taze ya
allah senii ne etsinn
ayy wc olayınıza çııık güldüm
sifona gülüyomu pehhh sıpa bunlar..
valla bu wc olayı çok ters ya
gece tam emziririken sıkışıyorum dehşet bi halde afik memeyi bırakmaz aglar ama ben diyorumki,oglum ben çok sıkıştım wc ye gidip gelcem sen bekle diyorum bekliyor
ama söylemeden gidersem çıglıkçıglık..
benimki bekle demekten de anlamıyor basıyor çığlığı..bu durumdan hiç hoşnut değilim..sabah kalktığmda her tarafım ağrıyor yawff..
Teşekkürler Burcu, git gide daha tatlı ve daha yaramaz oluyorlar sanki
Bu ev işleri hiiiç bitmiyor gerçekten ya.
Bi de bu dünyanın düzeni niye böyle ya.
Niye mesela erkeklerin sorumlulukları bu kadar az evde. Pis ve dağınık ev görüldüğünde hemen kadının ev hanımlığı sorgulanır.
Geçen gün twitter'a biri yazmıştı çok beğendim.
"Sen avlanmaya git, ben mağarayı temizler yemeklerimi yaparım diyen ilk kadın yatacak yerin yok senin." kaydirigubbakcemile3
tuuttum bu sözü..:))
sibel ve elif cıvıl cıvıl sıcacıksınız.
sibel saçların gerçekden çok yakışmış. güle güle kullan.dişinde taşmı var?sazanlık yapmıyım dedim ama esrako sormamış dayanamadım..
ama bu afyonun tum moronları hakkaten elife denk geliyor
market sahibinide kın kın kınıyorum.sanki babasının hayrına istiyosun tövbetövbe...
ya afyonda zaman geçirdiğim için hayretle okuyorum.
ama elif bende hiç unutmam afyonda yolda yururken omzuna bi çarparlar yerle bir olursun.
o yuzden bence yürüme.hep araba kullan
medeniyetten uzak olmalarına geline afyonun köylerinde hala erkek dogurmayan kadının üstüne kuma olayı var
demeeee..ohaoldumsmile
Yemek didiniz de akşama menü konusunda tekliflere açığım. Sizin aklınızda ne var? Ama çok kalorili olmasın lütfenlmaz:
Canım çok hamur işi istiyor benim de. Arada yiyorum ama daha kendimi tatmin edecek kadar yiyemedim. Bir bıraksam ipin ucu kaçacak çünkü.
aslında gayet fit gözüküyorsun fotolarda..maşallah hamurişlerine sen de çok düşkünsün ben gibi..
ufaktan çekiliyorum eve. esrako bugün yoğundu galiba. öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.
hojam ben bayılırım pazı kavurmasına..hatta böreğini de yaparız biz..hatta hatta sarmasını da yaparız..çok severim yani..:))
bu sabah sinir krizleri geçirdim..olay şu:
eşime spora ve diyete başalyacağım kilo alıyorum geri dedim bi yarımcı ol sadece 45 dk cık istiyorumdedim tamam dedi bakacağım çocuğa ..neyse ilk adımı bugün atayım dedim hemen leslie sansone 3 mill onunla başlayacağım ..yatak odasına mini tv yi getirdik usb ye spor hareketleride yüklendi ve herşey hazır..hatta ilk 10 dk sınıda yaptım ve yusuf etrafımda geziniyor burya kadar sorun yok bi ara yusuf kayboldu geri geldi sonra karşımda öğürmeye başladı..eşim hiç tınmıyor hemen yan odada tabi ben hemen atladım ağzında mini topacın yarısı az geri gitse soluk borusu kapanacak hemen elim atıp çıkartım önce az kustu tamam dedim..ne tamamı birden fışkırır tarzda bir kusmaya başaldıysa ama nasıl..yatak odaısnda halı battımı tam spor yaptığım yer ..hatta bir çekmece az açıkmış onun içide doldumu..aman nallahım ne spormuş dedim..ben dedim senin neyine dedim..senin sporun sinir stres dedim..aldım elime kova kosla halı başladım halı silmeye daha ..peşinden yusuf değiş sinir krizi geçir felan filan..sinirden bay aksi kocama sardırdım tabi..halı silinince çıkmadı koku hadi banyoya yıkamaya..tamda tubanın okul vakti beslenme hazır değil çocuk hazır değil yusufun uykusu gelmiş mızır mızr..
Derya bajım allah sabır versin..senin durumun çok çok daha zor..
Bugun anlaigim kadariylan ben artik gunduz kkya giremiycem hem vaktim olmiycak hemde sirket pilgisayarindan pek mimkin olmiycak.. Aksamlari koklasiriz artik; sissiz olmazzzzz..
demek çok yordular seni..pisler..ilk günden de yapılır mı be yawf