2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım cok sevindim adına benim kızımda anne diyo ama kaynanamada nana diyo lazcada nana anne demekmiş süper bi duygu anne diyince annemmmmm diyip sarılmak başka bi duygu sevindim valla ben elvinayı salı günü bindirdim gitti kızım senağlama cok özlüyorum onu bişey söylüyorum her lafımın peşinden hıhı diyip kafa sallayışı geliyo aklıma şimdiden gözümde tütüyo :1no2::1no2::1no2: çok ösledim kızımı

önceliklen
cülüzzzzzzzzzzz

yaff senide seviom
numaran yokki arasam.

sonra çeçil bugun sana özel foto çektik çeçeil peynirlerinde..
senide seviom

ayrıcaaaaaaa

minnak çeçil elif cülüz
yaff hepinize feda olsun fettucini
siz geldiniz istedinizde yapmadık mı
bi makarnadan mı kaçacm hiç işim olmaz kıvırmakla.

amma minnak hanım öööle basit makarna değil.özel yapıp acıcaz tek tek kesices.yani markettn al pişir sosla değil...
özeeeeeeeeeellll

ha ben çok iyi yaptıgımdan yapmıyorum
sadece bi ara lafı geçmişdi yaparım dmeiştim öyle yani. aman yanlış mj yollamıyım asla övunmek bburlenmek niyetiyle yaparım dimediiiiiiiiiiimm

PEMBE TIRTIL NEVAYA BAYILDIM
HEM OMUZ HAREKETİNE
HEM EMZİĞİNİ ARAYIP BULUP AGZINA TIKIŞTIRMASINA
HEMDE SÜRÜNMESİNE
AYY ÇOK SÜPPERR

caps acık kalmış napiim silmedim

ayy markafonideki ahşap kuleyi kaçırmışım tuhh
2 gundur maillerime bakmamıştım.
ikeadaaynısı 15 tl idi kısmet ..

çoook güzel bi gündüüü... adayı götürmedim, biraz nefes almak istedim açıkçası.. onur sağolsun :))
gülicim çok çok sağol.. ellerine sağlık canım..

ahh ahh ne guzel.bense yazın ve ramazanda toplam 5 kılo vermıstım.yarısını gerı almısım.atlamak istiyorum en yakın köprüdennn
ağır ağır çııyorum bu merdivenlerden
teknloji mağduru arkadaım benim.geçer geçer bu da geçer.
gözünaydın.harika birşey gerçekten harika ötesi
sağol canım
sağolasın ellerine sağlık
PEMBE TIRTIL NEVAYA BAYILDIM
HEM OMUZ HAREKETİNE
HEM EMZİĞİNİ ARAYIP BULUP AGZINA TIKIŞTIRMASINA
HEMDE SÜRÜNMESİNE
AYY ÇOK SÜPPERR

caps acık kalmış napiim silmedim
teşekkür ederim
çoook güzel bi gündüüü... adayı götürmedim, biraz nefes almak istedim açıkçası.. onur sağolsun :))
gülicim çok çok sağol.. ellerine sağlık canım..

belli çok güzel bir gün olduğu.

hepiniz ne kadar şıksınız maşallah.
melek çok süzülmüşsün.kıvanç çok büyümüş.bebişlerden ece önlüğüyle boy göstermiş yine,kıvanç ve afik sarı sarılar maşallah.esra gelemedi demek yazık..iyileşir bir an önce inşallah.

melek ve güli göyneklerinize nuriş bluzüne bayıldım.esrako sen de zayıflamışsın gibi geldi bana.yavaş yavaş eski hallerimize dönüyor muyu nedir

çeçil penirler çok güzeldi.seçil görsün de öğrensin:)

Guliiiiiiiii ellerine saglik bebegim, guzel misavirperverligin icin cok tesekkurler hersey cok guzeldi, ayricana Dilegin pagacasi, esranin kurabiyesi veee gizmonun pastasida superdiii, melek boreklerde superdiiiiiiiii...

