2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi semra nie yazdınki zamanla ögrenirsin.
burası böyledir insanın içine işler isimler bebeikler hayatları cümleleri sevdikleri sevmedikleri gib..gibi...
zamanla olur sendede bunlar..

neva'ya baklagil yedirme uğtuna mercimekli börek yaptım.yerse iyidir.ıspanalı makarna deneyeceğim sebze düdükleyebilirmiyim bakayım.balık yedirebildim bugün.maalesef kızarmış yiyor.fırında ve ızgarada yemedi.püfff poffffff bu sıpalaR yok mu

yarın siboşla neede buluşacağım acaba.bir yağmur vardı gözgözü görmedi.siboş bereketiyle geldi.yol çalışması var trafik moktandı..

bak duygulandım şimdi..teşekkür ederim ayrıcana foto için..tel peynirinden farklı mı?? o da böyle ayrılıyor tel tel.??

tamam tamam ben sustum.korktum küstün diye..

hepiniz harikasınız..mamalar da öyle..pasta neyli idi??

benim gözün de maşallahı var..bilmişim..:)) Nunişim bluzuna bayıldım ben de..kırmızı çok yakışmış

Gidilmiş, buluşulmuş, yenilmiş içilmiş :)
fotoğraflar çok güzel gerçekten.
Arkadaşlarımız da birbirinden zarif ve güzel.
Bebişlere de maşallah,

selamlar
dün yiğiti sağlık ocağına götürdüm çiçek aşısı için. fakat hemşire çocuk doktoru yazabiliyor dedi aşıyı. sağlık ocağındaki aile hekimi yazamıyormuş. o yüzden kaldı. vurduramadık. salı günü için çocuk doktorundan randevu alıp gideceğiz yazdırmaya bakalım. gitmişken kontrollerini yaptıralım dedik. boyu 187 kilosu 11 olmuş paşamın maşallah. hemşire iyi dedi.

yarın istanbuldan misafirlerim geliyor. bugün biraz temizlik yaptım. yarın da yemekleri yaparım anca olur dedim. hayırlısıyla atlatsam şu misafirleri..

Bugün servis geldi makina için yaklaşık 250 lira bir maliyeti varmış.
Eşimin bekarlığında kullandığı makinaydı . 10 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor. Son zamanlarda da gürültülü çalışıyordu zaten. Amortisör de değişmeli o zaman falan dedi dam. Ozaman 300 lirayı bulacak yani tamirat.
Boşver yaptırmayalım yenisini alalım dedik.
Bugün Bosh'a gittim Pazartesi getirecekler makinayı.
Hesapta yokken bi de makina alındı ama evde sıraya girdi herşey.
Bu sabah da blendirin ucu yere düştü mermere. Çat diye kırıldı ucu. Bakalım benim elektirikli ev aletlerinen sırada ne var arıza çıkartacak?

resimlerinizi buldum kızlar. pek güzel çıkmışsınız maşallah istanbul hanımefendileri :)

Buketcım sen nasılsın calısıyomusun? bu sıralar cok nadır gırdıgımden herseyı herkezı konuları kacırıyoruö.
Evet canım. Marmara Üniversitesinde çalışıyorum.

yarın istanbuldan misafirlerim geliyor. bugün biraz temizlik yaptım. yarın da yemekleri yaparım anca olur dedim. hayırlısıyla atlatsam şu misafirleri..
Aman bana çok zor geliyor bu misafir olayı şu sıralar. Temizlik, yemek, ütü .....
Temizlik saatler sürüyor, kirlenmek bir dakika
Eline birşey verip yedirmeye kokuyorum kızımın. Koltukların altından üzüm, elma kabuğu, ekmek kırıntıları çıkıyor temizlikte. Bi de yağ şişesini döktü kaşla göz arasında mutfağa dün akşam. Oysa bağlıyorum kapakları ama biraz gevşek kalmış. O üç parmak kadar aralıktan çıkartmış zeytinyağını yerlere dökmüş. Neyse halı yok da yerlerde kolay temizlendi gene.

aklımdayken sorayım. hep unutuyorum. ben iki haftadır filan yiğite şu hazır pudingler var ya onlardan veriyorum. günde bir tane. çikolatalı ya da çikolatalı fındıklı olanlarından. siz ne diyorsunuz bu işe? zararı olur mu?

evet buket ya ben de kasıldım misafirlerden bu defa. hani bi ara anlatmıştım. yiğiti ağlattılar filan diye. onlar geliyor.. bakalım bu kez nasıl geçecek.

geçmişi okurken gördüm.
SEMRA benim ismim fatma bu arada. oğlumun ismi yiğit canım. zamanla öğrenirsin. ben bile bazen karıştırıyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…