bukketcim saol canım aynen öle valla çarşamba gittiğimde 36 haftayı doldurmuş olacak sanırım 1 hafta filan sonraya gün verir die düşünüyorum işin aslını sölemek gerekirse bunda heycanlanmıorum hep aklımda musti varrr ben hastane olduğumda o ne yapacak die biz bu zamana kadar mustiyi 3 kere bıraktık 2 kere anneme 1 kere kayın valideme oda en fazla yarım saatGeçmiş olsun Esra, senin gibi enerjik bir hatun kısa zamand iyileşir eminim. Acil şifalar dilerim.
Esrako Ece'ye de ateşlenmiş. İnşallah önemli bir sorun yoktur yavru kuşun.
Damla hocam güle güle kullanın kitapları.
Özlem evet evet ben de enerjik ve neşeli görmekten çok mutlu oluyorum seni :)
Nur hadi artık geri sayım başladı hey gidi eski günler canlandı gözümde ne heyecanla valizi hazırlamıştım.
teşekkür ederik canımuc kere ızledım.. ınanamadım yaa.. masallahh :)) ısın var senın bu pembe tırtıl ıle ılerıde.. zeka küpü.
puhaaaaaaaaaaaaaa(Ya ben de ilk kez bısı yapmak ıstıyorum,lüffen mudahele etmeyın :)) kaydirigubbakcemile3 )
Hocam, pembe tulumu sadece yatarken gıydırıyordur Elif, siz yanlış anladınız galıba sempatiksalakcinni
ayyy çok geçmiş olsun.maske taksan.sensiz olur mu gün?hastayım
yastayım
akşamüzerim uyumakla geçtim kafam kalkmadı yastıktan
arada bi efrim görüşmesi ardından tekrar yattım tekrar kalktım sersem gibiyim
hapşırıyorum burnumda akmaya başladı
güne gidemem bu şekilde
böreklerime kadar hazırlamıştım ama sabah duruma göre hareket edeceğim yinede
ancak zor ihtimal beybilere bulaşmasından korkuyorum
yahocuğumun yadigarı oldu o bulaştırdı bana pehhh
sağolasın,inşallah zekasını kullananlardan olur.ay abiye neva muhteşem yaaa
hakikaten çok zeki maşallah subhanallah
dağ havası uyutuyordur birşey yapmasına gerek yok.denizle uyumuşuz onu yatağına yatırayım derken kaçtı uyku.
efrim kuziyi nası uyutuyosun???
benim kız simpsonların en küçük kızı modundadır.her daim tuluma sürünür öyle.:)nerdeyse atlıyodum valla. sisi yanlış anlamayımda gerisini foşverin kuzum. yoksa nevayıda elifide yirim ben.
okulda babam kalsa gitmem valla dogo mike müdür filan takmaz kanımca.
geçmiş olsun.adas yapma yaa hasta mı oldun sendee ;(((
seninle sigara içme hayalleri kuruyordum çunku muhtemelen bende bebeksiz geleceğim,
aksam ece nin atesi çıktı aniden burun akıntısı vshastalıga dair herseyi geçmisti
hast goturdum merak ettik noluyor diye korktuk bask abirseymi var vs hafif derece idrar yolu enf çıktı yani lokosit çok az ama kultur alındı dr yinede antiboyitik baslayalım dedi ilk antibiyotigini içmis oldu buaksamkultur sonucuna gore ptesi devam edecez yadakesecez vs vs
bulastrıcı gribal bir durumu yok ancak atesli vs olursa ugrasmak istemiyorum birde yollarda çıkar falan paniklerim arabada diye, iboya bırakacagım muhtemelen atasehirden nurdanı mecidiyekoyden melek i alıp geleceğim insallah
teşekkür ederimneva ya inanamadım yaa nasıl yapıyor çok tatlı elif bukiz yaa serseri)
neva da sallanmaz çok kızar ben varsam emer popoyu döner yatar,gündüz de uyuyrmuş kendi kendine.bayadır böyle.gece uykuları sorunlu bir sağa bir sola ata ata sızıyor.Hocam bebeklıgınden berı aynı sekılde yatıyor, kımsenın ona sarılarak yatmasını sevmez, tek basına yatar, emzık ıle uyur, ayakta falan sallanmalara gelemez, basar yaygarayı.. uykusu geldı mı kendını yerlere atıyor.. oradan anlıyoruz uykusu geldıgını, yatagına koyuyoruz, bızden bırı de kendı yatagımıza uzanıyor.. kendı kendıne uyuyor.
