herşeyi ço yakışmış.çok tarzdır zaten sıpa.hele pantolona bayıldım.ne güzellik böyle maşallah.
Sevval cooookkk tadlu olmus, saclar super..
şevvalim çok tatlı olmuş üstünde paralansınn güle güle giysin
sevvalin guzelliğine bayıldım cok tatlı olmus cimcimem
şevvalim keloşum çok tatlı saçlarıda ne güzel uzamış ohhh keloş diil artık o, dünya güzeli....
şevval ne tatlı olmuş yaaa.. cicisi pek güzel.. maşallah..
tektek tesekkur edıyoruz kızımlşa.evet keltoş diilizz artıkın.toka takabılıyoruz az da olsa.sevıyoruzz siziiiiçok tatlı olmuş sıpa..uzamış saçlar daha bi tatlı olmuş..minişim yeni saçları nasıl çıktı var mı fark?
MİNİŞ nedir bilmiyorum ama hadi bu da geçti, oh, dememe kalmıyor, yeni bir şeyler pırtlıyor. Allah dermansız dert vermesin ama şu uyku bozukluğu olayı bitirdi beni. Hayır, 1 haftadır sevişemiyoruz, o derece yani :)))
ev toplu olmasıda nedır.benım kı herdaim dagınık oldugundan fark etmıyorum bılezemuszemusGİZEM benim evim de toplu olmuyor.bunlara bakma sen hem fiyonik hem android bunlar:)
caniim ozlemis demekkiVE BUGÜN ne yaptım..
malesef herkes emziği bırakmaya başalyacak ama biz tekrar emziğe döndük..yeterki uyusun sıpam..öğle uyksunda ağzına emzik veridm..ilk başata çok güldük ben güldüm o bana güldü emziği çıkartıp eline aldı ters çevirdi oynadı ama sonra ağzına koydu uyudu...
NURDAN ay ne çok özendim sana yaa... öyle bir gece geçirmeyeli çok uzun zaman oldu ve ben çok özledim. Çok iyi etmişsin.
iyi etmişsin çıkmışsın dışarı çok güzle..enrji yetişmek bunlar bize uzakmı yaniBuarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
Kuzen ve arkadslari gece disari cikicaklarmis banada gel dedi ok dedim hem yeni insanlar tanirim hemde uzzuun zamandir canli muzige girmemistim.. Once evde eglendik,Saat 12;30 de gittik bara sanatci ciktisaat 1 de 3e kadar costurdu falan, neyse 4 gibi benim miyavlamlarimla kalktik.. Bizden gecmis anacim kesin karar verdim, bunye kaldirmiyor artik, nasil bir enerjidir bu genclikteki, nasil bir dejenere olmuslmuktur. Birsey itiraf edeyim dun sadece etrafimi gozlemledim ve ilk defa kizim olmasini istemedim..Onu bile bir anne gozuyle degerlendiriyor insan artik ya cok ilginc, gozumden ne seneryalor gecti uni zamani beni ekip erkek arkadaslariyla diskolara giderse falan diye..
regl öncesi ondan ondan..Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Annemle konuştuk da, acaba tek uykuya mı indirsek artık, diye. Dün 2-4 arası uyudu ama sonra gene yatıramadım saat 9 da. İyice uykusu gelene kadar süründürmem mi lazım? Bir de gündüz de manyak ediyor beni. Elimden tutup tüm odaları dolaşmak istiyor. Aslında yavrum, benimle birlikte olmak istiyor anlıyorum ama ben onun hızına yetişemiyorum. Hem gece, hem gündüz manyak oluyorum. Sonuçta ev işleri de beni bekliyor, yemeği, şusu busu, gezdirmeye çıkar,... Enerjim kalmıyor, regl öncesiyim, sinirlerim de zayıfladı.
