2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aay Nur nası heyecanlandım seni düşünemiyorum

çok çok geçmiş olsun nurcum. çok dikkat etmek lazım ama biz bile bazen tutmuyoruz belinden. rabbim kendisi korusun hepsini de.

.
benim düne kadar hiç heycanım filan yoktu amaa dün tarih belli olunca içimi tuaf bişiler kapladı anneme sordum nasıl yapacağım 2 sine birden nasıl sevgi vereceğim mustiyi kimse geçemez dedim doğum olunca yanılacaksın 2 de senin vazgeçilmezin 2sinide aynı seveceksin dedi annemde hep ama oğlumun üstüne birini düşünemem gül üstüne gül koklamam dermiş sonra sen oldun değişen bişi olmadı dedi ikinizde aynısınız dedi

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.

güle güle giyin evrim cicilerinizi

inş olmazsın canım. ben genel anestezi ile oldum ve memnunum yani. korkma.. hayırlısı olsun.
ben ilk kez duydum epidural biliyordum ama sakinleştiriciyi ilk kez duydum. keşke doğumdan önce duysaydım onu da değerlendirirdim yani.
ikisi de sevilir. herkeste bu düşünce oluyor ama doğunca işler değişiyor canım.

ayy nurum benide heyecan bastı çok az kaldı yaaa
rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin
4 kişilik aile olacaksınız kurban bayramında hee kulağa çok hoş geliyor ama bana çok uzak geliyor akannehir

yaho son 1 saattir elektirkli süpürge ile oynuyor
aslında çok korkardı ama bi baktım yanaşmış süpürgeye parçalarını sökmeye falan başladı
Allahım dedim evimi topladım bulaşık yıkadım bissürü iş yaptım mucize gibi bişey başından kaldırınca ağlıyo başka odalara gidiyorum peşimden gelmiyor
çok şükürr dedim bugünleride gördüm ya gözüm açık gitmem

ayçammm hayırlı olsun iş hayatın umarım kolayca alışırsınız bissürü annelerimiz var çalışan çok zor ama bir yerden başlamak gerek

zaman zaman geçiyor bizde de ikinci çocuk konusu. ben acayip kararsızım. eşim tek çocukta acayip kararlı. bakalım ne olacak.

dun gecmşi okudum oncelikle minisim cok gecmıs olsun cektıhını en ıı ben bilirim,Allah korumus sizi

evrimim boynu agrıomus onada gecmıs olsun

ozdeyle yusufada masallah 187lik yigit kusada:)

haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
sünnet kurabiyeleri yapacağım
birde sünnet pastası yapacağım akşam için dede dayı falan toplanılacak

ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo

oyyy kolay gelsın canım hayırlan atlat insallahh

kolay gelsin canım. zor ama güzel uğraşlar bunlar.
ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo

6 ay sonra mı? arayı kısa tutuyorsun pervin. bende inanırım dediğin gibi biz ol deyince olmuyor sonuçta. hayırlısı olsun her zaman her konuda hepimiz için inş.

bende onu yazıcaktım hep 187 yazmıssın iletılerıne herhalde oyle olcak ama bence olur sen uzunsun baba uzun nie olmasınki kucuk askınız

evet bakalım. ya boy pos bi yere kadar, rabbim hayırlı, aklı başında evlat nasip etsin hepimize.

evt olmusken olsun eger olursa bilmıorum oyle kolay hamile kalan bi tipte deilim zaten sıyırıos bari iki melek koklayalım sıyırdıgımıza degsin :))

hayırlısı olsun esra .kolay gelsin.sen yetiştirirsin becerikli bir annesin.allah damatlıklarını göstersin inşallah.

burdayım canım ben 15e kadar geldım sonra bıraktım buara yınr basladım guzel enerjı saglık guzellık verıo gercekten adetlerım duzelmıstı kılo vermeme yardımcı oldu falan fılan feyste ve youtubeda vıdeolarıda var bıde bısuru sıtede yapanların yorumları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…