ruyamda bilmeyerek kacak elektrık kullanarak ocakta yemek yapıodum polisler basıp kelepce takıolardı cok kotu bı duygu ya hapishaneye atcaklarmıs cok uzuluodum gercek sandım resmen anlamına baktım cok ıı seyler yazmıo hayır olsun
günaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
SELİN hala aynı burnu bi akıyor bi tıkanıyor bugün eşim öğlen eve gidince aile hekimimize gösterecek bakalım sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek pazartesiden beri peditus veriyoruz değişen birşey yok... şükür keyfi yerinde ama geniz akıntısı var arada öksürüyor gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
günaydın,
sibel çok üzüldüm 300 gr mı vermiş selinim. iyileşsin de toparlar annesi bi doktor baksın bugün acaba üst solunumda mı sorun var ki? kıyamam olmazsa ilaca başlarsınız. çok geçmiş olsun..
evrim çakma tibet miş o sonra gerçeğini buldum canım.
pervin rüyanda hayır olsun arkadaşım. bence ikinci de kız olacak arkadaş gibi büyüyecekler.
özlem o doğum kontrol hapını 3 ay kullanmıştım 3 ay sürmüştü o uykudan uyandıran mide bulantılar. inanılmaz keyifsiz iğne o kadar yapmadı bende ama oda acayip sinir yapmıştı. bünyede müsait olunca.
GÜLİZİM sorma be canım çok üzüldüm dün akşam tartıda o gramı görünce....cidden 4 günde 300 gr inanılır gibi değil.... bakalım ne diyeeck dr. aile hekimi çocuk dr. u değil dr. umuz ama sonuçta boğazına bakıp kulağına bakıp sırtını falandinleyince anlar sonuçta oda birşey varmı yokmu ona göre hareket ederiz bizde olmazsa yada verdiği ilacı dr. a sorup öyle kullanırım.... biranönce iyileşsin kuzum artık ilk defa bu kadar uzun sürdü hastalığı ...
Ihlamur Faydaları -Ihlamur Çayının Faydaları
Grip için şifalı bitkiler : Grip ve nezlede vücudun direncini artırır, yakalanma riskini azaltır. Ihlamurun faydası soğuk havalarda doğal bir koruyucu işlev görmesidir. Tek içildiği gibi diğer benzer bitkilerle karışım yapılarak da içilebilir.
Terletici ve ateş düşürücü etkisi vardır.
Bronşit içinde kullanılabilir. Öksürük kesici ve göğüs yumuşatıcıdır.
Cildi güçlendirir parlaklık verir. Cilt lekerini azaltıcı etkisi için ıhlamur kaynatılır soğuktuktan sonra suyu lekelere sürülür.
Şifalı bitkiler damar : Kan dolaşımını düzenleyici ve damar sertliğini önleyici etkisi bir diğer ıhlamur faydası olarak belirtilebilir.
Uyku için şifalı bitkiler : Sinirleri yatıştırıcı ve uykusuzluk sorunu için yardımcı olması ıhlamur yararları arasındadır.
Mide sorunları içinde kullanılabilir. Hazmı kolaylaştırıcıdır.
ben her gün meyve cayı yapıyorum alperen'e. bağışıklığına da bakıldı tahlillerde çok iyi seviyeye gelmiş. hem immuzinc hem de bu çay etkili oldu bence bağışıklığın güçlenmesine. ıhlamur, ayva yaprağı, elma, birde erik yada kızılcık dönüşümlü ekliyorum. soğuyunca da azıcık limon sıkıyorum. fazla su içmiyor alperen çünkü bu çaydan 250 cc içiyor. 1 tatlı kaşığı da bal ekliyoruz sabah kahvaltısında içiyor. tavsiye ederim.
kaç kilosun belma?
herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı .
Belma hanım hanım kın kın kınıyorum sisi..((
bizde masanın üstüne çıkma olayını yaşadık hatta üzerindeki saksıyı bi güzel bocalamıştı hatta şok geçirmiştim gördüğümde:))
evt olmusken olsun eger olursa bilmıorum oyle kolay hamile kalan bi tipte deilim zaten sıyırıos bari iki melek koklayalım sıyırdıgımıza degsin :))
hamilelık cocuk bakmaktan daha zor gelıo bana
Bu "Fatmagul u kim öpmüş" ü ısleyen var mı aranızda??
YUSUF bey 4 köpek dişinide çıkartmış bulunuyor ben üsttekieri biliyordum ama bugün alttakileride gördüm....
pervinim sağol canım..
