yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
vah yavrum yaa okadar kotu demekki adas yaa. dr ne oneriyor ? egzama mı pisik mi acaba birde mantar boyutu var bizim ece birk ere mantar olmustu o zaman o troy mu ne onu birde birsey daha vardı onu surduk ama ece uyuyor su an ilc isimlerine bakamıyorum
hos sen pisik diyorsun valla bizim dr nivea nin pisik onarıcısını çok iyi dioyr tek bilgim bu hiç o derece pisik olmadık.
NURDANIM hayırlı olsun işin bak hızlı bi giriş yapmışsın...
ESRAKO sağol teşekkür ederim unutma bak borcunu gelirsem istanbula isterim mantı senden....
aklımda kalanlar bunlar kusura bakmayın atladıklarım varsa..
aa askolsun sibelcimm asla unutmam sozum soz geleceğin gunu soyle yeterli
bende memnunum uyku tulumundan. içim rahat yatıyorum artık. hatta dün çok güzellerini gördüm. ben alırken yoktu bunlar. bi tane daha mı alsam dedim. sonra vazgeçtim. ihtiyaç duyarsam alırım diye.
ya ben gidip bakamadım ama kuması falan serttir bu kadar ucuza diye aklımdan geçirmistim guzel diyorsunuz yani aksam annemi almaya gideceğim bim yolumun ustu gidip bakayım en iyisi
Bu sabah evde peynir yoktu dün alacaktım unutmuşum. Neyse bu sabah marketinaçılmasını beklerken Özde acıktı bayağı kaydirigubbakcemile3 A101 de bilmem ne kadarlık alışverişe ekmek hediyesi var eve geldik Özde poşetleri karıştırmaya başladı sonunda ekmeğe ulaşmış bir baktım yumulmuş ekmeğe :))
ya ben bunun ekmek yiyisini de mor yelegini pembe papuclarını esofmanlarınla birlikte top yekin yemek istiyorumm nasıl bir guzellik bukız yaa massallah nasılda iri iki yasında sanki
Dün gece saat 11de Doruk uyudu, ben de olduğum yere yığıldım, pijamalarımı bile giymedim, ev giysilerimle girdim battaniyenin altına. Bir uyandım, Onur yanımda, karanlık, wc ye gittim, saat 4 olmuş. Tam 5 saat kesintisiz uyumuşum. Saate baktığımda şöyleydim " Allahım teşekkür ederim, teşekkür ederim :Saruboceq: çok şükür" o saatte bile kendimi dinç hissettim. 1 kere uyandı Doruk, sütle uyudu. sonra 9 da uyandık. Resmen dinlendim. Çok şükür, hepinizin başına...
İŞTAHSIZLIK bizde de had safhada. Zorla yemek yiyor Doruk ki; hiç bu konuda problem yaşamamıştık. Birileri söylemişti ama; 1 yaşından sonra iştahı azalır diye.
BUKET griple ilgili bilgiler için tşk ederim. Çok iyi oldu. Süt meselesini bilmiyordum.
varya coskunu burdan hissettim okurken ben uykumu almısım gibi mutlu oldum ne guzel burcu valla insallah daim olurr
Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
ayy o buyugun unutulma anı yada gelen seven insanların birkaç dk bile olsa kendilerini kaptıırıp bebekle ilgilenip buyuge kısacık dk lardada olsa pas vermeme anları ve buyuk çocuun bakıslarındaki mahsunlukk içimi parcalıyor okurken içim fena oldu yine. oysa ne olacak hayattaher zaman boyle degilmi
iki kisi bir ortama girer birinle selamlasır sohbet edilir yanındakinin bazen oburleri suratına bakmaz ama iste evlatlar olunca insanın ici ciz ed iyor kıyamam tuba ya yaa.
kıskandıgını dr konusarak vs mi anladı ? sırf kıskanıyor diye terapi gibi vs içinmi dr a goturceksin tekrar ?