2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet dilek getir mıncıklayım rahat rahat damadımı :)

evrim haklısın iste kendimi hazırlayıp hazırlayıp konusma yapıyorum banu ile sunu soyle yapalım alt temzileme isinide daha ozenli yapmasını istemek farz oldu

esrakocum geçmiş olsun. çok sürmeden iyileşir inşallah. bencede uyar banuyu.

bende herkese neyi nasıl yapması gerektiğini söyleyebilirim ama iş nazlıya gelince kırk kere düşünüyorum. ayrıca bende o yüzünde kalanları vermem , yedirirkende silmem yüzünü rahatsız oluyor .

meyveyi eline versen yemiyormu artık?????

damlacım benim kıl kızım :) yuzunde yemekler kalınca rahatsız olur hemen elini atar kasımaya baslar kendince silmeye kalkar
bizimki zor yiyorbu ara birde çok suruluyor agız etrafına onlar yarım kasıktan fazla ediyor kimi zaman yiyecek yariya duser onları vermezsem

istahsız bir buyuk çocuktan sonra acayip yedirme besleme arzusunda oluyormus insan takmısım yedircem diye off diyorum ya damla bosa gitsin istemiyorum benimkide biraz abartı sanırım

gun topigine bakacagım bulamıyorum birturlu deli olacagım deminden beri google dan dahi arattım neyin altına koydular bu topigi of bi hatırlasam aktiviteler bulusmalar cart curt yok bulamadım., hep sirket pc den girmisim bu yeni topige varmı online olanlardan bilgisi olan :)

meyveyi elinde yiyor yani mandalinanin zarını çıkarıyoruz epey yiyor oyle epey dedigim birkaç dilim
bugun elma minik minik kesip vermis banu ben inanamadım ama ceyrek elma yedigini soyluyor dogrudur harelde sasırdım bende vericem boyle boyle yediririz belki ama doyurcu porsiyon olmayınca içim rahat etmiyor eksikyiyor diye

kıyamam sana ya. o zaman yarım porsiyon daha ekle ecenin yiyeceklerine.

yazmamın nedeni annesi yedirmediği için öyle diye üzülme. bende olsam denize böyle yedirirdim demek istedim. efrimin üniversite arkadaşı gibi oldum ama açıklamak istedim:)))

bence süper meyve olayı .

bide buluşma topiği nerde bilmiyom. bilmekde istemiyom. siz istanbullularada bazen gıcık oluyommm.

melek gelmis her gelene sorayım nerde bizim bulusma topigi melek damla gıcıkmıs bize yardımcı olmuyor:)))

:) İstatistiklere git orda yazdığın mesajlara bak konuyu görürsün.bende baktım göremedim başka yere taşımışlar galiba.

Ayrıca katılıyorum sana Esra yanağının kenarında kalan yemekler konusunda,yoksa nasıl anlıcam nekadar yedğini.

View My Video

abiye taklidi yapan nevoş

masallahhh nevosa...ecede yaklasık 3aydır filan bu tip taklitler yapıo encokta kendi taklidini...cok sıpalar cokkk

gecmiş olsun kuzum kıyamamm

dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya (

esrako emin olabilirsin ..kesinlikle dusunmuorum dunyan yansa cevap yazmam (birkac kisiye yaptıgım yada onların bana yaptıgı gibi) kaalede almam seninde yapmıyacagını biliorum.rahat ol polemik yaratacak durum yok ..ustunede alınma benim tarzım bu yeri gelince bikac bisey soylerim isteyen uzerine alır istemeyen dokunmaz..

View My Video

abiye taklidi yapan nevoş
ama bu pembe soluncan cok tatli, cizgi film kahramani gibi:))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olma hasta olma, git karabiberli karisim ic, vitamin depola, evrim gelsin iyilestirsin seni, iyiles, noolluuuuurrrrrr...yaaa gellll, iyiles noluuurrrr...
denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.

efrim kuziyi nası uyutuyosun???
aa sen bilmiyomusun hocam, kuzy picamalrini giyip dislerini fircalayip iyi geceler dileyip yatiyor kendiliginden..

Bu hastalık kız bebeklerde oluyor anladıgım kadarıyla daha cok.. dogru mu?
malesef daha cok kizlarda oluyor, yillarca cekmis biri olarak, nefret ederim idrar yolu enfeksiyonundan.

off ben anneme bile zar zor soyluyorum sunu sole yap bunu bole yap diye, uyuturken yedirirken, nasil icgudusel biseyse, ben yapinca oluyor..ilk once biraz kiziyor soylenince ama benim yontemlerin dogru oldugunu gorunce bisey demiyor..
dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya (

kiyamma ya artik istediklerini rahatca anlatsalarda bizde bilsek, cok tedirgin oluyorum bilemeyince..

tesekkurler arkadaslarim hayirli olsun dilekleri icin..

insanoglu ne tuhaf bi haftada turkiyede sanki hic brukselde yasamamisim gibi hissediyorum, beyin hemen siliyor gereksiz ve istenmeyen durumlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…