kıcık kadınnn!!!!Gizem seni algıda seçicilikle suçluyorum :) ben bişe görmedim valla :))
oh be sağolasın evrim! kendimden şüphe etmeye başlamıştım yaf!sımdı gordum.. her sayfa acıp kapamada degısıyor.. hayret ya.. hakıkatenn cok enteresan!! bu kadar acık ve alenı bır sekılde hem de.
ooo hojam bende açık hava hazır balık bulsam bende hergün yerim
benim moron kocaya hep söylerdim balık yemeğe gidelim diye bakardım akşam carrefourdan alır getirirdi çuprasını yaa derdim ne hödüksün ben almayı bilmiyomuyum maksat hazırını yemek
baktım olmuyor gündüz yahoşumu alıp istinye sosyal tesislerine takılmaya başladım
ana oğul balığımızı yiyip eve geliyoruz artık..
ay dedim sonra ne salakmışım bunca zaman yalvardım hep birlikte yiyelim diye böyle dahada mutluyum pehhh
o değil hazırını yemek çoğu zaman daha ucuza bile mal oluyor
adam geçengün iki tane palamut getirmiş tanesi 14 liradan 28 lira ben salatası içeceği ile 30 lira ödüyorum sosyal tesislere düşün
balığı evde yapmıyoruz her yer doğal ortam heryer mangal anlayışıyla açıkhavayı tercih ediyoruz...okuldada sık sık mangalda balık yapıyoruz. öğlen yemeklerinde, akşamüstü, akşam derslerimiz olduğu için akşamları... aklımıza estikçe.
evde tavada yapmak zor olsada fırını yada buğulamayı çocuklar için tercih edin bence. bizede gelin o ayrı:))))
Yusuf paşamı doktora götürdüm çünkü gece bir kalktı nasıl öksürüyor boğulacak sandım..sonuç sinüzit olmuş geçen doktor antibiyotik vremişti kullanmadım antibiyotiğe karşı alerjim var dedim doktora oda benimde var didi..çok titiz ve dikkatli bir annesin tebrikler didi ay ne sevindim....ama bu sefere antibiyotiği mutlaka kullan dedi 10 gün kesin içecek yoksa mikrop orda dura dura beyne gidiyormuş..boy kilo maşallah dedi..şu anda en üst presantilde ama bunuda geçer dedi yapısal iri maşallah dedi ....
Güle güle giy canım. Ben de dün kendime birşeyler almaya çıktım. Üstüme uyan hiçbir şeyim yok. Hepsi bol geliyor. Bir pantalon ve elbise bakayım dedim. Bir çanta dolusu Didara kıyafet aldım geldim. Eşofman altları, pijama takımı, sweetshirtler falan... Ne zaman kendim için bişey almaya çıksam aynı dejavuyu yaşıyorum bilmiyorumkismile
efrim kuzum dün doktora sordum zencefil tarçın karanfil koyabilirsin ama başka otlardan filan koyma dedi. zencefilde aslında çok faydalı öksürüğe, ama bende okudum tarçın ve karanfil olabilir ama zencefil 2 yaşından önce vermeyim. sağolasın.
a
evrim cicleriniz hayırlı olsun, trendyolda da adidas indirimi var hevesle açtım ama bebek ayakkabısı yok. bir tane almam lazım acaba indirimli bulabilir miyim diye bakınıyorum. oraya mı gelsem acaba havada güpgüneşli bi izmir havası medeniyet kokusu alsam.
damla zencefil benimde anında keser öksürüğümü balla karıştırıp yerim sık sık. o toz halinde olanı mı kullanılıyormuş bebeklerde yoksa kurutulmuş hali mi?
dün aylık kontrole gittik oğlumla. yıktı geçti ortalığı, kan tahlileri bugün çıkacak. herşey yolunda olduğu sürece bir daha aylık kontrole götürmeyeceğim. serum olayından sonra cok korkar oldu. daha kapıda başladı ağlamaya. su çiçeği aşısı yapıldı. çok şükür onu da atlattık. bize de babasıyla grip aşısı yaptı doktoru. alperen'e dedim bak babana da yapıyorlar, sonra bana geldi sıra aşı yapılırken başladı yine ağlamaya güzünün yaşıyla. babası cok bozuldu onda niye ağlamadı diye :) dedim alperenden kan alınırken sen ağladınmı? ben ağladım çocuk hissediyor. boy alamadık ağladığı için. 10,950 olmuş kilosu geçen ay kilo vermişti bu ay 750 gr almış çok şükür.
Evrimcim aşınız hayırlı olsun.
ö
tusi ve ada cicilerinizi güle güle giyin.
ayrıca evrim bacı sende cicilerini güle güle giy)
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
Adidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)
outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.
Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım.
