2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inanmıyorum sana, kızın hesabını odemedın mı kaydirigubbakcemile3

Sen bole kaba saba bı tıp olsan dıycem kı mıllet mı gıcıklıgına yapıyor.. yanı senı bılmesem vay anasını dıycem.. nası bı yer burası, nası ınsanlar, nedır boyle ya?? Allah sabır versın. Ozgur e Afyon merkezı vermek ıstemısler, demıs ben orada yasayamam, ıcınden bırını bulmanız daha makbul, adam bosuna demıyormuş.

yok artık yaa.. vay anasını ne Afyonmıuss yaa ohaoldumsmile

bılerek mı yaptın.. yoo.. uzme kendını.

valllaa pes kardesım.. hala o dısle yasamak her babayıgıdın harcı degıl, hatırlat senı bı daakı gordugumde opıyım.

PUKKET teşekkür ederim....

EVRİM yeterki sen öp ya... hadi gel öpsene.... keşke bir daha görüşebilsekte öpsen yani...evrim birşey itiraf edeyimmi zaten sen öp diye ben dişçiye gitmiyorum :)))

Son düzenleme:
üzülme canım yaaa.ben nasıl bir yere düştüm ordayım.alışacağız da alışırken insanlığımızı yitirmesek
Afyonlular dahil biz böyleyiz diyor.okulda memur var bana sen diye hitap ediyordu,odama kapı çalmadan giriyordu,kaba kaba konuşuyordu.ben ona ben size siz diyorum,aynı saygıyı bekliyorum dedim.ben böyleyim kabayım,müdürün odasına da böyle girerim dedi.buyur buradan yak:)
oyyy oyyyy nasıl da üzülmüşsündür.offf offf çok zor çocuk büyütmek,sorumluluk çok ağır
sağol canım.

bide kız mıydı o garson. Allah onu yetiştiren ana babaya iyilik versin

taş taktırıyon ama:)

DERYA canım nasılsınız... epeydir görüşemedik nasıl oldu eşinin eli iyileştimi... yusuf paşa nasıl....

evrim özgürle bu konu hakkında konuş bence deşş anlarsın.ama geleydiniz keşke ne güzel olurdu.ben Eskişehir'de yaşadım yıllarca çok kibardır insanı,candan ve samimi değilse de,Batmn'da ise insanlık ayrıdır ya.Ankara bile böyle değildi ki kaba derler.

ELİF taşın bi zahmeti yok... dolgu malzemesiyle sadece yapıştırıyorlar.. keşke diş çektirmekte bu kadar kolay olsa... ama cidden etimi yardırıp dişin ordan çıkartılmasını ve dikilmesini yok yok içim kaldırmıor yapamıyorum söylerken bile kötü oluyorum... dayanamayacakmışım gibime geliyor.....

afyona karşı benim de antisempatim var bir kütahyalı olarak. çok yakın olmasına rağmen yazmadım bile. allah yardımcın olsun.

didocum göbüşünü farketmedim ki sadece gaz vermek istedimm:)))) sen öyle diyince resime dönüp bidaha baktım. düşüncem aynı.

yalnız hesabı ödememişsin ya pes dedim:)))))))))

bide benimle buluşma isteğine pek bi sevindim. bende çok isterim görmek ve yakından tanımak. hatta sarılıp koklaşırız. ama senin hakkındaki sessiz sakin yorumlarına çok şaşırdımm. hiç beklemem hiçç.

ankaralı bayanlarla ben de görüşmek istiyorum. nasipse bayramdan iki gün önce filan geleceğim. müsait olursanız bi kaçamak görüşme ayarlayalım mı?

ben eskişehirde yaptırdım karı-koca çene cerrahı bir çifte.istersen numaralarını veririm.yardılar,kestiler,diktiler.4 diş sibel dört.ama hiç birşey hissetmedim.bir süre pipetle beslnedim.ama dikiş alınırken acıdı onu Batman'da aldırdım önemsemedi adam valla.çekiverdi kanadı dikişlerim.
ELİF batmanı öyle bi anlatıyorsunki cidden merak ettim ya...
seviyorum be ben .bir mado bir afyona bedeldi.burada gidip otursan servis moktan.gitmediğim restoran,lokanta,bistro dedikleri şey yoktur afyon'da.yemek iyi olsa servis kötü falan.
afyona karşı benim de antisempatim var bir kütahyalı olarak. çok yakın olmasına rağmen yazmadım bile. allah yardımcın olsun.
akıllısın tabi.ben de iyi şeyler duymazdım eskişehirlilerden ama amacım başkaydı benim.görüyorumki ulaşmışım.
dün akşam yemeğe çağırdılar sema ablalar.evde sebze yemeyen çocouk ıspanak yedi,çorba yedi.yapışıyor sema teyzesine,büşrya.sürejkli bize gündüz çektikleri fotoları gösterdiler.haşlanmış yumurta yemeyen nevanın elinde ekmek arsı haşlanmış yumurta nasıl götürüyor.gözlerim pörtledi valla

sibel nalçağı adisyunu iç etmiş kırhız:)sessiz sakin değil de dah farklı bekliyormuş sibel.daha hiperaktif.sessiz değilimdir sakin olamam

Ankara ankaraseni görmek ister her bahtı kara.ben neva'yı Beytepeye götürmek istiyorum.nizamiyede indiriyorlar,sonra yürü baba yürü.

hakkat dido ya göbeklerinide orayamı atsakkiii

sabahtan beri sana laf yetiştiricem diye gece maceralarımı yazamadım. hüsoliyle olan diil tabe denizle olan. not hüsoli esra içindii

denizi uyuttum ya 20.30 gibi. iyi mi yaptım demiştim ya. mok iyi yapmışım. gece 1 de bi uyandı. tam uyandı. müzik dinledik, oynadık, yemek yedik, hatta dışarı bile çıkmak istedik. o derece abarttık. sabaha akdar ebemiz möpüldü yani.

tabii senin amaç farklıydı. ki önemli olan da nevanın mutlu ve huzurlu olması zaten. geri kalan tüm sorunlar aşılabilir.. sen en iyisini yaptın..

hocam haklı çocuk.tavuklar gibi töbe töbe.haketmişsini valla
tabii senin amaç farklıydı. ki önemli olan da nevanın mutlu ve huzurlu olması zaten. geri kalan tüm sorunlar aşılabilir.. sen en iyisini yaptın..
tesellim bu.yav bana görevlendirme çıkan okul ikili öğretimmiş.yemek saati yok,yiyecek birşey bulunack bir yerde değil.püfff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…