iyiki ben yıktum ben de acıkırdım.ben saat 12 gibi gittim kimse yoktu.dökülmüşsünüz arkamdanbu kadar uzun suredır ayakta kalınca acıktım resmen yaaa
esracım bence göstermelisin ve anlatmalısın.iki çocuk büyümüş (biri kız) sema ablaya öyle tyaptım ben.çcuk emenet ediyoruz.bir de uninin pamuk olan parfümsüz mendilini kullan derim.evet kızlarda daha çok oldugunu biliyorum idrar yolu enf. nun
erkeklerde mesela omrunde bir defa olursa ileri tetkik yapılmaz kizlarda 2 kez hak var sonrasında bobrek idrar yolları vs incelenir
bobrek taslı oglum oldugu için tum bu organlarla ilgili detayları oradan biliyorum,
birde bakıcı malum alt temizligi yapıyor simdi kafaya onu taktım acaba altını benmi temizliyim beni çagır kaka yaptıgında desem e abes olur onu birak isimi birakıp pat ona mı kalkacagım nasıl olacak bilmioyurm niye oldu diye dusunuyorum oysa herseyden olabilir
ortalam neva da kendi yediğinde çeyrek elme yer.bence iyi bir miktar.meyveyi elinde yiyor yani mandalinanin zarını çıkarıyoruz epey yiyor oyle epey dedigim birkaç dilim
bugun elma minik minik kesip vermis banu ben inanamadım ama ceyrek elma yedigini soyluyor dogrudur harelde sasırdım bende vericem boyle boyle yediririz belki ama doyurcu porsiyon olmayınca içim rahat etmiyor eksikyiyor diye
ben de fen debence süper meyve olayı .
bide buluşma topiği nerde bilmiyom. bilmekde istemiyom. siz istanbullularada bazen gıcık oluyommm.
öyle öyleama bu pembe soluncan cok tatli, cizgi film kahramani gibi:))
..
sen herşeyi başarırısın içtenlikle söylüyrum bunu.aslında esra'dan ders almalısın ben hayran kaldım hatuna maşallah.ben girsem ne yaparım istanbul trafiğinde bilmem.burada bile nadiren o çarşıın trafiğine girebiliyorum,yollar hep bozuk park sorunu had safhada.mecbur olmasam kullanmambuarada dunku surus testimden bahsetmeyi unuttum, bana vericleri arabayla istanbul trafigine ciktik bi yarim saatlik tur yaptik hocayla, adam cok guzel araba kullaniyorsun bi bayan icin didi, ama istanbul icin pratigin yetersiz dedi, burasi hicbiyere benzemez didi, bikac dersle ve pratikle bi haftaya pisersin ama suan arabayi veremeyiz istanbul trafiginee tek basina cikamazsin didi..
napalim bikac ders alicaz sehir ici, ama tahmin ediyordum istanbul trafigi cidden bruksele bezemiyor, resmen koyden indim sehire modu oldum..
alntıların beni benden aldı bebem.Ne zaman geliyon Afyona.gelive garikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan bende kuzen sayesinde öğrendim benim doktor doğum kontrol hapı vermişti ama yanında bir ilaç daha vardı kullandı birkaç ay rahattı sonra ilaç bünyeme zarar veriyor diye bırakmıştı... Amanın Ecoş a her an kardeş gelebilir desene... aklinialirimsmile
Yarına da midende boş yer bırak NurdanımHoş benim mide sende olsaydı her daim boş bir yeri olurdu ama kaydirigubbakcemile3
off bayılırım kendilerine her durumda favori tatlılarımdır kazandibi profiterol falan cokacimcoook
Birde foto alalım o zaman ne mutlu sana kilo yerinde saç baş yerinde mini eteklerde alınmış güle güle kullan cnm..
Oyyy kıyamam inş. hep mutlu eder seni İst. ve yeni işin :1hug:
Yirimmm seni çok tatlı minnak abiyeMaşallah..
