2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Unibabyi doğduğundan beri kullanıyoruz. Ben çok memnunum, gerçi çok tuzluya mal oluyor ama az kaldı. Yaza doğru wc eğitimi başlar bu bebişlerin bakalım o zaman neler çekeceğiz.

canım çok geçmiş olsun. herhalde kullandığınız ilaçlardan oldu. trosyd ve bepanten karışımı bize de çok iyi geldi. diş çıkaracağımızı artık pişiklerden anlıyorum.

ıstahsız cocukların gergın anneler kulubu kursam sıkıntı cekmem uye bulmakta baskanı da ben olurum.

haha çok iyi fikir. bu adla bir topik ya da facede bir grup açsana.

özde özde afet fıstık ayy çok güzel yakalamışsın özlem ya
ekmegi yiyşine bak sıpaa ya.
bu arada ne kadar uzun sennin bu kız özlem maşallah

Sağolun Elif ve Güli teyzeleri evet azıcık uzun çam yarması olacak anası gibi kaydirigubbakcemile3 Boyu en son 83 falandı sanırım ya ben şu boyu falan aklımda tutamıyorum Sağlıklıysa cm lere pek takılmıyorum dr hemşire şaşırmıştı boyuna uzun zamandır ölçtürmüyoruz... Kilo takıntım var ama kendim zyıf olmak istediğm kdar Özde nin tombiş olmasını istiyorum ama o normal 13 kilo civarı her sabah benimle birlikte tartılıyor hatta benden önce o çıkıyor kaydirigubbakcemile3

ben de uni kullanıyorum.hele pişikse ne olrsa olsun ya ıslak pamuk ya uni yenidoğan

Yazık sana Burcu, neyse gün bitiyor çok şükür. Ama N**** (Siyahi) da ne güzel gider çayla. Bak canım istedi benim de.

valla güzel gitti :)

öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.

içine sarımsak atınız 2-3 diş, biraz da pirinçle güzel olur yav. Zaten yoğurtsuz gitmez ki.

tazem yazdıkların ne kadan tanıdık geliyor ben değil 20 gün değil 3 ay ortalama 10 aydır bu durumdayım
artık isyan bayrağını çektim yani (

böbeem zaten seni andım hep. Allah yardımcısı olsun didim. Ne kadar haklısın, sinirlerinin laçka olması konusunda!

1 Paket Eti N**** (Siyahi) Kakaolu Kremalı Bisküvi 110 Gram 530 kalori canı çeken buyursun yesin hem doyurmaz açlık bastırı hemde kaloriye bak..kafamçokkarıştı:1shok:

Valla % 100 haklısın Deryam. ama dün o yorgunlukla kalori hesabı falan yapamadım. Sabah da 60 ı gördüm

vayyy, kocayı hırpalasaydın accık. Geçmiş olsun. Geçen ben de ortalığı toplamaya çalışıyorum, Onur' a dedim oyala Doruk'u. Ne mümkün, Doruk paçamda! Bi kalay bi kalay! Tertemiz oldu kocam :)

beee diyorum

Lasonil. Böyle durumlarda şişliği ve morluğu alıyormuş, iyi de geldi hakket!

hayırlı olsun Nurdan. Ay ne heyecan, yeni bir ortam. Ben yeni bir okula atandığımda çok heyecanlanırım. Yeni insanlar, yeni bir adres...

gulistann ctesi konusmustuk islak mendiler metro d agenelde ucuz demistim
aksam gittim metroda baby star 3 adet islak mendil 7.25 tl idi gayet uygun tanesi 2 kusure geliyor super hata en guzel islak mendil baby starbence

ben de baby star ı çok beğeniyorum. ama büyük paketlerde paraben varmış yaa, başlıycam. ama hiç bişi kalmıyor elimde krem vs. Su gibi.

vıyyyy, geçmiş olsun bacım. bepanthen en iyisi bizim için.

TAZE görüşemioyruz artık seninlede ya özledim seni.... bakiyem yetersiz epeydir arayamıyorum hediye konuşmalarıda bitirdim:)))

tamam bebiş, ilk fırsatta arayayım seni ben. her yöne yaptım tarifeyi.

aynen! ben de mevsimi, tadı geçtiği için almıyorum. Arada kiraz domates alırım kendime, onu çok severim.

dersim vardı sınıfa bir arı girdi öyle böyle değil. sürü halinde. doğal ortamda yaşıyoruz ya.

ara verdik mecburen:)))

:) ne zaman sınıfa arı girse hem yussuflarım, hem de çaktırmam, yiğitliğe mok sürdürmiyim diye. Bir kere çocuklara kan görünce bayıldığımı söylemiştim. Aslında iğne olunca bayılıyordum, kan görünce değil. ama halk arasında "kan görünce" derler diye öyle dedim. Saftiriklerden biri elini kanatmış artık nasıl yapmışsa, gelmiş gözüme sokuyor, dedim git yıka. eee bayılmadınız ya, diyor :)