Gizem saol canım
evrim bacııııııııı bizim kafalar karışık.
ben didar yerine ada demişim.
senin alıntında fark ettim
aslında sana laf atacaktım ben derya değilim dileğim diye)
bi baktım bende yanlış yazmışım isimleri
kafa karışık tabi didar cicilerini güle güle giysin diyeceğim yerde ada demişim
dün aylık kontrole gittik oğlumla. yıktı geçti ortalığı, kan tahlileri bugün çıkacak. herşey yolunda olduğu sürece bir daha aylık kontrole götürmeyeceğim. serum olayından sonra cok korkar oldu. daha kapıda başladı ağlamaya. su çiçeği aşısı yapıldı. çok şükür onu da atlattık. bize de babasıyla grip aşısı yaptı doktoru. alperen'e dedim bak babana da yapıyorlar, sonra bana geldi sıra aşı yapılırken başladı yine ağlamaya güzünün yaşıyla. babası cok bozuldu onda niye ağlamadı diye :) dedim alperenden kan alınırken sen ağladınmı? ben ağladım çocuk hissediyor. boy alamadık ağladığı için. 10,950 olmuş kilosu geçen ay kilo vermişti bu ay 750 gr almış çok şükür.
kıyamam ben canım ya. nasıl da biliyorlar hastaneyi di mi.. çiçek aşısını nasıl yaptırdın anlatırmısın gülizcim. eczaneden direk alıp mı gittin yoksa doktora mı yazdırdın önce. bir de sağlık ocağında vurdurmadın di mi çocuk doktoru kendi mi vurdu? kilosu iyi maşallah..dün aylık kontrole gittik oğlumla. yıktı geçti ortalığı, kan tahlileri bugün çıkacak. herşey yolunda olduğu sürece bir daha aylık kontrole götürmeyeceğim. serum olayından sonra cok korkar oldu. daha kapıda başladı ağlamaya. su çiçeği aşısı yapıldı. çok şükür onu da atlattık. bize de babasıyla grip aşısı yaptı doktoru. alperen'e dedim bak babana da yapıyorlar, sonra bana geldi sıra aşı yapılırken başladı yine ağlamaya güzünün yaşıyla. babası cok bozuldu onda niye ağlamadı diye :) dedim alperenden kan alınırken sen ağladınmı? ben ağladım çocuk hissediyor. boy alamadık ağladığı için. 10,950 olmuş kilosu geçen ay kilo vermişti bu ay 750 gr almış çok şükür.
ben şimdiyi düşünerek aldım canım. kış gelince belki daha kalınını alırım. yada üzerine bir de kalın battaniye örterim. şimdi bile bazen ince battaniye de örtüyorum üzerine.geçen gun bim deki uyku tulumlarına baktım acayip inceler esofman ustu gibi
alanlar su andaki mevsim için tercih ettiler sanırım kısın bunla hayatta yatırılmaz usur bebekler
oh iyi maşallah kan sonuçlarınız da iyi çıkmış gözün aydın. ben balık yağı kullanmıyorum yaa kullansam mı ki?belma cım götürde cıksın aradan. bende 2 hafta erteledim ama rahatladım çok şükür.
Su çiçeği aşısı ertesi gün huysuzluk yaptı mı? alpella mızır mızırmış bugün de.
kan sonuçlarımız geldi, acık demir düşük, maltoferi kesebilirsin yeterli dedi. dedim 2 aydır vermiyorum zaten. oo çok iyi o zaman dedi. çok şükür kansızlık yokmuş. rahat bir nefes aldım. et her gün bir öğünde tüketilecek mutlaka. balık yağına devam balık yok. bizim doktor balıklara güvenemedi gitti beni de korkak yaptı. levrekleri götürüyoruz hafta sonu biz çocuğum bakıyor öyle :)
esracım insan rahata kolay alışıyor dimi? yıllarca gittin geldin şimdi nasıl yapmışım diyorsun :))
Evrim yok canım olmaz git gel ayakkabı dene dene alamıyoruz. üstü çok etli alperenin ayaklarınında. bu arada erişteler kesildi kurutuluyor havada miss haftaya kuzi midesine afiyetle indirecek inşallah :) tarhanada hazır inş tubişinki bitmeden bizimki yetişir canım
belma cım götürde cıksın aradan. bende 2 hafta erteledim ama rahatladım çok şükür.
Su çiçeği aşısı ertesi gün huysuzluk yaptı mı? alpella mızır mızırmış bugün de.
kan sonuçlarımız geldi, acık demir düşük, maltoferi kesebilirsin yeterli dedi. dedim 2 aydır vermiyorum zaten. oo çok iyi o zaman dedi. çok şükür kansızlık yokmuş. rahat bir nefes aldım. et her gün bir öğünde tüketilecek mutlaka. balık yağına devam balık yok. bizim doktor balıklara güvenemedi gitti beni de korkak yaptı. levrekleri götürüyoruz hafta sonu biz çocuğum bakıyor öyle :)
balık yağına devam balık yok. bizim doktor balıklara güvenemedi gitti beni de korkak yaptı. levrekleri götürüyoruz hafta sonu biz çocuğum bakıyor öyle :)
ha ne demek ıstıosun yanı?? kılo verdım ınceyım falan mı var bunların altında.. ayıp deıl mı?? sıkımlıyor musun bunu yazarken, ınsan bıraz cekınır yaf
cocugumun cıcılerı hayırlı ossun bu arada :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?