2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne tesadüf..akşam migrosa gittik alışverişe..gördüm ben de inceledim epeyce..almadım ama..çünkü elimde çeşit çeşit çay bardağı var..dedim bu bari kalsın almıyim..:))..tabağının altı da kırmızı olan di mi?

Göztepe dekinde var. Aman boşver zaten çok birşey kaybetmedin. Bu kay sütü hangi marketten alıyorsunuz?
Hayırlı olsun yeni iş. İlk haftalardan tempoya alışırsın kısa zamanda inşallah.

canım Migros ta var..Kipa da var..Tansaş ta var..

çaça yı kaçırdım.neva da en ekşisinden yoğurt yemye başladı mutluyum çok.ben de kay ve pınar organik alıyorum.yoğurdu sütçüden aldığım sütle yapıyorum.

buluşma sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin gibi olmuş . ne güzel anlamak, anlaşılmak. iyi ki
deryacımla yaşadım bu duyguyu. yoksa hiç kıskanç olmamama rağmen çatlayabilirdim:))))

herkes çok güzel, bebekler sayıları az da olsa:))) tabi ki güzelller ve çok tatlı görünüyorlar, masa nefis...

maşallah oradaki herkese...

ohh maşşalah 87cm yanı.baya uzunmus beyefendı.bızım kuzu 79cmdı gecen ay doktor bay uzun olcak dididii.erkekler bıraz daha uzun oluyo sanırım
buarada aşıyı yazdırmaya gerek yok, devlet ödemıyor zaten.ya özel hastaneye gıdıp yaptırın yada dırek eczaneden su cıcegı asısı dıe alın saglık ocagına yaptırın
teknloji mağduru arkadaım benim.geçer geçer bu da geçer.

okadar alıştımkı bu halime,kendımı teknolojıde cok yönlü düşünemıyorumguclubacismileguclubacismileguclubacismile

hazır puding bence çok gereksiz. içinde katkı maddesi var mı var. şekerde var.

ne kadar önleyebilirsem o kadar. kendim elimle alıpda vermem.

ne güzel sütlaç yapıyosun fatma, pudingde yap canım evde.

sütlaç tarifini kaçırdım bulup aynısından bende yapıcammm.

bu misafirler yine neden yahu? çok sinirlerini bozuyorlar. inşallah yine öyle olmaz. bence meşgul olduğun zamanlarda eşin devralsın yiğitle ilgilenme işini.

buluşmadaki herkess ne kadar ince görünüyor dimi?

evrim ve hesra gelmemiş bugün. tazemde yoğun galiba. hesracım iyileştimi acaba? bence varya en son yaptığı işler listesi o kadar uzunduki, yorgunluktan zayıf düştü.

Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim

aynen bende meraktayım bu konuda.sanırım bebekler 10na kadar falan uyuyor yanı beraber uyuyorlar.
şahsen en dayanıksız oldugum sey uykusuzluktur.7 saat mutlaka uyumalıyım yoksa hortlak gibin oluyorum.

Teşekkürler Seçil Ben gittiğim marketlerin reyonlarına daha dikkatli bakayım. Ben göremedim demek ki.

Bu promosyon bardağın tabağı yeşil
Ama kırmızı da çok güseldir
Ben bulursam alacağım ben de bardak çoktu ama sakarlığım sayesinde artık takım yok. Ekir bekir herşey gibi bardaklar da.
Elif de eksik olmasın bu konuda çok yardımcı oluyor.

buluşma resmlerimize yapılan resmlere thanks.
damla hocam valla gözumle gördüm melek ve nurdan bi lokmacık kalmışlar
esrakoda epey iyi durumda.
gizemde sessizden ilerlyior.

damla hocam kıskanmayın çalışın sizinde olur.!
istanbula bekliyoruz..

