burun akıntısı vshastalıga dair herseyi geçmisti
hast goturdum merak ettik noluyor diye korktuk bask abirseymi var vs hafif derece idrar yolu enf çıktı yani lokosit çok az ama kultur alındı dr yinede antiboyitik baslayalım dedi ilk antibiyotigini içmis oldu buaksamkultur sonucuna gore ptesi devam edecez yadakesecez vs vs
bulastrıcı gribal bir durumu yok ancak atesli vs olursa ugrasmak istemiyorum birde yollarda çıkar falan paniklerim arabada diye, iboya bırakacagım muhtemelen atasehirden nurdanı mecidiyekoyden melek i alıp geleceğim insallah
efrim kendi kendinemi uyuyor emzikle filan. tamam biliyos pijamalarını giyip yatıyoda .
denizin emerek uyuması yoruyor sanki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?