2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

face bakıyorum hemen canım kk dakileri okudum birde video görürsem daha iyi anlayacağım sağolasın. iki melek annesi olacaksın demek çok heveslendirici, teşvik edici :)

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

arkadaslar hepinize tek tek tesekkur edıytorum.temızlık tam olmasada yarıladı gıbı.ama pestılım cıktı

Gülizcım koku giriş ve yatak odamda hafıften var hala ama mutfakta daha yogun.neyse bukadarla atlattıkya gerısı valla boş.

yannıs düdüklü konusu gecmemıstı mesah-jımda Esracım ama evet gelınce düdüklüde pişircektım.
bende eskı tip düdüklülere asla dokunamam cok korkarım.benımkı son cıkanlardan fisslerbleu.cok memnunum.engec 10 dakıkada yemek hazır.emnıyetlı falan bısı
ama Allahtan düdklü tencerenın kapagı kapalı degıldı ve ıyıkı o tencereye koymusum.altı kalın oldugundan yanmamıs.diğer tencereler coktan tutusurdu Allah korusun

eskiden Rüzgar da korkardı şimdi bayılıyor oynamaya..bazen işim bittikten sonra bırakıyorum ortada oynaması için.

hadi kolay gelsin..sünnet kurabiyesi haa..foto isterim muhakkak.

bır daha hamılleık olayım olsa.. epudural mı aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaa!! asla vucudun en kıymetlı yerlerınden bırını bı ınsan evladının aklına bırakmam, asla.

dun gecmşi okudum oncelikle minisim cok gecmıs olsun cektıhını en ıı ben bilirim,Allah korumus sizi

evrimim boynu agrıomus onada gecmıs olsun

ozdeyle yusufada masallah 187lik yigit kusada:)

saol kardesım..

ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo

vay anasını.. var ya nası takdır ettım senı anlatamam.. baska bır seysın sen yaa.. cıdden bak.

valla nıckten kaybedıyorsunuz bence :))

CÜLÜZÜM.. face de sen bu tıbet genclık pınarını begnmesıne begenmıssın ama ıcınde bısı yok..

GÜLİZ alpererenin kansızlığı bitmiş çok şükür ..gelişiminide maşallah..
NUR NUR doğum tarihin belli olmuş okurken çok heyecanlandım..canım benim sağlıkla kolayca kucağına al paşayı bu arada 3 kiloyu geçer bebiş..bunda daha kolay geçer herşey içini ferah tut..mustiyed egeçmiş osun belleri mutlaka desteklenmeli..sdoadan bi zarar gelmez korkma..yusf her zaman 50 ml içer..
PERVİNİM kararın çok süper sen korunma işinde kaderciyim dediğinde anlamıştım..en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin..fazla uzun beklemeyeceksin..
NURDAN işinde mutlu olman nede gzle hep böyle mutlu ol..eşin ve kzuznda en kısa zamanda yanınd aolur inşallah..
GPYS esra moron koca ha delü en iyisini etmişsin al yahoyu takıl boşver..kendi kendini oylamayı öğreniyor hadi gözün aydın..
bu arada yusfta makinadan korkardı bugün düğmesini açıp kapatyor ama dün evi süpürürken yanına gelmiyordu oğlum korkma onun bir fişlik canı var dedim fişini çektikmi hiç bişey yapmaz..benimi anladı nedir sıpa bugün geldi açıp kapatıyor
FATMA bide buz kalıbında sağılk ocağına götürüp yaptırdık..

YUSUF bey 4 köpek dişinide çıkartmış bulunuyor ben üsttekieri biliyordum ama bugün alttakileride gördüm....
pervinim sağol canım..

Son düzenleme:
bır daha hamılleık olayım olsa.. epudural mı aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaaaaaaa, aslaaaaaa!! asla vucudun en kıymetlı yerlerınden bırını bı ınsan evladının aklına bırakmam, asla.:

aynen..bana yasak zaten..başıma ne geldiyse ondan geldi..birisi epidural dedimi fena oluyorum

Son düzenleme:
lahana çorbamı yaptım tam içerken komşum geldi 2 koca dilim çukulatalı antep fıstıklı yaşpasta getirmiş..kızının doğum günü varmış..hem de en sevdiğim pastanenin..yapılır mı bu beee..eşim de yok 2 gün..çöpe de atmak günahtır..di mi ama.

Son düzenleme:
saol deryacım soda ayrı kızdım soğuk olmasına ayrı kızdım ama ne biliyim asitli die içirmek istemedimm...
ben 6ay sonra dusunuorum 2.yi ama arada korunmadıgımda oluyo acıkcası dıorum ya kadercıyım mevla vaktını yazdıysa olacagı vakıt 5 koruma yapsanda oluyo
hadi hayırlısı pervincim ne zmn istiyorsan ozmn olsun hakkınızda hayırlısı olsun...
allah kabul etsin canımmm benim allah sana güç kuvvet versin en bolundan:)...
eeee sana uzak gelmesi çok normal esracım neler yaşadığını biz bilioz bakk eskisi gibi aktif bile deilsin bajımmm benim allah yüzüme baktıda musti akıllı ama yiğit paşayı bilmiyorum(((beni bazen gıcık ediolar 2 çok zor olacak o aksi olacak mustiyi aratacak diee nerden biliosa bu millet bende diorum ki belki akıllı olur abisine bakar onun yaptıklarını yapar diorum)) yani işim allaha kaldı esracımmm ..
çoook tşk ederim canımmmm

Son düzenleme:
YUSUF bey 4 köpek dişinide çıkartmış bulunuyor ben üsttekieri biliyordum ama bugün alttakileride gördüm....
pervinim sağol canım..

hadı hayırlı ugurlu olsun.. bızımkıler de cıktı ama hala ıstahsızlık tavan durumunda, sut ıle yasıyoruz.

EVRİM ne çabuk gitmişsin hiç denk gelemiyoruz yine.((

bugun ıcımden cok konustum senınle..

aynen..bana yasak zaten..başıma ne geldiyse ondan geldi..birisi epidural dedimi fena oluyorum

al benden de o kadar.

kesınlıklle tum ıctenlıgımle katılıyorum sıze :))

derya heycanlandırdın benı :)

naptı yıne? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…