mahcup edıyorsun Cülüz.. saolasın yıne de.
gozunuz aydın sevındım.. cocuguma da tatttırın en azından.. ucundna kıyısından. Balık yagını her gun mu ıcırıyorsun??
Oh ne güzel tertemiz çıkmış sonuçlar, darısı başımıza. Ama bizde demir eksikliği çıkabilir, çünkü duvarları yemeye başladı. Demir ilacı da alıyor halbuse. Balığı ben 8. aydan beri veriyorum. ayda bir- iki kere çorbasını yapıyorum. Genelde levrek, mezgit yada somon alıyorum.
ehem, öhöm, ee, şey :kedi: aslında bu durumdan çok da memun değilim. Rejimsiz, istemsiz zayıflıyorum ve önüne geçemiyorum. Kan şekerim sık sık düştüğünden ve artık yağlar eridiği için kaslardan kilo vermeye başladığımdan güçsüz ve halsiz hissediyorum. Çabuk yoruluyorum, kas ağrılarım oluyor. Sağlıklı zayıflama değil benimkisi. Ama ne hikmetse göbekteki sezeryan yağlarında bir gram erime yok. Simit gibi beni sarıp sarmalamaya devam ediyor.
fatmacım benim aklımda hem kan hem aşı yoktu açıkçası, doktoru ikisi de çıksın aradan dedi dolaptan aşıyı çıkarıp vuruverdi ben ama ama diyodum daha :) oktavax mı neydi adı. eczaneden falan almadım doktorda vardı canım. sağlık ocağında vurmuyorlar zaten. doktorunu ara elinde yoksa eczaneden alıp hemen götürmen gerekli diye biliyorum.
hmm tamam canım. ücret ödediniz mi doktora peki? devlet hastanesi doktoru mu? biz en iyisi önce doktora götürelim o alın der yazarsa alır yaptırırız. öyle karar vermiştik zaten. iyi oldu. eczaneye sorduk. dedi biz siparişle getirtiyoruz depodan. bir saat sonra gelir dedi. onu buzun içinde vericem. götürür yaptırırsınız dedi. ama bana riskli geldi yani o şekil. bir saat gelmesini bekle, ne bilim götür filan. ne gerek var.
hmm tamam canım. ücret ödediniz mi doktora peki? devlet hastanesi doktoru mu? biz en iyisi önce doktora götürelim o alın der yazarsa alır yaptırırız. öyle karar vermiştik zaten. iyi oldu. eczaneye sorduk. dedi biz siparişle getirtiyoruz depodan. bir saat sonra gelir dedi. onu buzun içinde vericem. götürür yaptırırsınız dedi. ama bana riskli geldi yani o şekil. bir saat gelmesini bekle, ne bilim götür filan. ne gerek var.
herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı akşam eve döneceğimiz vakit hemde musti kaynımın kucağında ben üstümü giyiniyordum annemlee birde herkes panik oldu anlamadım da benim arkam dönüktü neyse semih sadece bişi olurmu dioo başka bişi demio amaa mustafa nasıl ağlıo kucağındayken kendini arkaya attmış mustafa annem hemen ayaklarından tutup salladı yere koydum beli bükük şekilde yürü hadi acile gidelim dedik sonra vazgeçtik buranın acilindekiler şimdi olmak şeyler yaparlar die neyse gökhan aşağıda arabadaydı olanları anlattım cadde yürüttük baktık koşuo bile içimiz rahatladı neyse bunu atlattık annemi eve bırakacağız tam araba sağa döndü ki bizim musti sus die gökhanın kucağındaydı arabada birden kapıyı açtı gökhan frene bastı hepimiz öne geldik allahtan kapı açılınca savrulmadılar gökhan dediki biz en iisi eve gidelim başımıza iş gelecek dedii benim için çok kötü bir gündü yani..
zaten dayısı ayrı bi sinir edio beni yaa bi türlü anlamıyorum adamı dün bi baktım mustiye soda içirio hemen aldım kucağından bişi olmaz daha bi yudum içmedi dedi bende iiki de içmemiş zaten vermeyin dedim tutmuş soda faydalı sen bilmion belki sana faydalı ama bebeğe dedil valla faydalıysa bile içirmeyin dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.