öncelikle güsel yorumlarınız için teşekkür ederim kendi adıma.. özlemcim sağol canım, evet verdim ama hala begenmiyorum pek kendimi, az kaldı ama o da olacak inşallah..
tubacım çok sağol, ben de seni tanımayı çok isterimm... :)))
gelelim gün yorumlarına ...
gülicim çok tatlı bir ev sahibisin.. çok özenmişsin, emeğine sağlık.. ayrıca evin çok toplu! benim niye öyle olmuyo yaaaa!!! şimdiden söylüyorum, bana geldiğinizde böyle toplu ev bulamayacaksınız ona göre!! pöfff! afik de sarı oğlan, çok şekerrrrr.... dans bilem etti bize..
melek seni bugün tanıdım, çok çok şekersin ama oğluşa bittim, hele sırıta sırıta 'işaret parmağım' şarkısını dinledi ya!! oyyy...
melekcim, gerçekten çok fit olmuşsun.. süpersin..
esracımın vakti berkeye oğlum ye demekle geçti.. berke tam bir abi, çok güzel ilgileniyor hem kardeşiyle hem diğer çocuklarla, ne mutlu sana! ecoşşşşş kızıma çok benziyor.. çok tatlı.. güler yüzlü, müzik çalar çalmaz dans ediyor canım benim.. esracım senin sohbetin çok keyifli..
nurdanla da ilk bugün tanıştım, çokk sevdim kendilerini.. çok sevdiğim bi kuzenim vardır, en büyüğümüz, konuşması, tavırları filan bana onu hatırlattı.. teoşun kulaklarını çınlattık bol bol..
öle işte.. çok güzeldi..
haa ayrıca, aranızda yeni olmama rağmen beni de kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim..

selamlarrr

ancak girebildim. guli den geldik kendimi avm lerden birine attım:) tabi hafta içi tum gun evdveyim e bugunde ev gezmesine gittim sokaktan giresim yoktu eve:)
evde herkes uyudu ben yine pc basında .

bulusmamız çok guzeldi ama az bebikliydi hatta bir ara guli afiki goturdu babannesine kıvanc ve ece kaldılar

ama kızmı oglanlar arasında pek bi mahsu kaldı miyik miyik mızıldadı bir ara afik onlugunu çekti sacları elinde kaldı çok komikti afik acmıs elindeki iki tel saca bakıyor bizim ece miyy miyy aglasammı bagırsammı karar vermeye çalısyor
son yarım saatte kıvanc taktı kızıma sırtından ittirip ilerletmeye çalıstı oyuncak araba misali :))) çok alemlerdi ya 6-7 tane olduklarında izlemek çok keyifli olacak

ben ece ye corba yedirikne afik mama mama diye etrafımda dolastı sonra annesi ona yedirdi meyvasını vs :)
dilek kıvancın altını temizlerken ece baslarında dikilmis pur dikkat izliyordu artık buyuduler ya mimiklerini falan izlemek çok keyifli bu sıpaların :)

guli her zamanki gibi harika bir ev sahibiydi bizi rahat ettirmek için kosturup durdu sagolsun ikinci kez evine gittim amaaa çok yakında bu ist un obur ucunda oturan hatunlar anadolu yakasına tesrif edecekler

cunku gun kurrasında 2. gizemm 3. ben çıktık :) tıpıs tıpıs gelecekler anadolu yakasına
gelmeyeni kara listeye yazarım,

aslında ben ece yi goturmeyecektim atesi çıkarsa yine huysuzluk yapar diye gece boyu uyudu iyi idi ates çıkmad ısabahta yoktu aldım gittim iyiki gitmisim atesi falan yok bir anlık aksammı çıktı ne bosa antibiyotik baslamadık insallah,

gelelim kizimin onluklerine edilen laflara :)))
arkadaslara bizzat gosterdim iki resim çekilirken onlugu iki dk çıkardım anında sırılsıklam oldu bluzunun onu. diger bebiklere baktım kupkuru ustleri basları benim çocuklar salyalarına hakim olamıyorlar kader napalım :)

finkimm son gunlerde senı anlamkta gucluk cekıyorum.
cümleye tikkat "resimlere yapılan resımler ıcın teselkkur edıyorum"sempatiksalakcinni

ben kilo falan vermedim arkadaslar dogum sonrası zaman geçtikce toparlanma durumu olsa gerek hala 75 seklinde geziyorum yaz basından beri aynı kilodayım hiç daha altına inmedim diyebilirim ticker ima bakmayın o bir ara gordugum bir rakamdı

kız annelerine duyrulur
aksam optimum avm deydik
claires diye bir marka var bilirsiniz belki
orda 10 adet urun 10 tl tum claires yazan markalı urunlerdeki magazanın tamamı bu uurnlerden olusuyor
tek çocuk icin degil aslında buyuk kuçuk herkes için aynı sey geçerli ben 20 paket toka aldım ece ye artık genc kiz olana kadar takarız heralde ama kendimi kaybettim 1 tl ye toka seti pazarda olmuyor artık. yolu dusen baksın derim çok uygun gercekten

bende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))

[/IMG]

ohh süpermiş.tak takıştır kuzuna.zaten saclarda müsait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…