2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

niyee ofise gidiyosuuunnn???ne kacirdim ben??
esraaaaaaa ne zaman gidiyozzz??ya bigun istinyeye cay icmeye gidelimm..
maşallah gayet iyi özdenin gelişimi.

nurdancım ben kaçırdım senin durumların çoğunu. bi ara hiç girememiştim hatırlarsan. nasılsın yeni işinle memnun musun durumlar nedir?

.
memnunun fatmacim ama cok yoruluyorum, bu tempoya alismama zaman alicak..
.

çalışıyorum derken mütevazilik kokuyır.püdür müsün nlurr söyle??
evet elufum ebemin püdüdürü yaptilar beni:))kendisini opuyorlar bol bol:))püdür oldum ben..

MINISS cok gecmis olsun..

EVRIM iyi gunlerde giy, bende kacirmazdim ayakkabilari..

çok geçmiş olun ya ucuz atlatmışsınız yine de.
güle güle giyin evrim cicilerinizi. keşke bizim de dibimizde outlet olsa :)
memnunun fatmacim ama cok yoruluyorum, bu tempoya alismama zaman alicak..
.

oh oh sevindim memnun olmana canım. tempoya alışınca senin de söylediğin gibi, daha iy olur inşallah.

iyi geceler kızlarrrr
ben sizi çok özledim ya sizinle konuşmayı dertleşmeyi gülmeyi
ama olmuyo eve geldiğimde hep nehirle ilgileniyorum sonra biraz evin işini yapıp yatıyorum.
eşimde geç geliyo nehirle hep yanlız takılıyoruz. iş yerinde boş kaldığım zaman açıp okuyorum okdar iyi geliyosunuzki anlatamam ama muhabbete katılıp cevap yazamıyorum masa başından kalktığım çok oluyo kalkınca ekranı kaptıyorum hemen çünkü masamı boş gören oturuveriyo başına bide gelip geçen görüyo ekranı oyüzden hep okumakla yetiniyorum
resimlerinize bakıyorum hepiniz çok güzelsiniz çünkü hjepinizin yüreği güzel
koca bebeklerde çok tatlı nevanın abiye taklidini izledim çok şeker elmalı ece tombiş kıvanç harikalar
bu arada kilo konusunda herkesin maşşalahı var hamişlik kilosu kalmamış kimsede bu konuda herkesi tebrik ediyorum.birlik olmak böyle bi şey olsa gerek birbirimizden güç alarak kurtulduk fazlalıklardan

Tugba cok gecmıs olsun Allah korumus.Benım de fobımdır altını acık unutmak yemegın.Aklımızı aldı bu cocuklar ben de cok dalgınım. Telefona falan not alıyorum yapacaklarımı hey gıdı eskıden var ya zehır gıbıydım.

Denız ve Selıne cok gecmıs olsun
Yusuf a koskoca bır masallah.
Evrım guke gule gıyın aldıklarınızı ana ogul Antalya da sahılde yuruyus yaparsın tusıyle artık
Bi de ben o ekmek yıyen Ozde ye bıttım.Annesı nasıl bır guzellık bu masallah.Cocuklarımızın hepsı ayrı bır guzel ve sevımlı

Gecen bır yerde okudum "gecmısdekı pısmanlıklar ve gelecek kaygısı bu gunu yasamaya en buyuk engeldır" dıyordu. Bana cok uyuyor bu soz cok kaptırıyorum dalıp gıdıyorum arada. ama hayatı akasına bırakmak gerekıyor .ustune dusen gorevı yapıp sakın ve huzurla akısına bırakmakta saklı bırcok sey.

Evrim cicilerinizi güle güle giyin ..kendine aldıkalrın asevincini anlayabiliyorum..kuzucuklardan sıra gelmiyorki değilmi..

aynen oyle dostum.. olayı ozetlemıssın.

valla tusıye guvenemıyorum Burcu.

herkes söylemiş ben de dicem bana neee!!! otri bebe..

offfff offff..... allah korumuş canım yaa...

oooohhhh iyi günlerde kullanın cicilerinizi!!! üstünüzde paralansın..

tesekkur ederım Cizocum..

ya nedır o, bulamadım??

tesekkur ederım arkadasım.

Buketcım saolasın.

Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.
Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım.

<proje müdürü öğlen eve gelmemi istemedi, Ruzy gündüz ememiyor napalım sağlık olsun. Akşam omzuma yatıyor bir süre sonra saldırıyor bana.

Kimse yavrusundan kuzusundan ayrı kalmasa çalışmasa diye dua ediyorum.

Sevgiyle kalın. İnşallah bir ara geçmişi okuycam..

Miniş seni okudum çoooooook geçmiş olsun aklım çıktı okurken..

Gizem saol canım

NURDAN anlatsana, kim ev arkadaşın, her şey nasıl gidiyor? meraktayız.

ev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..

is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..

Aycacim hayirli olsun seninde isin, uzulme tatlim alisilicak zamanla..

ooooh süper! cuk oturmuş. Nerde mec.köy'de anlatsana? [Gülbağ'da oturmak zorunda kalmıştım bir 10 gün ben. Resmen kandırılmıştık emlakçı tarafından :) Bende gene de hoş hatıraları vardır tabi. 10 gün Tv yok, internet yok, bilin bakalım nasıl geçirdik o 10 günü :)))]

beni boşver neyse, mutlu olmana çok sevindim, inşallah hep böyle sürer. metroyle gidip geliyorsun? arada Metrocity'ye uğra. offf çok özledim beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…