2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar çok soru sorma damla kafam karıştı:)))teker teker sorun....
1- masa bomboş çünkü cafede buluştuk biz pasta börek yemedik birşeyler içtik sadece...
2- neva babasındaydı
3- ortam loştu cidden ama elif pozitif olunca birde kk annelerinin bakan gözleri güzel olunca böyle bizde güzel görünüyoruz :))))

evet ELİF dedi DAMLA yla görüşmek istiyorum diye ben şahidim:)))

cidden GÜLİZ o insanlar medeniyetten uzakmış bunu anladım.... garson kız cidden tam sopalıktı kaç kere seslendik duymadı en son binbir zahmet geldi siparişi aldı resim çekermisiniz dedik çekemem dedi... başka yerlerde garsonlar 10 kere gelir pervane olur etrafında birşey içermisiniz diye ama o cafeyemi mahsustu yoksa genel olarakmı insanları öyle bilemiyorum.....

ELİF saç rengimi bilmiyorum tam ne renk... çünkü en son 2-3 ay önce kızıla boyamıştım üstüne perma işlemi yapılınca rengi açıldı değişik bir renk oldu kızıl desen değil kahve desen değil karışık birşey işte.... ama beğendiğinize sevindim:))))

damla hojam ısrar ettim sibele birşey yemedi.haaaa bir de ben oradan çıktım baya yürüdüm hesap ödemediğim aklıma geldi çok utandım,ezim ezim ezildim,evde salihin kafayı şişirdim.Afyondan kabalık bulaştı affet SİBELÜM

cülüz sibel de gördü ama o çok takmadı,benim gibi çaçeron değil.ama yeter dedirttirdiler artık.dün eve gittim.telefon okulda,anahtar evde elektrik yok zil çalmıyor.salih kapıyı duyamıyor doğal olarak.alt kattaki marketten rica ettim eşimi bir araysam kapıyı açsa izin vermedi.parasını veriirdik.sürekli alışveriş ettiğim yer.başka yerde sokakten adam çevirsen cep telefonunu veriri buyur bacım diyerek.yarım saat kapıda bekledim.sonra başka bir yerden kart aldım klübeden aradım.gider miyim o markete aslaaa

amaneey burcum tazem uykusuluk harbi sinirleri yıpratan zıplatan bi dert
gunduz uykusunu 1 e düşürmek işe yarıyor
afik 4 gundur falan sabahları 10 da kalkıyor.
gündüz 1 defa uyuyor gecde sızıyor resmen

Gülistan canım peki 1 kere ye düşürünce yine tek uyku saati kadarmı, 2 uykusu kadar mı uyuyor.. Bende düşünüyorum bunu ama gece hala çok kalkıyo benim cadım. Gece 2-3 kere kakınca şanslı sayıyorum kendimi

kıssadan hisse,Afyon'da kendinize çook dikkat edin.kimseye işiniz düşmesin.

cumaları görevlendirmem var ilköğretime gidiyorum.müdür çarşamba yazmış.öğleden sonram boşya doldurmuş.ben de 4 sınıfın rehberlik saati var çarşamba dedim.zorladım cuma yaptı.programı değiştirmeye kalktı beceremedi.ohh iyi oldu.kızıma erken kavuşacağım yine çarşambaları.

nacizane önerim oynamayın sıpaların uyku saatiyle,biyolojik saatleriyle.olacağına varıyor.ben denedim.yine canı kaçta isterse o zaman uyuyor.ben ortamı sağlıyorum.maslımı okuyorum,sütünü içiriyorum.uyumazsa uyumuyor.gündüz soronu yok uykusu geldi mi uyur.demek ki gece gelmiyor kolay kolay.

ELİF olurmu öyle şey ne demek sen yada ben ödemişim ne farkeder... zaten adisyon fişini ben saklamıştım masada çaktırmadan o yüzden hiç ezilme eşininde kafasını şişirme:))) kapıda kalmana üzüldüm cidden bu derece insanlar var ya nekadar yazık cidden insanlıktan nasibini almamış bir yer sonuçta market altınızdaymış onu bile bırak hiç tanımadığmı bir yere gitsem bi teleon sonuçta almanyadaki teyzeni halanı aramıyorsun altı üstü şehir içi arıyorsun yazık yani diyecek birşey bulamıyorum şimdi bende kapıda kalıp sıkıntı yaşamana üzüldüm....

sibel ve elif cıvıl cıvıl sıcacıksınız.
sibel saçların gerçekden çok yakışmış. güle güle kullan.dişinde taşmı var?sazanlık yapmıyım dedim ama esrako sormamış dayanamadım..

