2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ooo hojam bende açık hava hazır balık bulsam bende hergün yerim
benim moron kocaya hep söylerdim balık yemeğe gidelim diye bakardım akşam carrefourdan alır getirirdi çuprasını yaa derdim ne hödüksün ben almayı bilmiyomuyum maksat hazırını yemek
baktım olmuyor gündüz yahoşumu alıp istinye sosyal tesislerine takılmaya başladım
ana oğul balığımızı yiyip eve geliyoruz artık..
ay dedim sonra ne salakmışım bunca zaman yalvardım hep birlikte yiyelim diye böyle dahada mutluyum pehhh
o değil hazırını yemek çoğu zaman daha ucuza bile mal oluyor
adam geçengün iki tane palamut getirmiş tanesi 14 liradan 28 lira ben salatası içeceği ile 30 lira ödüyorum sosyal tesislere düşün

annem bi türlü spiral demeyi beceremez her seferinde sprey der
bende her seferinde aaa nasıl taktırabildin koskoca spreyi derim terbiyesiz der

yavru, kadına dedim, mirenayı öneriyor musun? Ben hapla mutluyum ama didim. o zman hiç bulaşma, hapa devam et didi. Ben yarın hapımı alır başlarım, bir süre de dışarı gönderirim artık :)

günaydın...berbat bi gece geçirdik... selin grip gibi birşey oldu burnu tıkalı arada akıyor su gibi hapşurup vs.... gece boyunca hiç uyumadık gibi birşey arada 5 dk dalıyor etini koparırcasına ağlıyor susturamıyoruz napıcağımızı şaşırdık bi ara ateşi olur gibi oldu hemen peditus içirdim ateşi düştü ama mızırtısı hiç bitmedi sabaha kadar ağlayarak geçirdik... şimdi aklım evde naptı bilmiyorum...

bugün işede 2 saatte geldim kaza vardı 1 saatten fazla açılmasını bekledik işe gelirken yağmur yağıyordu ıslandım bakalım daha bugün beni neler bekliyor..... bugünün bitmesini istiyorum...

özdeyi yeni gördüm ya nası bişeydir, aç ve çok tatlı, maşallah güzelliğe....

Teşekkürler opuyorumnanaktan Az önce deli etti o başka kahvaltısının yarısını bile yemedi sinir oldum ya ağzı bir kilitlendiğinde mümkün değil açmıyor :sinifsinif: Cep telefonu, kumanda, luli tv, şarkılar hiçbir yöntem sökmedi :1no2:

Ohh ne kadr güzel eğlenirsin değişiklik olur yerimseniben

Ben bir gideyim önümüzdeki ay bakalım yoksa bu hap 24 lira her ay içim acır o parayı vermeye önce olması için bir ton para döktüm şimdi olmaması için akannehir Bu ay yasmin aldım... O da 16 az değil hani :umursamaz:
yavru, kadına dedim, mirenayı öneriyor musun? Ben hapla mutluyum ama didim. o zman hiç bulaşma, hapa devam et didi. Ben yarın hapımı alır başlarım, bir süre de dışarı gönderirim artık :)

Bu haplar oldum olsı bende bulantı yapmıştır geceuykumdan kaldırdı dedim Özlem sık dişini kalkar zırlarsan Özde de uyanır.. Feci bulantı yapr yerlerde sürünecek kadar ama tek yöntemde bu kullanabileceğim :çok üzgünüm:

Günaydın Sibel kıyamam ya neden acaba üşüttü mü yavru?

canım geçmiş olsun.. olacak böyle uyfak tefek şeyler.. allah beterinden korusun..

(((((((( allah sana kolaylık versin derya.. ama az kaldı.. yusufta biraz daha büyüsün, laf anlayacak zamana gelsin..o zaman daha kolay olacak.. di mi???

b..... diyorum ben... zira ben özyleyim..spor yapmadan bu kadar kiloyu verdim, diyetisyen mucize olduğunu söylüyor ama bundan sonrası ve koruma sporsuz olmaz kafana sok didi.. ben de gel sen çocuğa bak ben de spora gidiyim didim...

ayyy acıyodur tabii ya....arkadaşlar da yazmış ama esracım, hametan, nivea ve tryosd çok iyi geliyor. bi de en azından bu ara uni baby veya sadece pamuk kullan derim.. biraz daha pahalı evet ama uni baby en azından sadece su ve pamuk içinde başka bişi yok.. o kimyasallar da yaoıypr bu illeti..

MAŞALLAH!!!! tubaya da ayrıca çok üzüldüm.. o da daha bebek ama yaa...

hıh aynen! bizim eve kola girdiğini bilmem, evlendim, kola içer oldum!!! pöffff!!!
ne güzel damla hocam, kıymetini bil valla!! yakında allah korusun ama karadenize gelirse o zehir, balığa hasret kalıcaz.. biz de çok yaparız balık, seviyoruz, kızartma değil ama maalesef.. diyetten dolayı.. bazı balıklar da tava olmadan yenmiyor anacım! onları da haftada 1 günlerimde yapıyorum, izin günleri!!! evet kötü kokutır ama arkasından ocakta limon kabuğu yakıyorum misss gibi.. kooku filan kalmıyor.. babannem yapardı, çok severim o kokuyu, çocukluğumu hatrlatıyor..

hapımı almayı unuttum iyi mi? Hayır bu ayki paketi eczaneden satın almayı unuttum. Manyak yaptın beni DOruk! Reglimin 4. günü hapa başlasam nolar? 3 gün gecikmeli?
1 hafta ekstra koruma kullanın canım..

