2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

su lımango denen sıteye bakıyordum da Oslemım.. hamıleler ıcın kot pantolunun onune çıtçıt bantı yapmıslar, yanı evdekı kotu bır sure daha onu acık vazıyette gıyebılmek ıcın..

az once dedım ozy ye.. daha ıkı sene once pıayasada hamıle tısortu bıle zor bulurken, bu sene baktım kac tane markada cok cok uygun fıyatlara tısortlerını cıkarmıslar..

sanırım ben de bı tane dogurucam.. sırf bu yenılıklerı yasayabılmek ıcın.. nası ama?? :))

..
az once dedım ozy ye..
sanırım ben de bı tane dogurucam..
aman allahımmmm neler duyuyor okuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimek doğrascaksın :)

bu cımbızlama olayı çok güsel bişi yaa bakk ne güsel birleştirdimmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Minişim geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız... Off ne zor bütün çamaşırları dök yıka akannehir Kolay gelsin..
Güliz Alpellama maşallah yerim onu ben.. Aşınızıda olmuşsunuz geçmiş olsun...
Nur çok az kalmış ya çok bekletme bizi fotonu en kısa zamanda bekliyoruz 2 yakışıklıyla zemuszemus Senin şu akbaba ayy pardon akraba ordusuda ne gıcık bir bıraksalar yakanı :umursamaz:
Pervin en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum heyecanlandım bak yine ağustos annesi ol ama 2009 da takıl yine seni başka yerlere kaptırmayalım opuyorumnanaktan
Ayça işin hayırlı olsun şimdi çok zor senin için ama deneyimli arkadaşlarn dedikleri gibi zamanla alışacaksın inş. en kısa zamanda adapte olursun bu duruma :Saruboceq:
Nurdan sen mutlusun ya bizde çok mutluyuz oğlun ve eşinde gelince daha süper olacak
Evrim Tusi ve kendine ciciler almışsın güle güle kullanın... Kırmızısı çok yakışıyordu bakalım mavi nasıl olacak paşaya pofidik ayaklarını ısırırım ben onun
Elif yönetim istifa, yönetim istifa :)) Gıcık müdür seni bizden Nevoştan çalıyor... :umursamaz:
Belma birde utanmadan kurudum eridim diyorsun :umursamaz: Darısı başıma :))
Esra Yahom sonunda oyalanacak bir şeyler bulmuş çok sevindim sıkılmaz hemen inş. Özde de bir ara korkuyordu bu aralar ama o da süpürge hastası evi süpürene kadar onlarca kez düğmeye basıp kapatıyor ( Neyse en azından bu ara işlerin çokmuş oyalansında işin kolaylaşır azıcık belki... Allah kolaylık versin foto isteriz maharetli hatun :))

aman allahımmmm neler duyuyor okuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimek doğrascaksın :)

bu cımbızlama olayı çok güsel bişi yaa bakk ne güsel birleştirdimmmkaydirigubbakcemile3

senı cımbızcı senı :)) bosuna mıyavlama.. işim olmasss boshayallersmile

daha saat erken annem :)) buranın kuşları bu saatte gelmes buralara :)) gece hayatı denen bısı var, bı bılemedın gıttı :)))

katılıyorum yok yine :))

Evet ya lcw de hamileler için birşeyler getirdi valla sende de 2. bebik ışığı görüyorum sanki :) Biz varken yoktu öyle şeyler haksızlık bu ( Ama 25 kilo alan biri için o pantolonlarıda işe yaramzdı ohaoldumsmile

Nur çok az kalmış ya çok bekletme bizi fotonu en kısa zamanda bekliyoruz 2 yakışıklıyla zemuszemus Senin şu akbaba ayy pardon akraba ordusuda ne gıcık bir bıraksalar yakanı :umursamaz:
ayyy inş özlemcim anlamıyorum ben insanları bak mesela bi kaç gün önce hep yukarda yedik yemekleri dayısı demişki kız hamile evde koşturuo bizde yiyelim demiş işime geliodu valla sonra adam dönüo bazen böle gıcık gıcık hareket ediooo ençok neye seviniorum amaaa biliomusun ben 5 kasımda doğuma gireceğim kaynım dayısı amcasının oğlu filan yurt dışana gidiolar 4 kasımda kaynımın gittiğine sevinmedim ama dayısına sevindim ni yalan süleyim...

Evrimim bu arada face te anlamadığım o şeyi sormadım rezil omak var işin ucunda bir açıklasan bi biskrem versem :))

Son düzenleme:
senı cımbızcı senı :)) bosuna mıyavlama.. işim olmasss boshayallersmile
ama güsel bi eser çıkardımmm:)) ortaya:)))) mesela ben diorumkii hemen çalışmalara başlasammm gelecek seneki ramazan bayramına bide kızmı doğursam akannehir hahaaa derken bileeee korkuyorum şaka yapıyım didim amannn gerçek olur filanda ben susuyumyasakkelime

yanlıs yere bakıosun sen.. sokak lambası o.. benım ısıgım degıl.. sen kendıne dıkkat et de.. benı boşver.. :))

ama baslarda o cıtcıtlardan olsaydı evdekılerı gıyebılırdık.. hoş benım 3.ayda cıkmıstı karnım baya baya :))

kaydirigubbakcemile3 Bizim buralarda daha edison doğmadı bile o kadar ümitsiz
Benden geçti :)) Benim geç çıktı ama arap atı gibiydim sonradan açıldım aklinialirimsmile

hatta Nur cum soyle sen doktoruna.. habıre senı kesip durmasın, oraya bır fermuar yapıversın.. sene baslarında duzenlı dogur derım ben sana.. valla bak.. sahane kadınsın.. senden acayıp kızlar cıkar.. veya cırt cırt da yaptırabılırsın.. bak o da kullanıslı olur.. dusunsene her kurban bayramında eve yenı bır aıle ferdı :1rolleyes:

Nur cum.. düşünüyor musun?? dusunuyorsan kapıyı ıkı kere tıklat :)) ben anlarım
yooookkkkkkkkkkkkk benimki sadeceeeneeeeeeeeeee küçücük bi şakaydı anam valla ni yalan süleyim bu hamilelik benim ağzıma mıçtı akşam saatlerinde yatmaya yakın gökhan masaj yapmaktan bıktı acayip ağrılarım oluyor artık adam dün sen doğrsaydında hepimiz hayırlıca kurtulsaydık dedii:))))

Nur cidden 3. yü yapacak mısın? eyvahedigeldismile Benim bağlasalardı Özde den sonra bağlatırdım garanti yöntem :kedi:
ciddi anlamda gerçekten düşünmüyorum hani hep derdim ben işte 3 0lsun yada 2 kız 2 erkek olsun die ama bekara kadın boşamak kolay derlerya o hesapp:)
ama yeter allah bunlara uzun ömür versin bu 2 kuzuyu büyütürsek bize yeter

cok beklemıycen dımışohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…