2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabaa..
semra nın alıntılarından gördümm neler olmuşşş tuğbaa çok geçmiş olsun allahtan tutuşmamış tencere falan şevvali komşuya vermeyide iyi düşünmüşsün o telaşlaa büyük geçmiş olsun...
nur sanada çok geçmiş olsun çok tehlikeli bi hareket yapmış ama neyseki bişey olmamış.. araba olayı hele daha korkunç allah korumuş.. tekrar geçmiş olsun..

hasta olmuş kuzularr geçmiş olsunnn.. ıhalamur ben hiç vermedim yaa bitki çayı güvenemiyorum aslında ıhlamur yanii ne olabilirki yinede doktoraa bi sorayım hafta sonu su çiçeği aşısına gidicez.. hastaydı ilke bi keresinde, o zaman telefonda sormuştum ıhlamur vereyimi diye verme demişti niye falan demedim telefonda adama gidince sorayım vitaminde vermedi hiç bişey kullanmıyoruz ..

aa beğendim beğenmedim diyee şeyler - neylerr işte onlardan anladınız siz- koymuşlarrr ne güzel olmuşşş ..

noliii len 2. falan sıyırdınızmı hatunlar
efrim galiba libidon kalktı 2.çocuğu bahane ediyosun püü resill

yok yok.. oturan kalkan yok.. asayiş berevrim..

bırakamam baglınızım cogunuzun:)

muck..

hayırlara cıksın ınsallah..

Kuzey bebekken genız akıntısına baglı oksurugune doktoru kesınlıkle surup ılac vermemıstı.. cunku genız akıntıısnda mıkrobık bır duurum olmadıgından bosuna ılac almasına sebep olurmus.. ıhlamur ıcır falan demıstı.

denızın guzel olması sıkıntıların hayra cıkacagı anlamına mı gelıyor yanı.. ona mı yoralım, bence boyle yoralım sonu guzel olsun.

masallahhh.. cok akıllı senın kızın,şansı bahtı da acık olsun ınsallah guzellıgı gıbı.. Allah nazarlardan saklasın.

hamıleler topıgıne donecek demek kı bı sure sonra burası :))

masallahh Belmacım boyuna posuna.. masallahh valla :)) senın o ac kaldıgın kadar ben kalırsam mefta olurum..

Kuzey son uc gundur hıc bır sey yemedıgı ıcın hem vıtamınını hem balık yagını ıctıgı sute katıp her gun vermeye basladım. Yoksa ıcım rahat etmeyecek..

Kuzey son uc gundur hıc bır sey yemedıgı ıcın hem vıtamınını hem balık yagını ıctıgı sute katıp her gun vermeye basladım. Yoksa ıcım rahat etmeyecek..

Durumlr aynı bende az önce içirmek için neler çektim kaık elimde peşinde koşturdum eliyle vurdu kaşığa... Yatırdım vermeye çalıştım ağlarken tıkandı ardından su verdim suyla beraber çıkardı :bbo: Diyorum meyve püresinde falan denesem bu defa da meyve püresinden nefret eder diye korkuyorum zaten zorla birkaç kaşık yediriyorum... kafamçokkarıştı Off onun iştahızlığı benim olsun bende Belma gibi manken olayım bayanssulusmile

sorumu soruyorum:pastanın üstündeki figür ne olacak????
çok güldüm yav..deli
çok geçmiş olsun.aman sen dikkat et kendine bol bol vitamin,ıhlamur takviyesi yap sibelum
bence bu ıhlamuru hergün verelim ne kadar faydalı olduğunu yeni öğrendim desem... biliyordumda bu kadarını değil.
ben her akşam içiriyorum,ailecek içiyoruz.bayılıyorum ıhlamura.

valla zor iş.yıpratıcı.sladım ben neva'ya ne versem almıyor.onu da sofraya oturup hiç birşey demiyoruz,kendi mama mam diye isterse veriyoruz.neyi canı isterse onu yiyor.zeytin manyağı onu görünce deytiiiin diye çığırıyor.başka da birşey yemez görürse.

