bende hala denize özel yemek yapıyorum kendimize hala yapmadığım için:))) bide nazlıya özel:)))
biz balıkla yaşıyos. 1 haftadır hergün balık hergün balık içim bayılacak yakında... hava filan atmıyorum gerçekten. canınız çekersede hemen yollarım.
derya ; tuba için durumlar zor gerçekten. eşine bende hak veriyorum. kısaca iş yine başa düşüyor anlaşılan. kolay gelsin. sağlık yerinde olsun da gerisini yapalım....
DERYA bacım yarın gidicem drye daha gitmedim bu arada yaşadığın sinir harbi koşturmacaa allah sana güç kuvvet versin yanı sırada bana:)NUR ne yaptın tarih bellimi hadi yazıver..
..
bende istereeeemm hojam bende balığı çok seviyorum ama asla yapamıorum evde iğrenç kokuyorrrr...bende hala denize özel yemek yapıyorum kendimize hala yapmadığım için:))) bide nazlıya özel:)))
biz balıkla yaşıyos. 1 haftadır hergün balık hergün balık içim bayılacak yakında... hava filan atmıyorum gerçekten. canınız çekersede hemen yollarım.
derya ; tuba için durumlar zor gerçekten. eşine bende hak veriyorum. kısaca iş yine başa düşüyor anlaşılan. kolay gelsin. sağlık yerinde olsun da gerisini yapalım....
Teşekkür ederim Derya çok sağol. Öyle çok aşırı bi öğün yok gibi.. Ama maşallah yediği yarıyor demekki paşanın. Senin aracılığınla Esrako ya da teşekkür edeyim ve bende fıstık ezmesi deneyeyim. Kustuğu zaman tekrar yemek yapıp yedirdim, dediğin gibi aç aç bekletmeye kıyamam. maşallah ama kustuktan sonra çorba içti, birde 1 saat sonra hiç yapmadığı bişey yapıp SÜT içti.biraz bekleyip tekarar yedirecektin.kustu iye aç acına diğer öğünü bekelmiyorsundur eminim ama yiede yazayım dedim..
gelelim menüye :
öyle aman aman bişey yapmıyorum önce onu yazayım çocuğun yediği sevdiği şeyleri takip edip durumuna göre hazılryorum..hergün farklı beslemeye çalışıyorum..sabah kahvaltısı epeydir aynı sadece ESRAKO sağolsun fıstık ezmesi ekledim bi ..kahvaltımız cicibebe ekmeği süt veya mama değişebiliyor yumurta fıstık ezmesi tereyağı ve labne peynir ..
ara öğün yok sabah çok ağır olduğu için ..öğlen duruma göre ben hala yusufa özel yemek yapıyorum besleyiciliği çeşitliliği olsun diye ..örneğin bir gün tavuklu karışık sebze birgün kıymalı tarhana birgün yoğurt çorbası sürekli değişiyor yani..ikindide bir ara öğünümüz var ondada iki yada üç çeşit meyveyi karıştırıyorum..bazen kalorisi olsun diye 1 ölçek aptamil junıor katıyorum ..en sonda akşam öğünü var oda değişiyor ama genelde kaşık maması mısır unlu mama prinç unu yada evdeki akşam yemeği yani oda duruma göre.yoğurt dersen öğle öğününde yiyor uygun yemek varsa onunla beraberce yediriyorum...birde gece içerse aptamil junıor içiyor bazende sabah karşı birdaha içebiliyor ..beslenme şeklimiz bu..
bu arada BİRTANEM yani semraa geç oldu ama hoş geldin aramıza canım geçen yazmıştın cvp yazamadım hemenmi hamile kaldın die 7 ay sonra hamile kaldım canımm
maşallah yusufa. kırk bin kere. küçük abisi topiğin :)Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr. en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
bizede o krem iyi gelmişti. esra ya bir de söylemeyi unutmuşum şu aralar dalinin pudrası çok iyi geliyor yiğite. bi de onu dene mutlaka.pişik önerileri için çoook sağolun a dostlarımm
trosyd bi deneyeyim evde olmayan tek pişik kremi o kalmıştı sanırım
bende unı baby kullanırım genelde yada pampers başka ıslak mendil kullanmıyorum
bende isteyecektim yazdığın iyi olmuş derya. tek farkımız aptamil diyebiliriz.biraz bekleyip tekarar yedirecektin.kustu iye aç acına diğer öğünü bekelmiyorsundur eminim ama yiede yazayım dedim..
gelelim menüye :
öyle aman aman bişey yapmıyorum önce onu yazayım çocuğun yediği sevdiği şeyleri takip edip durumuna göre hazılryorum..hergün farklı beslemeye çalışıyorum..sabah kahvaltısı epeydir aynı sadece ESRAKO sağolsun fıstık ezmesi ekledim bi ..kahvaltımız cicibebe ekmeği süt veya mama değişebiliyor yumurta fıstık ezmesi tereyağı ve labne peynir ..
