2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 Paket Eti N**** (Siyahi) Kakaolu Kremalı Bisküvi 110 Gram 530 kalori canı çeken buyursun yesin hem doyurmaz açlık bastırı hemde kaloriye bak..kafamçokkarıştı:1shok:

bu sabah sinir krizleri geçirdim..olay şu:
eşime spora ve diyete başalyacağım kilo alıyorum geri dedim bi yarımcı ol sadece 45 dk cık istiyorumdedim tamam dedi bakacağım çocuğa ..neyse ilk adımı bugün atayım dedim hemen leslie sansone 3 mill onunla başlayacağım ..yatak odasına mini tv yi getirdik usb ye spor hareketleride yüklendi ve herşey hazır..hatta ilk 10 dk sınıda yaptım ve yusuf etrafımda geziniyor burya kadar sorun yok bi ara yusuf kayboldu geri geldi sonra karşımda öğürmeye başladı..eşim hiç tınmıyor hemen yan odada tabi ben hemen atladım ağzında mini topacın yarısı az geri gitse soluk borusu kapanacak hemen elim atıp çıkartım önce az kustu tamam dedim..ne tamamı birden fışkırır tarzda bir kusmaya başaldıysa ama nasıl..yatak odaısnda halı battımı tam spor yaptığım yer ..hatta bir çekmece az açıkmış onun içide doldumu..aman nallahım ne spormuş dedim..ben dedim senin neyine dedim..senin sporun sinir stres dedim..aldım elime kova kosla halı başladım halı silmeye daha ..peşinden yusuf değiş sinir krizi geçir felan filan..sinirden bay aksi kocama sardırdım tabi..halı silinince çıkmadı koku hadi banyoya yıkamaya..tamda tubanın okul vakti beslenme hazır değil çocuk hazır değil yusufun uykusu gelmiş mızır mızr..

Son düzenleme:
ŞİMDİ :size uzmanlık sorusu hatta NURDAN bak doktaranı bile verebilirm sana bunu cevapla..
ben spor ve diyet yapabilecekmiym.?
a) evet yapabilirsin neyin eksik..:lepi:boshayallersmile
b) evet diyet yapabilrisin ama spor zor..mafoldumben
c) hayır diyet spor unut bunları tıkınmaya bak ..(zaten uyumak yok gecen yok gündüzün yok otur oturduğun yerde.)naniknanikaklinialirimsmile
d) hiçbiri..delikafadulden

Son düzenleme:
geçmişi olsun tekrar iyi olmana sevindim...
oy esra senlen ben aynı durumdayız bende +1 çocuk fazladan daha var .
hatta ben doğduğu günden beri uykusuzum..:1shok::bbo:
Deryacım bana o listeyi mail atabilirmisin? Ben geçen kopyala yapmıştım ama olmamış

ok canım..

Son düzenleme:
ELİF ve SİBEL gülen yüzlerinizle gönlümüzü açtnız ..içinizdeki pırıltı yüzünüze gülüşünüz<e yansımış..
AFİK maşallah sana koca adam havasına bürünmüş..

Selamlar a.s.
Pat diye daldım Derya yı yakalamak zor işte ondan sazan gibi atladım delikafadulden
Elif ve Sibel müthişsiniz iki gülen güzel yüz ve gözler maşallah size opuyorumnanaktan Demek Elif benim gibi sakin birisiymiş benim böyle konuştuğuma bakmayın siz utangacım ben :kedi: Tüü hesabı kıza yüklemiş alman hesabı yapaydınız neyse ben hazırlıklı geleyim bari buluşursak sırnaşık şey olumunekankayizsmile Ya Sibel zaten adisyona el koymuş hırkıs :))
Sibel canım terar kutlu olsun doğum günün face ten okudum organizasyon falan... zemuszemus Buzlar erimiş sanırım ne mulu hep mutlu olun inş.
Tazem Dodo ya geçmiş olsun Özde geçen arkadaşta sehpa var uçları ahşap ama sivri ben ettim o etti vermedi ağladı zırladı... En sonunda yaptı yapacağını düştü yanağına geldi o sivri yer 1 haftadır mor az kaldı ama buz falanda koydurtmadı o ilaç ne ki? Bende acil durumlar için alayım Özde çok haylaz ya ne elinden tutturur in desek indirsek bir yereden inadına çıkar ilgisini dağıtmaya çalışsam yemez offf bütün bebikler mi böyle? 1 haftada rekor sayıyorsunuz demek :kedi: Vaay be! Neyse kavuşmuşsunuz sonunda :))
Güliz bende bugün yemiyor diye Özdeyle didiştim valla arada oluyor kendime hakim olamıyorum kaşığa eliyle vurup her yere dağıtıyor normalde 1 yemek tabağı yediği öğünlerin yarısını zor yediriyorum ( Sinirlerim istemeden hopluyor.. Ağzımızı kilitleme modası çıktı öncede luli tv yada klipler falan açıyordum ama artık o da kar etmiyor
Buketcim sana çok gülüyorum bu ara elektrikli aletler konusunda şanssız olsanda formun yerinde aklinialirimsmile Çamaşır makinesi hakkında tv de görüyorum kurutma makinesi hediye mi öyle birşeyler can kulağıyla dinlemedim ama... Sende örtüyü eskitmişsin ama sallamaktan öyle mi çok şirinsin ya :))
Damla hocam performans süper devam sende demirbaşlar opuyorumnanaktan
Esram iyileşmişsin bugün aklımdan geçirmiştim gelmişsin bak opuyorumnanaktan
Ayça bugü işe başladı değil mi? İnş. kolay geçmiştir zorlanmamıştır...
Daha aklımda ne vardı ya!