Geçmiş olsun canım ya acil şifalar diliyorum sana yarına bomba gibi ol inş.
Sabh kilo konusunun üzerine çok durunca böyle oldu işte kaydirigubbakcemile3 Benim yüzüme tokat gibi yapıştıDeprsyon modunda yedim, yedim, yedim.... Allahtan 1-2 kilocuk almışım pazartesi spor salonu yolları taştan bana kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 gece gece bayağı formunuzdaymışsınız hanfendü sengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun canım benim bir def başıma geldi ne olduğunuda bilememk çok kötü ya çığlık çığlığa susturamıyorsun :1no2:
Gördün mü Melek yzdıklarımı cevap verememiştim kusura bakma ya Özde cadısından :bbo:
Esrako geçmiş olsun Ecoş a... Bugün bol bol eğlenin yerimize yerimseniben
Damla hocam sizde sık sık giriyorsunuz artık süper oluyor valla çok glüyorum alkisalkisalkis
Hava nasıl yağmurlu burada ya :1no2: Çamaşırlar dünden az nemliydi kurusun diye astım dışarı yeniden ıslattım nasıl göremedim yağmuru ya :çok üzgünüm: Özde nin kıyafetleride kalmadı ya!
Buket bu havada birde makine bozulması çok sıkıcı cidden ya kafamçokkarıştı
Evrim dün o sevgi pıtırcıklarını iledim gece bahçesi çok şirinlermiiş ya sağol.. Özde sayelerinde mamasını daha çabuk bitirdi.. sositososito
sağolasın teyzesibayıldım Neva cadısına..tekrar tekrar izledim..maşallah maşallah
neva ne kadar tatlı o omuz yenmezmi seni cadı..maşallah..
ben de bir bakayım internetten.burada adam gibi kitapçı yok.sözde ünivrsite varhüsolim geldi. iş bankası yayınlarından bisürü kitap almış. bayıldım. denizde bayıldı. hareketli, yapıştırmalı, hikaye kitapları, renkli resimli karışık ,işte. ayrıca ve önemlisi tabi fiyatları çok uygunmuş. benim kitapçılarda o kitaplara verdiğim parayı bilmediği için, onun hepsine verdiği parayla ben ancak bir tane alıp geliyodumda ,
birde iş bankası çalışanlarına %40 indirim yapıyorlarmış o uygun fiyatlar üzerinden. varsa tanıdığınız kesinlikle bakınız.
sağol canımığğğ bende cok kıcıık oluyorum o hatun kişileree.
pembeeelı hanımm yıyım senı olmazmı.yavrum, bu Neva sizi okutacak sölim sana
:
efet efet.sibelin çok zamanı olmayacak ama.neyse bu bir girizgah olacak.sonra Eskişehir'de falan buluşacağız.oo Sibelle Elifmi bulusuyor.bıde gun var istanbullu hatunlarlaa.ohh bızde kıyım kıyım bakalım.
iyiyim canım sen nasılsın.tuba hanım yazınca Deryaya kızınnı soruyon sandımdı :))
senlede ilk Gülide konustuk sesınden berıı sevdım senı bilesin
tartıysa çıktım tk karna 61,2 çıktım.ço sevindim.60 göürüm yakında inşallah
NUR canım sağolasın.senin yazıları okuyunca yoruluyorum.çok işin va senin yav
valla tuba bacım ses sen de nasıl bıcır bıcır çıtır çıtır.sibelin de öyle.
yağmur yağıyor dışarı çıkmam lazım ama.kaçtım ben hatunalrı bekledim fto ekleyen yok canlı canlı ekler insan peh
yok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...NUR canım sağolasın.senin yazıları okuyunca yoruluyorum.çok işin va senin yav
valla tuba bacım ses sen de nasıl bıcır bıcır çıtır çıtır.sibelin de öyle.
yağmur yağıyor dışarı çıkmam lazım ama.kaçtım ben hatunalrı bekledim fto ekleyen yok canlı canlı ekler insan peh
yok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...
bu arada musti 2 gündür anne dio banaa koridordan bağıra bağıra gelio o annee dedikçe ben annem diorum gülerek yine dio çok güsel bişimiş yawfff adamın her işi hızlı gidio bi anneyi geç dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?