87 dicektim ya :)maşallah neva'ya bile doktor 79 cm boyla uzun derken 187 ne oluyor acaba? çok uzun olacak galiba.adı gibi yiğit delükanlu
benzer mızmızlık bizde de var. son zamanlarda huyu değişti ne yazık ki. istediği olmayınca ya da bişiyi beceremeyince hemencik ağlıyor ama nasıl yaşlar akıyor böyle. umarım vazgeçer bu huyundan.Defne bugün ikindi uykusunu sadece 30 dk uyudu :bbo: Bazen diyorum günde 1 kere uyusa uzun uyusa ne iyi olur die ama benim cadı pekte uzun uyumaz. 2 hafta öncesine kadar herşeyimiz düzenliydi.. Akşam en geç 21:30-22:00 arası uyuyan çocuk gitti huysuz, mızmız bi cadı geldi..
bi çocuk saniyeler içinde eline yeni aldığı bişeyden sıkılır mı yaa??? Mesela eline bi kutu veriyorum kapağını açamayınca fırlatıp atıyo, tepiniyo.. İşim var bu zilli kızımla...
Estağfirullah Elif ne kusuru.. Hiç önemli deeel
evet boyu iyi gidiyor maşallah bizim kuzunun :) bizde genetik ama bu durum. eşim 187 ben 170. bi de erkek dayıya çeker derler ya bizim dayısı da 187...ohh maşşalah 87cm yanı.baya uzunmus beyefendı.bızım kuzu 79cmdı gecen ay doktor bay uzun olcak dididii.erkekler bıraz daha uzun oluyo sanırım
buarada aşıyı yazdırmaya gerek yok, devlet ödemıyor zaten.ya özel hastaneye gıdıp yaptırın yada dırek eczaneden su cıcegı asısı dıe alın saglık ocagına yaptırın
en iyisi bende bırakayım bu hazır puding işini. zaten çok olmadım başlayalı. işin biraz kolayına kaçmıştım ama hepiniz de zararlı demişsiniz. dediğin gibi ben de kendim yapayım artık. hazır oluşu ben işteyen iyi oluyordu. annem beceremez. ordan yediriveriyordu ama bakacağım artık bi çaresine. sütlaçı denemeni tavsiye ederim damlacım. biz çok seviyoruz.hazır puding bence çok gereksiz. içinde katkı maddesi var mı var. şekerde var.
ne kadar önleyebilirsem o kadar. kendim elimle alıpda vermem.
ne güzel sütlaç yapıyosun fatma, pudingde yap canım evde.
sütlaç tarifini kaçırdım bulup aynısından bende yapıcammm.
bu misafirler yine neden yahu? çok sinirlerini bozuyorlar. inşallah yine öyle olmaz. bence meşgul olduğun zamanlarda eşin devralsın yiğitle ilgilenme işini.
tuba bende koptum o cumleye resimlere yapılan resimler :)))
ama anlamamız gerek arkadasımız çok yorgun misafirleremi baksın telefonlaramı afikemi aklı sastı kızcagızın aksama boyle oldu :))))))
n
ay canım valla telefon hala çantamda desem!!! :)))tuba bende koptum o cumleye resimlere yapılan resimler :)))
ama anlamamız gerek arkadasımız çok yorgun misafirleremi baksın telefonlaramı afikemi aklı sastı kızcagızın aksama boyle oldu :))))))
gizemcim
seni tanıdıgıma gercekten çok memnun oldum. ben gibisin birçok yonunle. iyiki katıldın aramıza iyiki sessiz okuycu olmaktan çıktın :)
mesaj attım okumadın sanırım yolu bulman zor oldumu itfaiye girince aramıza seni bekleyemedim panikle saga girmek zorund akaldım cevreyoluna gorursun diye dusunmustum(
umarım zorlanmadın telas yapmadın
epeybir yavas yavas gittik ama cevreyolu sonuçta korna yemeye baslayınca mecbur hizlandım epey yaklastık ama yan yana gelemedik sonra sıkca kadıkoy ankara tablaları gorunce sende bulursun artık rahatca yonu diye basıp geldim ben
e işte ben de onun için aradım ya nurdanı ikeanın önünden geçtim, doğru yola çıktım diye.. haber vermek baaabında...farkındayım gizem zaten can kulagı ile dinlemedigini topu bana attıgının :)))
o yuzden seni arayıp aksarayı takip et aksarayı aman otogara ramiye sapma deyip durdum :))
sonra içime dert oldu nurdana da dedim insalah aksaray dedigimi unutmaz diye aklımız sende geldik bizde .
