2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Esra, senin gibi enerjik bir hatun kısa zamand iyileşir eminim. Acil şifalar dilerim.
Esrako Ece'ye de ateşlenmiş. İnşallah önemli bir sorun yoktur yavru kuşun.
Damla hocam güle güle kullanın kitapları.
Özlem evet evet ben de enerjik ve neşeli görmekten çok mutlu oluyorum seni :)
Nur hadi artık geri sayım başladı hey gidi eski günler canlandı gözümde ne heyecanla valizi hazırlamıştım.

bukketcim saol canım aynen öle valla çarşamba gittiğimde 36 haftayı doldurmuş olacak sanırım 1 hafta filan sonraya gün verir die düşünüyorum işin aslını sölemek gerekirse bunda heycanlanmıorum hep aklımda musti varrr ben hastane olduğumda o ne yapacak die biz bu zamana kadar mustiyi 3 kere bıraktık 2 kere anneme 1 kere kayın valideme oda en fazla yarım saat

uc kere ızledım.. ınanamadım yaa.. masallahh :)) ısın var senın bu pembe tırtıl ıle ılerıde.. zeka küpü.
teşekkür ederik canım
(Ya ben de ilk kez bısı yapmak ıstıyorum,lüffen mudahele etmeyın :)) kaydirigubbakcemile3 )

Hocam, pembe tulumu sadece yatarken gıydırıyordur Elif, siz yanlış anladınız galıba sempatiksalakcinni
puhaaaaaaaaaaaaaa
ayyy çok geçmiş olsun.maske taksan.sensiz olur mu gün?
ay abiye neva muhteşem yaaa
hakikaten çok zeki maşallah subhanallah
sağolasın,inşallah zekasını kullananlardan olur.
denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.

efrim kuziyi nası uyutuyosun???
dağ havası uyutuyordur birşey yapmasına gerek yok.
nerdeyse atlıyodum valla. sisi yanlış anlamayımda gerisini foşverin kuzum. yoksa nevayıda elifide yirim ben.

okulda babam kalsa gitmem valla dogo mike müdür filan takmaz kanımca.
benim kız simpsonların en küçük kızı modundadır.her daim tuluma sürünür öyle.:)
geçmiş olsun.
neva ya inanamadım yaa nasıl yapıyor çok tatlı elif bukiz yaa serseri )
teşekkür ederim
neva da sallanmaz çok kızar ben varsam emer popoyu döner yatar,gündüz de uyuyrmuş kendi kendine.bayadır böyle.gece uykuları sorunlu bir sağa bir sola ata ata sızıyor.
bu kadar uzun suredır ayakta kalınca acıktım resmen yaaa
iyiki ben yıktum ben de acıkırdım.ben saat 12 gibi gittim kimse yoktu.dökülmüşsünüz arkamdan
esracım bence göstermelisin ve anlatmalısın.iki çocuk büyümüş (biri kız) sema ablaya öyle tyaptım ben.çcuk emenet ediyoruz.bir de uninin pamuk olan parfümsüz mendilini kullan derim.
ortalam neva da kendi yediğinde çeyrek elme yer.bence iyi bir miktar.
bence süper meyve olayı .

bide buluşma topiği nerde bilmiyom. bilmekde istemiyom. siz istanbullularada bazen gıcık oluyommm.
ben de fen de
ama bu pembe soluncan cok tatli, cizgi film kahramani gibi:))

..
öyle öyle
sen herşeyi başarırısın içtenlikle söylüyrum bunu.aslında esra'dan ders almalısın ben hayran kaldım hatuna maşallah.ben girsem ne yaparım istanbul trafiğinde bilmem.burada bile nadiren o çarşıın trafiğine girebiliyorum,yollar hep bozuk park sorunu had safhada.mecbur olmasam kullanmam
alntıların beni benden aldı bebem.Ne zaman geliyon Afyona.gelive gari
bayıldım Neva cadısına..tekrar tekrar izledim..maşallah maşallah
sağolasın teyzesi
neva ne kadar tatlı o omuz yenmezmi seni cadı..maşallah..

ben de bir bakayım internetten.burada adam gibi kitapçı yok.sözde ünivrsite var
ığğğ bende cok kıcıık oluyorum o hatun kişileree.