kucağında tutarken belini tutmamış canım yaa mustafada kendini geriyi atınca belini ağrıtmış ben görmedim annem söledi ama ağlamasından belliydiki ağrıdı ayy nasıl sinirlendim kaynımı biliom hani zaten rengi bem beyaz oldu onunda kırmakta istemedim ama biraz dikkat etselerrne yapmış mustiye onu anlamadım canım çok geçmiş olsun...
yiğit paşaya da maşallah
kucağında tutarken belini tutmamış canım yaa mustafada kendini geriyi atınca belini ağrıtmış ben görmedim annem söledi ama ağlamasından belliydiki ağrıdı ayy nasıl sinirlendim kaynımı biliom hani zaten rengi bem beyaz oldu onunda kırmakta istemedim ama biraz dikkat etselerr
aynen ben artık dün sinirden gökhana diorum en iiyisi evden çıkmıcaksın :)) tabi ne zmna kadar normalde hep ben tutuyorum ama son zamanlarda musti karnıma yaslanıo ayağını karşıya koyuyor buseferde bizi sıkıştırıo diee gökhan ben alıyım dedi tazen susmuyorduda benimde ağrılarım vardıı valla ilk defa yaşadık bunu çok kötü oldukk iice el ayak oldular valla gülizcimmmofff cok üzüldüm beceremiyosa almayacak kucağına, ne biçim iş bu böyle. o kapı açma hikayeleri bizde gırla emniyet kilidi olduğu halde oto koltuğunda kapıyı açıyor velet. gözüm hep üstünde yanında oturuyoruum nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
iyi geceler kızlarrrr
ben sizi çok özledim ya sizinle konuşmayı dertleşmeyi gülmeyi
ama olmuyo eve geldiğimde hep nehirle ilgileniyorum sonra biraz evin işini yapıp yatıyorum.
eşimde geç geliyo nehirle hep yanlız takılıyoruz. iş yerinde boş kaldığım zaman açıp herkesin maşşalahı var hamişlik kilosu kalmamış kimsede bu konuda herkesi tebrik ediyorum.birlik olmak böyle bi şey olsa gerek birbirimizden güç alarak kurtulduk fazlalıklardan
Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.
Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım.
ev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..
is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..
dün aylık kontrole gittik oğlumla. yıktı geçti ortalığı, kan tahlileri bugün çıkacak. herşey yolunda olduğu sürece bir daha aylık kontrole götürmeyeceğim. serum olayından sonra cok korkar oldu. daha kapıda başladı ağlamaya. su çiçeği aşısı yapıldı. çok şükür onu da atlattık. bize de babasıyla grip aşısı yaptı doktoru. alperen'e dedim bak babana da yapıyorlar, sonra bana geldi sıra aşı yapılırken başladı yine ağlamaya güzünün yaşıyla. babası cok bozuldu onda niye ağlamadı diye :) dedim alperenden kan alınırken sen ağladınmı? ben ağladım çocuk hissediyor. boy alamadık ağladığı için. 10,950 olmuş kilosu geçen ay kilo vermişti bu ay 750 gr almış çok şükür.
herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.
off oğlumu cok özledim ara ara geliyor hafta sonuna doğru. aradım verdi annem telsizi öpücük yollayıp babayika (bay baya gitmek) gel beni gezmeye götür diyor yani :) öyle tatlı ki çat pat konuşmaya çalışması bayılıyorum.
Bende sadece KATILMIYORUM düğmesi var. Niye ki?.
Belma hanım hanım kın kın kınıyorum sisi..((
Pardon, Teşekkür et düğmesi aynı zamanda katılmak anlamına geliyormuş.
Güliz ben sana katıldım :1rolleyes:
alla alla kişiye özel mi yaptılar bu KK yı yoğsam?
bi gün girmedik hemen değişmiş..avukat felan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?