2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol tatlım.. aynen dedıgın gıbı. bakalım ne kadar koruyabılecegız*

pişik önerileri için çoook sağolun a dostlarımm
trosyd bi deneyeyim evde olmayan tek pişik kremi o kalmıştı sanırım
bende unı baby kullanırım genelde yada pampers başka ıslak mendil kullanmıyorum

tazem duların için sağol tatlım ama ben umudumu yitirdim
kendimi sadece emzirmeyi bırakınca bi hafta sonu anneme satıp pazar günü öğlene kadar uyuma hayali ile avutuyorum nasııı ama

pampers ın mavısı pısık yapıyor bızde, beyazı yapmıyor.. aklında olsun.

özdeee süpersin sen yahuuu bu bebişi yakından görmenizi isterdim harbi tam bir güzellik abidesi

yusuf paşaya kocaman maşallah ben uzun süredir ne boy ne kilo ölçümü yaptırmıyorum
çünkü ortalığı yırtıyor ne tartıda duruyor ne yatakta boyunu ölçtürüyor

En kocamanından MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAHdiyorum yusuf paşaya Deryacım. Spor işine gelince 2 çocukla zor ama diyet yapabilirsin diyorum... Ve benim için çok önemli olan bi soruyu sana sormak istiyorum... Yusufun 1 günlük menüsünü bana yazabilirmisin. Ben ne kadar kalorili yedirmeye, her çeşit vermeye çalışsamda Defne daha 10 kilo bile olamadı:1no2:

aaa
efrim eminmisin o zaman bizim bu kadar sık pişik olma sebebimiz belli oldu
çünkü sürekli oluyoruz tmm beyazını alayım bende (
evdede tam bir mavi pampers stoğu var en az 10 paket pehhh

Cola ile felakete götüren 60 dakika

İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak Cola’ nın 60 dakikada vücuda verdiği zararları anlattı. İşte felakete götüren kısır döngü.

İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay , Cola’ nın zararları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
www.barsakforum. com sitesinde yazan Prof. Dr. Karatay , ’kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?’ diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan ’fosforik asiddir’.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

Hala cola içmek ister misiniz? Yoksa taze sıkma portakal ve nar suyumu sıktırırsınız gittiğiniz restaurantlarda?

Maalesef sıkma portakal suyu yok!! Diyen lokantaları protesto edin. 20 milyon liraya bir meyve sıkma makinası aldırın. Aksi halde bir daha gelmeyeceğinizi söyleyin..

Sağlığımıza dikkat edelim. Restaurantlarda Cola, Fanta, Zero varsa. Sıkma taze portakal, mandalina, kivi suları da olsun.

ben bu adamla evlenene kadar hiç kola içmezdim diyebilirm fatsfoodlarda bile ayran yada meyve suyu isterdim hep portakal suyu aşığıyımdır
ama gelgörki evlendik adam bildiğin bağımlı kola manyağı günde nerdeyse 2.5 lt içebilcek kapasitede
bende içmeye başladım baktım olacak gibi değil kestik kola olayını ama hala zaman zaman getiriyor eve maalesef (

kola evimize hiç girmeyen bir içecek .ha hasbel akadar birisi gelriken getirmişse dolapta bekleyip çöpe gider..
güzel bilgi sağol böbem..

aynen ya benimde aklıma gelmemişti tazem
hatta pampers en iyilerinden diye kullanıyordum ama mavi beyaz ayrımı olabilceğini düşünmemiştim

heyt yusuf paşa en büyük ağbi işte erken doğan erken yol alır olmuş. maşallah maşallah, allah nazarlardan korusun.

Tamam canım saol yinede. Bi ara bekliyorum menüyü:kedi:.. Bugün öğle yemeğini tam yedi derken kustu ve kahvaltı filan bişey kalmadı midede.

biraz bekleyip tekarar yedirecektin.kustu iye aç acına diğer öğünü bekelmiyorsundur eminim ama yiede yazayım dedim..
gelelim menüye :
öyle aman aman bişey yapmıyorum önce onu yazayım çocuğun yediği sevdiği şeyleri takip edip durumuna göre hazılryorum..hergün farklı beslemeye çalışıyorum..sabah kahvaltısı epeydir aynı sadece ESRAKO sağolsun fıstık ezmesi ekledim bi ..kahvaltımız cicibebe ekmeği süt veya mama değişebiliyor yumurta fıstık ezmesi tereyağı ve labne peynir ..
ara öğün yok sabah çok ağır olduğu için ..öğlen duruma göre ben hala yusufa özel yemek yapıyorum besleyiciliği çeşitliliği olsun diye ..örneğin bir gün tavuklu karışık sebze birgün kıymalı tarhana birgün yoğurt çorbası sürekli değişiyor yani..ikindide bir ara öğünümüz var ondada iki yada üç çeşit meyveyi karıştırıyorum..bazen kalorisi olsun diye 1 ölçek aptamil junıor katıyorum ..en sonda akşam öğünü var oda değişiyor ama genelde kaşık maması mısır unlu mama prinç unu yada evdeki akşam yemeği yani oda duruma göre.yoğurt dersen öğle öğününde yiyor uygun yemek varsa onunla beraberce yediriyorum...birde gece içerse aptamil junıor içiyor bazende sabah karşı birdaha içebiliyor ..beslenme şeklimiz bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…