2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim geçmiş olsun canım umarım kolay tedavisi vardır keşke bu kadar ihmal etmeseydin....
Demek ki iştah herkeste aynı bebekler yemedikçe anneler sıkıntıdan daha çok tıkınıyor :gitme: Hamur işlerine bayılırım bende ya! Ama dur demenin zamanı geldi :sinifsinif:
Kaç gündür kilo kilo dediniz bugün spor salonuna yeniden başladım birkaç ay gideceğim bakalım belki mayısa kadar daha iyi olur sıkıldım şişko benden :sinifsinif: Gaza getirdiniz helal size kaydirigubbakcemile5

Ya şu domatesleri artık kuyumcu vitrinine koyacaklarmış haberiniz var mı? Keşke daha fazla stok yapsaydım bu ne ya!? Uçmuşlar (

Ben yatayım artık bari üşüdüm totom dondu sıcacık yatağım uzanayım zaten 1 saatte anca dalıyorum :sinifsinif: Sizde nöbeti devralın gece kuşları giiyorum ben :a015:

ah canım ya yakın uolsak sana yapardım mantı, ist a geldiginde sozum olsun ama,

evet hojamm aynen çok yogundum yarında biraz yognlugum devam edecek sirkete yeni bir suru turkcell hat alıyoruz onların tarife vs analizleri ile ugrasıyorum bitecek insallah eve çıktım çıkalı buislemler var sole rahat donemimde olsam tam keyif alacam evde çalısmaktan ama bitmedi bu turkcell isleri
su laptopu kazanmıs olmasam turkcell den dahadasinir olcak
ay saka gibi yaa rahat oluyor bu erkekler çogu boyle valla dunya yansa haberleri olmayacak allah korumus derya ya bu ikinci benim bildigim birde ilac jelatini vardı dimi alah korusun yaa

aman aman zevkli keyifli is her zaman blunmaz insallah hep boyle olumlu duygularla gidersin ise aksamları bulusuruz artık

bedenen yasanan rahatsızlıklar dıısnda her sye yolunda dostum.. saolasın.. yarın su boyun ıcın dr a gıdıyorum.. gecen yastıgını aldım, su boyunu gosterme zamanı, cekılmez olmaya basladı. saolasın.

ya çok bile ihmal etin aslında su ortopedik kalıp gibi yastıklardanmı aldın ibofitik çıkınca aldı bende heves ettim aldım ama agrımayan boynum agrıdı bana çok sert ve yuksek geldi bakalım sen rhat edecekmisin

Ya şu domatesleri artık kuyumcu vitrinine koyacaklarmış haberiniz var mı? Keşke daha fazla stok yapsaydım bu ne ya!? Uçmuşlar (

aynen oyle ya pazarda dun 6 lira idi yok artık dedim

gulistann ctesi konusmustuk islak mendiler metro d agenelde ucuz demistim
aksam gittim metroda baby star 3 adet islak mendil 7.25 tl idi gayet uygun tanesi 2 kusure geliyor super hata en guzel islak mendil baby starbence

nunişim hayırlı olsun ilk iş günün seni arayacaktım bir türlü fırsat yakalayamadım istanbula geldin geleli sesini duyamadım
efrimi aramıştım cebi kapalıydı sonra bana dönmüş ben dönemedim
elifi aradım açmadı sonra bana dönmüş yine ben dönemedim
adaş msj atmış onuda arayacaktım yine arayamadım
daha sayayıımmı mafoldumben

yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
bakamıyorum bile içim parçalanıyor kıpkırmızı bi göt resmen pöfff
neden oluyor bi çözemedim yediklerindenmi vs sık sık değişitiririm altını
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum

Geçmiş olsun Esra. Bizim doktor Bepanten ile trosyd kremi birlikte kullanın dedi pişik için. Gerçekten çok çabuk iyileştiriyor. Belki sizde de işe yarar. Benim de içim acıyor görünce pişikleri.
Beni fıkranla güldürdün, Allah da seni güldürsün: :1rolleyes:

günaydın... mızır mızır bi gece geçirdik.... selin sabaha kadar ağladı tepindi durdu üstünü açıyor diye yanımızda yatırıyoruz bundada pek bi fark yok yorganın üstüne çıkıp yatıyor şekilden şekile giriyor birde ağlıyor sık sık... sabaha karşı habire hapşurdu burnuda tıkalı bi ara aktı hasta olmasa bari... anneme söyledim peditus içir diye bakalım şu dişler mahfetti bizi....

