seçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))
ehh til tillde olsa bıraza uzadı saclarımız.zorla toka falan takıyorumm. :))
Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
buluşma fotolarını görebildim arada. Ne iyi etmişsiniz. Her şey çok güzel görünüyoru, ama benim enerjim kalmıyoru. öpüyoru sizi, kokluyoru :)
MİNİŞ nedir bilmiyorum ama hadi bu da geçti, oh, dememe kalmıyor, yeni bir şeyler pırtlıyor. Allah dermansız dert vermesin ama şu uyku bozukluğu olayı bitirdi beni. Hayır, 1 haftadır sevişemiyoruz, o derece yani :)))
Çok geçmiş olsun. Off çocukların hastlalığı çok zor. Huyları da değişiyor o dönemde.Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
Hoşgeldin sefa geldin.ayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...
seçil ayran çorbası yaptıya diğer arkdaşlar sen de yap işe yarar belki.detoks oluyor galiba
delikafaduldensırnaşık şeyGİZEM benim evim de toplu olmuyor.bunlara bakma sen hem fiyonik hem android bunlar:)
hatıladım seni tekrar hoş geldin ..ayy kızlar yaa aylardır bu siteye giripte bakmıyodum...bende sizler gibi ağustos annesiyim...en son doğuran 3 hatundan biriyim...kerem esatın annesi...listede adımız bile vardı yani...hatırlayan olurmu bilmem..aylar sonra giripte sizlerin hala tam gaz burda muhabbete devam ettiğinizi görünce çok sevindim yahu..duygulandım valla..karnım burnumda hergün burdan hepinizin yazdıklarını pembe dizi tadında okuyuşum geldi aklıma...fazla yazmazdım ama hiç kaçırmadan okurdum..oğlumun tanıamdığım teyzeleri hepinize ankaradan kucak dolusu sevgiler öpücükler...fazla muhabbetlere katılamasamda öyle aklımda yer etmişsinizki arada girip bakıyım duruyolarmı diyodum..kısmet bugüneymiş...tekrar muck muk kızlar...
kır k-ç--nı otur azcuk da gezgez nereye kadar sonu yokki bu gezmenin..sempatiksalakcinniaklinialirimsmilebirdahaki güne bir hafta kala önlem alacağım karar verdim
yok yani birde kolam kolay hasta olan bünyeyede sahip değilim aslında,hocamın dediği gibi son dmnemler çok gezdim artık programlarımı biraz hafifletmeliyim
bu arada hocam hüsoli tabirini her okuduğumda kopuyorum yani haberin olsun
geçmiş olsun..ben yazana kadar herkes gitmiş
resimlerii hiiç beğenmedimmm
hele sofrayııı hiiçmi hiç beğenmedimm
toplu fotolarada ayrı bi kıl oldummm
anacığımın şevkatli kollarını bırakamadım z.burnuna geldim onunla
fiziksel olarak biraz daha iyi gibiyim ama burnum fırt fırt ve sürekli hapşuruk halindeyim
içim gittii deli oldum resmen ama kısmet dedim beybilere yapamazdım bu kötülüğü sırf gülinin o şahane sofrasına dadanacağım diyeeeee
hatunlar harbi hepinizi zayıf gördüm maşallah size 3 tanecik beybi varmış yahoo olsaydı acaba o kadar sakin geçermiydi hepsine bedel olurdu bence
delikafadulden:1shok:1 hafta ha ..akannehirbuluşma fotolarını görebildim arada. Ne iyi etmişsiniz. Her şey çok güzel görünüyoru, ama benim enerjim kalmıyoru. öpüyoru sizi, kokluyoru :)
MİNİŞ nedir bilmiyorum ama hadi bu da geçti, oh, dememe kalmıyor, yeni bir şeyler pırtlıyor. Allah dermansız dert vermesin ama şu uyku bozukluğu olayı bitirdi beni. Hayır, 1 haftadır sevişemiyoruz, o derece yani :)))
kaydirigubbakcemile3Opuldunuz.. ıyı geceler KK nın guzel kadınları..
