aay Nur nası heyecanlandım seni düşünemiyorum
benim düne kadar hiç heycanım filan yoktu amaa dün tarih belli olunca içimi tuaf bişiler kapladı anneme sordum nasıl yapacağım 2 sine birden nasıl sevgi vereceğim mustiyi kimse geçemez dedim doğum olunca yanılacaksın 2 de senin vazgeçilmezin 2sinide aynı seveceksin dedi annemde hep ama oğlumun üstüne birini düşünemem gül üstüne gül koklamam dermiş sonra sen oldun değişen bişi olmadı dedi ikinizde aynısınız dediçok çok geçmiş olsun nurcum. çok dikkat etmek lazım ama biz bile bazen tutmuyoruz belinden. rabbim kendisi korusun hepsini de.
.
canım o sakinleştiriciden bana da yaptılar. yüzyılın buluşu bence o. neden genel anestezi istedin ki? uyanınca daha beter canın yanacak. epiduralle ilk sancıları çekmiyosun. ben epidural+sakinleştici ile 10 cocuk doğururum hamilelik bu kadar uzun olmasa :)
işte gülizcim koktuğum için istemiştim hani tekrar sakinleştirici yapamazlar die ama abim yaparlar dedi dediğin gibi çok güsel ne uyuyorsun ne uyanıksın bişide hissetmiosun:))
ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
aman Yarabbım o yokusu nasıl cıktım eve nasıl vardım hatırlamıyorum.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
apartmanın önüne geldım koku sarmıs heryerı.zaten dizlerımın bagı çözüldü.
komsuya rastladım "ŞEvvali az tutun nolur yemegım tutusacak " mı ne bişe dedım.
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
ama ömrümden 10 yıl gıttı 10 dakıkada,eve varana kadar.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
ya yansaydı.Allahım aklıma geldıkce,elım ayagı boşalıyo hala.
fecı korktum, dıyomya resmen ömrümden ömür gıttı
evdekı koku berbat.mutfak yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
güle güle giyin evrim cicileriniziAdidas outlet te yuzde 70 ındırım var, yenı basladı, ha bugun ha yarın derken bugun ıkı kere gıttık :)
Tusı ye bu kırmızı esofmanlarının mavısını aldım gelecek sene ıcın, 90 lıradan 60 kusur cıvarına ınmıstı.. ayakkabılar falan da cok ucuzdu ama yeltenmedım. Ayak yapısını bılemıyorum, Tusı nın akıbetı pufı mı gıdecek yoksa cılızlayacak mı?
Kendime de mont aldım, aman ne de sevındım.. gecen sene 200 lıralık baktıgım mont 70 lıra olmus.. atladım balıklama.. bır de yelegını aldım.. değmeyın keyfıme.. dıbımızdekı outletler sukur ıse yarıyor :)) ayakkabı stogum olmasa ayakkabılar, hele klasık adıdaslar 50 lıraya kadar ınmıslerdı.
Pzt, işe başladım. İnternet bağlanmadı orda inşallah yarın bağlarlar.
Çok zormuş gerçekten, Ruzy'ye sabah baktım yatağında uyuyordu, ağladım öyle gittim işe. Ama çok enteresan bişi oldu, gece 7 buçuk saat kesintisiz uyudu ömrü hayatında. Memeden ve benden kopmaya mı başladı anlamadım.
<proje müdürü öğlen eve gelmemi istemedi, Ruzy gündüz ememiyor napalım sağlık olsun. Akşam omzuma yatıyor bir süre sonra saldırıyor bana.
Kimse yavrusundan kuzusundan ayrı kalmasa çalışmasa diye dua ediyorum.
Sevgiyle kalın. İnşallah bir ara geçmişi okuycam..
yeni işin hayırlı olsun.bende 2,5 aylıkken bırakmıştım çınarı.ama hala hergün işe gelirken içim acıyor.akşamları işyerinden çıkmak için can atıyorum.
oh nurdan herşey gönlünce olsun.çok sevindim senin adına umarım bir an önce teonada kavuşursunev arkadasim benim anadolulisesinden kankamin kiz kardesi aramizda 3 yas var oda ayni lisedendi, deli dolu bir kiz:)) arkadasim evlenionce o tek kalmaya baslamis ev arkadasi ariyordu, super denk geldi, o da bikac aya londraya gidicek, ozamana kadar kalicam..beni cok buyuk bir dertten kurtardi sagolsun.. ev iki metro duragi isyerine..mecidiyekoyde ev, isyeri levent..
is cok zevkli, ortam super, ama cok cok cok yorucu ve yogun..alisicam, cok motiveyim tam aradigim ve istedigim tarz bi is ve ortam..genelde eve gelincede devam ediyorum calismaya yada yorgunluktan siziyorum.birde tibet ve teo gelse baska ne isterim allahtan..
