bi eğitim öğretim yılı nasıl başlarsa öyle gidiyor ne yazık ki. bu sene senin de sorunlarla başladı. ikili öğretim yapan okullarda çalışmak hep zordur zaten. görevlendirme ayrı bir problem. inşallah düzelir. yiyecek işini napıyorsun peki. evden mi götürüyorsun.ep şikayet ep şikayet kendimden tiksindim yahu
ep şikayet ep şikayet kendimden tiksindim yahu
geçmis olsun yaa lasonil surdu isen morarmaz buyuk ihtimalle hemen surunce morarmıyor diye biliyrum
bence gelişim atağı dönemi.farklı bir doruk çıkacak meydane
oyyy çok geçmiş olsun,çok üzüldüm kıyamam ben ona pöpiyim de geçsin.millet kocasından korkar sen anandan korkuyorsun:)
yerim ben oun bağırmalarını,erkek adam bağıracak tabiyki
nacizane önerim oynamayın sıpaların uyku saatiyle,biyolojik saatleriyle.olacağına varıyor.ben denedim.yine canı kaçta isterse o zaman uyuyor.ben ortamı sağlıyorum.maslımı okuyorum,sütünü içiriyorum.uyumazsa uyumuyor.gündüz soronu yok uykusu geldi mi uyur.demek ki gece gelmiyor kolay kolay.
merhaba kizlar..sanirim hemen hemen bütün bebisler dis yüzünden mahvoluyorlar..:1no2:bizde durum yaklasik 3 aydir böyle devam ediyor..bir gün iyiyse 2 gecemiz uykusuz geciyor..helede dün gece uykusunda cigliklarla uyandi ve yaklasik 1 saat durmamaca gözü yumukken agladi...baktim alt ve üst azilari cikmis..tam degil ama uclari cikmis..bilmiyorum belkide yan kesiciler cikacaktir..allahim bütün bebislerimize allah kolaylik versin..:Saruboceq:insallah kisa zamanda cikarirlar bu disleri..
ep şikayet ep şikayet kendimden tiksindim yahu
Adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyi. Ben nöbet tutyorum. Doruk dün gece gene hortladı. regl oldum. bokboğazım. 1 paketten fazla N**** (Siyahi) yidim. (günün özeti)
ep=hep anlatabildimmi..yerimsenibenbu "ep" ne olaki??? anlamadım:)))
bide etme şikayet. neva mutlu, salih mutlu,daha ne kadın bi tane müdür hepi topu bide üç beş afyon halkı. dua edelim bakıcı sorunumuz yok. iyi taraflarından bak böbüşüm.
ufaktan çekiliyorum eve. esrako bugün yoğundu galiba. göremedim kendisini.
ben dido siboş pukket burdaydık. finki geldi gitti. derya ce dedi. ösgülünkü sadece c oldu. .(günün yoklaması) bide fatma uğradı.
öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?