2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki bekle demekten de anlamıyor basıyor çığlığı..bu durumdan hiç hoşnut değilim..sabah kalktığmda her tarafım ağrıyor yawff..((

tuuttum bu sözü..:))

demeeee..ohaoldumsmile

aslında gayet fit gözüküyorsun fotolarda..maşallah hamurişlerine sen de çok düşkünsün ben gibi..

hojam ben bayılırım pazı kavurmasına..hatta böreğini de yaparız biz..hatta hatta sarmasını da yaparız..çok severim yani..:))

Derya bajım allah sabır versin..senin durumun çok çok daha zor..

Bugun anlaigim kadariylan ben artik gunduz kkya giremiycem hem vaktim olmiycak hemde sirket pilgisayarindan pek mimkin olmiycak.. Aksamlari koklasiriz artik; sissiz olmazzzzz..

demek çok yordular seni..pisler..ilk günden de yapılır mı be yawf

Elifcik ve Sibelcik çok çikin çıkmışsınız resimlerde...çok ta şişko patato..laelaelaelaelae

bedenen yasanan rahatsızlıklar dıısnda her sye yolunda dostum.. saolasın.. yarın su boyun ıcın dr a gıdıyorum.. gecen yastıgını aldım, su boyunu gosterme zamanı, cekılmez olmaya basladı. saolasın.

bi ara diyodun ağrıyo diye..fıtık felan olmasın..inşallah bişi yoktur ama..niye ağrıyo ki..

Hayırlı olsun Nurdan ılk bun yogun gecmıs bakalım Ayca ne yapmıs Bızım home offıce calısan arkadasımız esrako ve gulı ne alemde
Gulı sana da bu evden calısma ısı hayırlı olsun atlamısım galıba ösür dılerım nasıl gıdıyor ısler evden ?

Evrım cıddı bırsey yoktur İnsallah boynunda gecmıs olsun

bi ara diyodun ağrıyo diye..fıtık felan olmasın..inşallah bişi yoktur ama..niye ağrıyo ki..

Kuzey ın kucagıma gelmek ıstemesınden kaynaklanıyor.. ıyıce nuksettı.. Kuzey kucakta tasınacak bır bebek degıldı zatı, o zamandan zorlanmıstım, sımdı artık hıc tahammul edılemez noktalara gelıyor.. yıllarca ozen gostermeme ragmen Kuzey den halıyle kacamadım..

sagol secıl
evet evet secıl bayılırım hamur ısıne eskıden cok yapardın sımdı cok tembelım
herseyın kolayına kacıyorum
pazılı borek de guzel olur gercekten

ozlem benımkı de benı delı edıyor.yere ortu uzerıne mama sandalyesı serıyorum ıkısı de batıyor.buyuk mama sandalyesı her yemegın buyuk kısmını uzerıne dokuldugu ıcın yıkanması gerekıyordu bas edemedım artık kotu kokuyor yıkanmayınca da.ıkea dan plastık kucuk basıt bırsey aldım kolayca yıkanıyor sılınıyor.

ole bole reklamla oyunla yedırırkene, 3 gundur daha sabahtan resmen enerjım tukenmıs oluyor, bır kasık bıle almadı agzına. sanırım arkalardan dıs gelıyor, kesınlıkle baktıtrmadıgından bılemıyorum da, sutu kakalaya kakalaya ıcırmeye calsıyorum.

Evrim geçmiş olsun ..bi hal çaresien bakmak gerekk ağrısı çekilri gibi değildir şimdi..yarın rahatlayıp gelrisin inşallah..kaçamadığın tosunuda öperimm...

insanın neresi ağrırsa canı da orda oluyor..dr.ne diycek bakalım..geçmiş olsun canım yaa..ah şu bebikler onlar için herşeyden vazgeçer olduk

Evrim geçmiş olsun ..bi hal çaresien bakmak gerekk ağrısı çekilri gibi değildir şimdi..yarın rahatlayıp gelrisin inşallah..kaçamadığın tosunuda öperimm...

ınsallah dostum.. valla bana kotu bısıler demesınden korkuyorum..fızık tedavı gıbı.. umarım o asamalarda degılımdır.

diş geliyor o zaman..

buyuk ıhtımal oyle.. kulagını cekıstırdıgıne gore. bız de ona yoruyoruz.

insanın neresi ağrırsa canı da orda oluyor..dr.ne diycek bakalım..geçmiş olsun canım yaa..ah şu bebikler onlar için herşeyden vazgeçer olduk

oyle arkadasım.. aynen oyle, saolasın.

sağol ..gerilim macera filmi yada psikolojik gerilim gibi dimi..sempatiksalakcinniakannehir

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…