Hayata bak.. önceden yüzümüze surecegımız seylere bakardık netten.. şimdide ekmeğin üzerine sürülecek seylere bakıyoruz marketlerden..
bilmiodum canım ogrendim saol...senide seviorum bebeim ayıpsın..korunmakmı oda ne ben korunmam kaderciyim
ben burdaayyyyiimmmm...mama yidik film izliyos kuzenle.. ya benim canim bisiler istiyor..........off keske tatli alsaydim.....
Ohhh sefanız olsun. Böyle durumlarda profiterol iyi gider...
saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum
Bisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))
hastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh
ben ne aşırsam bu saatte
günün anlam ve onemıne uygun bır gun oldu haketen haa.. sen getır de barı Kıvanc tum bebeklerı temsıl etsın :))
dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya(
:) İstatistiklere git orda yazdığın mesajlara bak konuyu görürsün.bende baktım göremedim başka yere taşımışlar galiba.
buarada dunku surus testimden bahsetmeyi unuttum, bana vericleri arabayla istanbul trafigine ciktik bi yarim saatlik tur yaptik hocayla, adam cok guzel araba kullaniyorsun bi bayan icin didi, ama istanbul icin pratigin yetersiz dedi, burasi hicbiyere benzemez didi, bikac dersle ve pratikle bi haftaya pisersin ama suan arabayi veremeyiz istanbul trafiginee tek basina cikamazsin didi..
napalim bikac ders alicaz sehir ici, ama tahmin ediyordum istanbul trafigi cidden bruksele bezemiyor, resmen koyden indim sehire modu oldum..
olsun nurdancımmcım pratik yaparsın zeki kadınsın sen onuda becerirsin. lakin istanbul trafiğine olan aşkını unutma hatırlatıcem sana:)))
doktora konusunda yazınca ; senin durumunu okuduğumda içim cız etmişti. yazamadım hiçbişey. inşallah bitirebilirsin inşallah. çok sevinenlerden biride ben olurum.
efrim kendi kendinemi uyuyor emzikle filan. tamam biliyos pijamalarını giyip yatıyoda .
denizin emerek uyuması yoruyor sanki ya.
ya evrim hassasiyeti anlatırken iste sanki iyi yapmadıgın ima etmis gibi olmak istemiorum,
kimse anne gibi olamıyor ya bunu birkez daha anlıyorsun
birseye sahitoluyorum mesela yemek yerken agzının etrafına bir suru yemek yayılıyor ben onları kasıkla toplarım bir kasık eder nerdeyse baktım o islak mendille onları silior ama meyva en zor yedigi ogundu onda gordum çorbalarda da yapıyorsa yarısı gider corbanın :) yani ben orda kıymık kalsa toplayıp agzına sokmaya çalısıyorum
alt temizligdie bu sekilde tabi kimse benim kadar titizlenemez de iste uslubunca anlatma olayı geriyor beni herseyi ne sekil soylesem ayıp olmasa yanlıs anlamasa bir noktada nsonra ehehh diyorumben annesiyim dusunmeden aklıma geldigi gib soyliyim ama yapamıyorum iste
adam calıstırmak banagore degil bir egilip bukuluyorum birseyi uyarırken gormelisin :)) sunu soyl eyapsak ne dersin yanlıs anlama su nedenle vs vsv sv sonra kendimi salak gibi hissediyorum)
dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya(
buarada dunku surus testimden bahsetmeyi unuttum, bana vericleri arabayla istanbul trafigine ciktik bi yarim saatlik tur yaptik hocayla, adam cok guzel araba kullaniyorsun bi bayan icin didi, ama istanbul icin pratigin yetersiz dedi, burasi hicbiyere benzemez didi, bikac dersle ve pratikle bi haftaya pisersin ama suan arabayi veremeyiz istanbul trafiginee tek basina cikamazsin didi..
napalim bikac ders alicaz sehir ici, ama tahmin ediyordum istanbul trafigi cidden bruksele bezemiyor, resmen koyden indim sehire modu oldum..
hatirlat hocam:))
insallah bitirebilirim, olmazsa da saglik olsun, hayatta insanin huzurundan mutlulugundan onemli bisi yok..
Özlem , gördüm cnm,açıklama yapman büyük incelik öpüyorum seni çok.
özüm balım bende seni kıpır hallerinle özlüyorum . hep böyle kal....!!!!!
günaydın ..kaç gündür misafir ağırlıyorum eşime geçmiş olsunagelen giden maşallah bitmedi..en son dün akşam kaynım kayınvalidme felan geldi..şimdi herks biryere dağıldı tuba amcası yengesi gezmeye gitti..yusuf beyle tekim..eşimde göreve başladı..
hüsolim geldi. iş bankası yayınlarından bisürü kitap almış. bayıldım. denizde bayıldı. hareketli, yapıştırmalı, hikaye kitapları, renkli resimli karışık ,işte. ayrıca ve önemlisi tabi fiyatları çok uygunmuş. benim kitapçılarda o kitaplara verdiğim parayı bilmediği için, onun hepsine verdiği parayla ben ancak bir tane alıp geliyodumda ,
birde iş bankası çalışanlarına %40 indirim yapıyorlarmış o uygun fiyatlar üzerinden. varsa tanıdığınız kesinlikle bakınız.