caniim ozlemis demekki
iyi geldi ama baskalarina bagli olmak kotu yoksa ben sanatci bitirince donerdim eve, yani eglendim bitti, zorlamanin anlami yok, ama kuzen ve arkadaslarindaki enerjiye yetisemedim, en son surunuyordum topuklulrarla..ama kocamsiz tadi yok hic biseyin(
Cevaplariniz icin tesekkur ederim hepinize, tecrube onemli tabi simdi herkes bisey soyluyor kafsm davul gibi oldu hele biri banyoda agzindan ufle burnunda ne varsa cikar dedi dusunun artik. Yarin ilk isim buhar makinasiyla serum fizyolojik almak . Tekrardan tesekkurler
Cevaplariniz icin tesekkur ederim hepinize, tecrube onemli tabi simdi herkes bisey soyluyor kafsm davul gibi oldu hele biri banyoda agzindan ufle burnunda ne varsa cikar dedi dusunun artik. Yarin ilk isim buhar makinasiyla serum fizyolojik almak . Tekrardan tesekkurler
delikafaduldenalkisalkisalkiscanim kusura bakma ama bunu soyleyen kisiye bir yuh demek istiyorum, insallah ayni seyi cocuguna yapmamistir, oyuncak falan mi sandi acaba bebegi?? ..cigerleri icin neresinden uflemem gerekicekti acaba:))
Cok hossunuz hanimlar ya zaten esprilerinize hep cok gulmusumdur, tabiki denemedim 3 gundur tikali burnu onumuzdeki ay antslyays gidicez orda hem gozlerini ( bir gozu digerinden kucuk) hemde cocuk doktoruna gorunecez burdaki dr fazla ilgili degil ( adam cocuk doktoru ama 10 yildir cocugu olmuyormus ne zor bi durum) ah bana neler demedilerki yspsaudim onlari zavallim ne hsle gelirdi, en komigide yuzunu sutle yika beyaz olsun teni demislerdi:) babasi esmer anasi esmer cocuk nasil beyaz tenli olsunufleme olayini canli canli gordum benden sonra komsumun gelini dogum yapti isaret parmagiyla cocugu damagindan kaldirdilar agzibs uflediler yavrum nasil agliyordu, cikar seninkinide yikayalim dedi yok istemiyorum dedim, sosyetiksiniz siz dedi bsk ruslarda soguk suya atiyor ne guzel oluyor cerkezler baslarini sekillendirir yusyivarlaktir kafalari dedi kadin??
Cok hossunuz hanimlar ya zaten esprilerinize hep cok gulmusumdur, tabiki denemedim 3 gundur tikali burnu onumuzdeki ay antslyays gidicez orda hem gozlerini ( bir gozu digerinden kucuk) hemde cocuk doktoruna gorunecez burdaki dr fazla ilgili degil ( adam cocuk doktoru ama 10 yildir cocugu olmuyormus ne zor bi durum) ah bana neler demedilerki yspsaudim onlari zavallim ne hsle gelirdi, en komigide yuzunu sutle yika beyaz olsun teni demislerdi:) babasi esmer anasi esmer cocuk nasil beyaz tenli olsunufleme olayini canli canli gordum benden sonra komsumun gelini dogum yapti isaret parmagiyla cocugu damagindan kaldirdilar agzibs uflediler yavrum nasil agliyordu, cikar seninkinide yikayalim dedi yok istemiyorum dedim, sosyetiksiniz siz dedi bsk ruslarda soguk suya atiyor ne guzel oluyor cerkezler baslarini sekillendirir yusyivarlaktir kafalari dedi kadin??
bırakmısmıydı emziği Yusuf.neyse 2 yasına kadar idare edıver.uyusun yavruk yeterkııVE BUGÜN ne yaptım..
malesef herkes emziği bırakmaya başalyacak ama biz tekrar emziğe döndük..yeterki uyusun sıpam..öğle uyksunda ağzına emzik veridm..ilk başata çok güldük ben güldüm o bana güldü emziği çıkartıp eline aldı ters çevirdi oynadı ama sonra ağzına koydu uyudu...
Buarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
Kuzen ve arkadslari gece disari cikicaklarmis banada gel dedi ok dedim hem yeni insanlar tanirim hemde uzzuun zamandir canli muzige girmemistim.. Once evde eglendik,Saat 12;30 de gittik bara sanatci ciktisaat 1 de 3e kadar costurdu falan, neyse 4 gibi benim miyavlamlarimla kalktik.. Bizden gecmis anacim kesin karar verdim, bunye kaldirmiyor artik, nasil bir enerjidir bu genclikteki, nasil bir dejenere olmuslmuktur. Birsey itiraf edeyim dun sadece etrafimi gozlemledim ve ilk defa kizim olmasini istemedim..Onu bile bir anne gozuyle degerlendiriyor insan artik ya cok ilginc, gozumden ne seneryalor gecti uni zamani beni ekip erkek arkadaslariyla diskolara giderse falan diye..
bu sabah 61 kilo çıktım.gazla beni evrim
denizi uyuttum . ütü yaptım. halıları yıkamaya verdim . nur kaçmadı içime merak etmeyin...!!!
Buarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
naman nallahımmm...neler neler oluyormuş şu hayatta..sen aklımı koru yarabbii
Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Annemle konuştuk da, acaba tek uykuya mı indirsek artık, diye. Dün 2-4 arası uyudu ama sonra gene yatıramadım saat 9 da. İyice uykusu gelene kadar süründürmem mi lazım? Bir de gündüz de manyak ediyor beni. Elimden tutup tüm odaları dolaşmak istiyor. Aslında yavrum, benimle birlikte olmak istiyor anlıyorum ama ben onun hızına yetişemiyorum. Hem gece, hem gündüz manyak oluyorum. Sonuçta ev işleri de beni bekliyor, yemeği, şusu busu, gezdirmeye çıkar,... Enerjim kalmıyor, regl öncesiyim, sinirlerim de zayıfladı.
VE BUGÜN ne yaptım..
valla o kadar özledim ki evin o düzenli halini.. bi daha ne zaman olacak acaba.. biz evde sığıntı gibiyiz.. heryer hanımın.. aman o mutlu lsun da naapalım, katlanırız di mi? bu arada abiye nevaya bayıldım! hey allahım yaaa neler görücez bakalım daha..GİZEM benim evim de toplu olmuyor.bunlara bakma sen hem fiyonik hem android bunlar:)
canım arkadaşlar da söylemiş, serum fizyolojik sıktıktan sonra biraz bekle yumuşasın sonra otri bebe denen mucize aletle çek. (eczanede satılıyor, burun aspiratörü, çok başarılı) odasında hava nemlendiricisi çalıştır. düzelir merak etme.ama burnu tıkalı olursa uyuyamaz yazık. tekmele oyna dediğin oyun halısı di mi? biz onu görümcemden almıştık, 2 aylıktan sanırım 5 aylığa kadar baya kullandık. ama tekmele kısmını hiç kullanmadı. üstündeki hayvancıklarla çok ilgilendi bi de aynasıyla. ama yuvarlanmaya başlayınca aldı başını gitti tabii..ben memnundum. ama gerçekten pahalı bişi, eğer birinden bulabiliyorsan daha iyi..uyku konusuna gelince, gündüzleri bir düzen oturtmaya çalış. 2 aylıktı kızım, 2 saatte bir uyutuyordum 45 dk uyuyordu.gece de genelde 1 kere kalkıyordu,6. aydan sonra gece beslenmesini kestik, genelde hiç kalkmaz oldu. ama tabii diş, büyüme atakları, gibi dönemlerde feleğini şaşırtıyorlar insanın.. gündüz ne kadar düzenli uyursa gece de uykusu o kadar düzenli oluyor.uyku uykunun mayası hesabı yani.. bunu oturtmak kolay olmadı ama, ilk başlarda baya zorlandık 2 saatte bir uyutmak için.. ama 1 haftada oturdu, pes etme. ama tabii ki bebekten bebeğe fark var, gazlı bir bebekse daha zor bu uyku olayı...güle güle büyüt bebeğini..Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?
ay evet çekseydik keşke , ama gece sürmüş olmama rağmen bazılarının uçları çıkmıştı benimkinin.. ne gıcık bir durum!!Guzel yorumlariniza cok tesekurler canlarim..Buarada gizmo ve benim kirmizi ocelerimizi cekmeyi unuttuk, Burcuya ithaf ederizz:))muck
Gun cikisi o guzel mamalrdan bana yolluk verdiler, evsiz barksiz bi basima olunca acidilar bana:))gulim kiyamadi bana, canim..
Buket, bardak super, yeni makina hayirli olsun.
Taze Dorugum niye boyle huy degistirdiki allah alllah ya..insallah duzelir biran once..