Alıntının tillahını yaptım.
furcuu ben de regly oldum böbem

o zman sana 1 paket N**** (Siyahi) yazıyorum :)) geçmiş olsun, dolorexler seninle olsun :)

dün babaanne donumu çektim tabi regl olunca. Doruk'u yıkarken Onur gördü, ooo şekil yapmışsın diyor :) kanatların da şahaneymiş diyor, dalga geçiyor it :) dedim hafta sonu görüşürüz! :))

Dün gece saat 11de Doruk uyudu, ben de olduğum yere yığıldım, pijamalarımı bile giymedim, ev giysilerimle girdim battaniyenin altına. Bir uyandım, Onur yanımda, karanlık, wc ye gittim, saat 4 olmuş. Tam 5 saat kesintisiz uyumuşum. Saate baktığımda şöyleydim " Allahım teşekkür ederim, teşekkür ederim :Saruboceq: çok şükür" o saatte bile kendimi dinç hissettim. 1 kere uyandı Doruk, sütle uyudu. sonra 9 da uyandık. Resmen dinlendim. Çok şükür, hepinizin başına...

İŞTAHSIZLIK bizde de had safhada. Zorla yemek yiyor Doruk ki; hiç bu konuda problem yaşamamıştık. Birileri söylemişti ama; 1 yaşından sonra iştahı azalır diye.

BUKET griple ilgili bilgiler için tşk ederim. Çok iyi oldu. Süt meselesini bilmiyordum.

Özlem aç mı bıraktın kuzuyu..nası da saldırmış ekmeğe yavrum yaaa..çok datlu ısırmış

Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz 87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr.en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..

Laz konuşuyor kendi kendine;
- Yarebbim der, herşeyin doğrusunu sen bileyisun, ama üç şeye aklim ermeyi ;

1- Neden bu kadar çeşitli içki yarattun da bizi kararsiz pirakayisun?
2- Neden karilari ay kibi yaratmadun? Gece gelecek cündüz kaybolacakti!
3- En önemlisi püdün vicudumuza 200 küsür dane kemik koydun da neden en lüzumli yere pir tane bile koymadun???? ?

ÖZDE ne kadar tatlı ya maşalah ekmek yiyişe bak çok acıkmış annesi belli...

GÜLİZİM verdiğin bilgi için sagol..

GÜLİ ben vicks nin 1 yaşını geçselerde verilmeyeecğni biliyorum ama istersen kapsamlı olarak araştır netten...

dün babaanne donumu çektim tabi regl olunca. Doruk'u yıkarken Onur gördü, ooo şekil yapmışsın diyor :) kanatların da şahaneymiş diyor, dalga geçiyor it :) dedim hafta sonu görüşürüz! :))

kaydirigubbakcemile3
1 sen nie babanne donu giydin.
allah allah regly olunca noluyoki giy normal donunu
tanga olmayanından hatta küçük donlardaha iyi tutuyo bence.
ben hamileyken giydiydim en son o donlardan.
2 onurun bakış açısıdıa ayrıca komedi.
şekil imaj hahhaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
sibel evet ya araştırdım bu vick küçük çocuklarda önerilmiyor
ancak bebe vicksleri oluyormuş bilmiodum
ama cülüzün veridği bilgilerde vicksli bi mendili yanına koyarsanız mentol kokusu rahatlatır diyordu ya ondna şey ettimdi.

derya maşallah yusufa kocammnn
topiğin en kocamanın unvanını kaptı herhalde.
ama resmlerdende belliydi tosunpaşa oluşu.iri yapılı olcaka belliki.
eşin mi yapılı senin sanki sen minik yapılısın gibime geldi...
tubiş içide doktor sonradan kıvırmış bari iyi..
ama napsın annesi oda hala ilgi ve şefkatemuhtaç.
her ne kadar buyudu desekde

ÖZDE maşalah sna kocaman kız olmuş saçlar süper pemebil mor lu çokda şıksınız ayriyetten..
TAZE uymuş dinlenmisşin..adet olunca neden don çektin yav üşüdnmükine yada sancılandınmı yoksa normal daha rahat oliyi sen bilrisn ama vardır bir sebebi..
CÜLLİZ bilgiler çok güzel ve yararlı teşekkürler..

maşallah! ve geçmiş olsun. Tuba'ya üzüldüm. Yavrum, o da çocuk ki daha. Kıyamam. Kendimi gördüm bir an.

Kasıklarım ağrıyordu, sıkmayan rahat bişi giyeyim dedim. Ama zaten öyle çok büyük değil de, diğerlerine nazaran yüksek bel diye öyle dedim :)

GÜLİ vickisli mendil bilmiyorum ama bi ara bir yerde DR. Kadir Tuğcu birşeyden bahsediyordu burnu tkalı gripli çocuğa alıp yastığın altına koyuyormuşsundu ama ne olduğunu unuttum şimdi.. o daha mantıklı bence vikisten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…