2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde masanın üstüne çıkma olayını yaşadık hatta üzerindeki saksıyı bi güzel bocalamıştı hatta şok geçirmiştim gördüğümde:))OTE]
saol cnm sorma bizde y
Nur az kalmış yawf..2 hafta var şurda. az daha besle yavrumu..bol bol süt iç annesi..gerçi sağlıklıysa sorun yok ama..
sorma çecilim az kaldı 15 gün filan kaldıı süt hiç sevmem ama mecbur içiorum şu ara dr doğuma kadar 3 kilo olur dedi ya bakalım musti 3900 doğrmuştu

Son düzenleme:
1 hafta lahana çorbası diyeti yapmayı düşünüyorum..gr.oynamaz oldu kilom..şoklamaya ihtiyacım var..çok kararlıyım bu sefer

asabi başladığım güne öyle devam etmedim tatlı öğrencilerim sayesinde.püdür hıyarı 23 maddelik bir görev belgesi çıkarmış çoğu görevim olan yaptığım,bir kısmı da görevim olmayan şeyler.çalışma saatlerimi değiştirmiş 8:45 ve 15:20 35 dak fazladan.geçen gün çıkışta bana işler buyurdu çıkıyorum dedim ya rövanşı aldı. ben çocuğuma kavuşmak için koşa koşa gidiyorum zaten.hakkımı helel etmiyorum onun da çocukları var dilinden düşürmediği.işimi yapmayan biri olsam neyse.çakışan rehberlik saatlerine rağmen ders ayarlayıp öğrencilerle etkinlik yapıyorum,fazladan 1 saat bile kaldığım oluyor bu yüzden.sevkli arkedaşlara da telafi programı yapmış,
küçük çocuğu olan ve salı günleri boş arkadaşa o gün kurs koymuş.bu kadar olmaz ya.. ben de gittim,ayakkabılar güzeldi ama almadım nevoşa.dursun dedim.salihe halı saha alacaktık hep büyük numaralar kalmıştı
sağol teyzesi,hamişlşk kilosu ben de mevcuttur
harika nurdan benim de dönse talihim.maşallah herşey daha da güzel olsun

katılıyorum,katılmıyorum bir de kısmen katılıyorum olmalıydı değil mi BELMA?

1 hafta lahana çorbası diyeti yapmayı düşünüyorum..gr.oynamaz oldu kilom..şoklamaya ihtiyacım var..çok kararlıyım bu sefer

bende bu tibet gençlik pınarını araştırdım. epey bir enerjik oluyormuşsun, göğüsler toparlanıyormuş, cilt sıkılaşıyomuş. bu akşam başlayacağım. ama pervin den bilgi almam lazım oda yok piyasada ilk hareketi algılayamadım

biz kurban bayramına 4 kişi olarak girioruz bizim çekirdek aile büyüdü:))))

biz kurban bayramına 4 kişi olarak girioruz bizim çekirdek aile büyüdü:))))

ne mutlu ne mutlu, benim bile gözlerim ışıl ışıl oldu sen kim bilir nasıl olacaksın iki paşa ikisi de kolunun altında. çok güzel günler çok huzurlu çok umutlu. iyi bak kendine cok cok ye bu ara.

ne mutlu ne mutlu, benim bile gözlerim ışıl ışıl oldu sen kim bilir nasıl olacaksın iki paşa ikisi de kolunun altında. çok güzel günler çok huzurlu çok umutlu. iyi bak kendine cok cok ye bu ara.
valla ben geçen dolabı düzetltiodum heycan bastı haliyle 2 senedir hamile kıyafetleri giymek sıkıcı yawffff büyük bir heycanla alış veriş yapıp normal kıyafet giyeceğim

içim bir tuhaf oldu nur.Hayırlı uğurlu olsun
saol canım benim doğum olsun ilk fırsat bulduğumda mustinin benim ve küçük paşanın bir arada olduğu resmi eklicem inş cuma doğum olacak cumartesi çıkacağım inş dr durumun ii olursa erkenden bırakırım merak etme mustafadan ayırmam seni dediii inş hemen çıkarım

inşallah nur.herşey gönlünce olsun,çok güzel olsun herşey

aa bak doğru diyorsun onu da yapayım belki keçi memelerime bi faydası dokunur.

aay Nur nası heyecanlandım seni düşünemiyorum

çok çok geçmiş olsun nurcum. çok dikkat etmek lazım ama biz bile bazen tutmuyoruz belinden. rabbim kendisi korusun hepsini de.
hmm tamam canım. bi araştırayım bakalım özelleri.

inşallah nur.herşey gönlünce olsun,çok güzel olsun herşey
saolasın elifim inş güsel olur...
biraz korku var bunda mustide bilmiodum başıma neler geleceğini epidural oldum mustide ama panik yapınca ben bi ilaç verdiler uyumuşum uyandığımda dikiş atıoları ama abimin dediğine göre o sakinleştiriciymiş aslında ben uyumamışsım parça parça hatırlıosundur dio gerçektende öle onun için genel aneztesi istedim abim sakın alma dedi diğeri gibi söle yapsınlar dedi bakalım bana anestesi yapacak olan arkadaşı inş panik olmam

canım o sakinleştiriciden bana da yaptılar. yüzyılın buluşu bence o. neden genel anestezi istedin ki? uyanınca daha beter canın yanacak. epiduralle ilk sancıları çekmiyosun. ben epidural+sakinleştici ile 10 cocuk doğururum hamilelik bu kadar uzun olmasa :)

çeçil ordan baktım yavru, ama anlamadım nasıl dönüleceğini valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…