oyy kuzummm eeesini sevsinler demekki erken alısıcak wcye tazemm
Bu arada kendine çok acıdım. Neden derseniz, hasretinden prangalar eskittim derler ya. Ben de Elif sallamaktan yatak örtüsü eskittim.
Yatak örtüsünün belli kısımlarında incelme hatta kopmalar var. İşte Elif hanım ı sallarken ayaklarımın sürtünmesinden. Milletin yatağı sevişirken eskir benimki çocuk sallamaktan eskidi be
ben kaçarrrrrrrr
iyi geceler mucks...
SAğol Güliciğim. Benim hala umudum var :) Bu gece güzelce uyuyacağız. Yarın da nöbetçiyiz. Amman sabahlar olmasın :)
Doruk kötü düştü bugün yaa... kaç saat dışarda elimizi tutmadan yürüdü, bir şey olmadı. Eve geldik, ben ayakkabıları içeri alırken yanıma gelmek istedi. Kapının pervazına yüzünü çarptı, yanak ve göz kapağının kenarı şiş. Buz koydum, lasonil sürdüm. İnşallah çok kötü olmaz. Annem ağzıma mıçacak.
Bu arada kendine çok acıdım. Neden derseniz, hasretinden prangalar eskittim derler ya. Ben de Elif sallamaktan yatak örtüsü eskittim.
Yatak örtüsünün belli kısımlarında incelme hatta kopmalar var. İşte Elif hanım ı sallarken ayaklarımın sürtünmesinden. Milletin yatağı sevişirken eskir benimki çocuk sallamaktan eskidi be
teşekkürler canım. biz de yaklaşık öyle bekliyoruz boyunu 187 gibi :) sütlaçı yazayım tabi tekrardan. daha dün yaptım yine. eşim sabahları yiyip çıkıyor :)maşallah yiğite.fotoğraflarından belli zaten.ama 187 den uzun olur kanımca yeni nesil nasıl olsa.geçer herkesleri.şu sütlaç tarifini alabiler miyim?
oh oh maşallah.. darısı başıma.bu sabah 61 kilo çıktım.gazla beni evrim
evet derya. lafın yerine ulaşması iyi oldu. içimde kalacaktı yoksa. puding evde iki tane kaldı. onları da verince vermeyeceğim bi daha. kendim yapacağım artık. çiçek aşısını o zaman alayım biran öcne yaptırayım. teşekkürler.iyi olmuş laf yerini biraz fazla dolansada bulmuş..bu sere yanlızda değilsin..rahat edersin...
yedirme Fatma kendin yap hazır alma derim..
su çiçeği aşısını yazdırma yok kendin alıyorsun gidip yaptırıyorsun.
boyunuzda kilonuzda maşallah..
ben o dönemler anne sütümden vermiştim burnuna. annem öyle söylemişti yapmıştım. zararlı diye duydum sonradan. ama rabbime şükür bize bi zararı olmadı. buhar makinesi de çalıştırmıştık. sonradan burun spreyi aldım. o da iyiydi. güle güle büyüt bebeğini..Merhabalar, ben 2010 agustos annesiyim sizlerin gecmis tecrubelerinizi okuyorum ancak muhabbetiniz okadar guzel ve yogunki bitmek bilmedi:) tecrubelerinizden faydalanmak isterim, oglumun burnu tikaniyor sizlerinde bu donemde olmusmuydu buhar makinesimi alayim serum fizyolojikmi? Birde tekmele ve oyna aldinizmi kullanislimi? Ve en onemli soru ne zaman uyumaya basladiniz?
ben yiğiti emzikle düşünemiyorum :) emmedi oğluş.. ama bıraksalar yavaştan iyi olur sanırım. di mi.VE BUGÜN ne yaptım..
malesef herkes emziği bırakmaya başalyacak ama biz tekrar emziğe döndük..yeterki uyusun sıpam..öğle uyksunda ağzına emzik veridm..ilk başata çok güldük ben güldüm o bana güldü emziği çıkartıp eline aldı ters çevirdi oynadı ama sonra ağzına koydu uyudu...
ben inanamadım söylediklerine. ne demek ağızdan üflemek allah allah.. ama banyonun şöyle bir faydası oluyordu. az çok kaçıyor heralde su burnuna. banyodan sonra kendiliğinden çıkıyordu.Cok hossunuz hanimlar ya zaten esprilerinize hep cok gulmusumdur, tabiki denemedim 3 gundur tikali burnu onumuzdeki ay antslyays gidicez orda hem gozlerini ( bir gozu digerinden kucuk) hemde cocuk doktoruna gorunecez burdaki dr fazla ilgili degil ( adam cocuk doktoru ama 10 yildir cocugu olmuyormus ne zor bi durum) ah bana neler demedilerki yspsaudim onlari zavallim ne hsle gelirdi, en komigide yuzunu sutle yika beyaz olsun teni demislerdi:) babasi esmer anasi esmer cocuk nasil beyaz tenli olsunufleme olayini canli canli gordum benden sonra komsumun gelini dogum yapti isaret parmagiyla cocugu damagindan kaldirdilar agzibs uflediler yavrum nasil agliyordu, cikar seninkinide yikayalim dedi yok istemiyorum dedim, sosyetiksiniz siz dedi bsk ruslarda soguk suya atiyor ne guzel oluyor cerkezler baslarini sekillendirir yusyivarlaktir kafalari dedi kadin??
oy maşallah tatlı kuzuya.[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?