((( geçmiş olsunnn...

resimlerde sibel ve elifi gördüm.. ne kadar güzel çıkmışsınız.. kahve, sohbet.. ohhhh... garson marson, boşver gitsin..

afiki gördüm bi de.... sarı oğlan! çoook şeker bişi ooo!!! maşallah!
özdeyi de gördüüümmmmmm..... canım ekmek istedi ( o nasıl iştahlı yiyiştir yaa... ayrıca özlem bişi sorucam, sen özdenin saçlarını hiç kestirdin mi? doğum saçı gibi değil, nası güzel yaa, pırıl pırıl, dolgun.. maşallah...

O yerken benimde canım çok istedi tazecik ekmeği nasılda ahh bu sabahta adam gibi yeseydi ya 2-3 gündür deli oluyorum ya! Cnım saçının sadece gözlerine giren kısmından kestim önlerden annemler kes şaşı olacak diye tutturunca bağlatmıyordu bende kestim azıcık yamuk oldu ama kökü onda nasılsa uzar bayanssulusmile

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun..

ÖZLEM bilmiyorumki üşüttümü noldu... gerçi dışarı çıkmıyor bu aralar evlerde iyi soğuk değil bizlerden hasta olan kimse yok... ama demekki başka bi yerden kaptı mikrobu....inşallah bu gece yine aynı şeyi yaşamayız bidamla uykuyla duruyorum şuan...

şu burun temizleyen şeyin adı neydi ya... mümükleri topluyor ya... esrakoda kullanıyordu hani eşi fazla çekince mümükler ağzına gelmişti işte o:))) eczaneye gidip bakıcam ama adını bilmiyorum.... hatırlayan varmı... selini burnu mümük dolu çok tıkalı..

:teselli:
Otri bebe olması lazım sibel

Bende öyle hatırlıyorum fisfisfis

Bugün kimsecikler yok neden acaba?
Pervin dünden beri aklımda zaten bu aralar pek girmiyor??

maşallah gayet iyi özdenin gelişimi.
nurdancım ben kaçırdım senin durumların çoğunu. bi ara hiç girememiştim hatırlarsan. nasılsın yeni işinle memnun musun durumlar nedir?
ben onu ankarada özelcanbebe de görmüştüm. enteresan bişidi. adam çok faydalı demişti ama biz almamıştık. pişman oldum keşke alsaymışım.

biz bu gece yine yemek seansına kalktık kuzumla. gece dörtbuçukta acıktı uyandı. hemen mutfağa gittim kaşık maması yedireyim diye. aranın da lambası açık. yiğit çıkmış park yataktan kapısı açıktı emekleye emekleye geliyor :)

bugün dersim sabahtan yoktu. öğleden sonra geldim okula. yiğitte uyuyunca ben çıkmadan azcık süsleneyim dedim. bir süredir salmıştım kendimi. bazen insanın hiç canı istemez ya o moddaydım. güzelce giyindim süslendim. geldim girdim derse. öğrencilerden iltifatlar iltifatlar.. şaşırdı çocuklar bu kadar kokona görmemişlerdi beni :) vay be dedim neydim ne oldum. eskiden hep böyle gezerdim. bakımsız olunca şaşırırdı öğrencilerim. şimdi tersi oldu. anlaşılan toparlamam lazım artık. eski günlerimi özlemişim..

annem bi türlü spiral demeyi beceremez her seferinde sprey der
bende her seferinde aaa nasıl taktırabildin koskoca spreyi derim terbiyesiz der

ayyy bizim nahide hn da oyle derid gulesim gelirdikızlarım aben goturdum hepsine sprey taktırdım diye anlatırdı .)))

ay caım ya geçmis olsun ece de gece uyandı habire agladı ne oluyor boyle anlamyıorum gunlerce hiç uyanmadan uyuyor sonra bir gece habire uyanıyor
sabah zaten erken kalkacaktım gozlerim hala yanıyor

telde soyledim am ayazayım yinede otri bebe nasal aspirator
eczanede vs bulamazsan hepsi burada com da falada var hizli kargo da bir gune elinlde oluyor hatta sanırım en kotu ihtimal
harika bir alet kesinlikle burnu akan tum bebeklere tavsiye ederim burun akıntısını alıp hem rahatlaıyor hemde akıntı gogse inmiyor iyi temizlenince

denizde öksürükde başladı. gribin doğal süreci . önce burun akıntısı. inşallah yanında ateş olmaz.

Selin ve Deniz'e geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar. Ihlamur gerçekten yumuşatıyor, bir de buhar makinası çok faydalı, ihmal etmeyin derim ben.

Gizem, teşekkür ederim, ben de ilk hafta ekstra koruma diye hatırlıyordum amaaaa, bugün şu saat oldu, hala almadım, iyi mi? alıcam ama, alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…