gündüz uykusu bizde 1 kere bazen 1 saat bazen 2 saat zar zor uyuyoruz .. 1 yaşaına girince gündüz uykumuz günde bire düştü..akşamda 9 gibi yatmaya hazırlanıyruz 10 gibi uyuyoruz sonra saat başı kalkarak sabahı sabah ediyoruz..
hadi canım ..insanlık nerelrde kalmış diyeceğim ama.....
Ankaraya ne zaman geliyorsun beni görmeyecekmisin yani..:umursamaz:
kuzum benim ..cicinizide güle güle giyin..
van tu titi foroooooo
foroooooooo tek resim görebilidm yav ama oda yettiya gerçi..çok güzelsiniz ikinizde..
ben öveçlerde oturyorum kızlar valla istanbullulara nisbet bi buluşmak lazım...hep onlarmı buluşcak yahu...geliyorum gidiyorum arada bakıyorum..bi istanbul buluşması olmuş:)

hepimiz biryerdeymişiz yahu..ama buluşalım bi organize gerek bize ..CADIARZU:içelim:

Derya bu kdar zor şartlar altında yaptığını tahmin etmemiştim benimki solda sıfır kalır seninkinin yanında ye, iç spora git :) Cidde 2 çocukla zor azminden dolayı kutluyorum seni olumunekankayizsmile

Zor yerden sormuşsun ama nasıl cevaplasın Nurdan da bugün başlayacaktı değil mi? O gün eğlenmişsin ne kadar güzel eşinde olsaydı daha süper olurdu ama o günlerde gelecek az kaldı olumunekankayizsmile
ELİF ve SİBEL gülen yüzlerinizle gönlümüzü açtnız ..içinizdeki pırıltı yüzünüze gülüşünüz<e yansımış..
AFİK maşallah sana koca adam havasına bürünmüş..

Afik i nasıl atladım ben :sinifsinif: ona bakınca sanki böyle büyümüşte küçülmüş bir adama bakıyor gibiyim değişik bir his bakışlar duruş çok farlkı maşallah kuzuya opuyorumnanaktan

Selam millet, bugun ebemi optuler, bismillah ogleden 4 saat durmadan toplanti, dedim noliyi daha ilk gun..ve yapmam gereken bir suru seyle geldim eve, sabah tanisma yerlesme vs gecti..
Birazcik anami aglaticaklar onu anlamis bulundum, ama zevkli bi ortam zevkli bi is..

SIBEL_ELIF cok guzel cikmssiniz ve ne kadan birbirinize benziyonuz siz..

DERYA tatlim eger gercek fikrimi nacizane soylersem, tas gibi hatunsun, iki cocuga ragmen, spor diyet germe kendini, yediklerine dikkat et yeter, sinirlerin harab olmasin, iki cocugunun sana ihtiyaci var sonucta..ama yinede sen kendini nasil mutlu hissedersen..cok gecmis olsun buarada..

Bugun anlaigim kadariylan ben artik gunduz kkya giremiycem hem vaktim olmiycak hemde sirket pilgisayarindan pek mimkin olmiycak.. Aksamlari koklasiriz artik; sissiz olmazzzzz..

özlem disk hoş geldin..ha şöyle seni böyle eskisi gibi görmek çok güzel..
yemek konusu bizdede aynı iştah azaldı..bebişlerle didişmeyin yav..

NURDAN hayırlı olsun .çokmu yordular seni canım benim.:1hug:..ilk haftada yada 15 gün yoğun olursun sonrası oturur yerine..kaydirigubbakcemile3
o güzel yanıtın için teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

ÖZLEM sağol canım..benim şartlar zor gerçekten ..
elindekilerin kıymetini bil ve incelmenin keyfine bak ..

PUKKET teşekkür ederim....

EVRİM yeterki sen öp ya... hadi gel öpsene.... keşke bir daha görüşebilsekte öpsen yani...evrim birşey itiraf edeyimmi zaten sen öp diye ben dişçiye gitmiyorum :)))

yalanççççççıııı olumunekankayizsmile

sorudm as once,annattı :))

valla sen anlamıyorsun uyusturulduıgun ıcın... o dişin yaptıgı mıkropları habıre yutuyorsun, ne kadar tehlıkelı bılıyor musun?? bılsen o acıyı cekmezdın.

var ya dıyecek bır soz bulamıyorum akannehir Allah yardımcın olsun Derya.

Bugun anlaigim kadariylan ben artik gunduz kkya giremiycem hem vaktim olmiycak hemde sirket pilgisayarindan pek mimkin olmiycak.. Aksamlari koklasiriz artik; sissiz olmazzzzz..

masandan bır fotograf ıstıyorum Nurdanum..

EFRİM dostum seni merak ettim ama arayamdım bugünüm felaketti..herşey yolundadrı inşallah..

EFRİM dostum seni merak ettim ama arayamdım bugünüm felaketti..herşey yolundadrı inşallah..

bedenen yasanan rahatsızlıklar dıısnda her sye yolunda dostum.. saolasın.. yarın su boyun ıcın dr a gıdıyorum.. gecen yastıgını aldım, su boyunu gosterme zamanı, cekılmez olmaya basladı. saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…