2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SUREKLI SENIN SÖZÜN AKLIMDA; o bana degıl de, ben ona cok bağlanmışım, deyişin. Soyleyecek sozum yok, duana duacıyım, hem de cok derınden, Rabbım sabır versın.

hadı ıyı geceler hepınıze yarın gec gelecegım eve gece ders var. Bye

ıyı geceler hocam..

az kaldı.. nereden nerelere geldın.. buna da az kaldı.

Ayçacığım, en kötü ayrılığımız böyle olsun, diyelim. Alışıyorlar zamanla. Hem akşam birlikte geçirilen zaman çok daha değerli oluyor. Doruk gelip gelip sarılıyor bana, gözlerim doluyor benim de.

sisli emniyet binasinin arkasi hemen..metroyla gidiyorum cunku surus testini gecemedim salak hoca yuzunden arabami daha vermediler, cuma ozel derse basliyorum, bikac gun ders alip tekrar sinava giricem..ama metro daha rahat, serviste var asil ama saatler esnek degil..
az kaldı.. nereden nerelere geldın.. buna da az kaldı.

evrim hergun allah sukrediyorum binlerce kere, hala ruyada gibiyim, o da olucak az kaldi, oglum ve kocamda gelicek yine beraber olucaz, ama teo cok mutlu, bende mutluyum, su durumda onun yanimda olmasi kotu olur zaten bu tempoda ona zaman ayiramam, en azindan kendimi gosterene kadar..

minişim geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız, hamileyken kızılcık unutup ocakta duman altı olup uyanmıştık.... allah kolaylık versin canım temizlikte.

geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkürler... iki tane yastıkla yatırdım denizi. yastıktan düşerse hemen tıkanıyor. bekliyorum. iki kez elma ıhlamur yaptım deryacımm, bugünde zencefşl ve tarçın aldım, yarında onları ıhlamurla karıştırayım diyorum.

çok yorgunum, uykusuzum....

evrim çok sevindim kendine bişeyler alabilmene, sende tusi canavarıda güle güle ağız tadıyla giyin inşallah....

Sadece neşeli arkadaşlarınız olsun... Suratsızlar sizi aşağı çeker...

Öğrenmeyi sürdürün: Bilgisayar, el sanatları, bahçecilik, ne olursa...

Beyniniz âtıl kalmasın... Âtıl kafa, iblisin tezgâhıdır... İblisin adı da, alzheimer’dır...

Sık sık, uzun uzun, var gücünüzle gülün... Soluksuz kalıncaya kadar gülün...

Sevdiklerinizle doldurun çevrenizi, aile, kuş, balık, müzik, bitkiler, hobiler, ne olursa... Eviniz sığınağınızdır...

Sağlığınızın kıymetini bilin... İyiyse üstüne titreyin... Bozuksa düzeltin... Siz kendiniz düzeltemiyorsanız yardım sağlayın...

Vicdan azabından uzak durun... Çarşı pazarda gezin, komşu illerde dış ülkelerde dolaşın, ama sakın suçluluk, pişmanlık duygusuna yönelmeyin...

Sevdiğiniz insanlara onları sevdiğinizi söyleyin her fırsatta...

Ve hiç unutmayın ki hayat, aldığımız soluklarla değil, soluk kesen anlarla ölçülür...

nunişimmm sabır diliyorum sana , teo maşallah iyi değilmi? kreş hasta ediyormuş öydeki.

sağolasın nurdancım.... ikiside kaz tüyü ve geniş yani sadece kafası değil omuzlarına kadar yastıkta, halası yatak takımı yaptırmıştı, eskinin tek parça yastıkları enine boyuna gibi iki tane.

hocam, guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım..

yannıs..

nacızane gorusumu soylemek ısterım, zencefıl ve tarcın ıle ılgılı olarak;

2 yasından once guclu bıtkılerı kullanmamak gereklı. Bence sımdı kullanmamalısın.

Son düzenleme:
nunişimmm sabır diliyorum sana , teo maşallah iyi değilmi? kreş hasta ediyormuş öydeki.

hocam masallah cok mutlu saglikli, nazar degmesin, hep boyle devam etsin, inan bana hasrete dayanma gucu veren tek sey onun saglikli ve mutlu olmasi..icim huzurlu..

yaf ben göremedim şu sapık reklamı çokk merak ettim sempatiksalakcinni
bide bi tıklama daha koymuşlar katılıyorum diye ne ayak anlamadım

minişş dehşetle okudum yazdıklarını büyük geçmiş olsun en büyük korkum düdüklü tenceredir asla kullanamam ödüm kopar saatlerce pişiririm fasulye nohut ama düdüklüyü kullanamam (

hocam geçmiş olsun denizimize bu burun tıkanıklığı kabus gibi ne yaptıysak açamadık
sabaha kadar buhar banyosu yapıyoruz resmen boğulucam artık heryerde nemden sırılsıklam oluyor halıları falan kaldırdım

bi deneme yaptım evirimin bi yazısına katıldım
hımm güzelmişş bu olayda faceteki beğenme olayına benziiii
artık katım katım katılırız birbirmize hihoooo

yaff bide uyarı koymuşlar avukat falan tırsmaya başladım valla ben bu kkdan
artıkın biblicem cümlelerimi
bundan sonra sansür varr
huuu taze duydunmu sende bible öyle 10 gün elektriksiz internetsiz neler yapmışsın falan filan cıssss

gece kuşu olmaktan bıktım artık bende mantıklı saatlerde girmek istiyorum kkyaa
ama ondan önce mantıklı saatlerde uyuyan bi evlada sahip olmam gerek :2:

minişş dehşetle okudum yazdıklarını büyük geçmiş olsun en büyük korkum düdüklü tenceredir asla kullanamam ödüm kopar saatlerce pişiririm fasulye nohut ama düdüklüyü kullanamam (

Bende de aynen senin gibi düdüklü tencere fobisi vardı. Ama tefalin tenceresini aldıktan sonra aştım o korkuyu.

Güle güle otur Nurdancım. Çok sevindim. Yakında sevdiklerin de yanında olacak.Senin iyi haberlerini aldıkça içim rahatlıyor :)

Memeden belki kopar ama senden asla kopmaz tatlım. O da yeni düzene uyum sağlamaya çalışıyor. Muhtemelen gündüz uyumamıştır yada az uyumuştur, karnı da tok yatınca uyanmamıştır. Zaten kocaman oldular, meme artık onlar için yemek üstü Türk kahvesi. Sen de o da alışacaksınız. Evden çıkarken ağlama, onu zor bıraktığını çocuk hissediyor ve bu onu huysuzlandırıyor. Zamanla herşey daha da yoluna girecek. Ben her evden çıkışımda Allahım yavrumu , kazadan, beladan, hastalıklardan ve tüm yaradılmışların şerrinden koru, senin emanetini sana emanet ediyorum diye dua ediyorum. Bana bu dua güç veriyor.

ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm.

Çook geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. Allah bir daha yaşatmasın.

Güle güle giy canım. Ben de dün kendime birşeyler almaya çıktım. Üstüme uyan hiçbir şeyim yok. Hepsi bol geliyor. Bir pantalon ve elbise bakayım dedim. Bir çanta dolusu Didara kıyafet aldım geldim. Eşofman altları, pijama takımı, sweetshirtler falan... Ne zaman kendim için bişey almaya çıksam aynı dejavuyu yaşıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…