tarihiniz belli olmuş nur hayırlı olsun.allah kurtarsın ikinizde.herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı akşam eve döneceğimiz vakit hemde musti kaynımın kucağında ben üstümü giyiniyordum annemlee birde herkes panik oldu anlamadım da benim arkam dönüktü neyse semih sadece bişi olurmu dioo başka bişi demio amaa mustafa nasıl ağlıo kucağındayken kendini arkaya attmış ve belini ağrıtmış mustafa annem hemen ayaklarından tutup salladı yere koydum beli bükük şekilde yürü hadi acile gidelim dedik sonra vazgeçtik buranın acilindekiler şimdi olmadık şeyler yaparlar die neyse gökhan aşağıda arabadaydı olanları anlattım cadde yürüttük baktık koşuo bile içimiz rahatladı neyse bunu atlattık annemi eve bırakacağız tam araba sağa döndü ki bizim musti sussun die gökhanın kucağındaydı arabada ağlıodu neysebirden kapıyı açtı gökhan frene bastı hepimiz öne geldik allahtan kapı açılınca savrulmadılar gökhan dediki biz en iisi eve gidelim başımıza iş gelecek dedii benim için çok kötü bir gündü yani..
zaten dayısı ayrı bi sinir edio beni yaa bi türlü anlamıyorum adamı dün bi baktım mustiye soda içirio hemen aldım kucağından bişi olmaz daha bi yudum içmedi dedi bende iiki de içmemiş zaten vermeyin dedim tutmuş soda faydalı sen bilmion belki sana faydalı ama bebeğe dedil valla faydalıysa bile içirmeyin dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.
bende çocukların belini tutmayan insanlara sinir oluyorum.yahu çocuk bu bellimi olur.heleki huyunu suyunu bilmediğin bir çocuksa daha sıkı tutacaksın.allah korumuş.
benim düne kadar hiç heycanım filan yoktu amaa dün tarih belli olunca içimi tuaf bişiler kapladı anneme sordum nasıl yapacağım 2 sine birden nasıl sevgi vereceğim mustiyi kimse geçemez dedim doğum olunca yanılacaksın 2 de senin vazgeçilmezin 2sinide aynı seveceksin dedi annemde hep ama oğlumun üstüne birini düşünemem gül üstüne gül koklamam dermiş sonra sen oldun değişen bişi olmadı dedi ikinizde aynısınız dedi
bence şimdi sen bunları düşünme allah hem sabrını verir hem sevgini verir.eminim herikisinede yetecek sevgin nur.ben bile heycanlandım şimdiden
inş olmazsın canım. ben genel anestezi ile oldum ve memnunum yani. korkma.. hayırlısı olsun.saolasın elifim inş güsel olur...
biraz korku var bunda mustide bilmiodum başıma neler geleceğini epidural oldum mustide ama panik yapınca ben bi ilaç verdiler uyumuşum uyandığımda dikiş atıoları ama abimin dediğine göre o sakinleştiriciymiş aslında ben uyumamışsım parça parça hatırlıosundur dio gerçektende öle onun için genel aneztesi istedim abim sakın alma dedi diğeri gibi söle yapsınlar dedi bakalım bana anestesi yapacak olan arkadaşı inş panik olmam
ben ilk kez duydum epidural biliyordum ama sakinleştiriciyi ilk kez duydum. keşke doğumdan önce duysaydım onu da değerlendirirdim yani.canım o sakinleştiriciden bana da yaptılar. yüzyılın buluşu bence o. neden genel anestezi istedin ki? uyanınca daha beter canın yanacak. epiduralle ilk sancıları çekmiyosun. ben epidural+sakinleştici ile 10 cocuk doğururum hamilelik bu kadar uzun olmasa :)
çeçil ordan baktım yavru, ama anlamadım nasıl dönüleceğini valla :)
ikisi de sevilir. herkeste bu düşünce oluyor ama doğunca işler değişiyor canım.benim düne kadar hiç heycanım filan yoktu amaa dün tarih belli olunca içimi tuaf bişiler kapladı anneme sordum nasıl yapacağım 2 sine birden nasıl sevgi vereceğim mustiyi kimse geçemez dedim doğum olunca yanılacaksın 2 de senin vazgeçilmezin 2sinide aynı seveceksin dedi annemde hep ama oğlumun üstüne birini düşünemem gül üstüne gül koklamam dermiş sonra sen oldun değişen bişi olmadı dedi ikinizde aynısınız dedi
haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
sünnet kurabiyeleri yapacağım
birde sünnet pastası yapacağım akşam için dede dayı falan toplanılacak
kolay gelsin canım. zor ama güzel uğraşlar bunlar.haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo
pervin allah söyletti heralde benim kuş 187 mi olacak ne :)
bende onu yazıcaktım hep 187 yazmıssın iletılerıne herhalde oyle olcak ama bence olur sen uzunsun baba uzun nie olmasınki kucuk askınız
kolay gelsin canım. zor ama güzel uğraşlar bunlar.
6 ay sonra mı? arayı kısa tutuyorsun pervin. bende inanırım dediğin gibi biz ol deyince olmuyor sonuçta. hayırlısı olsun her zaman her konuda hepimiz için inş.
haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
çoook işim var çook
bende bu tibet gençlik pınarını araştırdım. epey bir enerjik oluyormuşsun, göğüsler toparlanıyormuş, cilt sıkılaşıyomuş. bu akşam başlayacağım. ama pervin den bilgi almam lazım oda yok piyasada ilk hareketi algılayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?