ara öğün yok sabah çok ağır olduğu için ..öğlen duruma göre ben hala yusufa özel yemek yapıyorum besleyiciliği çeşitliliği olsun diye ..örneğin bir gün tavuklu karışık sebze birgün kıymalı tarhana birgün yoğurt çorbası sürekli değişiyor yani..ikindide bir ara öğünümüz var ondada iki yada üç çeşit meyveyi karıştırıyorum..bazen kalorisi olsun diye 1 ölçek aptamil junıor katıyorum ..en sonda akşam öğünü var oda değişiyor ama genelde kaşık maması mısır unlu mama prinç unu yada evdeki akşam yemeği yani oda duruma göre.yoğurt dersen öğle öğününde yiyor uygun yemek varsa onunla beraberce yediriyorum...birde gece içerse aptamil junıor içiyor bazende sabah karşı birdaha içebiliyor ..beslenme şeklimiz bu..
Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
bize balığa gelin ozaman balık seven arkadaşlar. denizde yüzgeç çıkacak yakında.
herkese günaydın yine ara verdim sayfalar hemen ilerlemiş sayfalar ben yarın dr ye gideceğimm bakalım küçük kuş nizeman gelecekmişş..
bulusma fotosunu göriyim die gıordım.cok güzelsınızzz Elif ve Sibelll.sıcacıkk bkıyorsunuz.inşalah yolumuz bıgun aynı yere düşerdee bende tarınırım siziiii
sarı Afikide cok karızma cıkmas yannıs.agır abı modu gördum sankı.kızdırdınmızmı uleynn cocugumuu
dün babaanne donumu çektim tabi regl olunca. Doruk'u yıkarken Onur gördü, ooo şekil yapmışsın diyor :) kanatların da şahaneymiş diyor, dalga geçiyor it :) dedim hafta sonu görüşürüz! :))
Özlem aç mı bıraktın kuzuyu..nası da saldırmış ekmeğe yavrum yaaa..çok datlu ısırmış
Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr. en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
yusufu topigin abisi ilan ediyorum :) e ozde yi de ablası yapalım olsun bitsin :))
Nıhayet cocugumun asısını yaptırabıldık.. dun yagmurdan burnumuzu cıkaramadık.
Ben de boyun ıcın gıttım, boyunda mınık bır sıkışma var.. ıyı bakarsan sorun yasamazsın dedı, egzersızler verdı. Asla agır kaldırmayacaksın dedı :) ben de bı ara Kuzey e soylerım dedım ıcımden. :)
Fatoş un kanatları altındayız bu arada.. :)
OZDE ye zaten hastayım.. gıttıkce hastalıgım kronıklesmeye basladı. Allah nazarlardan saklasın o guzellıgı ya, masallahhh masallahhh..
ben bu adamla evlenene kadar hiç kola içmezdim diyebilirm fatsfoodlarda bile ayran yada meyve suyu isterdim hep portakal suyu aşığıyımdır
ama gelgörki evlendik adam bildiğin bağımlı kola manyağı günde nerdeyse 2.5 lt içebilcek kapasitede
bende içmeye başladım baktım olacak gibi değil kestik kola olayını ama hala zaman zaman getiriyor eve maalesef(
kola evimize hiç girmeyen bir içecek .ha hasbel akadar birisi gelriken getirmişse dolapta bekleyip çöpe gider..
güzel bilgi sağol böbem..
bu dişler gerçekten çok zorluyor bizim allatn 2 tane olan dişin hemen sağdan çıkmış dahada çıkıo sanırım sürekli yukarları kaşıo...
bu arada anlatmadan edemicem çünkü musti beni ilk defa korkuttu biraz önce yemek yapıodum onada balkonun kapısını açtım camdan baksın die bi baktım musti yok sanırım masanın altında dedim şölee izledimkiiiii musti masanın üstüne çıkmış vee üstündeki çiçeğin toprağını eliyle alıp alıp atıo ama onu öle görünce resmen öldüm ya görmesemde bianda arkaya düşseydiii aklım gittti paşa bey sandalyeden masaya tırmanıo artıkakannehir
Selam millet :)))
Esraa ara beni bebegim hatta ben seni ariyim, hatta ariyim iki dkya..aklimdasin kac gundur vakit olmadii..
Ben o OZDE yi varya yeriim..
ya bende domatese sok oldum ben cok severim hirgun bi tomates yerim kahvaltida yada salatada, cook pahali ama(
Elifiim ben bi ilac firmasinda calisiyomm..
bize balığa gelin ozaman balık seven arkadaşlar. denizde yüzgeç çıkacak yakında.
Tazem sana birşey soracaktım sen hap yazz kullanıyorsun değil mi? Bunu sigorta ödüyor mu?
balığı evde yapmıyoruz her yer doğal ortam heryer mangal anlayışıyla açıkhavayı tercih ediyoruz...
okuldada sık sık mangalda balık yapıyoruz. öğlen yemeklerinde, akşamüstü, akşam derslerimiz olduğu için akşamları... aklımıza estikçe.
evde tavada yapmak zor olsada fırını yada buğulamayı çocuklar için tercih edin bence. bizede gelin o ayrı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?