buluşma fotoları hakklında yorum yapmak istiyorum lüffen tutmayın beniiii
elif çok kilo almışsın bebeemmm hatta böbüşüm. ne o öyle. olmaz yani :)))
masa bomboş, nerde yediğiniz pastalar börekler, nereye sakladınız bir çay bir kahvemidir hepisi.
neva nerde?
ortam loş ise siboşum ve sen elifcimcim nası güsel görünüyosunuzzz??
cevaplayın sorularımın hepisini...!!!
amaneey burcum tazem uykusuluk harbi sinirleri yıpratan zıplatan bi dert
gunduz uykusunu 1 e düşürmek işe yarıyor
afik 4 gundur falan sabahları 10 da kalkıyor.
gündüz 1 defa uyuyor gecde sızıyor resmen
sibel ve elif cıvıl cıvıl sıcacıksınız.
sibel saçların gerçekden çok yakışmış. güle güle kullan.dişinde taşmı var?sazanlık yapmıyım dedim ama esrako sormamış dayanamadım..
ama bu afyonun tum moronları hakkaten elife denk geliyor
market sahibinide kın kın kınıyorum.sanki babasının hayrına istiyosun tövbetövbe...
ya afyonda zaman geçirdiğim için hayretle okuyorum.
ama elif bende hiç unutmam afyonda yolda yururken omzuna bi çarparlar yerle bir olursun.
o yuzden bence yürüme.hep araba kullan
medeniyetten uzak olmalarına geline afyonun köylerinde hala erkek dogurmayan kadının üstüne kuma olayı var
alpella cok huysuzdu hafta sonu, azı dişleri geliyor diş eti mor yavrumun. pazar neredeyse hiç uyumadı. sabah 7 de uyandı. ben 5 te yatmıştım. uykusuzluk tahammülsüz yaptı beni. yemek masasını oraya geçip her seferinde tabak çanak aşağıya indirmeye çalışıyor. ben hayır diyorum yok yanıma getirdiğim gibi yine oraya. sanki başkasına söylüyomuşum gibi. hiç tınlamıyor hayırları. arada göz kırpıyor umursamayarak bana. yine gitti çok sinirlendim. tuttum elinden biraz hızlıca çektim. masanın kenarına yanağı sürtülmüş o an anlamadım. başladı ağlamaya oradan aldım diye ağlıyo sandım sonra bir baktım boydan boya çizilmiş. hala azap cekiyorum. benim yüzümden gözünden yaş aktı. herşeyden korurken kendimden koruyamadım cocuğumu. kızlar bendeydi cumartesi gecesi pijama partisi yaptık sabaha kadar. ama sanırım son kez oldu alperen büyüyene kadar. vaktinde yatsaydım öyle hızlıca çekmezdim çocuğumu.
Alıntılar gtti pöfff.
Sibel ve Elif hanımlar çok güzel fotolarınız.
Çok güzel ve zarifsiniz. Gülen gözleriniz içini ısıtıyor insanın.
Siz birbirinize de benziyorsunuz sanki, yan yana görünce öyle geldi bana.
Yuh diyorum garsona ve market sahibine. Olmaz bu kadar denecek cinsten.
Nerde o Anadolu'nun yardımsever, misafirperver iyi kalpli insanları.
Bir yere göçtüler de bizim mi haberimiz yok!!!
Bu azı dişler anasını ağlatıyor insanın. çabucak çıkar Alpella nın dişleri de inşallah..
bide kız mıydı o garson. Allah onu yetiştiren ana babaya iyilik versin
aynen bende böyle avutuyorum kendimi..a.s:1no2:YAA BU DİŞLER GERÇEKDEN ÇOK ZORLUYOR YAVRULARI.
AMA ONLARADA YAZIK YA
bizim bile 20 lik dişlerimiz neler çektirdi düşünsenize.
YAA BU DİŞLER GERÇEKDEN ÇOK ZORLUYOR YAVRULARI.
AMA ONLARADA YAZIK YA
bizim bile 20 lik dişlerimiz neler çektirdi düşünsenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?