Çooook geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş valla..ahh ahh arkadaslarımmm basıma gelenler.cok buyuk bişe atlattım.hatta hala atlatamadımm
dun hava cok guzeldı bızım buranında pazarı salı gunu.dedım kızımla cıkalım
gelıncede hemen yemek hazırlaması kolay olsun dıe kuru fasulyeyı bı tık kaynatayım ,gelene kadar yumusasın,şişsin ,gelıncee hazırlrım dedım.
neyse ben baya gezındım pazarda,dönüşte eşime ugradım.Şevvalle gezındıler azcık uykusu geldı kuzumun eve cıkıyoruz.
yolda bı an beynımde şimşek caktı cünkü kuru fasulyeyı kapatmadıgım aklıma geldı.
aman Yarabbım o yokusu nasıl cıktım eve nasıl vardım hatırlamıyorum.
nadıl dua edıyorum "Allahım nolur yetıseyım mutfak tutusmasın" aradan koskocaa 2 saat gectı
apartmanın önüne geldım koku sarmıs heryerı.zaten dizlerımın bagı çözüldü.
komsuya rastladım "ŞEvvali az tutun nolur yemegım tutusacak " mı ne bişe dedım.
bı cıktımkı eve ,ev kör duman.hemen koştum mutfaga.neysekı tutusmadan yakaladım.
ama ömrümden 10 yıl gıttı 10 dakıkada,eve varana kadar.
verılmıs sadakamız varmıs... heryer battı belkı,ev hala batık halde temızlıyoruz ama hıc şikayet etmıyorum
ya yansaydı.Allahım aklıma geldıkce,elım ayagı boşalıyo hala.
fecı korktum, dıyomya resmen ömrümden ömür gıttı
evdekı koku berbat.mutfak yogun halde kokuyo hala
dıger odalar baya azaldı kokusu.ama butun gardolabıma kadar gırmıs duman ,is.
herseyı ındırdım dunden berı belkı 20 makına camasır yıkadım.
sağolsun annem yardım edıyor, şansıma havada cok ıyı.astıgım camasır kuruyo.
ama koku nasıl cıkacak evden bılmıyorum.
Bu reklamı ilk gördüğümde şaşırıp kalmıştım ne alaka diye.. Hatta Curly'ye şikayet mesajı atacaktım arada kaynadı gitti...şu yukardaki meme reklamının altında, google reklamları yazısının hemen yanında iğğğreeennç bişi yazıyo... niye dikkat etmiyolar böyle şeylere yaa!! anne- çocuk konularının konuşulduğu bi sayfada bu ne iş !!
herkese mrb
dün giremedim dr den sonra annemle k.valideme gittik... önce haber veriyim dr 5 kasımda alacağım dedi günümüz belli oldu 2510gr olmuş gayet ii ama çok kilolu bi bebek bekleme dedii..
neyse dün başımıza gelmeyen kalmadı akşam eve döneceğimiz vakit hemde musti kaynımın kucağında ben üstümü giyiniyordum annemlee birde herkes panik oldu anlamadım da benim arkam dönüktü neyse semih sadece bişi olurmu dioo başka bişi demio amaa mustafa nasıl ağlıo kucağındayken kendini arkaya attmış ve belini ağrıtmış mustafa annem hemen ayaklarından tutup salladı yere koydum beli bükük şekilde yürü hadi acile gidelim dedik sonra vazgeçtik buranın acilindekiler şimdi olmadık şeyler yaparlar die neyse gökhan aşağıda arabadaydı olanları anlattım cadde yürüttük baktık koşuo bile içimiz rahatladı neyse bunu atlattık annemi eve bırakacağız tam araba sağa döndü ki bizim musti sussun die gökhanın kucağındaydı arabada ağlıodu neysebirden kapıyı açtı gökhan frene bastı hepimiz öne geldik allahtan kapı açılınca savrulmadılar gökhan dediki biz en iisi eve gidelim başımıza iş gelecek dedii benim için çok kötü bir gündü yani..
zaten dayısı ayrı bi sinir edio beni yaa bi türlü anlamıyorum adamı dün bi baktım mustiye soda içirio hemen aldım kucağından bişi olmaz daha bi yudum içmedi dedi bende iiki de içmemiş zaten vermeyin dedim tutmuş soda faydalı sen bilmion belki sana faydalı ama bebeğe dedil valla faydalıysa bile içirmeyin dedim bozuldu kim bozulursa bozulsun soğuk asitli sodayı içirecek deilim cinler tepemde bugünn üffffffffffffffff.
Yusuf paşanın dişleri hayırlı olsun.. Biz geriden geliyoruz. Henüz 8.dişimiz yeni çıktıYUSUF bey 4 köpek dişinide çıkartmış bulunuyor ben üsttekieri biliyordum ama bugün alttakileride gördüm....
pervinim sağol canım..
Defne'de Selin gibi kolay kilo alan bi bebek değil... En yoğun kilo alması gereken dönemlerde bile 100-150 gr alıyordu.. Bugün Aile hekimimize bi götürmeyi düşünüyorum boy kilo bi bakalım ne durumda.. İnşallah rahatsızlığıda Antibiyotik kullanmadan geçer. Geçmiş olsungünaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
SELİN hala aynı burnu bi akıyor bi tıkanıyor bugün eşim öğlen eve gidince aile hekimimize gösterecek bakalım sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek pazartesiden beri peditus veriyoruz değişen birşey yok... şükür keyfi yerinde ama geniz akıntısı var arada öksürüyor gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
ben her gün meyve cayı yapıyorum alperen'e. bağışıklığına da bakıldı tahlillerde çok iyi seviyeye gelmiş. hem immuzinc hem de bu çay etkili oldu bence bağışıklığın güçlenmesine. ıhlamur, ayva yaprağı, elma, birde erik yada kızılcık dönüşümlü ekliyorum. soğuyunca da azıcık limon sıkıyorum. fazla su içmiyor alperen çünkü bu çaydan 250 cc içiyor. 1 tatlı kaşığı da bal ekliyoruz sabah kahvaltısında içiyor. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?