niyee ofise gidiyosuuunnn???ne kacirdim ben??yarın sabah ofise gideceğim yarın tum gun pek giremeyebilirm malum artık kuytudaki rahat masam yok ortalarda hangi masa bossa orda takılıyorum ,
sabah 6 da kalkmak çok zorolacakkk
resmen 2 saat fark yapıyor 8 nere 6 nere 6,30 da evden çıkacagım ama evden bir çıksam sonrası keyifli arkadas arabayla alacak yolda laflayacagız sonra sirketteki arkadaslar toplanıp kahvaltıya gelecekler hepsini bir ara da goreceğim çogunu yani
gun keyfli geçiyor arada ise gidince sohbet muhabet birde sabah cok erken kalkmak olmasa
esraaaaaaa ne zaman gidiyozzz??ya bigun istinyeye cay icmeye gidelimm..ooo hojam bende açık hava hazır balık bulsam bende hergün yerim
benim moron kocaya hep söylerdim balık yemeğe gidelim diye bakardım akşam carrefourdan alır getirirdi çuprasını yaa derdim ne hödüksün ben almayı bilmiyomuyum maksat hazırını yemek
baktım olmuyor gündüz yahoşumu alıp istinye sosyal tesislerine takılmaya başladım
ana oğul balığımızı yiyip eve geliyoruz artık..
ay dedim sonra ne salakmışım bunca zaman yalvardım hep birlikte yiyelim diye böyle dahada mutluyum pehhh
o değil hazırını yemek çoğu zaman daha ucuza bile mal oluyor
adam geçengün iki tane palamut getirmiş tanesi 14 liradan 28 lira ben salatası içeceği ile 30 lira ödüyorum sosyal tesislere düşün
memnunun fatmacim ama cok yoruluyorum, bu tempoya alismama zaman alicak..maşallah gayet iyi özdenin gelişimi.
nurdancım ben kaçırdım senin durumların çoğunu. bi ara hiç girememiştim hatırlarsan. nasılsın yeni işinle memnun musun durumlar nedir?
.
evet elufum ebemin püdüdürü yaptilar beni:))kendisini opuyorlar bol bol:))püdür oldum ben...
çalışıyorum derken mütevazilik kokuyır.püdür müsün nlurr söyle??
nurdancım evine yerleştin mi? memnun musun?
çok geçmiş olun ya ucuz atlatmışsınız yine de.ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
aman Yarabbım o yokusu nasıl cıktım eve nasıl vardım hatırlamıyorum.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
apartmanın önüne geldım koku sarmıs heryerı.zaten dizlerımın bagı çözüldü.
komsuya rastladım "ŞEvvali az tutun nolur yemegım tutusacak " mı ne bişe dedım.
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
ama ömrümden 10 yıl gıttı 10 dakıkada,eve varana kadar.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
ya yansaydı.Allahım aklıma geldıkce,elım ayagı boşalıyo hala.
fecı korktum, dıyomya resmen ömrümden ömür gıttı
evdekı koku berbat.mutfak yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
güle güle giyin evrim cicilerinizi. keşke bizim de dibimizde outlet olsa :)Adidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)
Tusı ye bu kırmızı esofmanlarının mavısını aldım gelecek sene ıcın, 90 lıradan 60 kusur cıvarına ınmıstı.. ayakkabılar falan da cok ucuzdu ama yeltenmedım. Ayak yapısını bılemıyorum, Tusı nın akıbetı pufı mı gıdecek yoksa cılızlayacak mı?
Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
memnunun fatmacim ama cok yoruluyorum, bu tempoya alismama zaman alicak..
.
aman aman iyi.. maşallah..cooooookkkkk memnunummm, ise cok yakin, rahat bi ev, merkezi..ev arkadasi kafa..iyisi samda kayisi, allah bozmasin..
Evrim cicilerinizi güle güle giyin ..kendine aldıkalrın asevincini anlayabiliyorum..kuzucuklardan sıra gelmiyorki değilmi..
Oyyyy MİNİŞ verilmiş sadakanız varmış hakkaten, büyük geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden saklasın.
EVRİM güle güle giyin cicilerinizi. Ayakkabı konusunda ben de sabıkalıyım, hele ki spor ayakkabı konusunda! Millet düzinelerce topuklu alır, bende spor ayakkabı koleksiyonu mevcut. Kuzey için iyi olmuş. Yerinde olsam gene de alırdım bi çift ayakkabı. Biraz geniş bağlarsın ya da cırtcırtlarsın.
herkes söylemiş ben de dicem bana neee!!! otri bebe..
offfff offff..... allah korumuş canım yaa...
oooohhhh iyi günlerde kullanın cicilerinizi!!! üstünüzde paralansın..
şu yukardaki meme reklamının altında, google reklamları yazısının hemen yanında iğğğreeennç bişi yazıyo... niye dikkat etmiyolar böyle şeylere yaa!! anne- çocuk konularının konuşulduğu bi sayfada bu ne iş !!
çok geçmiş olun ya ucuz atlatmışsınız yine de.
güle güle giyin evrim cicilerinizi. keşke bizim de dibimizde outlet olsa :)
oh oh sevindim memnun olmana canım. tempoya alışınca senin de söylediğin gibi, daha iy olur inşallah.
Denız ve Selıne cok gecmıs olsun
Yusuf a koskoca bır masallah.
Evrım guke gule gıyın aldıklarınızı ana ogul Antalya da sahılde yuruyus yaparsın tusıyle artık
Bi de ben o ekmek yıyen Ozde ye bıttım.Annesı nasıl bır guzellık bu masallah.Cocuklarımızın hepsı ayrı bır guzel ve sevımlı
ya nedır o, bulamadım??
NURDAN anlatsana, kim ev arkadaşın, her şey nasıl gidiyor? meraktayız.
ev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..
is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?