özdeyi yeni gördüm ya nası bişeydir, aç ve çok tatlı, maşallah güzelliğe....
yarın sabah ofise gideceğim yarın tum gun pek giremeyebilirm malum artık kuytudaki rahat masam yok ortalarda hangi masa bossa orda takılıyorum ,
sabah 6 da kalkmak çok zorolacakkk
resmen 2 saat fark yapıyor 8 nere 6 nere 6,30 da evden çıkacagım ama evden bir çıksam sonrası keyifli arkadas arabayla alacak yolda laflayacagız sonra sirketteki arkadaslar toplanıp kahvaltıya gelecekler hepsini bir ara da goreceğim çogunu yani
gun keyfli geçiyor arada ise gidince sohbet muhabet birde sabah cok erken kalkmak olmasa
yazdırabilirsin, adet düzensizliği diyip yazabilir doktor. Doktoruna göre değişir tabi. Ama korunmak için alıyorum diyorsan, hayır, ödemiyor.
balığı çok severim hafta 2-3 yerim, bulsam. Ama sebze yapmak daha kolay geliyor. Balık uğraştırıcı bana göre. Mısır unuyla süper oluyor amadodo hüpletiyor :)
yavru, kadına dedim, mirenayı öneriyor musun? Ben hapla mutluyum ama didim. o zman hiç bulaşma, hapa devam et didi. Ben yarın hapımı alır başlarım, bir süre de dışarı gönderirim artık :)
günaydın...berbat bi gece geçirdik... selin grip gibi birşey oldu burnu tıkalı arada akıyor su gibi hapşurup vs.... gece boyunca hiç uyumadık gibi birşey arada 5 dk dalıyor etini koparırcasına ağlıyor susturamıyoruz napıcağımızı şaşırdık bi ara ateşi olur gibi oldu hemen peditus içirdim ateşi düştü ama mızırtısı hiç bitmedi sabaha kadar ağlayarak geçirdik... şimdi aklım evde naptı bilmiyorum...
bugün işede 2 saatte geldim kaza vardı 1 saatten fazla açılmasını bekledik işe gelirken yağmur yağıyordu ıslandım bakalım daha bugün beni neler bekliyor..... bugünün bitmesini istiyorum...
canım geçmiş olsun.. olacak böyle uyfak tefek şeyler.. allah beterinden korusun..SAğol Güliciğim. Benim hala umudum var :) Bu gece güzelce uyuyacağız. Yarın da nöbetçiyiz. Amman sabahlar olmasın :)
Doruk kötü düştü bugün yaa... kaç saat dışarda elimizi tutmadan yürüdü, bir şey olmadı. Eve geldik, ben ayakkabıları içeri alırken yanıma gelmek istedi. Kapının pervazına yüzünü çarptı, yanak ve göz kapağının kenarı şiş. Buz koydum, lasonil sürdüm. İnşallah çok kötü olmaz. Annem ağzıma mıçacak.
bu sabah sinir krizleri geçirdim..olay şu:
eşime spora ve diyete başalyacağım kilo alıyorum geri dedim bi yarımcı ol sadece 45 dk cık istiyorumdedim tamam dedi bakacağım çocuğa ..neyse ilk adımı bugün atayım dedim hemen leslie sansone 3 mill onunla başlayacağım ..yatak odasına mini tv yi getirdik usb ye spor hareketleride yüklendi ve herşey hazır..hatta ilk 10 dk sınıda yaptım ve yusuf etrafımda geziniyor burya kadar sorun yok bi ara yusuf kayboldu geri geldi sonra karşımda öğürmeye başladı..eşim hiç tınmıyor hemen yan odada tabi ben hemen atladım ağzında mini topacın yarısı az geri gitse soluk borusu kapanacak hemen elim atıp çıkartım önce az kustu tamam dedim..ne tamamı birden fışkırır tarzda bir kusmaya başaldıysa ama nasıl..yatak odaısnda halı battımı tam spor yaptığım yer ..hatta bir çekmece az açıkmış onun içide doldumu..aman nallahım ne spormuş dedim..ben dedim senin neyine dedim..senin sporun sinir stres dedim..aldım elime kova kosla halı başladım halı silmeye daha ..peşinden yusuf değiş sinir krizi geçir felan filan..sinirden bay aksi kocama sardırdım tabi..halı silinince çıkmadı koku hadi banyoya yıkamaya..tamda tubanın okul vakti beslenme hazır değil çocuk hazır değil yusufun uykusu gelmiş mızır mızr..
