2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada dunku surus testimden bahsetmeyi unuttum, bana vericleri arabayla istanbul trafigine ciktik bi yarim saatlik tur yaptik hocayla, adam cok guzel araba kullaniyorsun bi bayan icin didi, ama istanbul icin pratigin yetersiz dedi, burasi hicbiyere benzemez didi, bikac dersle ve pratikle bi haftaya pisersin ama suan arabayi veremeyiz istanbul trafiginee tek basina cikamazsin didi..
napalim bikac ders alicaz sehir ici, ama tahmin ediyordum istanbul trafigi cidden bruksele bezemiyor, resmen koyden indim sehire modu oldum..

Hayata bak.. önceden yüzümüze surecegımız seylere bakardık netten.. şimdide ekmeğin üzerine sürülecek seylere bakıyoruz marketlerden..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
bilmiodum canım ogrendim saol...senide seviorum bebeim ayıpsın..korunmakmı oda ne ben korunmam kaderciyim

opuyorumnanaktan bende kuzen sayesinde öğrendim benim doktor doğum kontrol hapı vermişti ama yanında bir ilaç daha vardı kullandı birkaç ay rahattı sonra ilaç bünyeme zarar veriyor diye bırakmıştı... Amanın Ecoş a her an kardeş gelebilir desene... aklinialirimsmile
ben burdaayyyyiimmmm...mama yidik film izliyos kuzenle.. ya benim canim bisiler istiyor..........off keske tatli alsaydim.....

Yarına da midende boş yer bırak Nurdanım Hoş benim mide sende olsaydı her daim boş bir yeri olurdu ama kaydirigubbakcemile3
Ohhh sefanız olsun. Böyle durumlarda profiterol iyi gider...

off bayılırım kendilerine her durumda favori tatlılarımdır kazandibi profiterol falan cokacimcoook
saclarımı kestirdim fonlettim kas bbıyık aldırdım agda icin gun aldım daglar kadını modundan cıkıorum

Birde foto alalım o zaman ne mutlu sana kilo yerinde saç baş yerinde mini eteklerde alınmış güle güle kullan cnm..
Bisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))

Oyyy kıyamam inş. hep mutlu eder seni İst. ve yeni işin :1hug:
View My Video

abiye taklidi yapan nevoş

Yirimmm seni çok tatlı minnak abiye Maşallah..

Geçmiş olsun canım ya acil şifalar diliyorum sana yarına bomba gibi ol inş.
ben ne aşırsam bu saatte

Sabh kilo konusunun üzerine çok durunca böyle oldu işte kaydirigubbakcemile3 Benim yüzüme tokat gibi yapıştı Deprsyon modunda yedim, yedim, yedim.... Allahtan 1-2 kilocuk almışım pazartesi spor salonu yolları taştan bana kafamçokkarıştı
günün anlam ve onemıne uygun bır gun oldu haketen haa.. sen getır de barı Kıvanc tum bebeklerı temsıl etsın :))

kaydirigubbakcemile3 gece gece bayağı formunuzdaymışsınız hanfendü sengözlerimebaksanab
dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya (

Geçmiş olsun canım benim bir def başıma geldi ne olduğunuda bilememk çok kötü ya çığlık çığlığa susturamıyorsun :1no2:
:) İstatistiklere git orda yazdığın mesajlara bak konuyu görürsün.bende baktım göremedim başka yere taşımışlar galiba.

Gördün mü Melek yzdıklarımı cevap verememiştim kusura bakma ya Özde cadısından :bbo:

Esrako geçmiş olsun Ecoş a... Bugün bol bol eğlenin yerimize yerimseniben
Damla hocam sizde sık sık giriyorsunuz artık süper oluyor valla çok glüyorum alkisalkisalkis
Hava nasıl yağmurlu burada ya :1no2: Çamaşırlar dünden az nemliydi kurusun diye astım dışarı yeniden ıslattım nasıl göremedim yağmuru ya :çok üzgünüm: Özde nin kıyafetleride kalmadı ya!
Buket bu havada birde makine bozulması çok sıkıcı cidden ya kafamçokkarıştı
Evrim dün o sevgi pıtırcıklarını iledim gece bahçesi çok şirinlermiiş ya sağol.. Özde sayelerinde mamasını daha çabuk bitirdi.. sositososito

Bak ne kdr güzel çok sevindim birkaç küçücük dersten sonra altında arabanda olacak ahh birde trafiği olmasa süper olurdu ama sen onun üstesinden de gelirsin kaydirigubbakcemile5

olsun nurdancımmcım pratik yaparsın zeki kadınsın sen onuda becerirsin. lakin istanbul trafiğine olan aşkını unutma hatırlatıcem sana:)))

doktora konusunda yazınca ; senin durumunu okuduğumda içim cız etmişti. yazamadım hiçbişey. inşallah bitirebilirsin inşallah. çok sevinenlerden biride ben olurum.

hatirlat hocam:))
insallah bitirebilirim, olmazsa da saglik olsun, hayatta insanin huzurundan mutlulugundan onemli bisi yok..

efrim kendi kendinemi uyuyor emzikle filan. tamam biliyos pijamalarını giyip yatıyoda .

denizin emerek uyuması yoruyor sanki ya.

biz de emerek uyuyoruz ve ben acayip yoruluyorum..deliksiz uyumak istiyorum artık..

seni anlıyabiliyorum Esra cım..benden de kesin kez patron olmaz..süklüm püklüm olurum o tip konularda..ama Ece nin rahatsızlandığını söyleyip daha bi dikkat etmesi gerektiğini göstererek anlatabilirsin..bak o konuda rahat olurdum ben..yoksa acısını sen çekiyorsun..O evine gidiyor, uyuyor mışıl mışıl..

dunku mesajımdan sonra ece cıglık atarak uyandı cok agladı zor susturduk yanımda yatırdım neresi agrıodu bilemedik ya (

alla alla nesi vardı ki yavrumun..klasiktir diş mi acabaa??

valla Nurdan İstanbul da kullanan birisi dünyanın heryerinde kullanabilir bence de..avrupa da bu kadar trafik yok, krallara riayet var..var da var..ilk sürüşte bu sözleri duyduysan bir iki pratikle çözersin olayı..

hatirlat hocam:))
insallah bitirebilirim, olmazsa da saglik olsun, hayatta insanin huzurundan mutlulugundan onemli bisi yok..

