Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.
Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım.
<proje müdürü öğlen eve gelmemi istemedi, Ruzy gündüz ememiyor napalım sağlık olsun. Akşam omzuma yatıyor bir süre sonra saldırıyor bana.
Kimse yavrusundan kuzusundan ayrı kalmasa çalışmasa diye dua ediyorum.
Sevgiyle kalın. İnşallah bir ara geçmişi okuycam..
Miniş seni okudum çoooooook geçmiş olsun aklım çıktı okurken..
Gizem saol canım
hadı ıyı geceler hepınıze yarın gec gelecegım eve gece ders var. Bye
ev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..
is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..
erkek kadın s......ş yazıyo.. daha açık olamicemm... yukarda yanıp sonen banner kısmı var ya? altında google reklamları yazıyo, onun hemen yanında. ben hala görüyorum.. iyyykk..
haketen bende de gorunmuyor Cizocum.. allla alla cok enteresan.
sisli emniyet binasinin arkasi hemen..metroyla gidiyorum cunku surus testini gecemedim salak hoca yuzunden arabami daha vermediler, cuma ozel derse basliyorum, bikac gun ders alip tekrar sinava giricem..ama metro daha rahat, serviste var asil ama saatler esnek degil..ooooh süper! cuk oturmuş. Nerde mec.köy'de anlatsana? [Gülbağ'da oturmak zorunda kalmıştım bir 10 gün ben. Resmen kandırılmıştık emlakçı tarafından :) Bende gene de hoş hatıraları vardır tabi. 10 gün Tv yok, internet yok, bilin bakalım nasıl geçirdik o 10 günü :)))]
beni boşver neyse, mutlu olmana çok sevindim, inşallah hep böyle sürer. metroyle gidip geliyorsun? arada Metrocity'ye uğra. offf çok özledim beeeee
az kaldı.. nereden nerelere geldın.. buna da az kaldı.
minişim geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız, hamileyken kızılcık unutup ocakta duman altı olup uyanmıştık.... allah kolaylık versin canım temizlikte.
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkürler... iki tane yastıkla yatırdım denizi. yastıktan düşerse hemen tıkanıyor. bekliyorum. iki kez elma ıhlamur yaptım deryacımm, bugünde zencefşl ve tarçın aldım, yarında onları ıhlamurla karıştırayım diyorum.
çok yorgunum, uykusuzum....
evrim çok sevindim kendine bişeyler alabilmene, sende tusi canavarıda güle güle ağız tadıyla giyin inşallah....
nunişimmm sabır diliyorum sana , teo maşallah iyi değilmi? kreş hasta ediyormuş öydeki.
minişş dehşetle okudum yazdıklarını büyük geçmiş olsun en büyük korkum düdüklü tenceredir asla kullanamam ödüm kopar saatlerce pişiririm fasulye nohut ama düdüklüyü kullanamam(
sisli emniyet binasinin arkasi hemen..metroyla gidiyorum cunku surus testini gecemedim salak hoca yuzunden arabami daha vermediler, cuma ozel derse basliyorum, bikac gun ders alip tekrar sinava giricem..ama metro daha rahat, serviste var asil ama saatler esnek degil..
evrim hergun allah sukrediyorum binlerce kere, hala ruyada gibiyim, o da olucak az kaldi, oglum ve kocamda gelicek yine beraber olucaz, ama teo cok mutlu, bende mutluyum, su durumda onun yanimda olmasi kotu olur zaten bu tempoda ona zaman ayiramam, en azindan kendimi gosterene kadar..
Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım. .
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm.
Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?