pembeeelı hanımm yıyım senı olmazmı.yavrum, bu Neva sizi okutacak sölim sana

:
sağol canım
oo Sibelle Elifmi bulusuyor.bıde gun var istanbullu hatunlarlaa.ohh bızde kıyım kıyım bakalım.
efet efet.sibelin çok zamanı olmayacak ama.neyse bu bir girizgah olacak.sonra Eskişehir'de falan buluşacağız.
fettucini yi pervinden duymuştum ilk.merak ettim yav.araştırayım

pervin maşallah ece'ye neva daha yeni yeni taklit yaptığı için biz ayıldık bayıldık

alntının kralını yapmışım beeee.

tuba hanım naslsınız bugün?

off öldüm ama daha bitmedi 3 pantolon 1 gömlek ve 1 pijama var yukardaki oğlumu uyandırmadan bitirmem lasımmmm.....

nevaya hasta oldum elif yaaa nasıl güsel yapıoooo öle maşallah yavruyaa

:)) valla Elifcim bende duyuyorum fettuçini ama nelı bı yimek oldugu bende bılmıyorum :)) cahal cahal gıdıyoruzi işte

iyiyim canım sen nasılsın.tuba hanım yazınca Deryaya kızınnı soruyon sandımdı :))

senlede ilk Gülide konustuk sesınden berıı sevdım senı bilesin

tartıysa çıktım tk karna 61,2 çıktım.ço sevindim.60 göürüm yakında inşallah

aman yemişim fettucinisinii.soslu makarna imişş.neysee afettım Güli senı,nede olsa börek acmıstın :))

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın.tuba hanım yazınca Deryaya kızınnı soruyon sandımdı :))

senlede ilk Gülide konustuk sesınden berıı sevdım senı bilesin

NUR canım sağolasın.senin yazıları okuyunca yoruluyorum.çok işin va senin yav
valla tuba bacım ses sen de nasıl bıcır bıcır çıtır çıtır.sibelin de öyle.

yağmur yağıyor dışarı çıkmam lazım ama.kaçtım ben hatunalrı bekledim fto ekleyen yok canlı canlı ekler insan peh

saol canım,keske böle konusurken kaybetmesem kendımı :)) komık olabılıyorum bazen.
foto dıyınce bende daha bulusma fotosu ekleyemeyenlerdenım.ama nıye dıe bı sorun
cunku flashplayer mı ne öle bıseyı tekrarmı guncellemelıymısım ne.bende dıorum nıye foto ekleyemıyorum.neyse gecıkmeleıde olsa ıllakı eklıycem onları.satenn bulusmusum tadını cıkaramadımm yavff

yok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...

bu arada musti 2 gündür anne dio banaa koridordan bağıra bağıra gelio o annee dedikçe ben annem diorum gülerek yine dio çok güsel bişimiş yawfff adamın her işi hızlı gidio bi anneyi geç dedi :)

bazen sabahları müge anlıya takılıyorum.aslında haftaiçi hersabh nerdeyse 19 yasındakı kızdan haber varmı dıe acıyorum. o annenın feryatları bitiriyor benı
Allahım yavrularımızı korusun inş. nasıl içten nasıl derınden yalvarıyor.tas olsa o kadını görünce insafa gelır.

Son düzenleme:
Elif Neva'yı ben de izledim. Çok tatlı maşallah, akıllı bıdık olmuş iyice.
Nur, takma kafana Musti yi. herşey çok güzel olacak diye güzel düşünceler kur kafanda son zamanlarda bolbol. Eminim gerçek olur. Hiçbir aksilik olmayacak ve bir yakışıklı daha dünyaya getirip, pembe beyaz yavrunun bebek kokusu içine ek bol bol o günlerde. Ben şahsen o bebek kokusunu çoook özlüyorum. Kalmadı o süt kokusu artık. Büyüdükçe başkalaştı.

mükemmel bişi anne demelerı.Şevvalın erken söledıgı kelımelerden bırı anne oldu.hala bıle anne anne dıe dolandıgında o heycanın hep aynı oldugunu farkedıyorum.

Buketcım sen nasılsın calısıyomusun? bu sıralar cok nadır gırdıgımden herseyı herkezı konuları kacırıyoruö.

neyhse fotolar akşama..
çık gızel bi gundu....mucks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…