2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi ya bayıldım.....

Allah korusun nurişim yav
bence gelişim atağı dönemi.farklı bir doruk çıkacak meydane
oyyy çok geçmiş olsun,çok üzüldüm kıyamam ben ona pöpiyim de geçsin.millet kocasından korkar sen anandan korkuyorsun:)
hayırlısı bakalım:)
yerim ben oun bağırmalarını,erkek adam bağıracak tabiyki
yükleyeceğim canım.sen harika çıkmışsın öyle olduğun için.beğenmedim kendimi,ortam loş ben loş.güle güle kullanın lafı olmaz.selin çok sevinmiştir sizi görünce.kıyamam ben ona
gunaydınlar,

sibelcim hosgeldin. elif aynen oyle bende tanısınca aynı seyi dusunmustum daha bir sessiz sakin kalemini konusturan birarkadasımız :)
resimleri ikinizden biri yuklesinde bakalım bizde.
kalemini konuşturan demek:)

Afik gibi sarı bir çocuğum olabilme ihtimali nedir.ana kara baba kara:) seviyorum sarıları ben.maşallah afik'e.zeki zeki bakıyor.böyle sorgular,irdeler bir hali var

olmuyr yav.neyi seçsem tana gibi oluyor

Son düzenleme:
en sondan başlıyayım unutmadan :)

elif ve sibel gülen gözlerinize bayıldım. çok ama çok güzel çıkmışsınız. gayet ince çıkmış elif te sibel de.

gün buluşması pek bi tenha geldi bana bi gpys yok ama petrik falanda olmucak mıydı? kaç tl ye bağladınız işi :)

esracım geçmiş olsun cok, umarım iyileşmişsindir.

foto yorumları için teşekkürler öpüyorum tek tek..
ELİF niye öyle diyorsun sende gayet güzelsin ben seni çok beğendim ve sevdim....

SELİN bizi görünce çok sevindi... gideceğiz yeniden diye bacaklarımızdın dibinden ayrılmadı odadan çıksak ağladı:)) cicilerini görünce hepsini sevdi cici cici diye.. bu arada hırkan varya cuk diye oturdu selinin üstüne yani ölçüp alsan bu kadar olur sanki tam seline göre örülmüş gibi resmini eklerim bi ara:)))

elif ve sibel buluşmuş.ikinizinde maşallahı var süper çıkmışsınız
hanii kuzucukların fotoları yokmu?

güliz canım esra ve nesrin yoktu ikiside hastaydı maleseF
100 tlye bağladık işi)

MAVİŞ sağolasın... kuzular yok ben selini götürmemiştim afyona... nevacığı arabada gördüm oda babasıyla kaldı.....inşallah bir dahaki buluşmada bir araya gelecekler..

o senin inceliğin kıcık hatun.valla sibel ince.boyda uzun fıstık gibi hatun.ne tlsi ne işi.ne halt karıştırıyorsunuz bakiyim

foto yorumları için teşekkürler öpüyorum tek tek..
ELİF niye öyle diyorsun sende gayet güzelsin ben seni çok beğendim ve sevdim....
duygular şelale canım karşılıklı.
kıyamam ben ona,ben onu yerim,öperim heryerinden.çok sevindim olmasına cicisinin.
elif ve sibel buluşmuş.ikinizinde maşallahı var süper çıkmışsınız
hanii kuzucukların fotoları yokmu?

güliz canım esra ve nesrin yoktu ikiside hastaydı maleseF
100 tlye bağladık işi)

kuzucuklardan biri bozyükte diğeri babasındaydı.nevayı oraya götürsem,o aksi garsun dövebilirdi kızımı.
öks bir garson vardı.seslendik,duymazdan geldi iki kere.neden bakmıyorsunuz deyince.çok işim var tek kişiyim dedi,suratsız meymenetsiz,foto çeker misin dedik? çekemem dedi.sağolsun sibel'in eşi çekti:)

buluşma fotoları hakklında yorum yapmak istiyorum lüffen tutmayın beniiii

elif çok kilo almışsın bebeemmm hatta böbüşüm. ne o öyle. olmaz yani :)))
masa bomboş, nerde yediğiniz pastalar börekler, nereye sakladınız bir çay bir kahvemidir hepisi.
neva nerde?
ortam loş ise siboşum ve sen elifcimcim nası güsel görünüyosunuzzz??

cevaplayın sorularımın hepisini...!!!

pervin sibelin saç rengi de çok hoş olmuş.fotoğraftan daha hoş kendileri.

o insanlar ne kadar medeniyetten uzak elif acıdım sana, ne demek çekemem ne biçim insanlar hakikaten. insan insana yardım ettikçe mutlu olur bana göre. yaşamak zor olacak orda kaç sene kalmak zorundasın?

damla hojam foto 1'deki göbüşüme dikkatinizi sündürerek teşekkür ediyorum.kot pant giymeyeyim yav bir daha.zaten koca göbem var pırtlatıyor iyicene.çok zarifsiniz,güzel sözleriniz için müteşekkirim.Ankara'ya gelince görşmek isterim sizinle.Sibel'e de dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…