2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hala denize özel yemek yapıyorum kendimize hala yapmadığım için:))) bide nazlıya özel:)))
biz balıkla yaşıyos. 1 haftadır hergün balık hergün balık içim bayılacak yakında... hava filan atmıyorum gerçekten. canınız çekersede hemen yollarım.

derya ; tuba için durumlar zor gerçekten. eşine bende hak veriyorum. kısaca iş yine başa düşüyor anlaşılan. kolay gelsin. sağlık yerinde olsun da gerisini yapalım....

bana göndersen hojam bizm eve balık yıl boyunc atoplasan 2 bilemdin 3 kere anca girer..bend eeşimd ekokusundan hoşlanmıyoruz ama başka yerde yapan davet eden olursada kaöırmayız hem seviyor hem almıyoruz ..gibi saçma bir durum yani..
yarasın deniz kızınada sanada..
evet tubam yavrum elimizden geleni yapıyoruz herzaman beraber seviyoruz asla ayrı gayrı yok..
evet eşimin işi zor hala uyuyor mesela..bende böyle kıpırdayamadan yusufla takılıyorum ..sağlığım yerinde olsun bana ne iş nede başka birşey dayanmaz ..ne yapalım dünya hali..

NUR ne yaptın tarih bellimi hadi yazıver..
ELİF demam sanada gönderirim menüyü..
GÜLİ babamız 1.82 ben 1.59 cuk..ama aşk büyük aradaki açığı o kapatıyor..neyse asıl soru yusuf babamın dedesinin dedesine benziyormuş çok iri yapılı bir adammış birde anne tarafı 1.90 ve üzeri ee gen bu mutlaka çekti biryerlere yani..

NUR ne yaptın tarih bellimi hadi yazıver..
..
DERYA bacım yarın gidicem drye daha gitmedim bu arada yaşadığın sinir harbi koşturmacaa allah sana güç kuvvet versin yanı sırada bana:)

EVRİMİM bununla geçmiş olsun canım rabbim dermansız dert vermesinn

ESRAA esraa yahoma geçmiş olsunnn kıymam kuzuyaa

ÖZLEMM senin bu cadı tam yemelik olmuşş..

DAMLA hojam espirine koptum yaa nur kaçmadı heee :)) iiki kaçmamış hojamm nur olduğu yerde sayıyor valla bak yine ütüm var ama oturuom ölee:))

SİBEL üfff diş ağrısı çok zor yaa ben beslenmeye dikkat etmeyen biri olarak tam 4 dişim kırıldı 1 tane kanal tedavisi yaptırdım hamilelik boyunca 20 lik dişimde doğumu beklio ozmn çekilecek ama kırılan dişin 1 tanesi fena dr çektire bilirsin dedi dişci çekemem dedi tehlikeye atamam dedi bazen gece tutuo ağlıya sızlıya atlatıom karanfil çiğne dediler onu yaptım 3 gündür sesi yok

GÜLİİİ sarı şeker afike maşallah

colaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üffff bizim evden eksik olmayan tek içecek yalan deil su gibimmm içioz amaa içmekte istemiyorum ben bırakıyım diorum o beni bırakmıo gökhan zaten sigaranın yanında bile cola içer ama bebişler büyünce eve girmesine izin vermemeyi düşünüorum...

geçmişte umarım atladığım yokturr...

bu dişler gerçekten çok zorluyor bizim allatn 2 tane olan dişin hemen sağdan çıkmış dahada çıkıo sanırım sürekli yukarları kaşıo...

bu arada anlatmadan edemicem çünkü musti beni ilk defa korkuttu biraz önce yemek yapıodum onada balkonun kapısını açtım camdan baksın die bi baktım musti yok sanırım masanın altında dedim şölee izledimkiiiii musti masanın üstüne çıkmış vee üstündeki çiçeğin toprağını eliyle alıp alıp atıo ama onu öle görünce resmen öldüm ya görmesemde bianda arkaya düşseydiii aklım gittti paşa bey sandalyeden masaya tırmanıo artıkakannehir

bende istereeeemm hojam bende balığı çok seviyorum ama asla yapamıorum evde iğrenç kokuyorrrr...
yemek konusuna gelince ben artık özel yemek yapmıyorum ellimden geldiği kadar seçiorum mustininde bizimde yiyebileceği yemekleri yapıorum...

bu arada BİRTANEM yani semraa geç oldu ama hoş geldin aramıza canım geçen yazmıştın cvp yazamadım hemenmi hamile kaldın die 7 ay sonra hamile kaldım canımm

Teşekkür ederim Derya çok sağol. Öyle çok aşırı bi öğün yok gibi.. Ama maşallah yediği yarıyor demekki paşanın. Senin aracılığınla Esrako ya da teşekkür edeyim ve bende fıstık ezmesi deneyeyim. Kustuğu zaman tekrar yemek yapıp yedirdim, dediğin gibi aç aç bekletmeye kıyamam. maşallah ama kustuktan sonra çorba içti, birde 1 saat sonra hiç yapmadığı bişey yapıp SÜT içti. Sadece gece içiyordu sütü uyku sersemigamyoncuiremsu
bu arada BİRTANEM yani semraa geç oldu ama hoş geldin aramıza canım geçen yazmıştın cvp yazamadım hemenmi hamile kaldın die 7 ay sonra hamile kaldım canımm

Nur teşekkür ederim çok hoşbuldum valla.. Keşke diyorum şu interneti daha önce bağlatsaymışız eve. Annemlere gittikçe ordan girebiliyordum sadece. Sizlerle yazışmak çooook güzel.. Tecrübeler, tavsiyeler, espriler... hepsi süpper olumunekankayizsmile

maşallah yusufa. kırk bin kere. küçük abisi topiğin :)
bizede o krem iyi gelmişti. esra ya bir de söylemeyi unutmuşum şu aralar dalinin pudrası çok iyi geliyor yiğite. bi de onu dene mutlaka.
bende isteyecektim yazdığın iyi olmuş derya. tek farkımız aptamil diyebiliriz.

