bizde masanın üstüne çıkma olayını yaşadık hatta üzerindeki saksıyı bi güzel bocalamıştı hatta şok geçirmiştim gördüğümde:))OTE]Geçmiş olsun Nur. Çok dikkat etmek gerekiyor.
Hergün ayrı vukuat var bizde de. Şu anda sandalye ve ordan da masaya çıkmak en büyük zevki çığlık çığlığa ağlıyor indirdik mi sandalyeden. Çok arsız oldu ya..
sorma çecilim az kaldı 15 gün filan kaldıı süt hiç sevmem ama mecbur içiorum şu ara dr doğuma kadar 3 kilo olur dedi ya bakalım musti 3900 doğrmuştuNur az kalmış yawf..2 hafta var şurda. az daha besle yavrumu..bol bol süt iç annesi..gerçi sağlıklıysa sorun yok ama..
eee bende de o yok
Pardon, Teşekkür et düğmesi aynı zamanda katılmak anlamına geliyormuş.
Güliz ben sana katıldım :1rolleyes:
Evet çok ciddi artık herşey..
Yok canım Teşekkür düğmesi katılmak için kullanılıyormuş.
ben de gittim,ayakkabılar güzeldi ama almadım nevoşa.dursun dedim.salihe halı saha alacaktık hep büyük numaralar kalmıştıAdidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)
Tusı ye bu kırmızı esofmanlarının mavısını aldım gelecek sene ıcın, 90 lıradan 60 kusur cıvarına ınmıstı.. ayakkabılar falan da cok ucuzdu ama yeltenmedım. Ayak yapısını bılemıyorum, Tusı nın akıbetı pufı mı gıdecek yoksa cılızlayacak mı?
Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
sağol teyzesi,hamişlşk kilosu ben de mevcutturiyi geceler kızlarrrr
ben sizi çok özledim ya sizinle konuşmayı dertleşmeyi gülmeyi
ama olmuyo eve geldiğimde hep nehirle ilgileniyorum sonra biraz evin işini yapıp yatıyorum.
eşimde geç geliyo nehirle hep yanlız takılıyoruz. iş yerinde boş kaldığım zaman açıp okuyorum okdar iyi geliyosunuzki anlatamam ama muhabbete katılıp cevap yazamıyorum masa başından kalktığım çok oluyo kalkınca ekranı kaptıyorum hemen çünkü masamı boş gören oturuveriyo başına bide gelip geçen görüyo ekranı oyüzden hep okumakla yetiniyorum
resimlerinize bakıyorum hepiniz çok güzelsiniz çünkü hjepinizin yüreği güzel
koca bebeklerde çok tatlı nevanın abiye taklidini izledim çok şeker elmalı ece tombiş kıvanç harikalar
bu arada kilo konusunda herkesin maşşalahı var hamişlik kilosu kalmamış kimsede bu konuda herkesi tebrik ediyorum.birlik olmak böyle bi şey olsa gerek birbirimizden güç alarak kurtulduk fazlalıklardan
harika nurdan benim de dönse talihim.maşallah herşey daha da güzel olsunev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..
is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..
1 hafta lahana çorbası diyeti yapmayı düşünüyorum..gr.oynamaz oldu kilom..şoklamaya ihtiyacım var..çok kararlıyım bu sefer
efetttttttttttttt çarşamba gidecem drye birde doğuma gelirsin dedi dün annemle çantamı filan hazırladık annnnaaa bi garibim yafffanammm nurun 2 haftası kalmış..
biz kurban bayramına 4 kişi olarak girioruz bizim çekirdek aile büyüdü:))))
biz kurban bayramına 4 kişi olarak girioruz bizim çekirdek aile büyüdü:))))
valla ben geçen dolabı düzetltiodum heycan bastı haliyle 2 senedir hamile kıyafetleri giymek sıkıcı yawffff büyük bir heycanla alış veriş yapıp normal kıyafet giyeceğimne mutlu ne mutlu, benim bile gözlerim ışıl ışıl oldu sen kim bilir nasıl olacaksın iki paşa ikisi de kolunun altında. çok güzel günler çok huzurlu çok umutlu. iyi bak kendine cok cok ye bu ara.
