2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuba bende koptum o cumleye resimlere yapılan resimler :)))

ama anlamamız gerek arkadasımız çok yorgun misafirleremi baksın telefonlaramı afikemi aklı sastı kızcagızın aksama boyle oldu :))))))

gizemcim
seni tanıdıgıma gercekten çok memnun oldum. ben gibisin birçok yonunle. iyiki katıldın aramıza iyiki sessiz okuycu olmaktan çıktın :)

mesaj attım okumadın sanırım yolu bulman zor oldumu itfaiye girince aramıza seni bekleyemedim panikle saga girmek zorund akaldım cevreyoluna gorursun diye dusunmustum (
umarım zorlanmadın telas yapmadın
epeybir yavas yavas gittik ama cevreyolu sonuçta korna yemeye baslayınca mecbur hizlandım epey yaklastık ama yan yana gelemedik sonra sıkca kadıkoy ankara tablaları gorunce sende bulursun artık rahatca yonu diye basıp geldim ben

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, badibade, defnedamla+, dnzyildizi84+, esrako+, EvrimKuzey+, gypsyesra+, Marigold+, mumy.2009+, nicole78, pinky_42+, pukket, sakaleynmaster+

yahu nıe uyumuyorsunuzz.şimdi muhabbetın dibine vurusunuz nasıl bırakıp uyumaya gıdıyimm ama yaaa

seçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))

maşallah neva'ya bile doktor 79 cm boyla uzun derken 187 ne oluyor acaba? çok uzun olacak galiba.adı gibi yiğit delükanlu
87 dicektim ya :)
benzer mızmızlık bizde de var. son zamanlarda huyu değişti ne yazık ki. istediği olmayınca ya da bişiyi beceremeyince hemencik ağlıyor ama nasıl yaşlar akıyor böyle. umarım vazgeçer bu huyundan.
evet boyu iyi gidiyor maşallah bizim kuzunun :) bizde genetik ama bu durum. eşim 187 ben 170. bi de erkek dayıya çeker derler ya bizim dayısı da 187...
en iyisi bende bırakayım bu hazır puding işini. zaten çok olmadım başlayalı. işin biraz kolayına kaçmıştım ama hepiniz de zararlı demişsiniz. dediğin gibi ben de kendim yapayım artık. hazır oluşu ben işteyen iyi oluyordu. annem beceremez. ordan yediriveriyordu ama bakacağım artık bi çaresine. sütlaçı denemeni tavsiye ederim damlacım. biz çok seviyoruz.

tuba bende koptum o cumleye resimlere yapılan resimler :)))

ama anlamamız gerek arkadasımız çok yorgun misafirleremi baksın telefonlaramı afikemi aklı sastı kızcagızın aksama boyle oldu :))))))

n

ben zaten Güliyi ayakta falan alkıslıyhorum.maşşalah becerıklı pratık vs vs.ben onun yerınde olsam nasıl cümleler kuarardım bilemıycemdelikafadulden

misafir olayımı anlatmak istiyorum. şimdi gelecek olanlar eşimin teyzesinin oğlu ve eşi, ayrıca en sevdiği kuzeni olur kendisi. hani o gün anlatmıştım ben size biraz dert yakınmıştım ya. aynılarını anneme de anlattım. kimseye anlatma diye de tembihledim. ama o da gitmiş ablasının kızına anlatmış. o da tel açmış. bize gelenlere anlatmış. yani laf yerine ulaştı anlayacağınız. utandım biraz doğrusu ama onların yaptığı daha ayıptı. anladığım kadarıyla şimdi hatalarını telafi etmeye geliyorlar gibi. bu kez işim daha kolay. o gün eşim yoktu evde. bi de annemler yoktu. yalnız kalmıştım. şimdi hepsi yanımda olacak şükür.

