Ankarada bahardan kalma bir akşam var..
burda da mevsim yaz
ah canım ya yakın uolsak sana yapardım mantı, ist a geldiginde sozum olsun ama,PUKKET hiç bana sorma yemek işini acayip şeyler istiyor canım... mantı mesela... hatta gülize sordum hazır mantıda hangi marka iyidir diye sağolsun cevap verdi hepsi aynıymış.... bende bir iki kere aldım çok serttti hamur ağzımın içinde büyüüd sanki tabiki ev yapımına benzemiyor ama biraz daha ince birşey bulabilirmiyim diye düşünüyorum... kesin kararlıyım alıp yicem akşama.... yarın akşam misafirimiz var onlarada tatlı yapıcam halimi düşünün artık...
evet hojamm aynen çok yogundum yarında biraz yognlugum devam edecek sirkete yeni bir suru turkcell hat alıyoruz onların tarife vs analizleri ile ugrasıyorum bitecek insallah eve çıktım çıkalı buislemler var sole rahat donemimde olsam tam keyif alacam evde çalısmaktan ama bitmedi bu turkcell isleriufaktan çekiliyorum eve. esrako bugün yoğundu galiba. göremedim kendisini.
ben dido siboş pukket burdaydık. finki geldi gitti. derya ce dedi. ösgülünkü sadece c oldu. .(günün yoklaması) bide fatma uğradı.
öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.
ay saka gibi yaa rahat oluyor bu erkekler çogu boyle valla dunya yansa haberleri olmayacak allah korumus derya ya bu ikinci benim bildigim birde ilac jelatini vardı dimi alah korusun yaabu sabah sinir krizleri geçirdim..olay şu:
eşime spora ve diyete başalyacağım kilo alıyorum geri dedim bi yarımcı ol sadece 45 dk cık istiyorumdedim tamam dedi bakacağım çocuğa ..neyse ilk adımı bugün atayım dedim hemen leslie sansone 3 mill onunla başlayacağım ..yatak odasına mini tv yi getirdik usb ye spor hareketleride yüklendi ve herşey hazır..hatta ilk 10 dk sınıda yaptım ve yusuf etrafımda geziniyor burya kadar sorun yok bi ara yusuf kayboldu geri geldi sonra karşımda öğürmeye başladı..eşim hiç tınmıyor hemen yan odada tabi ben hemen atladım ağzında mini topacın yarısı az geri gitse soluk borusu kapanacak hemen elim atıp çıkartım önce az kustu tamam dedim..ne tamamı birden fışkırır tarzda bir kusmaya başaldıysa ama nasıl..yatak odaısnda halı battımı tam spor yaptığım yer ..hatta bir çekmece az açıkmış onun içide doldumu..aman nallahım ne spormuş dedim..ben dedim senin neyine dedim..senin sporun sinir stres dedim..aldım elime kova kosla halı başladım halı silmeye daha ..peşinden yusuf değiş sinir krizi geçir felan filan..sinirden bay aksi kocama sardırdım tabi..halı silinince çıkmadı koku hadi banyoya yıkamaya..tamda tubanın okul vakti beslenme hazır değil çocuk hazır değil yusufun uykusu gelmiş mızır mızr..
aman aman zevkli keyifli is her zaman blunmaz insallah hep boyle olumlu duygularla gidersin ise aksamları bulusuruz artıkSelam millet, bugun ebemi optuler, bismillah ogleden 4 saat durmadan toplanti, dedim noliyi daha ilk gun..ve yapmam gereken bir suru seyle geldim eve, sabah tanisma yerlesme vs gecti..
Birazcik anami aglaticaklar onu anlamis bulundum, ama zevkli bi ortam zevkli bi is..
SIBEL_ELIF cok guzel cikmssiniz ve ne kadan birbirinize benziyonuz siz..
DERYA tatlim eger gercek fikrimi nacizane soylersem, tas gibi hatunsun, iki cocuga ragmen, spor diyet germe kendini, yediklerine dikkat et yeter, sinirlerin harab olmasin, iki cocugunun sana ihtiyaci var sonucta..ama yinede sen kendini nasil mutlu hissedersen..cok gecmis olsun buarada..
bedenen yasanan rahatsızlıklar dıısnda her sye yolunda dostum.. saolasın.. yarın su boyun ıcın dr a gıdıyorum.. gecen yastıgını aldım, su boyunu gosterme zamanı, cekılmez olmaya basladı. saolasın.
Ya şu domatesleri artık kuyumcu vitrinine koyacaklarmış haberiniz var mı? Keşke daha fazla stok yapsaydım bu ne ya!? Uçmuşlar(
Geçmiş olsun Esra. Bizim doktor Bepanten ile trosyd kremi birlikte kullanın dedi pişik için. Gerçekten çok çabuk iyileştiriyor. Belki sizde de işe yarar. Benim de içim acıyor görünce pişikleri.yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
bakamıyorum bile içim parçalanıyor kıpkırmızı bi göt resmen pöfff
neden oluyor bi çözemedim yediklerindenmi vs sık sık değişitiririm altını
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
Ya şu domatesleri artık kuyumcu vitrinine koyacaklarmış haberiniz var mı? Keşke daha fazla stok yapsaydım bu ne ya!? Uçmuşlar(
:teselli:nunişim hayırlı olsun ilk iş günün seni arayacaktım bir türlü fırsat yakalayamadım istanbula geldin geleli sesini duyamadım
efrimi aramıştım cebi kapalıydı sonra bana dönmüş ben dönemedim
elifi aradım açmadı sonra bana dönmüş yine ben dönemedim
adaş msj atmış onuda arayacaktım yine arayamadım
daha sayayıımmı mafoldumben
yahoo yahoo yahooo
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
yahoo yahoo yahooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?