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan bende kuzen sayesinde öğrendim benim doktor doğum kontrol hapı vermişti ama yanında bir ilaç daha vardı kullandı birkaç ay rahattı sonra ilaç bünyeme zarar veriyor diye bırakmıştı... Amanın Ecoş a her an kardeş gelebilir desene... aklinialirimsmile
Yarına da midende boş yer bırak NurdanımHoş benim mide sende olsaydı her daim boş bir yeri olurdu ama kaydirigubbakcemile3
off bayılırım kendilerine her durumda favori tatlılarımdır kazandibi profiterol falan cokacimcoook
Birde foto alalım o zaman ne mutlu sana kilo yerinde saç baş yerinde mini eteklerde alınmış güle güle kullan cnm..
Oyyy kıyamam inş. hep mutlu eder seni İst. ve yeni işin :1hug:
Yirimmm seni çok tatlı minnak abiyeMaşallah..
Geçmiş olsun canım ya acil şifalar diliyorum sana yarına bomba gibi ol inş.
Sabh kilo konusunun üzerine çok durunca böyle oldu işte kaydirigubbakcemile3 Benim yüzüme tokat gibi yapıştıDeprsyon modunda yedim, yedim, yedim.... Allahtan 1-2 kilocuk almışım pazartesi spor salonu yolları taştan bana kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 gece gece bayağı formunuzdaymışsınız hanfendü sengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun canım benim bir def başıma geldi ne olduğunuda bilememk çok kötü ya çığlık çığlığa susturamıyorsun :1no2:
Gördün mü Melek yzdıklarımı cevap verememiştim kusura bakma ya Özde cadısından :bbo:
Esrako geçmiş olsun Ecoş a... Bugün bol bol eğlenin yerimize yerimseniben
Damla hocam sizde sık sık giriyorsunuz artık süper oluyor valla çok glüyorum alkisalkisalkis
Hava nasıl yağmurlu burada ya :1no2: Çamaşırlar dünden az nemliydi kurusun diye astım dışarı yeniden ıslattım nasıl göremedim yağmuru ya :çok üzgünüm: Özde nin kıyafetleride kalmadı ya!
Buket bu havada birde makine bozulması çok sıkıcı cidden ya kafamçokkarıştı
Evrim dün o sevgi pıtırcıklarını iledim gece bahçesi çok şirinlermiiş ya sağol.. Özde sayelerinde mamasını daha çabuk bitirdi.. sositososito
ığğğ bende cok kıcıık oluyorum o hatun kişileree.
yaa ne süperr cok özendım maşşalah.jeske bızım kuzuda bu seklıde uyusa.
cok şükür hıc olmadık inş olmayız.ama bızım doktorda öle dıdı,kız bebkler daha kolay yakalanıyormus özellıkle kakayı temızlerken cok dıkat edılmelıymıs.
gecmıs olsun Ece hanıma.cabuk atlatır inş
dımı yaaa,ister trafık olsun ister insanları hött olsun.ülkemız gıbısı varmı.hoş geldın böbüş hersey yolunda gıtsın inş.hayatında
pembeeelı hanımm yıyım senı olmazmı.yavrum, bu Neva sizi okutacak sölim sana
gecmıs olsun kuşum.bencede gıtme yaa,bendde yokum zatı gitme boşverr
hala yıyormu severek.Evrımım bıtmıstır senı tarhana.azcıcık daha istermısın yavrıu kusa.
tarıf kagıdımı bulamıyorum.anama gıdıp tekrar yazdıracagımm.cok mahcubum sana karsı.bı msj atamadım sana:kedi:
döverımmm senı yaa.nası 50 kılosun nasııı ben kıt kanaat bı 5 kılo vermıstım onunda yarısını gerı almısım delırcemmm
yavru sen buncaaa işi nasıl yapıyorsun allasen
bende Tugba kızımda Şevval.memenun oldum şeker
yaaa dimek öyleee.saten yapmadın bana fettucini mettucını.dahada olsa gelmem,halbuse ne cok sevmıstım senı:sinifsinif:
herkese mrb
havar sabah burdada açmıştı şimdi kapandı bizde oğlumla parka gittik sallandık geldik artık gökhan hiç bişi demio hayret bi şekilde:)))
dağ gibi ütüm var musti uyuyorken onu yapacağım veeeeeeeee çantama koyacağım eşyaları hazırlıyacağım gerçi hepsi hazır ama hastane çıkısını yıkadım ütülenecek oda çıksın aradan çarşamba gittiğimde gün verecek dr...
neyse ütüye başlayım bir yandan burdayım bir yandan gömleklerin içindeyim:)))
tartıysa çıktım tk karna 61,2 çıktım.ço sevindim.60 göürüm yakında inşallah
yok bacım yorulma bugünlerde geneli yatıyorum bugün mesela bi ütü yapıorum oda az kaldı akşama yemekte var yoksa yukarı çıkmayı planlıyorum...