Ha bu arada, fotografta ıncecık bır bel gordum, kırmızı.. dedım alla alla bu kim yaa.. komsunun kızı falan mı?? megersem Nurdanmıs:) vay anasını dedımmm.
uykusuzluğun kitabını yazıcam az kaldı..Merhaba millet. Nazar mı değdi bu çocuğa? Burnumuz moktan kurtulmuyor. 2 gecedir kusuyordu, sebebi geniz akıntısı. Dün hapşırık, sümük akıyor, öksürük... Bugün iyiceydi. Ama uyumak istemiyor, 20 defa kalkmaya çalıştı yaa, gözünden uyku akıyor. Çıldırdım resmen. 9 da başladık uyutma girişimlerine, 4 te uyanmıştı en son. Daha yeni uyudu. Tüm enerijimizi alıyor eşşek. Zor işmiş vesselam.
iyi olmuş laf yerini biraz fazla dolansada bulmuş..bu sere yanlızda değilsin..rahat edersin...misafir olayımı anlatmak istiyorum. şimdi gelecek olanlar eşimin teyzesinin oğlu ve eşi, ayrıca en sevdiği kuzeni olur kendisi. hani o gün anlatmıştım ben size biraz dert yakınmıştım ya. aynılarını anneme de anlattım. kimseye anlatma diye de tembihledim. ama o da gitmiş ablasının kızına anlatmış. o da tel açmış. bize gelenlere anlatmış. yani laf yerine ulaştı anlayacağınız. utandım biraz doğrusu ama onların yaptığı daha ayıptı. anladığım kadarıyla şimdi hatalarını telafi etmeye geliyorlar gibi. bu kez işim daha kolay. o gün eşim yoktu evde. bi de annemler yoktu. yalnız kalmıştım. şimdi hepsi yanımda olacak şükür.
o yarasın afiyet olsun..cokacimcoookseçilcim pasta muzluydu...:)
gülicim türk kahvesi resmi sadece senin beni çektiğin tek resim var ondan eklemedim.. kim naapsın ayol beni!! :)))
maşallah cimcimeye saçlarda uzamış cicilere yakışmış güle güle giysin..bende resım eklım bari.üzerimişzdekı Esra teyzemızın hedıyesı.kesene bereket canım cok sevdık giyiyoruz durmadan :))
[/IMG]
:1shok::uhm:buluşma resmlerimize yapılan resmlere thanks.
damla hocam valla gözumle gördüm melek ve nurdan bi lokmacık kalmışlar
esrakoda epey iyi durumda.
gizemde sessizden ilerlyior.
seninle birebir tanışmak sohbet etmek çok güzeldi hojam..iyikide buluştuk dimi içimizde kalmadı..kaydirigubbakcemile5buluşma sen mutluluğun resmini yapabilirmisin abidin gibi olmuş . ne güzel anlamak, anlaşılmak. iyi ki
deryacımla yaşadım bu duyguyu. yoksa hiç kıskanç olmamama rağmen çatlayabilirdim:))))
herkes çok güzel, bebekler sayıları az da olsa:))) tabi ki güzelller ve çok tatlı görünüyorlar, masa nefis...
maşallah oradaki herkese...
şu sütçüden süt alma işi iyi değil gibi elif ..çaça yı kaçırdım.neva da en ekşisinden yoğurt yemye başladı mutluyum çok.ben de kay ve pınar organik alıyorum.yoğurdu sütçüden aldığım sütle yapıyorum.
bendeki formül MANEVİYAT ..bilmem anlatabildinmi..yerimsenibenburdan uymuyorum diye ağladığıma bakmayın derdim kendim değil yusuf uyku gıdadan daha önemli çocuklarda..bana 30 dk bile yetiyor ama o sıpa hep huzursuz geziyo mıymıy ..Topiğe saat birden sonra gelir herkes. Bu arkadaşlar ne zaman uyur? Hiç mi uykusuzluk çekmez, yorgun düşmez? Varmıdır bunun bir formülü? Eğer varsa bizimle paylaşırlar mı?
