2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya emzikle uyuyacaksa bırak uyusun yeterki...
eşin nasıl oldu merak ettim

SAğol Güliciğim. Benim hala umudum var :) Bu gece güzelce uyuyacağız. Yarın da nöbetçiyiz. Amman sabahlar olmasın :)

Doruk kötü düştü bugün yaa... kaç saat dışarda elimizi tutmadan yürüdü, bir şey olmadı. Eve geldik, ben ayakkabıları içeri alırken yanıma gelmek istedi. Kapının pervazına yüzünü çarptı, yanak ve göz kapağının kenarı şiş. Buz koydum, lasonil sürdüm. İnşallah çok kötü olmaz. Annem ağzıma mıçacak.

buketcim, güle güle kullan makineni.. en iyisini yapmışsın..

Teşekküler Gizemciğim.
Pazartesi getirecekler bakalım.
Benden haberler:
Blendır'ın da ucu kırılmıştı. Eşim bugün Carrefour a gidiyordu al bir tane bu çok sıçratıyor doğru düzgün çalışmıyor dedim. Sağolsun almış. Arzum metal uçlu güzel çalışıyor.
Evde herşey kendini yok etmeye başladı bu arada :gitme:
Şaka değil gerçek (ama şaka gibi)
Termosifon su damlatmaya başladı, içinde çatlak falan var sanırım.
Zaten dünyanın ilk termosifonu kendisi. Biz eve taşındığımızda vardı işimizi görüyordu ama. İptal ettik onu da çaresine bakacağız.:bbo:
Daha bitmedi...
Akşam kıza süt ısıtacağım cezvenin sapı koptu. Bunu da birkaç ay önce almıştım. Öbürlerinin canını çıkartmıştı Elif. hemide paraya kıydım Korkmaz marka aldım ama. Yok Elif'den sakındığım cezve de çöp oldu.

Son düzenleme:
Ben emzik konusunda sıkmıyorum hiç. Zaten sadece uyurken kullanıyoruz. Bİr de gündüz çok mızıklarsa 40 yılda bir tıkıyorum ağzına.

Bir de Doruk kaka yapınca "sen ne yaptın Doruk?" diye sorunca "eeee eee" diyor. Nasıl kaka yaptın, diyorum, ona da aynı cevap :) Nereye gidiyoruz, sorusunun cevabı; addaaaaaaaaaaa. Ama beni çağıracak bir "anne" yok. Saçma sapan bağırıyor çığırıyor :)

Buket cezveni atma, sap takılır ona. Benimki de kopmuştu, pazarda kalaycıya verdim 1 tl ye taktı, eskisinden de güzel oldu. Ben de paraya kıyıp con con bişi almıştım.

Derya biz de emziksiz uyumuyoruz. Gün içinde istemiyor ama gece özellikle emziksiz uyumaz kesinlikle.
Oy Doruk a geçmiş olsun. İnsanın içi gidiyor gerçekten ama nasıl engel olalım her hareketine oluyor işte. Allah beterinden korusun.

nurdan oo içgüdüler hepimizde var.
artık herşeye anne olarak bakıyoruz çok farklı bi duygu gerçekden. ama kız çocuk erkek çocuk farketmiyor biliomusun
erkek evlat yetiştirmekde çok zor artık.
ama biz yeterli ahlak ve iyi egitim verices buna inanıyorum belli ilkeleri belli prensipleri ahlaki değerleri olan saygılı ve itaatkar evlatlar yetiştirces. umutluyum benim umudum var.

Bu arada kendine çok acıdım. Neden derseniz, hasretinden prangalar eskittim derler ya. Ben de Elif sallamaktan yatak örtüsü eskittim.
Yatak örtüsünün belli kısımlarında incelme hatta kopmalar var. İşte Elif hanım ı sallarken ayaklarımın sürtünmesinden. Milletin yatağı sevişirken eskir benimki çocuk sallamaktan eskidi be

bizimkide baş parmağını emerek uyuyodu aama kendi kendine bıraktı.. şimdi boş boş uyuyo..salonun ortasına salıncak astık sadece eğlence için kullanıyoduk gündüz ama bi kaç gündür salıncakta uyuyo uzun sürüyo uyuması ama şimdilik böyle bakalım her gün yeni adet..

taze dodo ya geçmiş olsun ama zaten düşmeleri hep uyduru kaydırık zamanlarda oluyor.

Aman hiç sormayın bu çocuklarla ilgili gelecek endişesine olmadık şeyler geliyor insanın aklına.
Güli nin bu pozitif, olumlu hallerini çok seviyorum.
Herkes böyle çocuk yetiştirise zaten ortada endişe edecek bir durum da olmaz.

bukeeeeeeeeeeeeeetttt
ilahi ya çok hoşsun..ayak agrıması konusunda.

elektrikli ev aletleri nedense hep aynızamanlarda aksiliklerle bozulmaya başlar.kısır döngü gibi..
ama ben çözdüm olayı ortalama 3 yıl garantileri var. ve benim eşyalarımda garanti bitiminden sonra kendinden geçmeye başladılar..

bugunki pazar gezmemizden bi kolajj
hava çok güzeldi

Son düzenleme:

Evet evet bir keramati var o garanti olayının.

oyy kuzummm eeesini sevsinler demekki erken alısıcak wcye tazemm

hava çok güzeldi

tatliskmm

Bu vidalı falan değil, perçinli kaynak var sanki kırılan yerde. Olur mu acep?

aynı, benimki de öyle idi. Yapıyorlar, sen götür.

:) seneye çok farklı şeyleri konuşuyor olacağız inşallah! Bizde de durum aynı, ayaklarım, belim, her tarafım uyuşuyor herifi sallarken. Bu arada senin kızçe ne kadar tatlı olmuş yaa, bayıldım sıpaya.

taze dodo ya geçmiş olsun ama zaten düşmeleri hep uyduru kaydırık zamanlarda oluyor.

dorukcuğa da geçmiş olsun sabaha bişeyi kalmaz inşallah, buz koymuşsun geçer bence..

sağolun kızlar, inşallah!

hava çok güzeldi

eşşek senin bu Afik yaf. Bayılıyorum ite! maşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…