noliii len 2. falan sıyırdınızmı hatunlar
efrim galiba libidon kalktı 2.çocuğu bahane ediyosun püü resill
bırakamam baglınızım cogunuzun:)
ruyamda bilmeyerek kacak elektrık kullanarak ocakta yemek yapıodum polisler basıp kelepce takıolardı cok kotu bı duygu ya hapishaneye atcaklarmıs cok uzuluodum gercek sandım resmen anlamına baktım cok ıı seyler yazmıo hayır olsun
günaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
SELİN hala aynı burnu bi akıyor bi tıkanıyor bugün eşim öğlen eve gidince aile hekimimize gösterecek bakalım sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek pazartesiden beri peditus veriyoruz değişen birşey yok... şükür keyfi yerinde ama geniz akıntısı var arada öksürüyor gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
Günaydınn, karma karışık rüyalar gördüm, topiğe bir girdim ki, yalnız değilmişim. Pervin ve deniz rüyanız hayrola canım. Benim de rüyamda deprem oluyor, ev zangır zangır sallanıyor, bir yandan Didarı arıyorum Allahtan onu kucağıma aldım, bir yandan kaynanama sesleniyorum, sonra eşimi görüyorum yanımda. Pencereden dışarısı görünüyor, ev kaymış kaymış deniz kıyısına kadar gelmiş. Ben tusunami olacak çabuk pencereden atlayıp yukarı doğru koşun diye bağırıyorum. Sözde evimiz giriş katındaymış. Didarı kemale verip siz kaçın diyorum. Hep birilerinin canını kurtarma derdindeyim, kendimi umursamıyorum. Ama deniz masmavi pırıl pırıl görünüyordu. İnşallah rüyam iyi çıkar.
Az öncebeni dikkatle izleyen kızım eline cımbız almış kaşlarına doğru götürmüş küçük emrah modundaki kaşlarla bana bakıyor kaydirigubbakcemile3 Çok şirin ya az önce yatağımı toplarken baktım örtüyü çekiştiriyor olacak gibi değil ben yapıyorum o bozuyor hadi kızım git tartıl dedim hemen tartıya çıktı çekmeceden çıkarttığı çorapları koydurttum dün bez almış yer siliyordu gelecekte bizi çok güzel günler bekliyor :roflol: :1rolleyes:
Doğumdan önce 74 tüm. Doğumda 90 na çıktım. Şimdi 64 üm. Boyum 1,73. Evlenmeden önceki kilom :)
Mercümeğim seni ham yaparım, ben yemeyi unutmasam iştah gayet yerinde ve açık. Löp löp de götürüyorum. Ama evdeyken yemeyi unutuyorum. Geçen c.tesi gece olmuş midemde yumruk yemişim gibi bir ağrı var. sanki midemi matkapla oyuyorlar. O ara Didarı uyutmaya uğraşıyordum. Allahım nerden çıktı şimdi bu ağrı derkeeen, birden fark ettim ki ben o gün sabah bir dilim ekmekten başka birşey yememişim. Günüm hep şu işi de bitireyim yemek yiyeyim demekle geçmiş. İşin daha kötüsü yaşadığım açlığı bile algılamıyorum, ağrım varmış gibi geliyor. Çok mu iyi sanki bu hıı? Şöyle uzuun uzuun sofrada kalıp tadını çıkara çıkara yemeyi öyle özledim ki.
delikafadulden delikafadulden ben dee ben dee. Aynı fikirdeyim ve bahara inşallah diyorum. hahaa çok hoşuma gitti, gene beraber bir hamilelik geçirelim ne güzel olur.
Ben hayatımın eeen güzel, prensesler, kraliçeler gibi olan dönemini hamileliğimde yaşadım. Onun için hayatının hangi dönemini geri istersin deseler tekrar ilk hamileliğimi isterim. Ama ikinci öyle olmayacak. Bir çocukla hamilelik nasıl geçer bilmiyorum. Gözüm korkuyor.
Ben (tek gözümle) izliyorum bacım (öbür gözüm didarda oluyor) ama gereksiz ayrıntılarla uzatmaya, kasmaya başladılar.
Hayırlı olsun, bizde 3 var 4. yolda herhalde. Dün 5 kere kaka yaptı. Kesin bir diş daha geliyor.
Kuzey son uc gundur hıc bır sey yemedıgı ıcın hem vıtamınını hem balık yagını ıctıgı sute katıp her gun vermeye basladım. Yoksa ıcım rahat etmeyecek..
sorumu soruyorum:pastanın üstündeki figür ne olacak????haftaya cumartesi yahonun sünnet mevlüdünü yapıyorum artık kesinleşti sonunda
tülleri yıkıyorum bi yandan ev ayağa kalktı gibi bişey mutfağı dipbucak temizleyeceğim dolapların içi vs
çoook işim var çook
sünnet kurabiyeleri yapacağım
birde sünnet pastası yapacağım akşam için dede dayı falan toplanılacak
çok güldüm yav..delihatta Nur cum soyle sen doktoruna.. habıre senı kesip durmasın, oraya bır fermuar yapıversın.. sene baslarında duzenlı dogur derım ben sana.. valla bak.. sahane kadınsın.. senden acayıp kızlar cıkar.. veya cırt cırt da yaptırabılırsın.. bak o da kullanıslı olur.. dusunsene her kurban bayramında eve yenı bır aıle ferdı :1rolleyes:
çok geçmiş olsun.aman sen dikkat et kendine bol bol vitamin,ıhlamur takviyesi yap sibelumgünaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
SELİN hala aynı burnu bi akıyor bi tıkanıyor bugün eşim öğlen eve gidince aile hekimimize gösterecek bakalım sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek pazartesiden beri peditus veriyoruz değişen birşey yok... şükür keyfi yerinde ama geniz akıntısı var arada öksürüyor gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
ben her akşam içiriyorum,ailecek içiyoruz.bayılıyorum ıhlamura.bence bu ıhlamuru hergün verelim ne kadar faydalı olduğunu yeni öğrendim desem... biliyordumda bu kadarını değil.
Durumlr aynı bende az önce içirmek için neler çektim kaık elimde peşinde koşturdum eliyle vurdu kaşığa... Yatırdım vermeye çalıştım ağlarken tıkandı ardından su verdim suyla beraber çıkardı :bbo: Diyorum meyve püresinde falan denesem bu defa da meyve püresinden nefret eder diye korkuyorum zaten zorla birkaç kaşık yediriyorum... kafamçokkarıştı Off onun iştahızlığı benim olsun bende Belma gibi manken olayım bayanssulusmile
evde misafir vr ben mutfakdan bi göz atayım didim
özledim sizii
akşamada misafirlerim var hatta belkim umutla başka bi sürpris misafir daha bekliom...
bi ara girip okucam yazcam
pofff olmıyıııı böyle..
biz iyiyik afikde iyi
bence bu ıhlamuru hergün verelim ne kadar faydalı olduğunu yeni öğrendim desem... biliyordumda bu kadarını değil.
biz vitamin yada diger ilacları tek basımıza veremiyoruz ellerini tutmazsak elini atıyor ama biri ellerini tutunca bende kasıga koyup kafasını cenesini yani tutup vermeye yeltenince mecburum artık yapacakbirsey yok der gibi agzını acıyor :) bundan umutlanıp tek basımıza vereriz diyoruza ma yok ozaman yine el atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?