- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
- 316
N**** (Siyahi) sevmez ben,pisküvit sevmez bana et ver apla.pazıyı severim ama,böreğini de sarmasını da.valla güzel gitti :)
içine sarımsak atınız 2-3 diş, biraz da pirinçle güzel olur yav. Zaten yoğurtsuz gitmez ki.
böbeem zaten seni andım hep. Allah yardımcısı olsun didim. Ne kadar haklısın, sinirlerinin laçka olması konusunda!
Valla % 100 haklısın Deryam. ama dün o yorgunlukla kalori hesabı falan yapamadım. Sabah da 60 ı gördüm
vayyy, kocayı hırpalasaydın accık. Geçmiş olsun. Geçen ben de ortalığı toplamaya çalışıyorum, Onur' a dedim oyala Doruk'u. Ne mümkün, Doruk paçamda! Bi kalay bi kalay! Tertemiz oldu kocam :)
beee diyorum
Lasonil. Böyle durumlarda şişliği ve morluğu alıyormuş, iyi de geldi hakket!
hayırlı olsun Nurdan. Ay ne heyecan, yeni bir ortam. Ben yeni bir okula atandığımda çok heyecanlanırım. Yeni insanlar, yeni bir adres...
ben de baby star ı çok beğeniyorum. ama büyük paketlerde paraben varmış yaa, başlıycam. ama hiç bişi kalmıyor elimde krem vs. Su gibi.
vıyyyy, geçmiş olsun bacım. bepanthen en iyisi bizim için.
tamam bebiş, ilk fırsatta arayayım seni ben. her yöne yaptım tarifeyi.
aynen! ben de mevsimi, tadı geçtiği için almıyorum. Arada kiraz domates alırım kendime, onu çok severim.
:) ne zaman sınıfa arı girse hem yussuflarım, hem de çaktırmam, yiğitliğe mok sürdürmiyim diye. Bir kere çocuklara kan görünce bayıldığımı söylemiştim. Aslında iğne olunca bayılıyordum, kan görünce değil. ama halk arasında "kan görünce" derler diye öyle dedim. Saftiriklerden biri elini kanatmış artık nasıl yapmışsa, gelmiş gözüme sokuyor, dedim git yıka. eee bayılmadınız ya, diyor :)
o zman sana 1 paket N**** (Siyahi) yazıyorum :)) geçmiş olsun, dolorexler seninle olsun :)
maşalah barekallahYusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ..ben Yusufu çok seviyorum bi ara fotoğraf makinası getirip resmini çekeceğim dedi..ama tubam üzldü o arada bi konuşmaydı ama bi an doktorun gözünün içine baktı.ve ben gördüm tabiki..doktor snradan farkedip yanına çağırı balaon silgi toka verdi aam çocuk işte anlık herşey...obezite riski için beslenme düzenini konuştuk çok beğendi herşeyi düzenli bir şekilde veriyorum pirinç ununu sordu haftada belki 1 kere veriyorum oda mecbur kalırsam dedim..tamam ozaman dedi..boyumuz87 cm kilomuz maşallah deyin teyzeleri 14.150 gr. en kalorili öğünümüz sabah kahvaltısı diğer öğünler normal gerektiği gibi..yanlız bu hastalık ve diş sıkıntısında MARNYS JUNIOR çok faydasını gördüm..
bizden haberler bukadar şimdilik.tek üzüldüğüm ikinci antibiyotiğimiz ve içirmek zorunda olmammış...(((
Tubamda kardeşini kısanıyormuş doktorla özel konuştuk onun için tekrar ayrı bi gideceğim..hasta değil ama sabah çok hastayım dedi onuda götürdüm bişeyi yok..tek sıkıntı boğaz boyu çok dikmiş ve sık hastalığa yatkın bir şekilmiş..
en azından cipsilerinki kadar uzun değil.kaydirigubbakcemile3Laz konuşuyor kendi kendine;
- Yarebbim der, herşeyin doğrusunu sen bileyisun, ama üç şeye aklim ermeyi ;
1- Neden bu kadar çeşitli içki yarattun da bizi kararsiz pirakayisun?
2- Neden karilari ay kibi yaratmadun? Gece gelecek cündüz kaybolacakti!
