Esracım her alt değiştirmede ılık suyla yıkamanı ve de travazol kullanmanı tavsiye ederim..çok iyi geldi bize bu ilaç..ıslak mendilleri kullanma bi süre...ya da Unibaby yenidoğan kullan derim..ah yavrum benim nası da canı yanıyordur
yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
bakamıyorum bile içim parçalanıyor kıpkırmızı bi göt resmen pöfff
neden oluyor bi çözemedim yediklerindenmi vs sık sık değişitiririm altını
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
ıstahsız cocukların gergın anneler kulubu kursam sıkıntı cekmem uye bulmakta baskanı da ben olurum.
Yazık sana Burcu, neyse gün bitiyor çok şükür. Ama N**** (Siyahi) da ne güzel gider çayla. Bak canım istedi benim de.
öğlen pazı kavurması yaptım ilk defa. ne kötü bişeymiş bu pazı. yoğurtla lütfen yedik nazlıyla. deniz yüzüne bile bakmadı. haberiniz olsun dedim yaparsanız.
tazem yazdıkların ne kadan tanıdık geliyor ben değil 20 gün değil 3 ay ortalama 10 aydır bu durumdayım
artık isyan bayrağını çektim yani(
1 Paket Eti N**** (Siyahi) Kakaolu Kremalı Bisküvi 110 Gram 530 kalori canı çeken buyursun yesin hem doyurmaz açlık bastırı hemde kaloriye bak..kafamçokkarıştı:1shok:
bu sabah sinir krizleri geçirdim..olay şu:
eşime spora ve diyete başalyacağım kilo alıyorum geri dedim bi yarımcı ol sadece 45 dk cık istiyorumdedim tamam dedi bakacağım çocuğa ..neyse ilk adımı bugün atayım dedim hemen leslie sansone 3 mill onunla başlayacağım ..yatak odasına mini tv yi getirdik usb ye spor hareketleride yüklendi ve herşey hazır..hatta ilk 10 dk sınıda yaptım ve yusuf etrafımda geziniyor burya kadar sorun yok bi ara yusuf kayboldu geri geldi sonra karşımda öğürmeye başladı..eşim hiç tınmıyor hemen yan odada tabi ben hemen atladım ağzında mini topacın yarısı az geri gitse soluk borusu kapanacak hemen elim atıp çıkartım önce az kustu tamam dedim..ne tamamı birden fışkırır tarzda bir kusmaya başaldıysa ama nasıl..yatak odaısnda halı battımı tam spor yaptığım yer ..hatta bir çekmece az açıkmış onun içide doldumu..aman nallahım ne spormuş dedim..ben dedim senin neyine dedim..senin sporun sinir stres dedim..aldım elime kova kosla halı başladım halı silmeye daha ..peşinden yusuf değiş sinir krizi geçir felan filan..sinirden bay aksi kocama sardırdım tabi..halı silinince çıkmadı koku hadi banyoya yıkamaya..tamda tubanın okul vakti beslenme hazır değil çocuk hazır değil yusufun uykusu gelmiş mızır mızr..
ŞİMDİ :size uzmanlık sorusu hatta NURDAN bak doktaranı bile verebilirm sana bunu cevapla..
ben spor ve diyet yapabilecekmiym.?
a) evet yapabilirsin neyin eksik..:lepi:boshayallersmile
b) evet diyet yapabilrisin ama spor zor..mafoldumben
c) hayır diyet spor unut bunları tıkınmaya bak ..(zaten uyumak yok gecen yok gündüzün yok otur oturduğun yerde.)naniknanikaklinialirimsmile
d) hiçbiri..delikafadulden
Tazem Dodo ya geçmiş olsun Özde geçen arkadaşta sehpa var uçları ahşap ama sivri ben ettim o etti vermedi ağladı zırladı... En sonunda yaptı yapacağını düştü yanağına geldi o sivri yer 1 haftadır mor az kaldı ama buz falanda koydurtmadı o ilaç ne ki? Bende acil durumlar için alayım Özde çok haylaz ya ne elinden tutturur in desek indirsek bir yereden inadına çıkar ilgisini dağıtmaya çalışsam yemez offf bütün bebikler mi böyle? 1 haftada rekor sayıyorsunuz demek :kedi: Vaay be!Neyse kavuşmuşsunuz sonunda :))
Selam millet, bugun ebemi optuler, bismillah ogleden 4 saat durmadan toplanti, dedim noliyi daha ilk gun..ve yapmam gereken bir suru seyle geldim eve, sabah tanisma yerlesme vs gecti..
Birazcik anami aglaticaklar onu anlamis bulundum, ama zevkli bi ortam zevkli bi is..
gulistann ctesi konusmustuk islak mendiler metro d agenelde ucuz demistim
aksam gittim metroda baby star 3 adet islak mendil 7.25 tl idi gayet uygun tanesi 2 kusure geliyor super hata en guzel islak mendil baby starbence
yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
bakamıyorum bile içim parçalanıyor kıpkırmızı bi göt resmen pöfff
neden oluyor bi çözemedim yediklerindenmi vs sık sık değişitiririm altını
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
TAZE görüşemioyruz artık seninlede ya özledim seni.... bakiyem yetersiz epeydir arayamıyorum hediye konuşmalarıda bitirdim:)))
dometes mevsimi geçtiği için almıyorum ..fiyatı çokda önemli değil yazın bu durum osla endişlenirdim ama zaten zamanı geçmiiş tabiki fiyatıda artar..tadı tuzu kalmamış bişey onca paraya gerek yok..
dersim vardı sınıfa bir arı girdi öyle böyle değil. sürü halinde. doğal ortamda yaşıyoruz ya.
ara verdik mecburen:)))
Alıntının tillahını yaptım.
furcuu ben de regly oldum böbem
dün babaanne donumu çektim tabi regl olunca. Doruk'u yıkarken Onur gördü, ooo şekil yapmışsın diyor :) kanatların da şahaneymiş diyor, dalga geçiyor it :) dedim hafta sonu görüşürüz! :))
Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr. en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
kaydirigubbakcemile3
1 sen nie babanne donu giydin.
allah allah regly olunca noluyoki giy normal donunu
tanga olmayanından hatta küçük donlardaha iyi tutuyo bence.
ben hamileyken giydiydim en son o donlardan.
2 onurun bakış açısıdıa ayrıca komedi.
şekil imaj hahhaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?