bu sabah aksilikler buldu... telefonun alarmı çaldı kapattım 5 dk. yatayım derken uyumuşum rüya bile gördüm küs olduğum akrabalarımı falan gördüm düğün varmış ona hazırlanmak için kuaföre yetişiyorum saçlarımı yaptıracakmışım üstümde abiye elbise var saçımdada beyaz gelin duvağı vs. karışık bi rüyaydı... 15 dk. bu kadar rüyayı nasıl gördüm anlamıyroum ...sonra birden uyandım hazırlandım ama yetişemedim kaçırdım otobüsü bi sonrakine bindim işe 30 dk. geç kaldım...

DOMATES evet çok pahalı zaten bende artık almıyorum istersen 20 lira olsun ne yapalım.. kışlık sadece 4 kavanoz yapabilmiştim onuda sadece selin için kullanıcam idareli olarak bizim yemeklere salçayla idare edeceğiz artık....

günaydın
buluşma resimleri çok güzel
taşınma derken sosyal hayattan da iyice koptum valla
kızım biraz büyüse meme emmeyi bıraksa da bende azcuk kendime vakit ayırsam
Özlem sen nasılsın Özde nasıl??

NURDANIM hayırlı olsun işin bak hızlı bi giriş yapmışsın... senin öğlen giremeyeceğime üzüldüm akşamları ben giremiyorum ama artık bi şekilde görüşürüz özletme kendini..

ÇİNGENE ESRA geçmiş olsun canım... yaho pişik olmuş.... hametan iyi geliyor onu kullanıyroum ben.. bi ara epey kızarık olmuştu bizim dr. travazol krem vermişti eğer öyle çok kızarıksa onuda sürüyorum hemen etki ediyor en etkilisi o diyebilirim....

EVRİM sen bana birkaç gaz daha verirsen gidicem ben sanırım dişçiye gaza devam.....

ESRAKO sağol teşekkür ederim unutma bak borcunu gelirsem istanbula isterim mantı senden....

TAZE görüşemioyruz artık seninlede ya özledim seni.... bakiyem yetersiz epeydir arayamıyorum hediye konuşmalarıda bitirdim:)))

aklımda kalanlar bunlar kusura bakmayın atladıklarım varsa..

8,30 mesaisi için 6:55 de servise biniyorum bitik durumdayım resmen her sabah öff pöff diyerek uyanıyorum
gece hala arada kalkıp emziriyorum
bu aralar pek bi sızlanır oldum herşeyden tatil yapmadım bu sene ondan galiba

:teselli:

geçmiş olsun hastalık için antibiyotik kullanıyorsan ilk yan etkisi malesef pişik..bepanten +hametan bizi iyileştirdi..birde niveanın pişik onarıcısnı almıştım oda iyi geldi..
esra birde ıslak mendil kullanma pamukla temizle ve tam kurutup ilaçları öyle sür yoksa pişiğiniz azar tam kuru olmalı ....

dometes mevsimi geçtiği için almıyorum ..fiyatı çokda önemli değil yazın bu durum osla endişlenirdim ama zaten zamanı geçmiiş tabiki fiyatıda artar..tadı tuzu kalmamış bişey onca paraya gerek yok..

Esracım her alt değiştirmede ılık suyla yıkamanı ve de travazol kullanmanı tavsiye ederim..çok iyi geldi bize bu ilaç..ıslak mendilleri kullanma bi süre...ya da Unibaby yenidoğan kullan derim..ah yavrum benim nası da canı yanıyordur

deryacım geçmiş olsun yusuf paşaya ve sanada tabi. bizdede durumlar aynı. söylenecek bişey yok. dışarıda kesinlikle daha dikkatli hüseyin ama evde rahat nedense. o yüsden bence evde yapmak iyi fikir diil.

bende bende aerobiğe başlıycam belki. bilmiyorum. ben öyle spor yapamamda heveslendim vede nasıl giderim bilmiyorum. hafta içi üç gün akşam birde cumartesi. gidebildiğim kadar. çokda dert değil valla kalsın kilolarım napiyimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…