2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten geldi mi üstüste gelir herşey..iyi yapmışsın yenisini almakla..miyadı dolmuşmuş garibimin..

ilahi semra nie yazdınki zamanla ögrenirsin.
burası böyledir insanın içine işler isimler bebeikler hayatları cümleleri sevdikleri sevmedikleri gib..gibi...
zamanla olur sendede bunlar..
:kedi: hergün girip bakıyorum ne var ne yok diye, ajanda karşımda kim kimdi diyorum, ama çoğunluğu öğrendim sayılır.. Bak sen öle diyince utandım şimdi:kedi::kedi: kaydirigubbakcemile3

birtanem nikli arkadaşın adı semra değil mi?
Evet buyrun o benim.. Hayırdır Elif.. ( Hihihi isimlerinizi öğreniyorum ya bilmiş bilmiş yazıyım dedim adını naniknanik)

Bunu bende düşünüyorum, markete gidince elim pudinglere gidiyo her defasında vageçiyorum.
geçmişi okurken gördüm.
SEMRA benim ismim fatma bu arada. oğlumun ismi yiğit canım. zamanla öğrenirsin. ben bile bazen karıştırıyorum ne yazık ki.
Öğrendim canım ismini.. Sağolsun tülin ve buket bendeki eksik isimlerinizi hep yazdı.a.s.

maşallah neva'ya bile doktor 79 cm boyla uzun derken 187 ne oluyor acaba? çok uzun olacak galiba.adı gibi yiğit delükanlu

hayırlı olsun en iyisini yapmışsın.güle güle kullan.geldi mi art arda gelir zaten

iyi akşamlar
süper bir gündü. herkesin emeğine yüreğine sağlık.
herkes ayrı ayrı şıık ve zarifti. ben hariç)
melek gerçekten süperrr ötesi olmuş..
nurdan bir içim suuuuu..sıcacık candan...
güliye diyecek laf yok zaten döktürmüş.o herzaman iyi bir ev sahibi olarak karşımıza çıkıyor
gizeme de bayıldım çok içten davrandı
esra dünürüm her zamanki gibi sevecen ve samimiydi ayrıca o da çok zayıflamış çok güzel olmuş

afikkkkk çok akıllı maşallah...şaştım..
ecem ececik çok şeker müzik çalınca bir oynaması var görmelisiniz artisssss.
keşke diğer bebiklerde olsaydı

fatma ben kendi adıma neva'ya versem bayıla bayıla yer kutuyuda yiyebilme ihtimali var:) ama dononedir,hazır yoğurttu,hazır meyveli yoğurttur vermem,katkı maddeleri yüzünden.
eda ve seni karıştırdım da kusura bakma.kızının adı defne ama onu biliyorum.defne adında kızı olan bir eprumuz vardı gelmez oldu

Defne bugün ikindi uykusunu sadece 30 dk uyudu :bbo: Bazen diyorum günde 1 kere uyusa uzun uyusa ne iyi olur die ama benim cadı pekte uzun uyumaz. 2 hafta öncesine kadar herşeyimiz düzenliydi.. Akşam en geç 21:30-22:00 arası uyuyan çocuk gitti huysuz, mızmız bi cadı geldi..
bi çocuk saniyeler içinde eline yeni aldığı bişeyden sıkılır mı yaa??? Mesela eline bi kutu veriyorum kapağını açamayınca fırlatıp atıyo, tepiniyo.. İşim var bu zilli kızımla...

Estağfirullah Elif ne kusuru.. Hiç önemli deeel

Son düzenleme:
Fatma ben de vermiyorum hazır puding henüz.
Yoğurt da zaten kendi seçimi sütaş baby mix onu seviyor . Ben de onunla evde mayalıyorum, iyi tutmuşsa onu da yiyor. İçinde yararlı bakteriler şu sinbiyotik denen şeylerden var. Hakkaten kabızlığı önlüyor sanki. Ama son birkaç seferdir biraz sıcak mayaladım galiba ekşidi yoğurdum.

Görmesek seni inanacağız yazdığına. Sen de şık ve zarifsin yakışıklı yakışıklı kıvanç'ın annesi . Herkesin yüzünden okunuyor mutluluğu, ne güzel.

Son düzenleme:
Bu arada keçi sütünü mado dan aldım geçen gün.
Ama ben böyle ağır kokulu ve kötü tatlı süt içmedim arkadaş.
Iğğğğ yani. Tabi Elif de içmedi.
Yoğurt yaptım ondan o da çok kötü oldu.
Sek günlük süt alıyorum hergün İnek sütüne devam.

Son düzenleme:

aslında Kay markanınki kötü değil..sütü zaten içmiyor benimki de..yoğurt yapıyorum yiyor..

Bugün bizim burda M-jet diye bir market açıldı ama hiç uğramamıştım.
Migros kuruluşu ama tek M'li migros gibi. Küçük derli toplu bir market.
Orada Doğadan çay poşeti satılıyordu yanında da bardak hediyeli.
Bir arkadaşımda görmüştüm Paşabahçenin İstanbul tasarımı diye bir bardağı var. Altında tasarımcısının imzası falan var. İşte ondan. Bardak tabağa tam oturuyor, Çay bardağında girintisi, tabakta da bombe var. Neyse uzatmıyım, bardak daha bir hoşuma gitti açıp bakınca. Bulursam takım alacağım. Çok şık bir tasarım tavsiye ederim.

aslında Kay markanınki kötü değil..sütü zaten içmiyor benimki de..yoğurt yapıyorum yiyor..
Ben onu denemedim hiç Bu günlük süt şişelerinde cam şişedeydi yani. Kay markanınkini internette gördüm pastorize kutularda. Bir de denk gelirse ondan deniyim ben de. Bu çok ağır tatlı gerçekten.

ça ça işe başladı mı? haberiniz var mı? arasam mı??

ara yavyum ara:) pzt başlıyor kendileri mutsuz yani

ilk gün pek bi bebiksiz geçmiş ama hatunlara bak valla hepsi süper olmuşlar

detaylı okuyup geçmişi dönücem aranıza..şimdilik kaçarım

Pembe tırtıl <neva abiye çok tatlıymış, söylemeden geçemiycem..saçlar aynı Ruzy ya

Madoya keçi sütü sordum, abla dondurma falan var burda ama didi..<bana kötü kötü de baktı..neyse kay keçi sütüyle yoğurt mayaladı annem taş gibi tuttu tadı da pek güzel..

tamam sonra görüşürüz kaçtım sahiden

cok güzelsinizzz resımler süper.bebişelre bayıldım.Afik hala gözümün önünde zaten. kıvancda kocaman olmus maşşalah.helekı Ece resmen abla sankı.Berke de ordaymıstı ıyı eglenmıstır :)) yannıs Ecenın meshur önlüklerı yıne boynunda.önlüksüz bı Ece düşünemez oldum
hatunlar kırmızı takılmışsınız.Nurişim cok hos gözüküyorsun.
Melek cok incelmıs gördüm seni.valla tebrık edıyorum harıka gözüküyprsun
Gizemcım senı resımlerden tanıyorum cok sıcak bı gülüşün var.inş tanısmaya fırsatımız olur birgün
Dilekcım kısmet olmadı tanısmak ama basıcam gununuzu inş.ozaman acısını cıkarmak dileğiyle :))
Gülim sana lafım yok zatı sefıyomm senı bacımmm

Göztepe dekinde var. Aman boşver zaten çok birşey kaybetmedin. Bu kay sütü hangi marketten alıyorsunuz?
Hayırlı olsun yeni iş. İlk haftalardan tempoya alışırsın kısa zamanda inşallah.

Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…