3- En önemlisi püdün vicudumuza 200 küsür dane kemik koydun da neden en lüzumli yere pir tane bile koymadun???? ?
hadi yine iyisin,iyi ki patoş varNıhayet cocugumun asısını yaptırabıldık.. dun yagmurdan burnumuzu cıkaramadık.
Ben de boyun ıcın gıttım, boyunda mınık bır sıkışma var.. ıyı bakarsan sorun yasamazsın dedı, egzersızler verdı. Asla agır kaldırmayacaksın dedı :) ben de bı ara Kuzey e soylerım dedım ıcımden. :)
Fatoş un kanatları altındayız bu arada.. :)
aynenkola evimize hiç girmeyen bir içecek .ha hasbel akadar birisi gelriken getirmişse dolapta bekleyip çöpe gider..
güzel bilgi sağol böbem..
çalışıyorum derken mütevazilik kokuyır.püdür müsün nlurr söyle??Selam millet :)))
Esraa ara beni bebegim hatta ben seni ariyim, hatta ariyim iki dkya..aklimdasin kac gundur vakit olmadii..
Ben o OZDE yi varya yeriim..
ya bende domatese sok oldum ben cok severim hirgun bi tomates yerim kahvaltida yada salatada, cook pahali ama(
Elifiim ben bi ilac firmasinda calisiyomm..
terbüyesiz utanmıyon de mi?annem bi türlü spiral demeyi beceremez her seferinde sprey der
bende her seferinde aaa nasıl taktırabildin koskoca spreyi derim terbiyesiz der
sen de bahtsız bedevisin be sibelüm.geçmiş olsun kuzuyagünaydın...berbat bi gece geçirdik... selin grip gibi birşey oldu burnu tıkalı arada akıyor su gibi hapşurup vs.... gece boyunca hiç uyumadık gibi birşey arada 5 dk dalıyor etini koparırcasına ağlıyor susturamıyoruz napıcağımızı şaşırdık bi ara ateşi olur gibi oldu hemen peditus içirdim ateşi düştü ama mızırtısı hiç bitmedi sabaha kadar ağlayarak geçirdik... şimdi aklım evde naptı bilmiyorum...
bugün işede 2 saatte geldim kaza vardı 1 saatten fazla açılmasını bekledik işe gelirken yağmur yağıyordu ıslandım bakalım daha bugün beni neler bekliyor..... bugünün bitmesini istiyorum...
nazal aspiratör otri babyşu burun temizleyen şeyin adı neydi ya... mümükleri topluyor ya... esrakoda kullanıyordu hani eşi fazla çekince mümükler ağzına gelmişti işte o:))) eczaneye gidip bakıcam ama adını bilmiyorum.... hatırlayan varmı... selini burnu mümük dolu çok tıkalı..
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
aman Yarabbım o yokusu nasıl cıktım eve nasıl vardım hatırlamıyorum.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
apartmanın önüne geldım koku sarmıs heryerı.zaten dizlerımın bagı çözüldü.
komsuya rastladım "ŞEvvali az tutun nolur yemegım tutusacak " mı ne bişe dedım.
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
ama ömrümden 10 yıl gıttı 10 dakıkada,eve varana kadar.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
ya yansaydı.Allahım aklıma geldıkce,elım ayagı boşalıyo hala.
fecı korktum, dıyomya resmen ömrümden ömür gıttı
evdekı koku berbat.mutfak yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
gelıncede h.....................havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
son sayfa okunmuyor,giremiyorum
herkes söylemiş ben de dicem bana neee!!! otri bebe..şu burun temizleyen şeyin adı neydi ya... mümükleri topluyor ya... esrakoda kullanıyordu hani eşi fazla çekince mümükler ağzına gelmişti işte o:))) eczaneye gidip bakıcam ama adını bilmiyorum.... hatırlayan varmı... selini burnu mümük dolu çok tıkalı..
oooohhhh iyi günlerde kullanın cicilerinizi!!! üstünüzde paralansın..Adidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)
Tusı ye bu kırmızı esofmanlarının mavısını aldım gelecek sene ıcın, 90 lıradan 60 kusur cıvarına ınmıstı.. ayakkabılar falan da cok ucuzdu ama yeltenmedım. Ayak yapısını bılemıyorum, Tusı nın akıbetı pufı mı gıdecek yoksa cılızlayacak mı?
Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?