yok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...
bu arada musti 2 gündür anne dio banaa koridordan bağıra bağıra gelio o annee dedikçe ben annem diorum gülerek yine dio çok güsel bişimiş yawfff adamın her işi hızlı gidio bi anneyi geç dedi :)
ağır ağır çııyorum bu merdivenlerdenahh ahh ne guzel.bense yazın ve ramazanda toplam 5 kılo vermıstım.yarısını gerı almısım.atlamak istiyorum en yakın köprüdennn
teknloji mağduru arkadaım benim.geçer geçer bu da geçer.saol canım,keske böle konusurken kaybetmesem kendımı :)) komık olabılıyorum bazen.
foto dıyınce bende daha bulusma fotosu ekleyemeyenlerdenım.ama nıye dıe bı sorun
cunku flashplayer mı ne öle bıseyı tekrarmı guncellemelıymısım ne.bende dıorum nıye foto ekleyemıyorum.neyse gecıkmeleıde olsa ıllakı eklıycem onları.satenn bulusmusum tadını cıkaramadımm yavff
gözünaydın.harika birşey gerçekten harika ötesiyok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...
bu arada musti 2 gündür anne dio banaa koridordan bağıra bağıra gelio o annee dedikçe ben annem diorum gülerek yine dio çok güsel bişimiş yawfff adamın her işi hızlı gidio bi anneyi geç dedi :)
sağol canımElif Neva'yı ben de izledim. Çok tatlı maşallah, akıllı bıdık olmuş iyice.
Nur, takma kafana Musti yi. herşey çok güzel olacak diye güzel düşünceler kur kafanda son zamanlarda bolbol. Eminim gerçek olur. Hiçbir aksilik olmayacak ve bir yakışıklı daha dünyaya getirip, pembe beyaz yavrunun bebek kokusu içine ek bol bol o günlerde. Ben şahsen o bebek kokusunu çoook özlüyorum. Kalmadı o süt kokusu artık. Büyüdükçe başkalaştı.
sağolasın ellerine sağlıkönceliklen
cülüzzzzzzzzzzz
yaff senide seviom
numaran yokki arasam.
sonra çeçil bugun sana özel foto çektik çeçeil peynirlerinde..
senide seviom
ayrıcaaaaaaa
minnak çeçil elif cülüz
yaff hepinize feda olsun fettucini
siz geldiniz istedinizde yapmadık mı
bi makarnadan mı kaçacm hiç işim olmaz kıvırmakla.
amma minnak hanım öööle basit makarna değil.özel yapıp acıcaz tek tek kesices.yani markettn al pişir sosla değil...
özeeeeeeeeeellll
ha ben çok iyi yaptıgımdan yapmıyorum
sadece bi ara lafı geçmişdi yaparım dmeiştim öyle yani. aman yanlış mj yollamıyım asla övunmek bburlenmek niyetiyle yaparım dimediiiiiiiiiiimm
teşekkür ederimPEMBE TIRTIL NEVAYA BAYILDIM
HEM OMUZ HAREKETİNE
HEM EMZİĞİNİ ARAYIP BULUP AGZINA TIKIŞTIRMASINA
HEMDE SÜRÜNMESİNE
AYY ÇOK SÜPPERR
caps acık kalmış napiim silmedim
çoook güzel bi gündüüü... adayı götürmedim, biraz nefes almak istedim açıkçası.. onur sağolsun :))
gülicim çok çok sağol.. ellerine sağlık canım..
Semra tanıtayım sol baştan
Nurdan, Esra, Melek, Gizem, Gülistan ve Dilek... Nicklerini yazmam gerekmiyor sanırım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?