hesram soğan sarımsağı dene. bol su iç. börekleri dert etme. bana gönder ben yirim.
evet kızlarda daha çok oldugunu biliyorum idrar yolu enf. nun
erkeklerde mesela omrunde bir defa olursa ileri tetkik yapılmaz kizlarda 2 kez hak var sonrasında bobrek idrar yolları vs incelenir
bobrek taslı oglum oldugu için tum bu organlarla ilgili detayları oradan biliyorum,
birde bakıcı malum alt temizligi yapıyor simdi kafaya onu taktım acaba altını benmi temizliyim beni çagır kaka yaptıgında desem e abes olur onu birak isimi birakıp pat ona mı kalkacagım nasıl olacak bilmioyurm niye oldu diye dusunuyorum oysa herseyden olabilir
bende acıktım yarın için pisen kurabiyelerden iki tane çalıp yedim:))
nevaya koptum ya maşallah
esraaa geçmiş olsun sıcak bişeyler iç terlet kendini
dünür ecoşada geçmiş olsun
herkes çocuksuz geliyor güne bende kıvancı getirmesemmi acaba
ayaktayım evrimim
poğaçalar ancak pişti)
vereyimmi birer tanecik
ya evrim hassasiyeti anlatırken iste sanki iyi yapmadıgın ima etmis gibi olmak istemiorum,
kimse anne gibi olamıyor ya bunu birkez daha anlıyorsun
birseye sahitoluyorum mesela yemek yerken agzının etrafına bir suru yemek yayılıyor ben onları kasıkla toplarım bir kasık eder nerdeyse baktım o islak mendille onları silior ama meyva en zor yedigi ogundu onda gordum çorbalarda da yapıyorsa yarısı gider corbanın :) yani ben orda kıymık kalsa toplayıp agzına sokmaya çalısıyorum
alt temizligdie bu sekilde tabi kimse benim kadar titizlenemez de iste uslubunca anlatma olayı geriyor beni herseyi ne sekil soylesem ayıp olmasa yanlıs anlamasa bir noktada nsonra ehehh diyorumben annesiyim dusunmeden aklıma geldigi gib soyliyim ama yapamıyorum iste
adam calıstırmak banagore degil bir egilip bukuluyorum birseyi uyarırken gormelisin :)) sunu soyl eyapsak ne dersin yanlıs anlama su nedenle vs vsv sv sonra kendimi salak gibi hissediyorum)
hakikaten yaa gunun anlam ve onemine acayip yerine getiriliyorbebeksiz hatunlar bulusması ki hiç bu kadar bebeksiz iken bulusmamıstık en son hamile ikendi :))
sonra malum yapısık yasadık hep keyifli olacak valla bebeksiz olmakda :)
ben götüreyim en iyisi kıvançı afike arkadaş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?