bu arada musti 2 gündür anne dio banaa koridordan bağıra bağıra gelio o annee dedikçe ben annem diorum gülerek yine dio çok güsel bişimiş yawfff adamın her işi hızlı gidio bi anneyi geç dedi :)
bazen sabahları müge anlıya takılıyorum.aslında haftaiçi hersabh nerdeyse 19 yasındakı kızdan haber varmı dıe acıyorum. o annenın feryatları bitiriyor benı
Allahım yavrularımızı korusun inş. nasıl içten nasıl derınden yalvarıyor.tas olsa o kadını görünce insafa gelır.
ferke de varmış ne güzel.oynatmıştır balaları
ÇAÇA HENUZ BAŞLAMADI AMA ADAMDAN HABER BEKLİYORDU
ANNESİ GELMİŞ DUN KONUŞTUK .HAFTAİÇİ BAŞLAR SANIRSAM.
ELİF SEN ARAMAYI DENE AÇMAZSA EGER 2 GUN İÇİNDE SANA GERİ DÖNER...kaydirigubbakcemile3
CAPS açık kalmış pofff.
silemem valla.zar zor pür dikkat yazıyorum evrim cülüz çeçil damla derken hepden makara olduk yavvv!
Bugün servis geldi makina için yaklaşık 250 lira bir maliyeti varmış.
Eşimin bekarlığında kullandığı makinaydı . 10 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor. Son zamanlarda da gürültülü çalışıyordu zaten. Amortisör de değişmeli o zaman falan dedi dam. Ozaman 300 lirayı bulacak yani tamirat.
Boşver yaptırmayalım yenisini alalım dedik.
Bugün Bosh'a gittim Pazartesi getirecekler makinayı.
Hesapta yokken bi de makina alındı ama evde sıraya girdi herşey.
Bu sabah da blendirin ucu yere düştü mermere. Çat diye kırıldı ucu. Bakalım benim elektirikli ev aletlerinen sırada ne var arıza çıkartacak?
maşallah neva'ya bile doktor 79 cm boyla uzun derken 187 ne oluyor acaba? çok uzun olacak galiba.adı gibi yiğit delükanlu
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın.güle güle kullan.geldi mi art arda gelir zaten
Bugün bizim burda M-jet diye bir market açıldı ama hiç uğramamıştım.
Migros kuruluşu ama tek M'li migros gibi. Küçük derli toplu bir market.
Orada Doğadan çay poşeti satılıyordu yanında da bardak hediyeli.
Bir arkadaşımda görmüştüm Paşabahçenin İstanbul tasarımı diye bir bardağı var. Altında tasarımcısının imzası falan var. İşte ondan. Bardak tabağa tam oturuyor, Çay bardağında girintisi, tabakta da bombe var. Neyse uzatmıyım, bardak daha bir hoşuma gitti açıp bakınca. Bulursam takım alacağım. Çok şık bir tasarım tavsiye ederim.
Ben onu denemedim hiç Bu günlük süt şişelerinde cam şişedeydi yani. Kay markanınkini internette gördüm pastorize kutularda. Bir de denk gelirse ondan deniyim ben de. Bu çok ağır tatlı gerçekten.
Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim
çaça yı kaçırdım.neva da en ekşisinden yoğurt yemye başladı mutluyum çok.ben de kay ve pınar organik alıyorum.yoğurdu sütçüden aldığım sütle yapıyorum.
misafir olayımı anlatmak istiyorum. şimdi gelecek olanlar eşimin teyzesinin oğlu ve eşi, ayrıca en sevdiği kuzeni olur kendisi. hani o gün anlatmıştım ben size biraz dert yakınmıştım ya. aynılarını anneme de anlattım. kimseye anlatma diye de tembihledim. ama o da gitmiş ablasının kızına anlatmış. o da tel açmış. bize gelenlere anlatmış. yani laf yerine ulaştı anlayacağınız. utandım biraz doğrusu ama onların yaptığı daha ayıptı. anladığım kadarıyla şimdi hatalarını telafi etmeye geliyorlar gibi. bu kez işim daha kolay. o gün eşim yoktu evde. bi de annemler yoktu. yalnız kalmıştım. şimdi hepsi yanımda olacak şükür.
adasss noldu tavuklarmı gagaladı seni:))
iyilestinmi nasılsınn
ya senin yoklugun acayip belli olduu ilk kez sensiz bir bulusmaya katıldım . haberin ola 25 aralıkta bizde gun .))
gizem sagolsun sigarada yanlız birakmad ıbeni sosyal içici imis allahtan .)
Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?