ığğğ bende cok kıcıık oluyorum o hatun kişileree.bence süper meyve olayı .
bide buluşma topiği nerde bilmiyom. bilmekde istemiyom. siz istanbullularada bazen gıcık oluyommm.
yaa ne süperr cok özendım maşşalah.jeske bızım kuzuda bu seklıde uyusa.Hocam bebeklıgınden berı aynı sekılde yatıyor, kımsenın ona sarılarak yatmasını sevmez, tek basına yatar, emzık ıle uyur, ayakta falan sallanmalara gelemez, basar yaygarayı.. uykusu geldı mı kendını yerlere atıyor.. oradan anlıyoruz uykusu geldıgını, yatagına koyuyoruz, bızden bırı de kendı yatagımıza uzanıyor.. kendı kendıne uyuyor.
cok şükür hıc olmadık inş olmayız.ama bızım doktorda öle dıdı,kız bebkler daha kolay yakalanıyormus özellıkle kakayı temızlerken cok dıkat edılmelıymıs.Bu hastalık kız bebeklerde oluyor anladıgım kadarıyla daha cok.. dogru mu?
gecmıs olsun Ece hanıma.cabuk atlatır inşadas yapma yaa hasta mı oldun sendee ;(((
seninle sigara içme hayalleri kuruyordum çunku muhtemelen bende bebeksiz geleceğim,
aksam ece nin atesi çıktı aniden burun akıntısı vshastalıga dair herseyi geçmisti
hast goturdum merak ettik noluyor diye korktuk bask abirseymi var vs hafif derece idrar yolu enf çıktı yani lokosit çok az ama kultur alındı dr yinede antiboyitik baslayalım dedi ilk antibiyotigini içmis oldu buaksamkultur sonucuna gore ptesi devam edecez yadakesecez vs vs
bulastrıcı gribal bir durumu yok ancak atesli vs olursa ugrasmak istemiyorum birde yollarda çıkar falan paniklerim arabada diye, iboya bırakacagım muhtemelen atasehirden nurdanı mecidiyekoyden melek i alıp geleceğim insallah
dımı yaaa,ister trafık olsun ister insanları hött olsun.ülkemız gıbısı varmı.hoş geldın böbüş hersey yolunda gıtsın inş.hayatındaBisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))
pembeeelı hanımm yıyım senı olmazmı.yavrum, bu Neva sizi okutacak sölim sana
gecmıs olsun kuşum.bencede gıtme yaa,bendde yokum zatı gitme boşverrhastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh
hala yıyormu severek.Evrımım bıtmıstır senı tarhana.azcıcık daha istermısın yavrıu kusa.Tusı kek falan yemez.. sekerlı seylerı pek sevmez.. sevdıgı seyler bı elımın bes parmagını gecmez.. tazefasulye, Tuba nın gonderdıgı tarhana corbası, bu aralar sapıklar gıbı dadandıgı domates,kıtır kıtır yemeyi sevdiği badem, aycekırdegı.. bunlara asla hayır demez.. gerısını burnumdan getırerek yer. Neeredeeee kaldı kek??
döverımmm senı yaa.nası 50 kılosun nasııı ben kıt kanaat bı 5 kılo vermıstım onunda yarısını gerı almısım delırcemmm50 kiloyum kıskanın beni, zayıflayın artık 1 kilo 1 kilo verindal gibi olun yaza kadar. yoksa yerleşecek bu doğum kiloları 1 sene geçti can simidiyle dolaşmayın çıtır çıtır hatunlar olun bence cok zor değil.
yavru sen buncaaa işi nasıl yapıyorsun allasenbende denizin fotoları göremedim yaff
özlemim anam geldi kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım
mutfağımı su bastı halıları kaldırdım
kombi bozuldu iki gün doğalgazsız sıcak susuz kaldım
buzdolabımı komple boşalttım içini dışını temizledim
ütülerimi yaptım dağğğ gibilerdi
bende Tugba kızımda Şevval.memenun oldum şekersempatiksalakcinni
PUKKET--------------------- Buket,
SAKALEYNMASTER--- Derya,
DEFNEDAMLA------------ Damla,
NORRAA--------------------- Nurdan,
Aspirinn----------------------- Eda,
Brokoli-------------------------Nur,
Pinky_42---------------------- Gülistan,
Dnzyildizi84------------------ Özlem,
Esrako------------------------- Esra,
Evrimkuzey------------------- Evrim,
Mumy.2009--------*
Babymom----------*
Maviş83------------*
Sarmasik-----------*
Marigold------------*
Minik_kelebek----*
Tazefasulye-------*
Emrem1997------*
Fasulyeko---------*
Glzfb-----------------*
Mercimekim------*
Birde SEÇİL yar ama onunda nicki aklımda değil
Arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar, Diğer arkadaşlardan özür dileyerekten isimlerini rica ediyorum.. tabi vermek isterseniz.
Bu listeyide hemen silebilirim istemezseniz.
Kızımın adını çoğunuz biliyosunuz zaten--- DEFNE
Benim adımda-- SEMRA
yaaa dimek öyleee.saten yapmadın bana fettucini mettucını.dahada olsa gelmem,halbuse ne cok sevmıstım senı:sinifsinif:güliz fetucini sadece evrime özel olacakdı dahada kimseye yapmazdım
davosada çıkmam .öyleeee!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?