Ben de bunları merak ederim
ilk günün sıkıntılı olur ama çalışmak dahada rahatlatır seni hayçam..ara yavyum ara:) pzt başlıyor kendilerimutsuz yani
ilk gün pek bi bebiksiz geçmiş ama hatunlara bak valla hepsi süper olmuşlar
detaylı okuyup geçmişi dönücem aranıza..şimdilik kaçarım
tadı ve kokusu değişiktir ama çok besleyici bir süt..Bu arada keçi sütünü mado dan aldım geçen gün.
Ama ben böyle ağır kokulu ve kötü tatlı süt içmedim arkadaş.
Iğğğğ yani. Tabi Elif de içmedi.
Yoğurt yaptım ondan o da çok kötü oldu.
Sek günlük süt alıyorum hergün İnek sütüne devam.
bu yalarda azı ve köpek dişi problemi başaldığı için uykusuzluk hat safhada..durum bizdede aynıdır gündüz uyksu 30 bilemedin 45 dk anca oda 10 dkda bir kalkıyoruz sallayıp uyutuyorum..Defne bugün ikindi uykusunu sadece 30 dk uyudu :bbo: Bazen diyorum günde 1 kere uyusa uzun uyusa ne iyi olur die ama benim cadı pekte uzun uyumaz. 2 hafta öncesine kadar herşeyimiz düzenliydi.. Akşam en geç 21:30-22:00 arası uyuyan çocuk gitti huysuz, mızmız bi cadı geldi..
bi çocuk saniyeler içinde eline yeni aldığı bişeyden sıkılır mı yaa??? Mesela eline bi kutu veriyorum kapağını açamayınca fırlatıp atıyo, tepiniyo.. İşim var bu zilli kızımla...
Estağfirullah Elif ne kusuru.. Hiç önemli deeel
yedirme Fatma kendin yap hazır alma derim..aklımdayken sorayım. hep unutuyorum. ben iki haftadır filan yiğite şu hazır pudingler var ya onlardan veriyorum. günde bir tane. çikolatalı ya da çikolatalı fındıklı olanlarından. siz ne diyorsunuz bu işe? zararı olur mu?
doğru karar..Bugün servis geldi makina için yaklaşık 250 lira bir maliyeti varmış.
Eşimin bekarlığında kullandığı makinaydı . 10 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor. Son zamanlarda da gürültülü çalışıyordu zaten. Amortisör de değişmeli o zaman falan dedi dam. Ozaman 300 lirayı bulacak yani tamirat.
Boşver yaptırmayalım yenisini alalım dedik.
Bugün Bosh'a gittim Pazartesi getirecekler makinayı.
Hesapta yokken bi de makina alındı ama evde sıraya girdi herşey.
Bu sabah da blendirin ucu yere düştü mermere. Çat diye kırıldı ucu. Bakalım benim elektirikli ev aletlerinen sırada ne var arıza çıkartacak?
su çiçeği aşısını yazdırma yok kendin alıyorsun gidip yaptırıyorsun.selamlar
dün yiğiti sağlık ocağına götürdüm çiçek aşısı için. fakat hemşire çocuk doktoru yazabiliyor dedi aşıyı. sağlık ocağındaki aile hekimi yazamıyormuş. o yüzden kaldı. vurduramadık. salı günü için çocuk doktorundan randevu alıp gideceğiz yazdırmaya bakalım. gitmişken kontrollerini yaptıralım dedik. boyu 187 kilosu 11 olmuş paşamın maşallah. hemşire iyi dedi.
sizdende foto bekleriz.yarın siboşla neede buluşacağım acaba.bir yağmur vardı gözgözü görmedi.siboş bereketiyle geldi.yol çalışması var trafik moktandı..
ferke de varmış ne güzel.oynatmıştır balaları
pervinnnnnn seni seviyorummm hemde çok..Şeniz
bende Ankara'dayım birde Eda var 4 kişi olduk sanırım bizde buluşma ayarlasakmı acaba..?
ben etimesguttayım eda güneşevler hasköy tarafı..sen elvankenttin sanırım ..biz birbirimize yakınız :)))
Derya günaydın.. Ben keçiören-incirlideyim canım..
Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?
Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?