2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kuzummm eeesini sevsinler demekki erken alısıcak wcye tazemm

olabilir kendisi wc de bile bana rahat vermediği için! olabilir yani şaşmam :) Bugün Doruk kucağımda çişimi yaptım mesela. Bırakmıyor parmağımı. oturdum ben de napayım. sifona basınca da gülüyor eğleniyor :)

taze ya
allah senii ne etsinn

ayy wc olayınıza çııık güldüm
sifona gülüyomu pehhh sıpa bunlar..
valla bu wc olayı çok ters ya
gece tam emziririken sıkışıyorum dehşet bi halde afik memeyi bırakmaz aglar ama ben diyorumki,oglum ben çok sıkıştım wc ye gidip gelcem sen bekle diyorum bekliyor
ama söylemeden gidersem çıglıkçıglık..

Son düzenleme:
saatlerdr ev sil supur bulasık utu bany temizligle ugrasıorum cok yorulmusum...pazarları ev cok batıo yayıyorum resmen..bide emrah mac seyretmeye gitti yoksa yarına kalcaktı bu işler...o uyudu bende yatckyım ece uyandı sallıorum suan

Teşekkürler Burcu, git gide daha tatlı ve daha yaramaz oluyorlar sanki
Bu ev işleri hiiiç bitmiyor gerçekten ya.
Bi de bu dünyanın düzeni niye böyle ya.
Niye mesela erkeklerin sorumlulukları bu kadar az evde. Pis ve dağınık ev görüldüğünde hemen kadının ev hanımlığı sorgulanır.
Geçen gün twitter'a biri yazmıştı çok beğendim.
"Sen avlanmaya git, ben mağarayı temizler yemeklerimi yaparım diyen ilk kadın yatacak yerin yok senin." kaydirigubbakcemile3

Ben de kaçayım artık. Sizlere iyi geceler, normalde bu saatlere hiç uyanık kalmam kendimi zorluyorum şu sıralar. Elif le yatıp Elif le kalkınca hiç kendime zaman ayıramıyorum.

çok hoşuma gitti Buket :))

ben kaçarrrrrrrr
iyi geceler mucks...

ıyı geceler gösel bacım..

Bu arada Afik i ilk kez gülmeden bi fotosunu gordum, cok karızmatık gorunuyordu.. sert abı modunda.. her halı ayrı guzel bır cocuk.

sut yaptım hala sızmadı kımıl kımıl...9da uyuyuncada boyle 2de cingoz oluyo...tek uyku uyudu ondan erken sızdı...

geçmis olsun yaa lasonil surdu isen morarmaz buyuk ihtimalle hemen surunce morarmıyor diye biliyrum

:))) çok iyi yaa

günaydın..... afyon turundan sonra döndüm evime.....

öncelikle ELİF le buluşmamızı anlatayım... pazar günü bi cafede buluştuk aradım geldi sağolsun... nevacık arabanın içindeydi çok az görebildim ama gözleri zeytin gibi sakince oturmuş otokoltuğunda büyük bi abla edasıyla uslu uslu duruyordu çok tatlıydı....elif topiktekinin aksine daha bi sakin yapıya hanım hanımcık sıcak canayakın bi hatun elektriğimiz tuttu sanki daha önceden tanıyor gibiydim.... seline ve bana doğum günüm için hediye almış çok çok mutlu oldum bu ince düşüncesi için tekrar teşekkür ediyorum elife... inşallah buluşmamızın devamı gelecek.....resimler bendede vardı eliftede zaten aynı pozlardı ama benim foto makinesi ve kablo yanımda değil...elif gün içinde girebilise mutlaka o yükleyecektir....

İSTANBUL lu hatunlar gün çok güzel geçmiş belli bayıldım ya çok iyi bi fikir kim düşündü bilmiyorum ama cidden hem çocuklar hem sizin için çok güzel bi organizasyon..... mamalar falan şahane hele o kurabiler varya bittim resmen ellerinize sağlık.... siz her ay ekleyin resimlerimizi bizim gönlümüz gözümüz açılsın.....

gunaydınlar,

sibelcim hosgeldin. elif aynen oyle bende tanısınca aynı seyi dusunmustum daha bir sessiz sakin kalemini konusturan birarkadasımız :)
resimleri ikinizden biri yuklesinde bakalım bizde.

günaydın canlar
bugün bizim kuzu gece dörtte uyandı açlıktan. kalktık mama yedik yattık. öyle olunca ben işe giderken hala uyuyordu. bugün de nöbetçiyim okulda. öğlen gidemeyeceğim oğluşumu görmeye taaa akşam beşte döneceğim off yaa...

maşallah yiğite.fotoğraflarından belli zaten.ama 187 den uzun olur kanımca yeni nesil nasıl olsa.geçer herkesleri.şu sütlaç tarifini alabiler miyim?
teşekkürler canım. biz de yaklaşık öyle bekliyoruz boyunu 187 gibi :) sütlaçı yazayım tabi tekrardan. daha dün yaptım yine. eşim sabahları yiyip çıkıyor :)
Önce yarım su bardağı pirinci 1 su bardağı su ile haşla. Ayrı tencerede 1 litre süt, 2 dolu dolu yemek kaşığı nişasta, 1+1/4 su bardağı şeker (tatlı seviyorsanız bir buçuk bardakta katabilirsin), 1 paket vanilyayı karıştır. pirinçler haşlanınca onları da kat. karıştıra karıştıra pişir. sonra bunları minik borcamlara alıyorum ben. ama sen varsa minik toprak kaplar oluyor ya onlara da alabilirsin. fırının en üstüne koyuyorum. tepsiye dizip. ama tepsiye biraz su koyacaksın. 4 su bardağı kadar. üzeri kızarana kadar işte. afiyet olsun :)
bu sabah 61 kilo çıktım.gazla beni evrim
oh oh maşallah.. darısı başıma.
evet derya. lafın yerine ulaşması iyi oldu. içimde kalacaktı yoksa. puding evde iki tane kaldı. onları da verince vermeyeceğim bi daha. kendim yapacağım artık. çiçek aşısını o zaman alayım biran öcne yaptırayım. teşekkürler.
ben o dönemler anne sütümden vermiştim burnuna. annem öyle söylemişti yapmıştım. zararlı diye duydum sonradan. ama rabbime şükür bize bi zararı olmadı. buhar makinesi de çalıştırmıştık. sonradan burun spreyi aldım. o da iyiydi. güle güle büyüt bebeğini..
ben yiğiti emzikle düşünemiyorum :) emmedi oğluş.. ama bıraksalar yavaştan iyi olur sanırım. di mi.
ben inanamadım söylediklerine. ne demek ağızdan üflemek allah allah.. ama banyonun şöyle bir faydası oluyordu. az çok kaçıyor heralde su burnuna. banyodan sonra kendiliğinden çıkıyordu.
oy maşallah tatlı kuzuya.

bu arada misafirlerimiz başarıyla atlattım. şükür yemeklerim filan güzel oldu. onlar da gelir gelmez özürler dilediler filan. iyiydi yani. bu kez hem eşim hem annem evde olunca rahattım. ama yiğitin bi yastık kavgası vardı gelenin kızıyla görmelisiniz. yiğit yastığını çok sever. sarılır okşar. ve bizle bile paylaşmaz. kız yatmak isteyince kızın saçlara bir saldırdı. hemen aldık tabi elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…