Sevval cooookkk tadlu olmus, saclar super..
oohhh sefan olsun... ya dün gece biz de bir gerilim filmi seyrettik. the house on the left diye bi film. evin genç kızı arabayı alıp arkadaşına gittive arkadaşının gazıyla hiç tanımadığı bir oğlanın otel odasında uyuşturucu aldı sonra başına gelenler tabii..... valla seyrettikçe içim daraldı, "kızım ne işin var oralrda otursana annenin dizinin dibinde" filan gibi anane yorumları yaptım cır cır.. oyyyy oyyy.....ama bişey diyim mi, ben gençliğimde çok özgürdüm, bişey için izin alamadığı olmadı ailemden, ama onları üzecek bişey hiç yapmadım.. nerdeysem kimleysem hep bildiler. bunun sebebi, babam bana bir gün demişti ki; "ben sana gerekli eğitimi verdim, beni hiç utandırmayacağından eminim. sana çok güveniyorum" e şimdi bu lafın üzerine bişey yapamıyosun zaten.. umarım biz de başarılı oluruz bu konuda..gerçi şimdi zaman daha bi kötü ama..erkekleri kızlar ayartıyo, terse döndü herşey..Buarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
canım benim, çok çok geçmiş olsun.bi dönem bu geçecek, buna inanmak istiyorum, beraber inanalım..ada da bu ara öpüyo da bizi..Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Annemle konuştuk da, acaba tek uykuya mı indirsek artık, diye. Dün 2-4 arası uyudu ama sonra gene yatıramadım saat 9 da. İyice uykusu gelene kadar süründürmem mi lazım? Bir de gündüz de manyak ediyor beni. Elimden tutup tüm odaları dolaşmak istiyor. Aslında yavrum, benimle birlikte olmak istiyor anlıyorum ama ben onun hızına yetişemiyorum. Hem gece, hem gündüz manyak oluyorum. Sonuçta ev işleri de beni bekliyor, yemeği, şusu busu, gezdirmeye çıkar,... Enerjim kalmıyor, regl öncesiyim, sinirlerim de zayıfladı.
olsun ya boşver, uyusun da.. o daha önemli, nasılsa bırakır emziği..VE BUGÜN ne yaptım..
yuha! ve de oha!Cok hossunuz hanimlar ya zaten esprilerinize hep cok gulmusumdur, tabiki denemedim 3 gundur tikali burnu onumuzdeki ay antslyays gidicez orda hem gozlerini ( bir gozu digerinden kucuk) hemde cocuk doktoruna gorunecez burdaki dr fazla ilgili degil ( adam cocuk doktoru ama 10 yildir cocugu olmuyormus ne zor bi durum) ah bana neler demedilerki yspsaudim onlari zavallim ne hsle gelirdi, en komigide yuzunu sutle yika beyaz olsun teni demislerdi:) babasi esmer anasi esmer cocuk nasil beyaz tenli olsunufleme olayini canli canli gordum benden sonra komsumun gelini dogum yapti isaret parmagiyla cocugu damagindan kaldirdilar agzibs uflediler yavrum nasil agliyordu, cikar seninkinide yikayalim dedi yok istemiyorum dedim, sosyetiksiniz siz dedi bsk ruslarda soguk suya atiyor ne guzel oluyor cerkezler baslarini sekillendirir yusyivarlaktir kafalari dedi kadin??
iyi geldi ama baskalarina bagli olmak kotu yoksa ben sanatci bitirince donerdim eve, yani eglendim bitti, zorlamanin anlami yok, ama kuzen ve arkadaslarindaki enerjiye yetisemedim, en son surunuyordum topuklulrarla..ama kocamsiz tadi yok hic biseyin(
regl öncesi ondan ondan..
aynısını bugün yaptım. öğleden sonraki uykusunu yedim ve 8. 30 da uyudu. çünkü gece 11 e kadar artan bir enerjiyle evde koşturmaktan yoruldum günlerdir. artan enerji benim değil denizin. benimki daha çok biten tükenen sürünen..... uykusu gelene kadarda süründürmedim şeker. en sevdiği aktiviteleri yaptım. nazlı ve fatihle buluştuk, stada gittik, saldık kendisini zıpladı hopladı. bilmem iyimi yaptım. birkaç gün daha böyle deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?