2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ep şikayet ep şikayet kendimden tiksindim yahu
bi eğitim öğretim yılı nasıl başlarsa öyle gidiyor ne yazık ki. bu sene senin de sorunlarla başladı. ikili öğretim yapan okullarda çalışmak hep zordur zaten. görevlendirme ayrı bir problem. inşallah düzelir. yiyecek işini napıyorsun peki. evden mi götürüyorsun.

Yemek didiniz de akşama menü konusunda tekliflere açığım. Sizin aklınızda ne var? Ama çok kalorili olmasın lütfen lmaz:
Canım çok hamur işi istiyor benim de. Arada yiyorum ama daha kendimi tatmin edecek kadar yiyemedim. Bir bıraksam ipin ucu kaçacak çünkü.

GÜLİ SİBEL teşekkürler merak etmisşniz..eşimin eli hala yara baa abay antibiyotik bitti ama hala şiş ve açık yarası..ama göreve başladı..
yusuf iki gecedir iyi gibi uykuyu alıyor en azından..

Son düzenleme:
PUKKET hiç bana sorma yemek işini acayip şeyler istiyor canım... mantı mesela... hatta gülize sordum hazır mantıda hangi marka iyidir diye sağolsun cevap verdi hepsi aynıymış.... bende bir iki kere aldım çok serttti hamur ağzımın içinde büyüüd sanki tabiki ev yapımına benzemiyor ama biraz daha ince birşey bulabilirmiyim diye düşünüyorum... kesin kararlıyım alıp yicem akşama.... yarın akşam misafirimiz var onlarada tatlı yapıcam halimi düşünün artık...

ELİF benim halam afyonluyla evliydi ve derdiki hep bunlar ayı kusura bakmasın kimse ben halamın ağzından yazıyorum ama haklıymış sanırım..senin yazdıklarını okudukça üzülüyorum keiek buraya çıksaydı tayini bile dedim..iyimi dedim kötümü..ama doğu konusnd asana katılıyorum bizde şark ta çok rahattık insanları çok ilgili alakalıydı..samiiydiler..

Geçmiş olsun Derya tekrar. Uyusun da büyüsün Yusuf aman böyle devam etsin.
Sibel ah mantı deme bana. Geçen gün annemin canı istemiş fırından almış yapmış, çok güzel sarımsalık yoğurtla yapılan şeyler zaten. Makarna, kızartma falan. Ama kalori bombası ve insan kendini tutamıyor.
Hani Evrim diyor ya yediğinin yarısını ye diye. Nerdee bunlar oldumu iki katını yemek içten bile değil.

Son düzenleme:
geçmis olsun yaa lasonil surdu isen morarmaz buyuk ihtimalle hemen surunce morarmıyor diye biliyrum

inşallah, Onur pek bir şey yok diyor.

İnşallah du bakalım,ne çıkacak:) erkek adam ha :))

oynamak değil ama, 11 de uyanmış ve gündüz 2 saat uyumuş adamı 2. uykuya yatırmayayım didim. heç bişi fark etmedi.

Vıyyyyyy, pek fena. 3 aydır ha? ben 20 gündür süren durumun ha bugün ha yarın düzelmesini bekliyorum :S

ELİF VE SİBEL ne gadan hoşsunuz. Ben de buluşmak istiyorum birileriylen artık. hade gelin. Nurdan! nerdesin kız? nezman geliyorn? EVRİM seninle buluşalım mııı? :)

Adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyi. Ben nöbet tutyorum. Doruk dün gece gene hortladı. regl oldum. bokboğazım. 1 paketten fazla N**** (Siyahi) yidim. (günün özeti)

Benim işim bitmedi ders notu hazırlıyorum bir taraftan ama eve gideceğim artık.
Kaç saatte ders notu hazırlıyorum , hafta sonu da baktım bu konuya ama pırt diye bitiyor bir ders saatinde onca saatlik emek. Hadi haftaya yenisini hazırla yeniden. Yeni ders almak çok zor ama bilgisayar konusunda da bir sürü yeni derse gireceğim hayatım boyunca sanırım. O yüzden bazen pişman oluyorum keşke şöyle konuları değişmeyen bir alanda çalışsaymışım diye. Ama bir taraftan da güzel monoton olmuyor, sıkılmıyor insan. Öyle karışık birşey işte.

ep şikayet ep şikayet kendimden tiksindim yahu

bu "ep" ne olaki??? anlamadım:)))

bide etme şikayet. neva mutlu, salih mutlu,daha ne kadın bi tane müdür hepi topu bide üç beş afyon halkı. dua edelim bakıcı sorunumuz yok. iyi taraflarından bak böbüşüm.

Adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyi. Ben nöbet tutyorum. Doruk dün gece gene hortladı. regl oldum. bokboğazım. 1 paketten fazla N**** (Siyahi) yidim. (günün özeti)

Yazık sana Burcu, neyse gün bitiyor çok şükür. Ama N**** (Siyahi) da ne güzel gider çayla. Bak canım istedi benim de.

ufaktan çekiliyorum eve. esrako bugün yoğundu galiba. göremedim kendisini.

ben dido siboş pukket burdaydık. finki geldi gitti. derya ce dedi. ösgülünkü sadece c oldu. .(günün yoklaması) bide fatma uğradı.

öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.

yaff iki tane esmer bomba gördümmm ne kadan zarif ve güzell hatunlar ööle
siboşş saçların çok güzel olmuş ve kilo vermişsin bayağı en son izmir buluşmasındaki fotoya nazaran daha zayıf gördüm senü
ulenn elüff özlemişim hee seniii yay gibi kaşlarını kara gözlerini
bide telini açsan hayırlısı ile umutluyum..

ben iyileştim genel olarak
burnum akıyor hala ama kendimi daha iyi hissediyorum

tazem yazdıkların ne kadan tanıdık geliyor ben değil 20 gün değil 3 ay ortalama 10 aydır bu durumdayım
artık isyan bayrağını çektim yani (

Adam en yogun saattte berbere girip sorar.
"Ne zaman bana sıra
gelir?"
Berber, "Iki...... saat sonra," der.
Adam çıkar gider....
...Uc gun
sonra aynı adam berbere girip sorar:
"Ne zaman bana sıra gelir?"
Berber,
"Bir bucuk saat kadar," der
Adam çıkar gider.
Bir hafta sonra yine
aynı manzara:
"Ne zaman bana sıra gelir?"
Berber: "En az bir
saat."
Adam çıkar gider.
Son seferinde berber dayanamaz.
Adamin
ardından çırağını gonderir:
"Bak bakalım bu herif nereye gidiyor?"

Bir
sure sonra çırak doner:
" Adamı izledim usta... "

Berber merakla
sorar:
"Ee, nereye gidiyor buradan çıkınca?"

çırak cevap verir :
"Sizin
eve usta!"

sibellll
bugün senin doğumgününmüş faceten yeni gördüm
nice mutlu yılların olsun canımm
yüzün hep böyle gülsün ailenle huzurlu sağlıklı bir sene geçir

ep=hep anlatabildimmi..yerimseniben

yoklama iyi olmuş damla hojam..cemi demişim yusufta uykudan uyanıp ceeeeeeeeee dedi bana ondandır idare ediverin..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…