saol canım benim doğum olsun ilk fırsat bulduğumda mustinin benim ve küçük paşanın bir arada olduğu resmi eklicem inş cuma doğum olacak cumartesi çıkacağım inş dr durumun ii olursa erkenden bırakırım merak etme mustafadan ayırmam seni dediii inş hemen çıkarımiçim bir tuhaf oldu nur.Hayırlı uğurlu olsun
bende bu tibet gençlik pınarını araştırdım. epey bir enerjik oluyormuşsun, göğüsler toparlanıyormuş, cilt sıkılaşıyomuş. bu akşam başlayacağım. ama pervin den bilgi almam lazım oda yok piyasada ilk hareketi algılayamadım
saol canım benim doğum olsun ilk fırsat bulduğumda mustinin benim ve küçük paşanın bir arada olduğu resmi eklicem inş cuma doğum olacak cumartesi çıkacağım inş dr durumun ii olursa erkenden bırakırım merak etme mustafadan ayırmam seni dediii inş hemen çıkarım
çok çok geçmiş olsun nurcum. çok dikkat etmek lazım ama biz bile bazen tutmuyoruz belinden. rabbim kendisi korusun hepsini de.herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı akşam eve döneceğimiz vakit hemde musti kaynımın kucağında ben üstümü giyiniyordum annemlee birde herkes panik oldu anlamadım da benim arkam dönüktü neyse semih sadece bişi olurmu dioo başka bişi demio amaa mustafa nasıl ağlıo kucağındayken kendini arkaya attmış ve belini ağrıtmış mustafa annem hemen ayaklarından tutup salladı yere koydum beli bükük şekilde yürü hadi acile gidelim dedik sonra vazgeçtik buranın acilindekiler şimdi olmadık şeyler yaparlar die neyse gökhan aşağıda arabadaydı olanları anlattım cadde yürüttük baktık koşuo bile içimiz rahatladı neyse bunu atlattık annemi eve bırakacağız tam araba sağa döndü ki bizim musti sussun die gökhanın kucağındaydı arabada ağlıodu neysebirden kapıyı açtı gökhan frene bastı hepimiz öne geldik allahtan kapı açılınca savrulmadılar gökhan dediki biz en iisi eve gidelim başımıza iş gelecek dedii benim için çok kötü bir gündü yani..
zaten dayısı ayrı bi sinir edio beni yaa bi türlü anlamıyorum adamı dün bi baktım mustiye soda içirio hemen aldım kucağından bişi olmaz daha bi yudum içmedi dedi bende iiki de içmemiş zaten vermeyin dedim tutmuş soda faydalı sen bilmion belki sana faydalı ama bebeğe dedil valla faydalıysa bile içirmeyin dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.
hmm tamam canım. bi araştırayım bakalım özelleri.doktorumuz özel, eczanede sanırım daha ucuzdu 64 falan demişti sanki sibel, biz 78 e vurdurduk canım. biraz fark var ama o al taşı riskine göre gayet ufak bir fark. devlet hastanesine götürüyosan onların ellerinde yoktur bence. devlet karşılamadığı için tutmazlar ellerinde.
saolasın elifim inş güsel olur...inşallah nur.herşey gönlünce olsun,çok güzel olsun herşey
saolasın elifim inş güsel olur...
biraz korku var bunda mustide bilmiodum başıma neler geleceğini epidural oldum mustide ama panik yapınca ben bi ilaç verdiler uyumuşum uyandığımda dikiş atıoları ama abimin dediğine göre o sakinleştiriciymiş aslında ben uyumamışsım parça parça hatırlıosundur dio gerçektende öle onun için genel aneztesi istedim abim sakın alma dedi diğeri gibi söle yapsınlar dedi bakalım bana anestesi yapacak olan arkadaşı inş panik olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?