Ya cok iyi oldu nasil ozlemisim arkadaslarla vakit gecirmeyi ayni dilde konusmayi, anlamayi anlasilmayi..Esramda olaydi keske(
Sanki herkesi hep taniyormus gibiydim cok cok cok guzeldii..

amaneey resimlerde gelmeye başlamış....

valla çok güzeldi gunumuz.
anlam ve önem agır bastı tabeee
sadece 3 bebeylen:)

melek varya süzülmek ne demek erimiş erimiş.
nurdan fıstık gibi giymiş minisi artizzzz.ee müdür artık o.çok tatlısın nurdan beaa
valla sankim yıllardır tanıyor gibiydim.
diğerlerini tanıyorsunuz zaten.
gizmo gizemde çok sıcaaakkk.
iyiki bu organizasyonu gerçekleştirdik.
aklınla bin yaşa gypsyesraaaaa.seni seviorum.yoklugun çok belliydi...

ÇAÇA HENUZ BAŞLAMADI AMA ADAMDAN HABER BEKLİYORDU
ANNESİ GELMİŞ DUN KONUŞTUK .HAFTAİÇİ BAŞLAR SANIRSAM.
ELİF SEN ARAMAYI DENE AÇMAZSA EGER 2 GUN İÇİNDE SANA GERİ DÖNER...kaydirigubbakcemile3

CAPS açık kalmış pofff.
silemem valla.zar zor pür dikkat yazıyorum evrim cülüz çeçil damla derken hepden makara olduk yavvv!

Off diyorum kıskançlıktan çatladım :umursamaz: süper ötesisiniz olumunekankayizsmile boshayallersmile
Melek erimişsin cidden ya seni ayrı bir kıskandım gün gittkçe eriyorsun :))
Esra sende sanki süzülmüşsün bana öyle geldi.. Ecoş yine kıpırdak kollar çıkmamış hayalet kol şeklinde :) Berke de her zamannki gibi sevgi dolu bakmış :)
Güli yine mamalara artistik pozlar şekiller verdirtmişsin süpper ev sahibesi seni :) Sana haftasonu tatil mi? Bu gün işi nasıl oldu ?? Afik gün geçtikçespsarı oluyor çok şirin gülüyor yavrum ya! Senin saçlar sarı mı Güli? Ev sahibesi olaraktan en çok sana soru sordum :)) Hatta her ay bir ev sahibesine sorularım olacak mesela en çok kim yemek yedi? gibi dermişim... kaydirigubbakcemile3 Benim ilgi alanım o da kaydirigubbakcemile3
Nurdan kırmızılar çok yakışmış eteğinde çok cici :) Birde boydan poz alsaydık süper olurdu ama neyse önümüzdeki ay görürüz...
Dilek sarışın bombam ve Kıvanç Tatlıtuğum çok eğlenmişsiniz belli çok şekersiniz :)
Gizemcim ya senide çok formunda gördüm zaten tickerını da kıskanıyorum itiraf ediyorum :) Azminden dolayı kutluyorum aklinialirimsmile
Hepiniz çok şekersiniz...Neden İst da oturmuyorum ki!? (

Semra tanıtayım sol baştan
Nurdan, Esra, Melek, Gizem, Gülistan ve Dilek... Nicklerini yazmam gerekmiyor sanırım eyvahedigeldismile

Semra tanıtayım sol baştan
Nurdan, Esra, Melek, Gizem, Gülistan ve Dilek... Nicklerini yazmam gerekmiyor sanırım eyvahedigeldismile

Sağol canım yok gerekmiyo artık öğreniyorum listeden beri.. Valla ajandamın ilk sayfasına yazdım herkesi ve bebikleriolumunekankayizsmile

özlemcim saol böbem
ev sahibesi olarak aylık sorularını cevaplıyayım.
saat 12 ye kadar tlf trafiğim yogundu.gizem ve dilek kendileri takıldılar evde ben sürekli tlf baktım.hatta dilek geldiğinde ben tlf daydım saolsun gizem açtı kapıyı.
ben 18 yaşa kadar sarışındım sonrasında gençlikle beraber gelen boyalar vs şimdi kumralım.ama aydında küçükken sarıymış.
en çok kim yedi bilmem ama gizem çok az yedi pazartesi diyetisyene gidecekmişde bağyann ondan yane...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…