Selam millet :)))

Esraa ara beni bebegim hatta ben seni ariyim, hatta ariyim iki dkya..aklimdasin kac gundur vakit olmadii..

Ben o OZDE yi varya yeriim..

ya bende domatese sok oldum ben cok severim hirgun bi tomates yerim kahvaltida yada salatada, cook pahali ama(

Elifiim ben bi ilac firmasinda calisiyomm..

maşallah Yusuf Paşa ya..hem de geçmiş olsun

bize balığa gelin ozaman balık seven arkadaşlar. denizde yüzgeç çıkacak yakında.

herkese günaydın yine ara verdim sayfalar hemen ilerlemiş sayfalar ben yarın dr ye gideceğimm bakalım küçük kuş nizeman gelecekmişş..

Merakla bekliyoruz cnım kuzuya kavuşmaya sağlıkla zamanında doğsun :Saruboceq: Bekleriz biz aklinialirimsmile

Bak bak buluşma fotosu görmeye gelmiş sen nerelerdesin bakiim lmaz:
dün babaanne donumu çektim tabi regl olunca. Doruk'u yıkarken Onur gördü, ooo şekil yapmışsın diyor :) kanatların da şahaneymiş diyor, dalga geçiyor it :) dedim hafta sonu görüşürüz! :))

:roflol: Ben hep babaanne donu giyiyorum malum hala dobişko modundayım :sinifsinif:
Özlem aç mı bıraktın kuzuyu..nası da saldırmış ekmeğe yavrum yaaa..çok datlu ısırmış

:kedi: aç kaldı teyzesi ekmeği zor aldım elinden akannehir

Ohh maşallah kuzum ağır abim :) Tubam kıyamam ya cidden bende bazen düşüncesiz davranabiliyorum arkadaşlarımın küçük bebeklerini severken büyükler alınıyor sonra şirinlik yapıyorlar bana bende pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor :sinifsinif:
yusufu topigin abisi ilan ediyorum :) e ozde yi de ablası yapalım olsun bitsin :))

opuyorumnanaktan sağolasın cnm topiğin ablası Selin ama yerimseniben

Canım geçmiş olsun ikinizede :teselli: Bence bir süre daha Fatoş un kanatları altında kalın opuyorumnanaktan
OZDE ye zaten hastayım.. gıttıkce hastalıgım kronıklesmeye basladı. Allah nazarlardan saklasın o guzellıgı ya, masallahhh masallahhh..

Oyy ne güzel iltifatlar sağol cnm

Bende kola severler grubundaydım dün itibariyle vedalaştım görüş günleri belki olur ama
kola evimize hiç girmeyen bir içecek .ha hasbel akadar birisi gelriken getirmişse dolapta bekleyip çöpe gider..
güzel bilgi sağol böbem..

Ne kadar güzel Derya bizde ben almasam içen yok aslında bende artık almıyorum :1no2:

Amanın çok korktum eyvahedigeldismile Allah korusun ya düşünmesi bile ürpertici artık çok daha dikkatli olmak lazım :bbo:

Sağol cnm bütün yorum yapan teyzelerimiz sğolun çok şekersiniz hepiniz herkesten alıntı yapamadım öpüyoruz hepinizi opuyorumnanaktan
bize balığa gelin ozaman balık seven arkadaşlar. denizde yüzgeç çıkacak yakında.

Hadi basalım evi :içelim:

özdeyi yeni gördüm ya nası bişeydir, aç ve çok tatlı, maşallah güzelliğe....

balığı evde yapmıyoruz her yer doğal ortam heryer mangal anlayışıyla açıkhavayı tercih ediyoruz...

okuldada sık sık mangalda balık yapıyoruz. öğlen yemeklerinde, akşamüstü, akşam derslerimiz olduğu için akşamları... aklımıza estikçe.

evde tavada yapmak zor olsada fırını yada buğulamayı çocuklar için tercih edin bence. bizede gelin o ayrı:))))

yarın sabah ofise gideceğim yarın tum gun pek giremeyebilirm malum artık kuytudaki rahat masam yok ortalarda hangi masa bossa orda takılıyorum ,
sabah 6 da kalkmak çok zorolacakkk
resmen 2 saat fark yapıyor 8 nere 6 nere 6,30 da evden çıkacagım ama evden bir çıksam sonrası keyifli arkadas arabayla alacak yolda laflayacagız sonra sirketteki arkadaslar toplanıp kahvaltıya gelecekler hepsini bir ara da goreceğim çogunu yani
gun keyfli geçiyor arada ise gidince sohbet muhabet birde sabah cok erken kalkmak olmasa

Tazem sana birşey soracaktım sen hap yazz kullanıyorsun değil mi? Bunu sigorta ödüyor mu?

yazdırabilirsin, adet düzensizliği diyip yazabilir doktor. Doktoruna göre değişir tabi. Ama korunmak için alıyorum diyorsan, hayır, ödemiyor.

balığı çok severim hafta 2-3 yerim, bulsam. Ama sebze yapmak daha kolay geliyor. Balık uğraştırıcı bana göre. Mısır unuyla süper oluyor ama dodo hüpletiyor :)

hapımı almayı unuttum iyi mi? Hayır bu ayki paketi eczaneden satın almayı unuttum. Manyak yaptın beni DOruk! Reglimin 4. günü hapa başlasam nolar? 3 gün gecikmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…