Bugün bizim burda M-jet diye bir market açıldı ama hiç uğramamıştım.
Migros kuruluşu ama tek M'li migros gibi. Küçük derli toplu bir market.
Orada Doğadan çay poşeti satılıyordu yanında da bardak hediyeli.
Bir arkadaşımda görmüştüm Paşabahçenin İstanbul tasarımı diye bir bardağı var. Altında tasarımcısının imzası falan var. İşte ondan. Bardak tabağa tam oturuyor, Çay bardağında girintisi, tabakta da bombe var. Neyse uzatmıyım, bardak daha bir hoşuma gitti açıp bakınca. Bulursam takım alacağım. Çok şık bir tasarım tavsiye ederim.
Göztepe dekinde var. Aman boşver zaten çok birşey kaybetmedin. Bu kay sütü hangi marketten alıyorsunuz?
Hayırlı olsun yeni iş. İlk haftalardan tempoya alışırsın kısa zamanda inşallah.
ohh maşşalah 87cm yanı.baya uzunmus beyefendı.bızım kuzu 79cmdı gecen ay doktor bay uzun olcak dididii.erkekler bıraz daha uzun oluyo sanırımselamlar
dün yiğiti sağlık ocağına götürdüm çiçek aşısı için. fakat hemşire çocuk doktoru yazabiliyor dedi aşıyı. sağlık ocağındaki aile hekimi yazamıyormuş. o yüzden kaldı. vurduramadık. salı günü için çocuk doktorundan randevu alıp gideceğiz yazdırmaya bakalım. gitmişken kontrollerini yaptıralım dedik. boyu 187 kilosu 11 olmuş paşamın maşallah. hemşire iyi dedi.
teknloji mağduru arkadaım benim.geçer geçer bu da geçer.
Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim
Teşekkürler Seçil Ben gittiğim marketlerin reyonlarına daha dikkatli bakayım. Ben göremedim demek ki.ne tesadüf..akşam migrosa gittik alışverişe..gördüm ben de inceledim epeyce..almadım ama..çünkü elimde çeşit çeşit çay bardağı var..dedim bu bari kalsın almıyim..:))..tabağının altı da kırmızı olan di mi?
Bu promosyon verilenin tabağı yeşil.Satılanlarda renk çeşitleri var sanırım.
Kırmızısı da çok güzeldir eminim yerimseniben
canım Migros ta var..Kipa da var..Tansaş ta var..
kız annelerine duyrulur
aksam optimum avm deydik
claires diye bir marka var bilirsiniz belki
orda 10 adet urun 10 tl tum claires yazan markalı urunlerdeki magazanın tamamı bu uurnlerden olusuyor
tek çocuk icin degil aslında buyuk kuçuk herkes için aynı sey geçerli ben 20 paket toka aldım ece ye artık genc kiz olana kadar takarız heralde ama kendimi kaybettim 1 tl ye toka seti pazarda olmuyor artık. yolu dusen baksın derim çok uygun gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?