face bakıyorum hemen canım kk dakileri okudum birde video görürsem daha iyi anlayacağım sağolasın. iki melek annesi olacaksın demek çok heveslendirici, teşvik edici :)
yaho son 1 saattir elektirkli süpürge ile oynuyor
aslında çok korkardı ama bi baktım yanaşmış süpürgeye parçalarını sökmeye falan başladı
Allahım dedim evimi topladım bulaşık yıkadım bissürü iş yaptım mucize gibi bişey başından kaldırınca ağlıyo başka odalara gidiyorum peşimden gelmiyor
çok şükürr dedim bugünleride gördüm ya gözüm açık gitmem
haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
sünnet kurabiyeleri yapacağım
birde sünnet pastası yapacağım akşam için dede dayı falan toplanılacak
canım o sakinleştiriciden bana da yaptılar. yüzyılın buluşu bence o. neden genel anestezi istedin ki? uyanınca daha beter canın yanacak. epiduralle ilk sancıları çekmiyosun. ben epidural+sakinleştici ile 10 cocuk doğururum hamilelik bu kadar uzun olmasa :)
çeçil ordan baktım yavru, ama anlamadım nasıl dönüleceğini valla :)
dun gecmşi okudum oncelikle minisim cok gecmıs olsun cektıhını en ıı ben bilirim,Allah korumus sizi
evrimim boynu agrıomus onada gecmıs olsun
ozdeyle yusufada masallah 187lik yigit kusada:)
ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo
merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen
hepsi markalı ve temiz
GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER
TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ
bır daha hamılleık olayım olsa.. epudural mı aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaa!! asla vucudun en kıymetlı yerlerınden bırını bı ınsan evladının aklına bırakmam, asla.:
saol deryacım soda ayrı kızdım soğuk olmasına ayrı kızdım ama ne biliyim asitli die içirmek istemedimm...NUR NUR doğum tarihin belli olmuş okurken çok heyecanlandım..canım benim sağlıkla kolayca kucağına al paşayı bu arada 3 kiloyu geçer bebiş..bunda daha kolay geçer herşey içini ferah tut..mustiyed egeçmiş osun belleri mutlaka desteklenmeli..sdoadan bi zarar gelmez korkma..yusf her zaman 50 ml içer...
hadi hayırlısı pervincim ne zmn istiyorsan ozmn olsun hakkınızda hayırlısı olsun...ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo
allah kabul etsin canımmm benim allah sana güç kuvvet versin en bolundan:)...haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
sünnet kurabiyeleri yapacağım
birde sünnet pastası yapacağım akşam için dede dayı falan toplanılacak
eeee sana uzak gelmesi çok normal esracım neler yaşadığını biz bilioz bakk eskisi gibi aktif bile deilsin bajımmm benim allah yüzüme baktıda musti akıllı ama yiğit paşayı bilmiyorum(((beni bazen gıcık ediolar 2 çok zor olacak o aksi olacak mustiyi aratacak diee nerden biliosa bu millet bende diorum ki belki akıllı olur abisine bakar onun yaptıklarını yapar diorum)) yani işim allaha kaldı esracımmm ..ayy nurum benide heyecan bastı çok az kaldı yaaa
rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin
4 kişilik aile olacaksınız kurban bayramında hee kulağa çok hoş geliyor ama bana çok uzak geliyor akannehir
çoook tşk ederim canımmmmçok çok geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
güle güle giyin evrim cicilerinizi
tarihiniz belli olmuş nur hayırlı olsun.allah kurtarsın ikinizde.
bende çocukların belini tutmayan insanlara sinir oluyorum.yahu çocuk bu bellimi olur.heleki huyunu suyunu bilmediğin bir çocuksa daha sıkı tutacaksın.allah korumuş.
YUSUF bey 4 köpek dişinide çıkartmış bulunuyor ben üsttekieri biliyordum ama bugün alttakileride gördüm....
pervinim sağol canım..
EVRİM ne çabuk gitmişsin hiç denk gelemiyoruz yine.((
aynen..bana yasak zaten..başıma ne geldiyse ondan geldi..birisi epidural dedimi fena oluyorum
lahana çorbamı yaptım tam içerken komşum geldi 2 koca dilim çukulatalı antep fıstıklı yaşpasta getirmiş..kızının doğum günü varmış..hem de en sevdiğim pastanenin..yapılır mı bu beee..eşim de yok 2 gün..çöpe de atmak günahtır..di mi ama.
derya heycanlandırdın benı :)
Bu "Fatmagul u kim öpmüş" ü ısleyen var mı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?