buketcim, güle güle kullan makineni.. en iyisini yapmışsın..
Buket cezveni atma, sap takılır ona. Benimki de kopmuştu, pazarda kalaycıya verdim 1 tl ye taktı, eskisinden de güzel oldu. Ben de paraya kıyıp con con bişi almıştım.
bukeeeeeeeeeeeeeetttt
ilahi ya çok hoşsun..ayak agrıması konusunda.
elektrikli ev aletleri nedense hep aynızamanlarda aksiliklerle bozulmaya başlar.kısır döngü gibi..
ama ben çözdüm olayı ortalama 3 yıl garantileri var. ve benim eşyalarımda garanti bitiminden sonra kendinden geçmeye başladılar..
Ben emzik konusunda sıkmıyorum hiç. Zaten sadece uyurken kullanıyoruz. Bİr de gündüz çok mızıklarsa 40 yılda bir tıkıyorum ağzına.
Bir de Doruk kaka yapınca "sen ne yaptın Doruk?" diye sorunca "eeee eee" diyor. Nasıl kaka yaptın, diyorum, ona da aynı cevap :) Nereye gidiyoruz, sorusunun cevabı; addaaaaaaaaaaa. Ama beni çağıracak bir "anne" yok. Saçma sapan bağırıyor çığırıyor :)
bugunki pazar gezmemizden bi kolajj
hava çok güzeldi
Bu vidalı falan değil, perçinli kaynak var sanki kırılan yerde. Olur mu acep?
Bu arada kendine çok acıdım. Neden derseniz, hasretinden prangalar eskittim derler ya. Ben de Elif sallamaktan yatak örtüsü eskittim.
Yatak örtüsünün belli kısımlarında incelme hatta kopmalar var. İşte Elif hanım ı sallarken ayaklarımın sürtünmesinden. Milletin yatağı sevişirken eskir benimki çocuk sallamaktan eskidi be
taze dodo ya geçmiş olsun ama zaten düşmeleri hep uyduru kaydırık zamanlarda oluyor.
dorukcuğa da geçmiş olsun sabaha bişeyi kalmaz inşallah, buz koymuşsun geçer bence..
bugunki pazar gezmemizden bi kolajj
hava çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?