2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar şöyle bi bakıyordu oğlumun arkadaşları ne yapıyorlar diyede gypsyesraydı sanırım pişikten muzdarip. esra sanırım oğluşunda bişeye allerji var bak benin arada yazabildiklerimden belki dikkatini çekmiştir alerji konusu beni bayağ bi hırpaladı. biz yumurtaya yeni yeni başladık ama popoda pişikte başladı. şüphelendiğin bişey varsa 1 ay kadar yedirme oğluna geçiyosa alerji kaynaklıdır. kusura bakma belki biliyosundur ama içim acıyo artık pişik mişik okuyunca söylemek istedim.

selam arkadaşlar şöyle bi bakıyordu oğlumun arkadaşları ne yapıyorlar diyede gypsyesraydı sanırım pişikten muzdarip. esra sanırım oğluşunda bişeye allerji var bak benin arada yazabildiklerimden belki dikkatini çekmiştir alerji konusu beni bayağ bi hırpaladı. biz yumurtaya yeni yeni başladık ama popoda pişikte başladı. şüphelendiğin bişey varsa 1 ay kadar yedirme oğluna geçiyosa alerji kaynaklıdır. kusura bakma belki biliyosundur ama içim acıyo artık pişik mişik okuyunca söylemek istedim.

kesinlikle haklısın tazecim buhar ve ıhlamur içine elma ve limonda attım. sabah akşam içireceğim.

selinede geçmiş olsun...

Son düzenleme:
SELİN ve DENİZ bebeklere çok geçmiş olsun.Anneleri .ıhlamur +elma çok işe yarıyor..özelikle yatmadan önce verirseniz uykuda verir..

ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
aman Yarabbım o yokusu nasıl cıktım eve nasıl vardım hatırlamıyorum.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
apartmanın önüne geldım koku sarmıs heryerı.zaten dizlerımın bagı çözüldü.
komsuya rastladım "ŞEvvali az tutun nolur yemegım tutusacak " mı ne bişe dedım.
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
ama ömrümden 10 yıl gıttı 10 dakıkada,eve varana kadar.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
ya yansaydı.Allahım aklıma geldıkce,elım ayagı boşalıyo hala.
fecı korktum, dıyomya resmen ömrümden ömür gıttı
evdekı koku berbat.mutfak yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.

N**** (Siyahi) sevmez ben,pisküvit sevmez bana et ver apla.pazıyı severim ama,böreğini de sarmasını da.
maşalah barekallah
en azından cipsilerinki kadar uzun değil.kaydirigubbakcemile3
hadi yine iyisin,iyi ki patoş var
kola evimize hiç girmeyen bir içecek .ha hasbel akadar birisi gelriken getirmişse dolapta bekleyip çöpe gider..
güzel bilgi sağol böbem..
aynen
çalışıyorum derken mütevazilik kokuyır.püdür müsün nlurr söyle??
annem bi türlü spiral demeyi beceremez her seferinde sprey der
bende her seferinde aaa nasıl taktırabildin koskoca spreyi derim terbiyesiz der
terbüyesiz utanmıyon de mi?
sen de bahtsız bedevisin be sibelüm.geçmiş olsun kuzuya
nazal aspiratör otri baby

Allah beterinden saklasın.benim de kompstum öyle olmuştu.uyuyorduk nevayla Alla korudu

geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsunuz..ALLAH beterinden saklasın..

emzik olayı ogün başalmadma bitti..almıyor zaten fazlada denemedim alışmasını istemiyorum..o anki çaresilketen denedim sadece..

çok çok gecmıs olsun.. verılmıs sadakanız varmıs.

son sayfa okunmuyor,giremiyorum

ben yardımcı oliimm apla

Selin'e ve Deniz'e çok çok gecmıs olsun.. umarım kısa vadede atlatırlar.

Adidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)

Tusı ye bu kırmızı esofmanlarının mavısını aldım gelecek sene ıcın, 90 lıradan 60 kusur cıvarına ınmıstı.. ayakkabılar falan da cok ucuzdu ama yeltenmedım. Ayak yapısını bılemıyorum, Tusı nın akıbetı pufı mı gıdecek yoksa cılızlayacak mı?

Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.

Oyyyy MİNİŞ verilmiş sadakanız varmış hakkaten, büyük geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden saklasın.

EVRİM güle güle giyin cicilerinizi. Ayakkabı konusunda ben de sabıkalıyım, hele ki spor ayakkabı konusunda! Millet düzinelerce topuklu alır, bende spor ayakkabı koleksiyonu mevcut. Kuzey için iyi olmuş. Yerinde olsam gene de alırdım bi çift ayakkabı. Biraz geniş bağlarsın ya da cırtcırtlarsın.

Evrim cicilerinizi güle güle giyin ..kendine aldıkalrın asevincini anlayabiliyorum..kuzucuklardan sıra gelmiyorki değilmi..

herkes söylemiş ben de dicem bana neee!!! otri bebe..

offfff offff..... allah korumuş canım yaa...
oooohhhh iyi günlerde kullanın cicilerinizi!!! üstünüzde paralansın..

şu yukardaki meme reklamının altında, google reklamları yazısının hemen yanında iğğğreeennç bişi yazıyo... niye dikkat etmiyolar böyle şeylere yaa!! anne- çocuk konularının konuşulduğu bi sayfada bu ne iş !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…