2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım benim aklımda hem kan hem aşı yoktu açıkçası, doktoru ikisi de çıksın aradan dedi dolaptan aşıyı çıkarıp vuruverdi ben ama ama diyodum daha :) oktavax mı neydi adı. eczaneden falan almadım doktorda vardı canım. sağlık ocağında vurmuyorlar zaten. doktorunu ara elinde yoksa eczaneden alıp hemen götürmen gerekli diye biliyorum.

mahcup edıyorsun Cülüz.. saolasın yıne de.

gozunuz aydın sevındım.. cocuguma da tatttırın en azından.. ucundna kıyısından. Balık yagını her gun mu ıcırıyorsun??

her gün içiyo evrim sadece sardalyaya izin verdi bizim doktor. başka vitamin almıyor ama alperen sadece balık yağı.

canım demir düşük demek ki didar'da. ben somon verebilir miyim dediğimde sakınnnn demişti doktoru. sen veriyomuşsun gerçi büyüdüler de artık ama ben denizlerin pisliği yüzünden hiçbirini vermek istemiyorum açıkçası. sanki faydadan cok zararlı atık girecek vücuduna gibi geliyor bana.

kaç kilosun belma?

hmm tamam canım. ücret ödediniz mi doktora peki? devlet hastanesi doktoru mu? biz en iyisi önce doktora götürelim o alın der yazarsa alır yaptırırız. öyle karar vermiştik zaten. iyi oldu. eczaneye sorduk. dedi biz siparişle getirtiyoruz depodan. bir saat sonra gelir dedi. onu buzun içinde vericem. götürür yaptırırsınız dedi. ama bana riskli geldi yani o şekil. bir saat gelmesini bekle, ne bilim götür filan. ne gerek var.

herkese mrb

dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..

neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı akşam eve döneceğimiz vakit hemde musti kaynımın kucağında ben üstümü giyiniyordum annemlee birde herkes panik oldu anlamadım da benim arkam dönüktü neyse semih sadece bişi olurmu dioo başka bişi demio amaa mustafa nasıl ağlıo kucağındayken kendini arkaya attmış ve belini ağrıtmış mustafa annem hemen ayaklarından tutup salladı yere koydum beli bükük şekilde yürü hadi acile gidelim dedik sonra vazgeçtik buranın acilindekiler şimdi olmadık şeyler yaparlar die neyse gökhan aşağıda arabadaydı olanları anlattım cadde yürüttük baktık koşuo bile içimiz rahatladı neyse bunu atlattık annemi eve bırakacağız tam araba sağa döndü ki bizim musti sussun die gökhanın kucağındaydı arabada ağlıodu neysebirden kapıyı açtı gökhan frene bastı hepimiz öne geldik allahtan kapı açılınca savrulmadılar gökhan dediki biz en iisi eve gidelim başımıza iş gelecek dedii benim için çok kötü bir gündü yani..

zaten dayısı ayrı bi sinir edio beni yaa bi türlü anlamıyorum adamı dün bi baktım mustiye soda içirio hemen aldım kucağından bişi olmaz daha bi yudum içmedi dedi bende iiki de içmemiş zaten vermeyin dedim tutmuş soda faydalı sen bilmion belki sana faydalı ama bebeğe dedil valla faydalıysa bile içirmeyin dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.

Son düzenleme:

doktorumuz özel, eczanede sanırım daha ucuzdu 64 falan demişti sanki sibel, biz 78 e vurdurduk canım. biraz fark var ama o al taşı riskine göre gayet ufak bir fark. devlet hastanesine götürüyosan onların ellerinde yoktur bence. devlet karşılamadığı için tutmazlar ellerinde.

ne yapmış mustiye onu anlamadım canım çok geçmiş olsun...

yiğit paşaya da maşallah

ne yapmış mustiye onu anlamadım canım çok geçmiş olsun...

yiğit paşaya da maşallah
kucağında tutarken belini tutmamış canım yaa mustafada kendini geriyi atınca belini ağrıtmış ben görmedim annem söledi ama ağlamasından belliydiki ağrıdı ayy nasıl sinirlendim kaynımı biliom hani zaten rengi bem beyaz oldu onunda kırmakta istemedim ama biraz dikkat etselerr

offf cok üzüldüm beceremiyosa almayacak kucağına, ne biçim iş bu böyle. o kapı açma hikayeleri bizde gırla emniyet kilidi olduğu halde oto koltuğunda kapıyı açıyor velet. gözüm hep üstünde yanında oturuyoruum nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum

aynen ben artık dün sinirden gökhana diorum en iiyisi evden çıkmıcaksın :)) tabi ne zmna kadar normalde hep ben tutuyorum ama son zamanlarda musti karnıma yaslanıo ayağını karşıya koyuyor buseferde bizi sıkıştırıo diee gökhan ben alıyım dedi tazen susmuyorduda benimde ağrılarım vardıı valla ilk defa yaşadık bunu çok kötü oldukk iice el ayak oldular valla gülizcimmm

off oğlumu cok özledim ara ara geliyor hafta sonuna doğru. aradım verdi annem telsizi öpücük yollayıp babayika (bay baya gitmek) gel beni gezmeye götür diyor yani :) öyle tatlı ki çat pat konuşmaya çalışması bayılıyorum.

amanın çok geçmiş olsun..ucuz atlatmışsınız canım..ben de çoğu zaman kapıdan geri dönerim ocağa bakarım..emin olsam da gider bi daha bakarım..iyice paranoya oldum..işin çok zor..allahtan annen varmış..

bi kurtuldum bi kurtuldum sorma..( ..7 kilom var daha..((

merak etmiştim seni..iyi oldu geldiğin..inşallah kısa sürede alışırsın canım..

Nurdan öyel mutlu oluyorum ki sen böyle şeyler yazınca..hadi inşallah sonu da çok hayırlı olur..

maşallah yakışıklı oğluma..çok bozuluyorlar hakikaten bu gibi durumlarda..çok alem bizim adamlar..

Nur az kalmış yawf..2 hafta var şurda. az daha besle yavrumu..bol bol süt iç annesi..gerçi sağlıklıysa sorun yok ama..

Geçmiş olsun Nur. Çok dikkat etmek gerekiyor.
Hergün ayrı vukuat var bizde de. Şu anda sandalye ve ordan da masaya çıkmak en büyük zevki çığlık çığlığa ağlıyor indirdik mi sandalyeden. Çok arsız oldu ya..

çok tatlılar hakkaten..Rüzgar da kendi kendine bişiler söylüyor artık ne diyorsa sonra da bana bakıp hııı hııı diye soru soruyor...başladık erkenden soru sormaya..bayılıyorum o haline hemen sarılıp öpüyorum..giderek daha bi tatlı oluyorlar

Pardon, Teşekkür et düğmesi aynı zamanda katılmak anlamına geliyormuş.
Güliz ben sana katıldım :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…