çok çok haklısın..absolutely katılıyorum..

günaydın ..kaç gündür misafir ağırlıyorum eşime geçmiş olsunagelen giden maşallah bitmedi..en son dün akşam kaynım kayınvalidme felan geldi..şimdi herks biryere dağıldı tuba amcası yengesi gezmeye gitti..yusuf beyle tekim..eşimde göreve başladı..

hüsolim geldi. iş bankası yayınlarından bisürü kitap almış. bayıldım. denizde bayıldı. hareketli, yapıştırmalı, hikaye kitapları, renkli resimli karışık ,işte. ayrıca ve önemlisi tabi fiyatları çok uygunmuş. benim kitapçılarda o kitaplara verdiğim parayı bilmediği için, onun hepsine verdiği parayla ben ancak bir tane alıp geliyodumda ,

birde iş bankası çalışanlarına %40 indirim yapıyorlarmış o uygun fiyatlar üzerinden. varsa tanıdığınız kesinlikle bakınız.

DERYAM ÇOK GEÇMİŞ olsun, önce eşine , sonrada sana hem eşin hemde misafirler açısından.

dinlen yusuf paşam izin verdiğince....

Özlem , gördüm cnm,açıklama yapman büyük incelik öpüyorum seni çok.

opuyorumnanaktan yanlış anlaşılmak istemem canım hiçbir zaman aklinialirimsmile
özüm balım bende seni kıpır hallerinle özlüyorum . hep böyle kal....!!!!!

opuyorumnanaktan bende hep kıpır kıpır olmak istiyorum sağol hocam yerimseniben

Eşin daha iyi canım değil mi? Kayınvalide inş. çok kalmaz :bbo: Tubiş gezmeye çıkmış sende keşke Yusuf paşa uyusada sende uyusan dinlensen...

Ohh güle güle okuyun Bol bol depolayın bilgileri şirinem Denizime aklinialirimsmile

bence süper meyve olayı .

bide buluşma topiği nerde bilmiyom. bilmekde istemiyom. siz istanbullularada bazen gıcık oluyommm.
ığğğ bende cok kıcıık oluyorum o hatun kişileree.
yaa ne süperr cok özendım maşşalah.jeske bızım kuzuda bu seklıde uyusa.
Bu hastalık kız bebeklerde oluyor anladıgım kadarıyla daha cok.. dogru mu?
cok şükür hıc olmadık inş olmayız.ama bızım doktorda öle dıdı,kız bebkler daha kolay yakalanıyormus özellıkle kakayı temızlerken cok dıkat edılmelıymıs.
gecmıs olsun Ece hanıma.cabuk atlatır inş
Bisey soyliyyimmi Istanbuluin bu berbat trafiginden bile zevk alirmi insan, bugun otobuste avrupadan anadoluya tam iki saat surdu gelmem ama cok mutluydum, hele o yagmurda.. ulkemi seviyorum ben:))
dımı yaaa,ister trafık olsun ister insanları hött olsun.ülkemız gıbısı varmı.hoş geldın böbüş hersey yolunda gıtsın inş.hayatında
View My Video

abiye taklidi yapan nevoş
pembeeelı hanımm yıyım senı olmazmı.yavrum, bu Neva sizi okutacak sölim sana
gecmıs olsun kuşum.bencede gıtme yaa,bendde yokum zatı gitme boşverr
hala yıyormu severek.Evrımım bıtmıstır senı tarhana.azcıcık daha istermısın yavrıu kusa.
tarıf kagıdımı bulamıyorum.anama gıdıp tekrar yazdıracagımm.cok mahcubum sana karsı.bı msj atamadım sana:kedi:

döverımmm senı yaa.nası 50 kılosun nasııı ben kıt kanaat bı 5 kılo vermıstım onunda yarısını gerı almısım delırcemmm
yavru sen buncaaa işi nasıl yapıyorsun allasen
bende Tugba kızımda Şevval.memenun oldum şeker
güliz fetucini sadece evrime özel olacakdı dahada kimseye yapmazdım
davosada çıkmam .öyleeee!
yaaa dimek öyleee.saten yapmadın bana fettucini mettucını.dahada olsa gelmem,halbuse ne cok sevmıstım senı:sinifsinif:

hava actı bugun.kacgundur yagmurluydu.ama bıızım kız yagmurmu dınler.aglıyo adda dıe.mecbur gıyınıyoruz arabamızın yagmurlugunuda takıp gıdıyoruz gezmeye.zor bı kıs bızı beklıyor gıbı sankı.

herkese mrb
havar sabah burdada açmıştı şimdi kapandı bizde oğlumla parka gittik sallandık geldik artık gökhan hiç bişi demio hayret bi şekilde:)))

dağ gibi ütüm var musti uyuyorken onu yapacağım veeeeeeeee çantama koyacağım eşyaları hazırlıyacağım gerçi hepsi hazır ama hastane çıkısını yıkadım ütülenecek oda çıksın aradan çarşamba gittiğimde gün verecek dr...

neyse ütüye başlayım bir yandan burdayım bir yandan gömleklerin içindeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…