ay canım valla telefon hala çantamda desem!!! :)))
ya sorma aramıza önce otobüs sonra itfaiye aracı girince (bunun tek nedeni gülilerin sokağında karşılaştığımız minibüse yol vermem oldu, sıkışıp kalacaktık çünkü) seni kayettim. etrafta bi sürü gri araba oldu birden!!! bi de büyük araçlar tabelayı kapatıncaaaa, biz direk karşıya gittik dönmek yerine! ve itiraf ediyorum, nasılsa seni takip edicem diye güliyi pek can kulağıyla dinlememişim!!!! (( girdiğimiz yoldan tam aa burası yanlış yaa diyip dönüyorduk ki, siz aradınız, sonrasını rahat bulduk canım.. bi de hem meleğin ineceği yeri kaçırmıyim diye hem de kızcağız korkmasın diye(zaten yanlış yola girince tırsıdık ikimiz de) yavaaaaş yavaaaş orta şeritten gittim, meleği bırakınca soldan uzayıp geldim sonra..:)))

farkındayım gizem zaten can kulagı ile dinlemedigini topu bana attıgının :)))
o yuzden seni arayıp aksarayı takip et aksarayı aman otogara ramiye sapma deyip durdum :))
sonra içime dert oldu nurdana da dedim insalah aksaray dedigimi unutmaz diye aklımız sende geldik bizde .

adasss noldu tavuklarmı gagaladı seni:))
iyilestinmi nasılsınn

ya senin yoklugun acayip belli olduu ilk kez sensiz bir bulusmaya katıldım . haberin ola 25 aralıkta bizde gun .))

gizem sagolsun sigarada yanlız birakmad ıbeni sosyal içici imis allahtan .)

Son düzenleme:
e işte ben de onun için aradım ya nurdanı ikeanın önünden geçtim, doğru yola çıktım diye.. haber vermek baaabında...
arkadaşlar ben yatar... öperim gözlerinizden..

çok ttatlı bır kadınsın sen.. hep boyle ol, hep keyfın yerınde olsun ınsallah.

dusundugun ıcın saol tatlım.

hala calısıyor musun sen kadın?? pesssssssssssssss

tartıysa çıktım tk karna 61,2 çıktım.ço sevindim.60 göürüm yakında inşallah

ah ne sahane yaa

ne hoş.. darısı basımıza.

ıslemeyın sunları ya.. valla psıkolojınıze yazık.

ferke de varmış ne güzel.oynatmıştır balaları

yerım ben senı.. ferke dıyısını :)

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

e ıyı olmus bu kararın.. en mantıklısı.

maşallah neva'ya bile doktor 79 cm boyla uzun derken 187 ne oluyor acaba? çok uzun olacak galiba.adı gibi yiğit delükanlu

hayırlı olsun en iyisini yapmışsın.güle güle kullan.geldi mi art arda gelir zaten

sen var ya sen... sen cok fenasın

Hocam, zahmet olmazsa bı foto? olursa da cok onemlı degıl. oyle bır anlattın kı cok merak ettım.

Ben onu denemedim hiç Bu günlük süt şişelerinde cam şişedeydi yani. Kay markanınkini internette gördüm pastorize kutularda. Bir de denk gelirse ondan deniyim ben de. Bu çok ağır tatlı gerçekten.

kay marka sahane.. ben kendım de ondan ıcıyorum.

Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim

fiyonikis bis Hocam :)

çaça yı kaçırdım.neva da en ekşisinden yoğurt yemye başladı mutluyum çok.ben de kay ve pınar organik alıyorum.yoğurdu sütçüden aldığım sütle yapıyorum.

her seyı yap ta sutcuden sut alma derım.. kaynatıyorsun ıcındekı gereklı ne varsa öluyor.. dıgerlerınde en azından şoklanıyor, kalsıyumu ıcınde kalıyor.. bence dısarıdan sut alma.

ya bak bu cok guzel olmus, o gun yasadıklarını hala unutmuyorum ben.

o oyle bır kadındır.. gercekten.

Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.

Opuldunuz.. ıyı geceler KK nın guzel kadınları..

Ha bu arada, fotografta ıncecık bır bel gordum, kırmızı.. dedım alla alla bu kim yaa.. komsunun kızı falan mı?? megersem Nurdanmıs:) vay anasını dedımmm.

hay Allah gecmıs olsun kuzuya.bogazları falan agrıyordur muhtemelen.ondan sık sık uyanıyodur.

buluşma fotolarını görebildim arada. Ne iyi etmişsiniz. Her şey çok güzel görünüyoru, ama benim enerjim kalmıyoru. öpüyoru sizi, kokluyoru :)

MİNİŞ nedir bilmiyorum ama hadi bu da geçti, oh, dememe kalmıyor, yeni bir şeyler pırtlıyor. Allah dermansız dert vermesin ama şu uyku bozukluğu olayı bitirdi beni. Hayır, 1 haftadır sevişemiyoruz, o derece yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…