2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu doğum kontrol hapları bende çok mide bulantısı yapıyor deliriciiim Ne biçim bir bünye var anlamadım gitti gece uykumdan kaldıran bulantılar akannehir
Bu da yetmezmiş gibi Özde aşırı iştahsız normalde yediğinin çeyreğini bile zor yediriyorum katıla katıla ağlıyor zorlarsam :sinifsinif: Üzülüyorum inş. dişlerdendir yine bir deri bir kemik kalacak mafoldumben

cok yorgunum yoksa sızınle olmak ısterdım hayırlı cumalar opuldunuss

ozlem agustos olmasın kıs olsun agustosta ebemız opuldu hem kısın herkes sısko yazın bıkınıılı kızları tvde gorunce kıskanıodum:))

kıyamam sana.. as kaldı.. hayırlısı ıle evladını bı kucagına alsan.. az kaldı.. cabuk unutuluyor ne yasanırsa yasansın.

cok beklemıycen dımışohaoldumsmile

anladım akannehir

bızde de durum aynen dedıgın gıbı.. 3 kasıktan sonra surat saga sola donuyor.. basladı yıne benım sıkıntılarım

:)) hatunun derdıne bak :)) sen dogur, 6 ay sonra ustumuzden atlayarak ıncelırsın yıne :)

kıyamam sana.. as kaldı.. hayırlısı ıle evladını bı kucagına alsan.. az kaldı.. cabuk unutuluyor ne yasanırsa yasansın.
efett efririmm 15 gün kaldı 15 gün sonra ben nasull aktif olacam yawfff ancaa annem gelince girerim 2sinide veririm onaa heheheheheh

Mayıs haziran ideal o zaman bu aylarda hamile kalsan aklinialirimsmile Hayırlısı olsun bir tanede oğlun olsa esmer yakışıklı ne güzel olur... opuyorumnanaktan

efett efririmm 15 gün kaldı 15 gün sonra ben nasull aktif olacam yawfff ancaa annem gelince girerim 2sinide veririm onaa heheheheheh

delü.. neleri dusunuyor :)) cok az kalmıs.. sankı filmi, basa almıssın gıbı.. ne dıyecegımı bılemedım.. karman corman oldum bı an dusununce.. hem cok guzel hem cok zor.

Mayıs haziran ideal o zaman bu aylarda hamile kalsan aklinialirimsmile Hayırlısı olsun bir tanede oğlun olsa esmer yakışıklı ne güzel olur... opuyorumnanaktan

ya ıyı de ya bızı bırakırsa Pervın.. bilmemne annesi topıklerıne gırerse

delü.. neleri dusunuyor :)) cok az kalmıs.. sankı filmi, basa almıssın gıbı.. ne dıyecegımı bılemedım.. karman corman oldum bı an dusununce.. hem cok guzel hem cok zor.
hatta geçen annemede dedim sanki doğum olduda buraya resim eklemem kaldı dedim bi geldiğinde ben kk ye resim eklicem haberin olsun 2 sinede sen bak olurmu dedim annem gülüo doğurda bi resim eklemen kalsın dio:))

ben yavaştan yavaştan kaçıorum gökhan geç gelecekmiş bende yatıyım azcık belim dinlensin herkese ii geceler telden cvp yazamıorum ama girebiliorum takipteyim haberiniz olaaa muckkkk

gördüm az önce..kimbilir daaa neler çıkaracaklar..hatırlıyorum hamile tişortu yoktu resim baskısı yaptıralım diye uzun uzun konuşmuştuk topikte..heyy gidi günler hey hey

katılıyorum katılmıyorum olmuş beğeniyorum beğenmiyorum..iki de bir niye değiştiriyorlar acaba

tekrar geldimmmm gökhan aradı gelmicekmiş yine kaza olmuş ve şöförleri ölmüş konuşamadım hem sesler geliodu hemde dişimi fırçalıodum konuşamadım canım sıkıldı yatmadım bendee üff yazsık nasıl oldu acaba kaza geçen haftata olmuştu kaza karşı tarataki adam suçluydu vede adam ölmüştü ama ne ölüm resimleri gösterdi gökhan şok oldum

noliii len 2. falan sıyırdınızmı hatunlar
efrim galiba libidon kalktı 2.çocuğu bahane ediyosun püü resill

ece 7 de yattı saat yarım gibi uyandı mamasını yedi simdi ibo uyutmaya çalısıyor tekrar bakalım bu gece nasıl olacak.

kimseler yok gece kuslarınıda kaçırmısım saat 2 ye geliyor

Pervin bizi bırakamaz ki! aklinialirimsmile O topiği basar kaçırırız bizde oradan o bizim diye kaydirigubbakcemile3

bırakamam baglınızım cogunuzun:)

ruyamda bilmeyerek kacak elektrık kullanarak ocakta yemek yapıodum polisler basıp kelepce takıolardı cok kotu bı duygu ya hapishaneye atcaklarmıs cok uzuluodum gercek sandım resmen anlamına baktım cok ıı seyler yazmıo hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…