dün çok sevindiğim birşey oldu.neva'yı yatakta yatmış ve bacak bacak üstüne atmış olarak bukldum kaka kaka diyordu.baktım kaka yapmış.soruyorum kızım ne yaptın ka ka diyor.bir ka ka bu kadar mı şirin söylenir.çok şekerdi yaa.gözümün önüne geldi şimdi.çoook özledim onu.

evde misafir vr ben mutfakdan bi göz atayım didim
özledim sizii
akşamada misafirlerim var hatta belkim umutla başka bi sürpris misafir daha bekliom...
bi ara girip okucam yazcam
pofff olmıyıııı böyle..
biz iyiyik afikde iyi

Sürpriz misafir heyecanlandırdı beni şimdi bakalım kimmiş? sengözlerimebaksanab
Özlesen girersin iş kadını modundasın unuttun bizi :umursamaz:

anneli kızlı ayrı yerlerde aynı dk.larda dr. a çıktık... SELİN in birşeyi yokmuş boğazları falan şiş değil birtek burnunda sorun varmış onun içinde sprey ve pomba demiş.. tonimer baby spreyimiz var otri bebede aldım geçen gün dr. ok. zaten sizde benim vereceğim herşey var demiş... vitamin ilacı vermiş ismini öğrenemedim annem dedi onlarda minadeks kullanıyoruz demiş ama birlikte kullanılırmı ayrımı bilemiyorum eşim inşallah sormuştur güzelce..... bizden haberler böyle.. iştahsızlığı bugün hiçbirşey yemedi deyince bu dr. da yemesin zorlamayın demiş şöyle bi yesin zorlayın diyen dr. denk gelmedi banada :)

bende faranjit olmuşum zaten alerjik rinitim var onun içinde azar işittim ilaçlarımı kullanmıyorum diye antibiyojik ve grip ilacı verdi böle işte haftasonu inşallah annelikızlı iyileşecğiz...

özlem annen taşındımı
bu arada annem bu mayıs haziran gibi ece yi alıp gidicem altınoluk a siz özleyince gelirsiniz diyor bize
bakalım artık

ÖZLEM doğum kontdrol hapını bende 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.. bende kide yan etkisi lekelenme oluyordu habire ama 3-4 ay sonra oda gitti olmuyor artık çok iyi ...

bence bu ıhlamuru hergün verelim ne kadar faydalı olduğunu yeni öğrendim desem... biliyordumda bu kadarını değil.

bende kis aylarında hergun bir poset ihlamur içiriyorum ece ye en zararsız bitkilerden oldugu için korkmadan bi onu verebiliyorum duzenli

IHLAMUR un zararlı bi bitki olduğunu düşünmüyorum. hepimiz çocukken ıhlamula büyüdük sobanın üstüne bi demlik konulur içinden ıhlamur eksik olmaz kışın çay yerine ıhlamur içilirdi...geçen kış sık sık verdim seline bu kışta vermeye başladım... aşırıya kaçmadıkça zararlı olacağını düşünmüyorum. herşey için bu böyledir azı karar çoğu zarar...

biz vitamin yada diger ilacları tek basımıza veremiyoruz ellerini tutmazsak elini atıyor ama biri ellerini tutunca bende kasıga koyup kafasını cenesini yani tutup vermeye yeltenince mecburum artık yapacakbirsey yok der gibi agzını acıyor :) bundan umutlanıp tek basımıza vereriz diyoruza ma yok ozaman yine el atıyor

ah bu çocuklar hepsi aynı.. bizde öyle zorla içiiyoruz.. bi kaşık pekmez yada şurup içsin diye şamar oğlanına çeviriyor bizi.. alo diyor diafona götürürüz ona bakarken ağzını açsın diye açar gibi yapıor bu sefer kapıya gösteriyor oraya gidiyoruz kilitleriyle oynuyor ağzını açsında içsin diye hop bu sefer lambayı gösteriyor oraya götürüz açıp kapatıyor işte böyle bi anında onu bunu istersen karanbole ağzını açtığında tıkıyoruz ağzına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…