yooookkkkkkkkkkkkk benimki sadeceeeneeeeeeeeeee küçücük bi şakaydı anam valla ni yalan süleyim bu hamilelik benim ağzıma mıçtı akşam saatlerinde yatmaya yakın gökhan masaj yapmaktan bıktı acayip ağrılarım oluyor artık adam dün sen doğrsaydında hepimiz hayırlıca kurtulsaydık dedii:))))
cok beklemıycen dımışohaoldumsmile
Ya bu doğum kontrol hapları bende çok mide bulantısı yapıyor deliriciiimNe biçim bir bünye var anlamadım gitti gece uykumdan kaldıran bulantılar akannehir
Bu da yetmezmiş gibi Özde aşırı iştahsız normalde yediğinin çeyreğini bile zor yediriyorum katıla katıla ağlıyor zorlarsam :sinifsinif: Üzülüyorum inş. dişlerdendir yine bir deri bir kemik kalacak mafoldumben
cok yorgunum yoksa sızınle olmak ısterdım hayırlı cumalar opuldunuss
ozlem agustos olmasın kıs olsun agustosta ebemız opuldu hem kısın herkes sısko yazın bıkınıılı kızları tvde gorunce kıskanıodum:))
efett efririmm 15 gün kaldı 15 gün sonra ben nasull aktif olacam yawfff ancaa annem gelince girerim 2sinide veririm onaa hehehehehehkıyamam sana.. as kaldı.. hayırlısı ıle evladını bı kucagına alsan.. az kaldı.. cabuk unutuluyor ne yasanırsa yasansın.
cok yorgunum yoksa sızınle olmak ısterdım hayırlı cumalar opuldunuss
ozlem agustos olmasın kıs olsun agustosta ebemız opuldu hem kısın herkes sısko yazın bıkınıılı kızları tvde gorunce kıskanıodum:))
efett efririmm 15 gün kaldı 15 gün sonra ben nasull aktif olacam yawfff ancaa annem gelince girerim 2sinide veririm onaa heheheheheh
Mayıs haziran ideal o zaman bu aylarda hamile kalsan aklinialirimsmile Hayırlısı olsun bir tanede oğlun olsa esmer yakışıklı ne güzel olur... opuyorumnanaktan
Evrim taşınma durumları ne halde? Başladınız mı toplanmaya?
ya ıyı de ya bızı bırakırsa Pervın.. bilmemne annesi topıklerıne gırerse
gelmıyorum ben, burda kalcam.. gelesım yok guclubacismile
hatta geçen annemede dedim sanki doğum olduda buraya resim eklemem kaldı dedim bi geldiğinde ben kk ye resim eklicem haberin olsun 2 sinede sen bak olurmu dedim annem gülüo doğurda bi resim eklemen kalsın dio:))delü.. neleri dusunuyor :)) cok az kalmıs.. sankı filmi, basa almıssın gıbı.. ne dıyecegımı bılemedım.. karman corman oldum bı an dusununce.. hem cok guzel hem cok zor.
su lımango denen sıteye bakıyordum da Oslemım.. hamıleler ıcın kot pantolunun onune çıtçıt bantı yapmıslar, yanı evdekı kotu bır sure daha onu acık vazıyette gıyebılmek ıcın..
az once dedım ozy ye.. daha ıkı sene once pıayasada hamıle tısortu bıle zor bulurken, bu sene baktım kac tane markada cok cok uygun fıyatlara tısortlerını cıkarmıslar..
sanırım ben de bı tane dogurucam.. sırf bu yenılıklerı yasayabılmek ıcın.. nası ama?? :))
delü.. neleri dusunuyor :)) cok az kalmıs.. sankı filmi, basa almıssın gıbı.. ne dıyecegımı bılemedım.. karman corman oldum bı an dusununce.. hem cok guzel hem cok zor.
ya ıyı de ya bızı bırakırsa Pervın.. bilmemne annesi topıklerıne gırerse
Pervin bizi bırakamaz ki! aklinialirimsmile O topiği basar kaçırırız bizde oradan o bizim diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?