b..... diyorum ben... zira ben özyleyim..spor yapmadan bu kadar kiloyu verdim, diyetisyen mucize olduğunu söylüyor ama bundan sonrası ve koruma sporsuz olmaz kafana sok didi.. ben de gel sen çocuğa bak ben de spora gidiyim didim...ŞİMDİ :size uzmanlık sorusu hatta NURDAN bak doktaranı bile verebilirm sana bunu cevapla..
ben spor ve diyet yapabilecekmiym.?
a) evet yapabilirsin neyin eksik..:lepi:boshayallersmile
b) evet diyet yapabilrisin ama spor zor..mafoldumben
c) hayır diyet spor unut bunları tıkınmaya bak ..(zaten uyumak yok gecen yok gündüzün yok otur oturduğun yerde.)naniknanikaklinialirimsmile
d) hiçbiri..delikafadulden
ayyy acıyodur tabii ya....arkadaşlar da yazmış ama esracım, hametan, nivea ve tryosd çok iyi geliyor. bi de en azından bu ara uni baby veya sadece pamuk kullan derim.. biraz daha pahalı evet ama uni baby en azından sadece su ve pamuk içinde başka bişi yok.. o kimyasallar da yaoıypr bu illeti..yahoo yahoo yahooo
burun hala tıkalı birde pişik illeti geldi başımıza yine
bu çocuk çok sık pişik oluyor artık bıktım usandım öyle böyle değil ciğer gibi resmen
bakamıyorum bile içim parçalanıyor kıpkırmızı bi göt resmen pöfff
neden oluyor bi çözemedim yediklerindenmi vs sık sık değişitiririm altını
gülinin tavsiyesile birkere bezini değiştireyim dedim dahada azdı tekrar primaya döndüm hemen
hametan mustela nivea pişin onarıcı pudra zeytinyağı açıkta bırakma suda bekletme vssss
hiçbiri geçirmiyor 2-3 gün sürüyor kıvranıyor çocuk poposunu yere koyamıyor
sadece en iyi travacort geliyor oda çok güçlü bebelere göre değil ama kullanmak zorunda kalıyorum
MAŞALLAH!!!! tubaya da ayrıca çok üzüldüm.. o da daha bebek ama yaa...Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr. en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
ben bu adamla evlenene kadar hiç kola içmezdim diyebilirm fatsfoodlarda bile ayran yada meyve suyu isterdim hep portakal suyu aşığıyımdır
ama gelgörki evlendik adam bildiğin bağımlı kola manyağı günde nerdeyse 2.5 lt içebilcek kapasitede
bende içmeye başladım baktım olacak gibi değil kestik kola olayını ama hala zaman zaman getiriyor eve maalesef(
ne güzel damla hocam, kıymetini bil valla!! yakında allah korusun ama karadenize gelirse o zehir, balığa hasret kalıcaz.. biz de çok yaparız balık, seviyoruz, kızartma değil ama maalesef.. diyetten dolayı.. bazı balıklar da tava olmadan yenmiyor anacım! onları da haftada 1 günlerimde yapıyorum, izin günleri!!! evet kötü kokutır ama arkasından ocakta limon kabuğu yakıyorum misss gibi.. kooku filan kalmıyor.. babannem yapardı, çok severim o kokuyu, çocukluğumu hatrlatıyor..bende hala denize özel yemek yapıyorum kendimize hala yapmadığım için:))) bide nazlıya özel:)))
biz balıkla yaşıyos. 1 haftadır hergün balık hergün balık içim bayılacak yakında... hava filan atmıyorum gerçekten. canınız çekersede hemen yollarım.
derya ; tuba için durumlar zor gerçekten. eşine bende hak veriyorum. kısaca iş yine başa düşüyor anlaşılan. kolay gelsin. sağlık yerinde olsun da gerisini yapalım....
