Teşekkürler Burcu, git gide daha tatlı ve daha yaramaz oluyorlar sanki
Bu ev işleri hiiiç bitmiyor gerçekten ya.
Bi de bu dünyanın düzeni niye böyle ya.
Niye mesela erkeklerin sorumlulukları bu kadar az evde. Pis ve dağınık ev görüldüğünde hemen kadının ev hanımlığı sorgulanır.
Geçen gün twitter'a biri yazmıştı çok beğendim.
"Sen avlanmaya git, ben mağarayı temizler yemeklerimi yaparım diyen ilk kadın yatacak yerin yok senin." kaydirigubbakcemile3
Allah korusun nurişim yavBuarada dun gece neler yaptim anlatayim arkadaslar;µ
Kuzen ve arkadslari gece disari cikicaklarmis banada gel dedi ok dedim hem yeni insanlar tanirim hemde uzzuun zamandir canli muzige girmemistim.. Once evde eglendik,Saat 12;30 de gittik bara sanatci ciktisaat 1 de 3e kadar costurdu falan, neyse 4 gibi benim miyavlamlarimla kalktik.. Bizden gecmis anacim kesin karar verdim, bunye kaldirmiyor artik, nasil bir enerjidir bu genclikteki, nasil bir dejenere olmuslmuktur. Birsey itiraf edeyim dun sadece etrafimi gozlemledim ve ilk defa kizim olmasini istemedim..Onu bile bir anne gozuyle degerlendiriyor insan artik ya cok ilginc, gozumden ne seneryalor gecti uni zamani beni ekip erkek arkadaslariyla diskolara giderse falan diye..
bence gelişim atağı dönemi.farklı bir doruk çıkacak meydaneGeçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Annemle konuştuk da, acaba tek uykuya mı indirsek artık, diye. Dün 2-4 arası uyudu ama sonra gene yatıramadım saat 9 da. İyice uykusu gelene kadar süründürmem mi lazım? Bir de gündüz de manyak ediyor beni. Elimden tutup tüm odaları dolaşmak istiyor. Aslında yavrum, benimle birlikte olmak istiyor anlıyorum ama ben onun hızına yetişemiyorum. Hem gece, hem gündüz manyak oluyorum. Sonuçta ev işleri de beni bekliyor, yemeği, şusu busu, gezdirmeye çıkar,... Enerjim kalmıyor, regl öncesiyim, sinirlerim de zayıfladı.
oyyy çok geçmiş olsun,çok üzüldüm kıyamam ben ona pöpiyim de geçsin.millet kocasından korkar sen anandan korkuyorsun:)SAğol Güliciğim. Benim hala umudum var :) Bu gece güzelce uyuyacağız. Yarın da nöbetçiyiz. Amman sabahlar olmasın :)
Doruk kötü düştü bugün yaa... kaç saat dışarda elimizi tutmadan yürüdü, bir şey olmadı. Eve geldik, ben ayakkabıları içeri alırken yanıma gelmek istedi. Kapının pervazına yüzünü çarptı, yanak ve göz kapağının kenarı şiş. Buz koydum, lasonil sürdüm. İnşallah çok kötü olmaz. Annem ağzıma mıçacak.
hayırlısı bakalım:)Teşekküler Gizemciğim.
Pazartesi getirecekler bakalım.
Benden haberler:
Blendır'ın da ucu kırılmıştı. Eşim bugün Carrefour a gidiyordu al bir tane bu çok sıçratıyor doğru düzgün çalışmıyor dedim. Sağolsun almış. Arzum metal uçlu güzel çalışıyor.
Evde herşey kendini yok etmeye başladı bu arada :gitme:
Şaka değil gerçek (ama şaka gibi)
Termosifon su damlatmaya başladı, içinde çatlak falan var sanırım.
Zaten dünyanın ilk termosifonu kendisi. Biz eve taşındığımızda vardı işimizi görüyordu ama. İptal ettik onu da çaresine bakacağız.:bbo:
Daha bitmedi...
Akşam kıza süt ısıtacağım cezvenin sapı koptu. Bunu da birkaç ay önce almıştım. Öbürlerinin canını çıkartmıştı Elif. hemide paraya kıydım Korkmaz marka aldım ama. Yok Elif'den sakındığım cezve de çöp oldu.
yerim ben oun bağırmalarını,erkek adam bağıracak tabiykiBen emzik konusunda sıkmıyorum hiç. Zaten sadece uyurken kullanıyoruz. Bİr de gündüz çok mızıklarsa 40 yılda bir tıkıyorum ağzına.
