damlacım benim kıl kızım :) yuzunde yemekler kalınca rahatsız olur hemen elini atar kasımaya baslar kendince silmeye kalkar
bizimki zor yiyorbu ara birde çok suruluyor agız etrafına onlar yarım kasıktan fazla ediyor kimi zaman yiyecek yariya duser onları vermezsem
istahsız bir buyuk çocuktan sonra acayip yedirme besleme arzusunda oluyormus insan takmısım yedircem diye off diyorum ya damla bosa gitsin istemiyorum benimkide biraz abartı sanırım
hastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh
ama bu pembe soluncan cok tatli, cizgi film kahramani gibi:))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olma hasta olma, git karabiberli karisim ic, vitamin depola, evrim gelsin iyilestirsin seni, iyiles, noolluuuuurrrrrr...yaaa gellll, iyiles noluuurrrr...hastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh
aa sen bilmiyomusun hocam, kuzy picamalrini giyip dislerini fircalayip iyi geceler dileyip yatiyor kendiliginden..denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.
efrim kuziyi nası uyutuyosun???
malesef daha cok kizlarda oluyor, yillarca cekmis biri olarak, nefret ederim idrar yolu enfeksiyonundan.Bu hastalık kız bebeklerde oluyor anladıgım kadarıyla daha cok.. dogru mu?
bak bu cok dogru.. Fatoş ıkı cocuk buyutmus, Kuzey ı canı kadar sevıyor.. yanı ölüyor Kuzey ıcın o kadar dıyeyım.. ama yıne de benım kadar olamıyor.. annenın baktıgı gıbı kımse olamaz haklısın ama ısın ucundakı Ece ıse soyleyeceksın Esra.. ev temızlıgı degıl bu,nacızane.. ben de bıraz despoıtumdur bu konularda.. 10 senelık İ.K cı olunca boyle oluyor sanırım.
off ben anneme bile zar zor soyluyorum sunu sole yap bunu bole yap diye, uyuturken yedirirken, nasil icgudusel biseyse, ben yapinca oluyor..ilk once biraz kiziyor soylenince ama benim yontemlerin dogru oldugunu gorunce bisey demiyor..meyveyi elinde yiyor yani mandalinanin zarını çıkarıyoruz epey yiyor oyle epey dedigim birkaç dilim
bugun elma minik minik kesip vermis banu ben inanamadım ama ceyrek elma yedigini soyluyor dogrudur harelde sasırdım bende vericem boyle boyle yediririz belki ama doyurcu porsiyon olmayınca içim rahat etmiyor eksikyiyor diye
dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?