2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))

mmm..nefistir o zaman..
koysaydın görseydik resmini ..niye öyle diyorsun ki

ehh til tillde olsa bıraza uzadı saclarımız.zorla toka falan takıyorumm. :))

çok tatlı olmuş sıpa..uzamış saçlar daha bi tatlı olmuş..minişim yeni saçları nasıl çıktı var mı fark?

geçmiş olsun böbemm..bi dr.a filan götürseniz?? ..boğazda enfeksiyon olabilir ondan da uyuyamıyordur yavrum

deliiiii...uykusuzluk pek fena şekerim

ben gr.da olsa veremiyorum..bi şoklama yapmam lazım..herhalde vücut direnç gösteriyor..66 da takıldım kaldım..ne aşağı ne yukarı..pöffffffffff

seçil ayran çorbası yaptıya diğer arkdaşlar sen de yap işe yarar belki.detoks oluyor galiba

Çok geçmiş olsun. Off çocukların hastlalığı çok zor. Huyları da değişiyor o dönemde.
Hoşgeldin sefa geldin.

seçil ayran çorbası yaptıya diğer arkdaşlar sen de yap işe yarar belki.detoks oluyor galiba

aaa bak o hiç aklıma gelmemişti...bi bulayım tarifi deniyeyim..epey bi zorlananlar olmuştu ama.:)

Evrim ciğim bu resim senin için :)
Beklerim sizleri de çay içmeye..

hah işte buydu benim de baktığım..::)

denizi uyuttum . ütü yaptım. halıları yıkamaya verdim . nur kaçmadı içime merak etmeyin...!!!

tamarayı bekliyorum temizlik için. evi mok götürüyo. gelsin kaçıcam bi arkadaş yeni evlendi okuldan. hoşgeldin yapıcaz eşine. 1 saat oturup kalkarız. sonrada gezeriz.

tazem geçmiş olsun canım. kolay gelsin. fiyonikler olarak rüzgar gibi geçmişsiniz:))))

şevvalim keloşum çok tatlı saçlarıda ne güzel uzamış ohhh keloş diil artık o, dünya güzeli....

GİZEM benim evim de toplu olmuyor.bunlara bakma sen hem fiyonik hem android bunlar:)
delikafaduldensırnaşık şey
hatıladım seni tekrar hoş geldin ..
kır k-ç--nı otur azcuk da gezgez nereye kadar sonu yokki bu gezmenin..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
geçmiş olsun..
delikafadulden:1shok:1 hafta ha ..akannehir
uykusuzluk zor gerçekten kısa sürede tekrar düzeniniz gelir inşallah..
kaydirigubbakcemile3
uykusuzluğun kitabını yazıcam az kaldı..
acil şafalr dodo paşaya..

iyi olmuş laf yerini biraz fazla dolansada bulmuş..bu sere yanlızda değilsin..rahat edersin...
seçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))
o yarasın afiyet olsun..cokacimcoook
bende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))

[/IMG]
maşallah cimcimeye saçlarda uzamış cicilere yakışmış güle güle giysin..
buluşma resmlerimize yapılan resmlere thanks.
damla hocam valla gözumle gördüm melek ve nurdan bi lokmacık kalmışlar
esrakoda epey iyi durumda.
gizemde sessizden ilerlyior.
:1shok::uhm:
seninle birebir tanışmak sohbet etmek çok güzeldi hojam..iyikide buluştuk dimi içimizde kalmadı..kaydirigubbakcemile5
çaça yı kaçırdım.neva da en ekşisinden yoğurt yemye başladı mutluyum çok.ben de kay ve pınar organik alıyorum.yoğurdu sütçüden aldığım sütle yapıyorum.
şu sütçüden süt alma işi iyi değil gibi elif ..
Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim
bendeki formül MANEVİYAT ..bilmem anlatabildinmi..yerimsenibenburdan uymuyorum diye ağladığıma bakmayın derdim kendim değil yusuf uyku gıdadan daha önemli çocuklarda..bana 30 dk bile yetiyor ama o sıpa hep huzursuz geziyo mıymıy ..
ara yavyum ara:) pzt başlıyor kendileri mutsuz yani

ilk gün pek bi bebiksiz geçmiş ama hatunlara bak valla hepsi süper olmuşlar

detaylı okuyup geçmişi dönücem aranıza..şimdilik kaçarım
ilk günün sıkıntılı olur ama çalışmak dahada rahatlatır seni hayçam..
tadı ve kokusu değişiktir ama çok besleyici bir süt..
bu yalarda azı ve köpek dişi problemi başaldığı için uykusuzluk hat safhada..durum bizdede aynıdır gündüz uyksu 30 bilemedin 45 dk anca oda 10 dkda bir kalkıyoruz sallayıp uyutuyorum..
yedirme Fatma kendin yap hazır alma derim..
doğru karar..
su çiçeği aşısını yazdırma yok kendin alıyorsun gidip yaptırıyorsun.
boyunuzda kilonuzda maşallah..
yarın siboşla neede buluşacağım acaba.bir yağmur vardı gözgözü görmedi.siboş bereketiyle geldi.yol çalışması var trafik moktandı..
sizdende foto bekleriz.
ferke de varmış ne güzel.oynatmıştır balaları

tek kelimeyle harika görünüyor herşey..boshayallersmileboshayallersmile

Son düzenleme:

süpperr süperr mamalarda sizlerde ne güzell yine bir buluşmaaa :))

bende Ankara'dayım birde Eda var 4 kişi olduk sanırım bizde buluşma ayarlasakmı acaba..?
ben etimesguttayım eda güneşevler hasköy tarafı..sen elvankenttin sanırım ..biz birbirimize yakınız :)))

Derya günaydın.. Ben keçiören-incirlideyim canım..

delikafadulden neden olmasınn ??

Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?

tekmele oyna aldim onun yerine bizi tekmelemeyi tercih ediyordu, biz hic kullanmadik:))burun tikanikligi cok sik yasiyorduk, buhar makinasi yardimci olabilir ama serum fizyolojik ve pompayla temizlik onemli.. ben hala uyumuyorum annem sagolsun o baktiginden beri biraz ama o uyumuyor simdide cunku gece hala kalkiyor bi kere, birde sabahhin korunde uyaniyor, uykuyu uzuuuuunnn bi sure unut canim..

Guzel yorumlariniza cok tesekurler canlarim..Buarada gizmo ve benim kirmizi ocelerimizi cekmeyi unuttuk, Burcuya ithaf ederizz:))muck

Gun cikisi o guzel mamalrdan bana yolluk verdiler, evsiz barksiz bi basima olunca acidilar bana:))gulim kiyamadi bana, canim..

Buket, bardak super, yeni makina hayirli olsun.

Taze Dorugum niye boyle huy degistirdiki allah alllah ya..insallah duzelir biran once..

Sevval cooookkk tadlu olmus, saclar super..

Merhaba ELif, analı babalı büyüsün, ömürlü olsun yavrun. soğuk buhar mak al, ayrıca tonimer baby tarzı bir bebeklere özel serum fizyolojik de al. İkisini birlikte kullan. Tekmele - oyna arkadaşımdan ödünç aldım, 20 gün kadar ilgisini çekti. Sonra pek yüzüne bakmadı. Mümkünse yüksek meblağlar ödeme, derim.

merhaba..
burun tıkanıklığına serum fizyolojik damlatıp burun aspratörüyle temizlemek en iyisi..
uykumu bebeğin uyuduğu sürece sende yat dinlen..eğer gece çok uyanıyorsa gazsancısı ve uyku düzeni için bebek çayları kulanarak uyku düzeni kurabilirsin..4- 6 ay gece uykusu için alıştırmada en önemli dönem miş..tabi yinede herşeyi bu minnak sıplara belirliyor ..doğduğumuz gün hastaneyi yıkmıştı herkesinki uyurken benimki viyak viyak bağırıyordu ve hala uymuyoruz balık baştan koktu bizde yani..kısaca uyku sorunu hala var..tekmele oyna almadımonun için yorum yapamayacağım..bebeğini sağlıkla büyüt..

Buarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
Kuzen ve arkadslari gece disari cikicaklarmis banada gel dedi ok dedim hem yeni insanlar tanirim hemde uzzuun zamandir canli muzige girmemistim.. Once evde eglendik,Saat 12;30 de gittik bara sanatci ciktisaat 1 de 3e kadar costurdu falan, neyse 4 gibi benim miyavlamlarimla kalktik.. Bizden gecmis anacim kesin karar verdim, bunye kaldirmiyor artik, nasil bir enerjidir bu genclikteki, nasil bir dejenere olmuslmuktur. Birsey itiraf edeyim dun sadece etrafimi gozlemledim ve ilk defa kizim olmasini istemedim..Onu bile bir anne gozuyle degerlendiriyor insan artik ya cok ilginc, gozumden ne seneryalor gecti uni zamani beni ekip erkek arkadaslariyla diskolara giderse falan diye..

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Annemle konuştuk da, acaba tek uykuya mı indirsek artık, diye. Dün 2-4 arası uyudu ama sonra gene yatıramadım saat 9 da. İyice uykusu gelene kadar süründürmem mi lazım? Bir de gündüz de manyak ediyor beni. Elimden tutup tüm odaları dolaşmak istiyor. Aslında yavrum, benimle birlikte olmak istiyor anlıyorum ama ben onun hızına yetişemiyorum. Hem gece, hem gündüz manyak oluyorum. Sonuçta ev işleri de beni bekliyor, yemeği, şusu busu, gezdirmeye çıkar,... Enerjim kalmıyor, regl öncesiyim, sinirlerim de zayıfladı.

VE BUGÜN ne yaptım..
malesef herkes emziği bırakmaya başalyacak ama biz tekrar emziğe döndük..yeterki uyusun sıpam..öğle uyksunda ağzına emzik veridm..ilk başata çok güldük ben güldüm o bana güldü emziği çıkartıp eline aldı ters çevirdi oynadı ama sonra ağzına koydu uyudu...

NURDAN ay ne çok özendim sana yaa... öyle bir gece geçirmeyeli çok uzun zaman oldu ve ben çok özledim. Çok iyi etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…