Bir de Doruk kaka yapınca "sen ne yaptın Doruk?" diye sorunca "eeee eee" diyor. Nasıl kaka yaptın, diyorum, ona da aynı cevap :) Nereye gidiyoruz, sorusunun cevabı; addaaaaaaaaaaa. Ama beni çağıracak bir "anne" yok. Saçma sapan bağırıyor çığırıyor :)
yükleyeceğim canım.sen harika çıkmışsın öyle olduğun için.beğenmedim kendimi,ortam loş ben loş.güle güle kullanın lafı olmaz.selin çok sevinmiştir sizi görünce.kıyamam ben onagünaydın..... afyon turundan sonra döndüm evime.....
öncelikle ELİF le buluşmamızı anlatayım... pazar günü bi cafede buluştuk aradım geldi sağolsun... nevacık arabanın içindeydi çok az görebildim ama gözleri zeytin gibi sakince oturmuş otokoltuğunda büyük bi abla edasıyla uslu uslu duruyordu çok tatlıydı....elif topiktekinin aksine daha bi sakin yapıya hanım hanımcık sıcak canayakın bi hatun elektriğimiz tuttu sanki daha önceden tanıyor gibiydim.... seline ve bana doğum günüm için hediye almış çok çok mutlu oldum bu ince düşüncesi için tekrar teşekkür ediyorum elife... inşallah buluşmamızın devamı gelecek.....resimler bendede vardı eliftede zaten aynı pozlardı ama benim foto makinesi ve kablo yanımda değil...elif gün içinde girebilise mutlaka o yükleyecektir....
İSTANBUL lu hatunlar gün çok güzel geçmiş belli bayıldım ya çok iyi bi fikir kim düşündü bilmiyorum ama cidden hem çocuklar hem sizin için çok güzel bi organizasyon..... mamalar falan şahane hele o kurabiler varya bittim resmen ellerinize sağlık.... siz her ay ekleyin resimlerimizi bizim gönlümüz gözümüz açılsın.....
kalemini konuşturan demek:)gunaydınlar,
sibelcim hosgeldin. elif aynen oyle bende tanısınca aynı seyi dusunmustum daha bir sessiz sakin kalemini konusturan birarkadasımız :)
resimleri ikinizden biri yuklesinde bakalım bizde.
van tu titi foroooooo
o senin inceliğin kıcık hatun.valla sibel ince.boyda uzun fıstık gibi hatun.ne tlsi ne işi.ne halt karıştırıyorsunuz bakiyimen sondan başlıyayım unutmadan :)
elif ve sibel gülen gözlerinize bayıldım. çok ama çok güzel çıkmışsınız. gayet ince çıkmış elif te sibel de.
gün buluşması pek bi tenha geldi bana bi gpys yok ama petrik falanda olmucak mıydı? kaç tl ye bağladınız işi :)
esracım geçmiş olsun cok, umarım iyileşmişsindir.
duygular şelale canım karşılıklı.foto yorumları için teşekkürler öpüyorum tek tek..
ELİF niye öyle diyorsun sende gayet güzelsin ben seni çok beğendim ve sevdim....
kıyamam ben ona,ben onu yerim,öperim heryerinden.çok sevindim olmasına cicisinin.SELİN bizi görünce çok sevindi... gideceğiz yeniden diye bacaklarımızdın dibinden ayrılmadı odadan çıksak ağladı:)) cicilerini görünce hepsini sevdi cici cici diye.. bu arada hırkan varya cuk diye oturdu selinin üstüne yani ölçüp alsan bu kadar olur sanki tam seline göre örülmüş gibi resmini eklerim bi ara:)))
elif ve sibel buluşmuş.ikinizinde maşallahı var süper çıkmışsınız
hanii kuzucukların fotoları yokmu?
güliz canım esra ve nesrin yoktu ikiside hastaydı maleseF
100 tlye bağladık işi)
o senin inceliğin kıcık hatun.valla sibel ince.boyda uzun fıstık gibi hatun.ne tlsi ne işi.ne halt karıştırıyorsunuz bakiyim
duygular şelale canım karşılıklı.
kıyamam ben ona,ben onu yerim,öperim heryerinden.çok sevindim olmasına cicisinin.
kuzucuklardan biri bozyükte diğeri babasındaydı.nevayı oraya götürsem,o aksi garsun dövebilirdi kızımı.
öks bir garson vardı.seslendik,duymazdan geldi iki kere.neden bakmıyorsunuz deyince.çok işim var tek kişiyim dedi,suratsız meymenetsiz,foto çeker misin dedik? çekemem dedi.sağolsun sibel'in eşi çekti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?