çok geçmiş olsun burcu.Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
neden girmiyorsun arada uğra yine..ayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...
ayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...
Stella bende Ankara'dayım canım.. Nerde oturuyosun.
Derya günaydın.. Ben keçiören-incirlideyim canım..
herşeyi ço yakışmış.çok tarzdır zaten sıpa.hele pantolona bayıldım.ne güzellik böyle maşallahbende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))
[/IMG]
haşkol gizemseçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))
maşallah yiğite.fotoğraflarından belli zaten.ama 187 den uzun olur kanımca yeni nesil nasıl olsa.geçer herkesleri.şu sütlaç tarifini alabiler miyim?87 dicektim ya :)
benzer mızmızlık bizde de var. son zamanlarda huyu değişti ne yazık ki. istediği olmayınca ya da bişiyi beceremeyince hemencik ağlıyor ama nasıl yaşlar akıyor böyle. umarım vazgeçer bu huyundan.
evet boyu iyi gidiyor maşallah bizim kuzunun :) bizde genetik ama bu durum. eşim 187 ben 170. bi de erkek dayıya çeker derler ya bizim dayısı da 187...
en iyisi bende bırakayım bu hazır puding işini. zaten çok olmadım başlayalı. işin biraz kolayına kaçmıştım ama hepiniz de zararlı demişsiniz. dediğin gibi ben de kendim yapayım artık. hazır oluşu ben işteyen iyi oluyordu. annem beceremez. ordan yediriveriyordu ama bakacağım artık bi çaresine. sütlaçı denemeni tavsiye ederim damlacım. biz çok seviyoruz.
acil şifalar diliyorum canımMerhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
çok geçmiş olsun tekrardan.ben de bayılıyorum hüsoli takma adına.birdahaki güne bir hafta kala önlem alacağım karar verdim
yok yani birde kolam kolay hasta olan bünyeyede sahip değilim aslında,hocamın dediği gibi son dmnemler çok gezdim artık programlarımı biraz hafifletmeliyim
bu arada hocam hüsoli tabirini her okuduğumda kopuyorum yani haberin olsun
biz burdayız herdaimayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...
ben gazlıyım ha gayret 50li kilorlarıda göreceksin..kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
Günaydın adın neydi ? ben unuttum. seni neden elvankent hatırladımki ozaman.:uhm:
Çok tatlı maşallah. Defne de böle aynı.. Emziğini ara bulur hemencecik sokar ağzına. Emzik öz annesi sanki sıpamın.
bende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?