2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vah yavrum yaa okadar kotu demekki adas yaa. dr ne oneriyor ? egzama mı pisik mi acaba birde mantar boyutu var bizim ece birk ere mantar olmustu o zaman o troy mu ne onu birde birsey daha vardı onu surduk ama ece uyuyor su an ilc isimlerine bakamıyorum
hos sen pisik diyorsun valla bizim dr nivea nin pisik onarıcısını çok iyi dioyr tek bilgim bu hiç o derece pisik olmadık.

aa askolsun sibelcimm asla unutmam sozum soz geleceğin gunu soyle yeterli

bende memnunum uyku tulumundan. içim rahat yatıyorum artık. hatta dün çok güzellerini gördüm. ben alırken yoktu bunlar. bi tane daha mı alsam dedim. sonra vazgeçtim. ihtiyaç duyarsam alırım diye.

ya ben gidip bakamadım ama kuması falan serttir bu kadar ucuza diye aklımdan geçirmistim guzel diyorsunuz yani aksam annemi almaya gideceğim bim yolumun ustu gidip bakayım en iyisi

ya ben bunun ekmek yiyisini de mor yelegini pembe papuclarını esofmanlarınla birlikte top yekin yemek istiyorumm nasıl bir guzellik bukız yaa massallah nasılda iri iki yasında sanki

varya coskunu burdan hissettim okurken ben uykumu almısım gibi mutlu oldum ne guzel burcu valla insallah daim olurr

ayy o buyugun unutulma anı yada gelen seven insanların birkaç dk bile olsa kendilerini kaptıırıp bebekle ilgilenip buyuge kısacık dk lardada olsa pas vermeme anları ve buyuk çocuun bakıslarındaki mahsunlukk içimi parcalıyor okurken içim fena oldu yine. oysa ne olacak hayattaher zaman boyle degilmi
iki kisi bir ortama girer birinle selamlasır sohbet edilir yanındakinin bazen oburleri suratına bakmaz ama iste evlatlar olunca insanın ici ciz ed iyor kıyamam tuba ya yaa.

kıskandıgını dr konusarak vs mi anladı ? sırf kıskanıyor diye terapi gibi vs içinmi dr a goturceksin tekrar ?

kadir tuğcu da bende okumuştum yazılarında. eczaneye sormak lazım ararştırırken bana da mantıklı geldi nefesini açar bebeklerin.

yusuf'a maaşallah. derya vitamin falan veriyomusun? cok istahsızdı ya hangi ara bu kadar kilo aldı bacım? maşallah

Vicks öyle düşünüldüğü kadar masum bir ilaç değilmiş diye hatırlıyorum. Kullanmak taraftarı değilim bebelere.

derya yusufa da kocaman massallah 87 cm 14 kusur kilo ne demekk yahuu ni dimekk :)) hneyy massallah

SAğol Esracım. İnşallah! darısı GYPSY'nin de başına.

Yaa bu çocuk 2.5 saattir uyuyo, hay maşallah diyeyim. dedim ve uyandı :)) e normal ama..

Esrako hem genel bi tahlil için hemde yine konuşmak için gideceğim..doktorda pişman oldu ama iş işten geçti bana göre..
Ama biryede bi yazı okumuştum büyük çocukla biryere gitmeden bi konuşma yapılamsı o konuşmadada can alıcı nokta o bebek ve herkes ilk başta ona ilgi gösterebilir ama bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyor gittiğimiz yerde bu durum oluşunca sen kendini yanlız hissedersen hemen benim yanıma gel..ben bunu tubaya uyguladım işe yarıyordu ama doktorun bu derece yusufu seveceği aklıma bile gelmedi onun içinde bu konuşmayı yapamdım çok üzüldüm aslında ..hassa kızım benim..

Son düzenleme:
bu arada bizim kullandığımız vicks değil kesinlikle aman yanlış olmasın, bebekler için özel olanlardan güli ninde araştırıp söylediği gibi

viks hamile iken bile bana dr ve eczacının israrla vermedigi bir sey ilacmı kremmi ne diyim bilemiyorum ama masum degil kesinlikle

grip aşısını doktorumuz önermedi..bebekken daha hızlı atlattı hep ama ilk defa grip soğuk algınlığı bu kadar uzadı..
MARNYS JUNIOR onu kullanıyorum..gerçekten iyi geldi bize..iştahsızlığımız 9.ayda bitmişti.ara ara olsada pek sorunumuz yoktu bizde uyku sorunu daha çok şimdi..
Vicks öyle düşünüldüğü kadar masum bir ilaç değilmiş diye hatırlıyorum. Kullanmak taraftarı değilim bebelere.
bencede hiç viks kulanmadım tubadada okadar hastalandı 3 yaşında 1 kere kulandım ..
derya yusufa da kocaman massallah 87 cm 14 kusur kilo ne demekk yahuu ni dimekk :)) hneyy massallah

kocamanından maşallah dimek

hay masaaallahhh yaa cok da gecmıs olsun ayrıca

ve Tuba ayrıca uzuldum, hakıkaten cok hassas bır cocuk. Allah yardımcın olsun.

evet.. bı ar bahsi gecmıstı burada zaten.. o zamandan da bır kulak aşinalıgı var bende.

viks hamile iken bile bana dr ve eczacının israrla vermedigi bir sey ilacmı kremmi ne diyim bilemiyorum ama masum degil kesinlikle

hatta yetıskınler ıcın de cok ıyı olmadıgını duymustum.

şu kusmuk ve halı yıam olayında eşime pataldım ama yazık ya onunda işi çok zor..
bugün geceden geldi mesela sabah kadar olay varmış ayakta uyuyordu ..o haliyle bizi doktora götürdü..işi kolay ols azaten yardım eden birisi aslında hakkını yemeyeyim..

Nıhayet cocugumun asısını yaptırabıldık.. dun yagmurdan burnumuzu cıkaramadık.

Ben de boyun ıcın gıttım, boyunda mınık bır sıkışma var.. ıyı bakarsan sorun yasamazsın dedı, egzersızler verdı. Asla agır kaldırmayacaksın dedı :) ben de bı ara Kuzey e soylerım dedım ıcımden. :)

Fatoş un kanatları altındayız bu arada.. :)

OZDE ye zaten hastayım.. gıttıkce hastalıgım kronıklesmeye basladı. Allah nazarlardan saklasın o guzellıgı ya, masallahhh masallahhh..

teşekkürler teyzeleri kaydirigubbakcemile3
AMA biz zaten ağır abisi değilmiydik şimdi tam cuk oturdu..Lakabımıza uyduk ..a.sdelikafadulden
ÖZDE prensesi banada uyar maşalah kuzucuklara..

EVRİM aşınız hayırlı olsun.. senin içinde geçmiş olsun sinir sıkışmasına dikkat et ama elde olmayan nedenlerle ağır kaldırmamak yada kendimizi korumak gibi lükmüsüz olmuyor enazından eğzersizler biraz olsun r ahatlatır seni.... ah bende bi fatoş bulabilsem

geçmiş olsun ikinizede..dün akşam sana özelden mesac çekmiştim ve doktorun ne diyeceğini yazmıştım dostum..bi bakıver istersen..şutarafagittiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…