1 hafta ekstra koruma kullanın canım..hapımı almayı unuttum iyi mi? Hayır bu ayki paketi eczaneden satın almayı unuttum. Manyak yaptın beni DOruk! Reglimin 4. günü hapa başlasam nolar? 3 gün gecikmeli?
günaydın...berbat bi gece geçirdik... selin grip gibi birşey oldu burnu tıkalı arada akıyor su gibi hapşurup vs.... gece boyunca hiç uyumadık gibi birşey arada 5 dk dalıyor etini koparırcasına ağlıyor susturamıyoruz napıcağımızı şaşırdık bi ara ateşi olur gibi oldu hemen peditus içirdim ateşi düştü ama mızırtısı hiç bitmedi sabaha kadar ağlayarak geçirdik... şimdi aklım evde naptı bilmiyorum...
bugün işede 2 saatte geldim kaza vardı 1 saatten fazla açılmasını bekledik işe gelirken yağmur yağıyordu ıslandım bakalım daha bugün beni neler bekliyor..... bugünün bitmesini istiyorum...
özdeyi de gördüüümmmmmm..... canım ekmek istedi( o nasıl iştahlı yiyiştir yaa... ayrıca özlem bişi sorucam, sen özdenin saçlarını hiç kestirdin mi? doğum saçı gibi değil, nası güzel yaa, pırıl pırıl, dolgun.. maşallah...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun..
ÖZLEM bilmiyorumki üşüttümü noldu... gerçi dışarı çıkmıyor bu aralar evlerde iyi soğuk değil bizlerden hasta olan kimse yok... ama demekki başka bi yerden kaptı mikrobu....inşallah bu gece yine aynı şeyi yaşamayız bidamla uykuyla duruyorum şuan...
Otri bebe olması lazım sibel
maşallah gayet iyi özdenin gelişimi.Sağolun Elif ve Güli teyzeleri evet azıcık uzun çam yarması olacak anası gibi kaydirigubbakcemile3 Boyu en son 83 falandı sanırım ya ben şu boyu falan aklımda tutamıyorum Sağlıklıysa cm lere pek takılmıyorum dr hemşire şaşırmıştı boyuna uzun zamandır ölçtürmüyoruz... Kilo takıntım var ama kendim zyıf olmak istediğm kdar Özde nin tombiş olmasını istiyorum ama o normal 13 kilo civarı her sabah benimle birlikte tartılıyor hatta benden önce o çıkıyor kaydirigubbakcemile3
nurdancım ben kaçırdım senin durumların çoğunu. bi ara hiç girememiştim hatırlarsan. nasılsın yeni işinle memnun musun durumlar nedir?Selam millet :)))
Esraa ara beni bebegim hatta ben seni ariyim, hatta ariyim iki dkya..aklimdasin kac gundur vakit olmadii..
Ben o OZDE yi varya yeriim..
ya bende domatese sok oldum ben cok severim hirgun bi tomates yerim kahvaltida yada salatada, cook pahali ama(
Elifiim ben bi ilac firmasinda calisiyomm..
ben onu ankarada özelcanbebe de görmüştüm. enteresan bişidi. adam çok faydalı demişti ama biz almamıştık. pişman oldum keşke alsaymışım.şu burun temizleyen şeyin adı neydi ya... mümükleri topluyor ya... esrakoda kullanıyordu hani eşi fazla çekince mümükler ağzına gelmişti işte o:))) eczaneye gidip bakıcam ama adını bilmiyorum.... hatırlayan varmı... selini burnu mümük dolu çok tıkalı..
annem bi türlü spiral demeyi beceremez her seferinde sprey der
bende her seferinde aaa nasıl taktırabildin koskoca spreyi derim terbiyesiz der
ay caım ya geçmis olsun ece de gece uyandı habire agladı ne oluyor boyle anlamyıorum gunlerce hiç uyanmadan uyuyor sonra bir gece habire uyanıyorgünaydın...berbat bi gece geçirdik... selin grip gibi birşey oldu burnu tıkalı arada akıyor su gibi hapşurup vs.... gece boyunca hiç uyumadık gibi birşey arada 5 dk dalıyor etini koparırcasına ağlıyor susturamıyoruz napıcağımızı şaşırdık bi ara ateşi olur gibi oldu hemen peditus içirdim ateşi düştü ama mızırtısı hiç bitmedi sabaha kadar ağlayarak geçirdik... şimdi aklım evde naptı bilmiyorum...
şu burun temizleyen şeyin adı neydi ya... mümükleri topluyor ya... esrakoda kullanıyordu hani eşi fazla çekince mümükler ağzına gelmişti işte o:))) eczaneye gidip bakıcam ama adını bilmiyorum.... hatırlayan varmı... selini burnu mümük dolu çok tıkalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?