ama bu afyonun tum moronları hakkaten elife denk geliyor
market sahibinide kın kın kınıyorum.sanki babasının hayrına istiyosun tövbetövbe...
ya afyonda zaman geçirdiğim için hayretle okuyorum.
ama elif bende hiç unutmam afyonda yolda yururken omzuna bi çarparlar yerle bir olursun.
o yuzden bence yürüme.hep araba kullan
medeniyetten uzak olmalarına geline afyonun köylerinde hala erkek dogurmayan kadının üstüne kuma olayı var

alpella cok huysuzdu hafta sonu, azı dişleri geliyor diş eti mor yavrumun. pazar neredeyse hiç uyumadı. sabah 7 de uyandı. ben 5 te yatmıştım. uykusuzluk tahammülsüz yaptı beni. yemek masasını oraya geçip her seferinde tabak çanak aşağıya indirmeye çalışıyor. ben hayır diyorum yok yanıma getirdiğim gibi yine oraya. sanki başkasına söylüyomuşum gibi. hiç tınlamıyor hayırları. arada göz kırpıyor umursamayarak bana. yine gitti çok sinirlendim. tuttum elinden biraz hızlıca çektim. masanın kenarına yanağı sürtülmüş o an anlamadım. başladı ağlamaya oradan aldım diye ağlıyo sandım sonra bir baktım boydan boya çizilmiş. hala azap cekiyorum. benim yüzümden gözünden yaş aktı. herşeyden korurken kendimden koruyamadım cocuğumu. kızlar bendeydi cumartesi gecesi pijama partisi yaptık sabaha kadar. ama sanırım son kez oldu alperen büyüyene kadar. vaktinde yatsaydım öyle hızlıca çekmezdim çocuğumu.

Alıntılar gtti pöfff.
Sibel ve Elif hanımlar çok güzel fotolarınız.
Çok güzel ve zarifsiniz. Gülen gözleriniz içini ısıtıyor insanın.
Siz birbirinize de benziyorsunuz sanki, yan yana görünce öyle geldi bana.
Yuh diyorum garsona ve market sahibine. Olmaz bu kadar denecek cinsten.
Nerde o Anadolu'nun yardımsever, misafirperver iyi kalpli insanları.
Bir yere göçtüler de bizim mi haberimiz yok!!!

bide kız mıydı o garson. Allah onu yetiştiren ana babaya iyilik versin

merhaba kizlar..sanirim hemen hemen bütün bebisler dis yüzünden mahvoluyorlar..:1no2:bizde durum yaklasik 3 aydir böyle devam ediyor..bir gün iyiyse 2 gecemiz uykusuz geciyor..helede dün gece uykusunda cigliklarla uyandi ve yaklasik 1 saat durmamaca gözü yumukken agladi...baktim alt ve üst azilari cikmis..tam degil ama uclari cikmis..bilmiyorum belkide yan kesiciler cikacaktir..allahim bütün bebislerimize allah kolaylik versin..:Saruboceq:insallah kisa zamanda cikarirlar bu disleri..

GÜLİ teşekkür ederim evet yaklaşık 3 yıldır dişimde taşım var.... saçlarınız için yorumlarınıza çok teşekkür ederim ama bi şekle sokana kadar anam ağlıyor yoksa papaz gibiyim joleyle köpükle bu hale geliyor anca.....

oy gülizim kıyamam ikinizede ya... bazen istemesekte oluyor bazı şeyler....

sagl canım.. evet esmer tenliyiz benziyor olabiliriz.... ya bir yere gittiler yada toplu katliam yaptılar canım....çok değişik bi toplum halini aldık allah sonumuzu hayır eylesin kimlerin ellerine kaldık...

Bu azı dişler anasını ağlatıyor insanın. çabucak çıkar Alpella nın dişleri de inşallah..

sorma bizim aylardır ağlıyor daha anca bi tanesinin ucu gözüktü geriye 3 tane daha kabarmış çıkmak için azap veren diş etleri var yeter artık bitsin bu dişler..... bütün kuzucukların aynı zamanda benzer sıkıntıları var...

bide kız mıydı o garson. Allah onu yetiştiren ana babaya iyilik versin

evet canım birde bayandı yani....kız erkek demeden bu genç nesil bi değişik ya allah bizim evlatlarımız hayırlı evlat yapsın....

bulusma fotolari herzamanki gibi harika...nasilda büyümüs yavrularimiz... cogu bebek evde kalmis herhalde..ece ve kivanc disinda diger bebislerimizi göremedim..

YAA BU DİŞLER GERÇEKDEN ÇOK ZORLUYOR YAVRULARI.
AMA ONLARADA YAZIK YA
bizim bile 20 lik dişlerimiz neler çektirdi düşünsenize.

YAA BU DİŞLER GERÇEKDEN ÇOK ZORLUYOR YAVRULARI.
AMA ONLARADA YAZIK YA
bizim bile 20 lik dişlerimiz neler çektirdi düşünsenize.

ay sorma ben hala çekiyorum.. evrim duymasın gidip korku mokuna çektiremedim.... kim bilir kuzucukların nasıl ızdarabı ağrsı oluyor onlard bizde hep beraber çekiyoruz.... uykusuzluk, mızmız, iştasız. huysuz, oluyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…