2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yazana kadar herkes gitmiş

resimlerii hiiç beğenmedimmm
hele sofrayııı hiiçmi hiç beğenmedimm
toplu fotolarada ayrı bi kıl oldummm

anacığımın şevkatli kollarını bırakamadım z.burnuna geldim onunla
fiziksel olarak biraz daha iyi gibiyim ama burnum fırt fırt ve sürekli hapşuruk halindeyim
içim gittii deli oldum resmen ama kısmet dedim beybilere yapamazdım bu kötülüğü sırf gülinin o şahane sofrasına dadanacağım diyeeeee

hatunlar harbi hepinizi zayıf gördüm maşallah size 3 tanecik beybi varmış yahoo olsaydı acaba o kadar sakin geçermiydi hepsine bedel olurdu bence

birdahaki güne bir hafta kala önlem alacağım karar verdim
yok yani birde kolam kolay hasta olan bünyeyede sahip değilim aslında,hocamın dediği gibi son dmnemler çok gezdim artık programlarımı biraz hafifletmeliyim
bu arada hocam hüsoli tabirini her okuduğumda kopuyorum yani haberin olsun

ayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...

çok geçmiş olsun burcu.
neden girmiyorsun arada uğra yine..

Stella bende Ankara'dayım canım.. Nerde oturuyosun.

Stella bende Ankara'dayım canım.. Nerde oturuyosun.

bende Ankara'dayım birde Eda var 4 kişi olduk sanırım bizde buluşma ayarlasakmı acaba..?
ben etimesguttayım eda güneşevler hasköy tarafı..sen elvankenttin sanırım ..biz birbirimize yakınız :)))

günaydın..İstabul güzelleri buluşmuş .ev hanımı Güli ellerine sağlık hepinizde çok güzelsiniz ..Nurdan zarif hatun nekan şıksınız bağyan..Her zaman oduğu gibi güzle bir gün geçrimişsinizdarsısı bizlere..
Bu arada neden bebeksiz olduğunu kaçırdım ben önce bunu sorayım.?tanışma sebeblerimiz neden yoktu ?

bende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))

[/IMG]
herşeyi ço yakışmış.çok tarzdır zaten sıpa.hele pantolona bayıldım.ne güzellik böyle maşallah
seçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))
haşkol gizem
maşallah yiğite.fotoğraflarından belli zaten.ama 187 den uzun olur kanımca yeni nesil nasıl olsa.geçer herkesleri.şu sütlaç tarifini alabiler miyim?
acil şifalar diliyorum canım
çok geçmiş olsun tekrardan.ben de bayılıyorum hüsoli takma adına.
biz burdayız herdaim

EVRİM ben hazır yoğurt yiyemiyorum.yiyemem de.bir arkadaş vardı yoğurt fabrikasında çalışan asla alma derdi bana.neva'ya keçi sütünden mayalamaya başlayacağım.bakalım yiyecek mi.o da benim gibi doğal sütten yapılanı seviyordur belki.

ANKARA hatunları uluşmadığınız hata.Ankara'da daa kolay buluşmak,İstanbul gibi değil ki.

GİZEM benim evim de toplu olmuyor.bunlara bakma sen hem fiyonik hem android bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…