Sanırım bizim dışımızda herkes kaydirigubbakcemile3 Kimsecikler yok yahu :sinifsinif:
aman allahımmmm neler duyuyor okuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimek doğrascaksın :)..
az once dedım ozy ye..
sanırım ben de bı tane dogurucam..
aman allahımmmm neler duyuyor okuyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dimek doğrascaksın :)
bu cımbızlama olayı çok güsel bişi yaa bakk ne güsel birleştirdimmmkaydirigubbakcemile3
daha saat erken annem :)) buranın kuşları bu saatte gelmes buralara :)) gece hayatı denen bısı var, bı bılemedın gıttı :)))
su lımango denen sıteye bakıyordum da Oslemım.. hamıleler ıcın kot pantolunun onune çıtçıt bantı yapmıslar, yanı evdekı kotu bır sure daha onu acık vazıyette gıyebılmek ıcın..
az once dedım ozy ye.. daha ıkı sene once pıayasada hamıle tısortu bıle zor bulurken, bu sene baktım kac tane markada cok cok uygun fıyatlara tısortlerını cıkarmıslar..
sanırım ben de bı tane dogurucam.. sırf bu yenılıklerı yasayabılmek ıcın.. nası ama?? :))
ayyy inş özlemcim anlamıyorum ben insanları bak mesela bi kaç gün önce hep yukarda yedik yemekleri dayısı demişki kız hamile evde koşturuo bizde yiyelim demiş işime geliodu valla sonra adam dönüo bazen böle gıcık gıcık hareket ediooo ençok neye seviniorum amaaa biliomusun ben 5 kasımda doğuma gireceğim kaynım dayısı amcasının oğlu filan yurt dışana gidiolar 4 kasımda kaynımın gittiğine sevinmedim ama dayısına sevindim ni yalan süleyim...Nur çok az kalmış ya çok bekletme bizi fotonu en kısa zamanda bekliyoruz 2 yakışıklıyla zemuszemus Senin şu akbaba ayy pardon akraba ordusuda ne gıcık bir bıraksalar yakanı :umursamaz:
ama güsel bi eser çıkardımmm:)) ortaya:)))) mesela ben diorumkii hemen çalışmalara başlasammm gelecek seneki ramazan bayramına bide kızmı doğursam akannehir hahaaa derken bileeee korkuyorum şaka yapıyım didim amannn gerçek olur filanda ben susuyumyasakkelimesenı cımbızcı senı :)) bosuna mıyavlama.. işim olmasss boshayallersmile
katılıyorum yok yine :))
Evet ya lcw de hamileler için birşeyler getirdi valla sende de 2. bebik ışığı görüyorum sanki :) Biz varken yoktu öyle şeyler haksızlık bu( Ama 25 kilo alan biri için o pantolonlarıda işe yaramzdı ohaoldumsmile
yanlıs yere bakıosun sen.. sokak lambası o.. benım ısıgım degıl.. sen kendıne dıkkat et de.. benı boşver.. :))
ama baslarda o cıtcıtlardan olsaydı evdekılerı gıyebılırdık.. hoş benım 3.ayda cıkmıstı karnım baya baya :))
ama güsel bi eser çıkardımmm:)) ortaya:)))) mesela ben diorumkii hemen çalışmalara başlasammm gelecek seneki ramazan bayramına bide kızmı doğursam akannehir hahaaa derken bileeee korkuyorum şaka yapıyım didim amannn gerçek olur filanda ben susuyumyasakkelime
kaydirigubbakcemile3 Bizim buralarda daha edison doğmadı bile o kadar ümitsiz
Benden geçti :)) Benim geç çıktı ama arap atı gibiydim sonradan açıldım aklinialirimsmile
hatta Nur cum soyle sen doktoruna.. habıre senı kesip durmasın, oraya bır fermuar yapıversın.. sene baslarında duzenlı dogur derım ben sana.. valla bak.. sahane kadınsın.. senden acayıp kızlar cıkar.. veya cırt cırt da yaptırabılırsın.. bak o da kullanıslı olur.. dusunsene her kurban bayramında eve yenı bır aıle ferdı :1rolleyes:
yooookkkkkkkkkkkkk benimki sadeceeeneeeeeeeeeee küçücük bi şakaydı anam valla ni yalan süleyim bu hamilelik benim ağzıma mıçtı akşam saatlerinde yatmaya yakın gökhan masaj yapmaktan bıktı acayip ağrılarım oluyor artık adam dün sen doğrsaydında hepimiz hayırlıca kurtulsaydık dedii:))))Nur cum.. düşünüyor musun?? dusunuyorsan kapıyı ıkı kere tıklat :)) ben anlarım
ciddi anlamda gerçekten düşünmüyorum hani hep derdim ben işte 3 0lsun yada 2 kız 2 erkek olsun die ama bekara kadın boşamak kolay derlerya o hesapp:)Nur cidden 3. yü yapacak mısın? eyvahedigeldismile Benim bağlasalardı Özde den sonra bağlatırdım garanti yöntem :kedi:
aynen öleee pervincim sana sonuna kadar katılıyorum dr 5 kasın diyince üzüldüm valla o bile uzun geldi keşke daha erken deseydi dedimhamilelık cocuk bakmaktan daha zor gelıo bana
hadı hayırlı ugurlu olsun.. bızımkıler de cıktı ama hala ıstahsızlık tavan durumunda, sut ıle yasıyoruz.
bugun ıcımden cok konustum senınle..
al benden de o kadar.
kesınlıklle tum ıctenlıgımle katılıyorum sıze :))
naptı yıne? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?