2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun temizlik var bende kızımı acayip ozledim annemdeler su an

şimdi evde birlikte olmaya bile alışınca bir gün görmemek ne kadar zor geldi dimi... evdeyken zırt pırt da göremiyorsun odandan çıkamıyorsun ama aynı evde onunda hemen yan odada olduğunu bilmek bile insana yetiyor...

ay sibel çok alemler ya ellerinde oynatıyorlar resmenn
zorladıgınızda yutmuyormu tukuruyor falanmı ? biz keyfini beklemiyoruz elini falan utup agzını tutup direk içiriyoruz ama kimi tepki verir tabi her çocuk bird igil

ben geldimmmm EVRİMMM biraz önce nasıl kullaklarını çınlattım bi bilsenn:))))

aslında sinirlerim çok bozuldu mustiyi tam 1 bucuk saat salladım uyumadı hadi biraz daha dolan bende çorba yapıyım dedim neyse oyuncaklarına daldı filan arada dier odalara alıp atıodu oyuncakları sonra mızır mızır sesi gelio odaları dolandım yok bizim yatak odasının kapısı kapalı ve kilitlenmiş musti oraya ama musti basmamış kilit düğmesinee ben gökhan gelmediği gecelerde saçmada olsa mustiyi yanıma alıyorum ve yatak odasınında kapısını kitliyorum o arada kilit takılı kalmış mustide kapıyı kapatınca içerde kalmış anahtarda yok allam iice ağlamaya başladı hemen gökhanı aradım kapıcıyı aradı gelip açtılar amaaa gerçekten çok zormuşş yaa sanki asır gibi geçti onların gelmelerii

Amaaaannnnnın ya.. gecmıs olsun, cok sevımsız bır sey.. hatırlamak bıle ıstemıyorum.. Kuzey hala kapı kanadı mı, ıcerıde ben bıle olsam cocuk huzursuzlanmaya baslıyor..

çok çok gecmıs olsun.. cok uzuldum

nur cum cok geçmiş olsun, çok kötü bişey hakikaten.

ya ben oğlumu cokk özledim, eve gidip sıkıştırmak istiyorum hemen.

saol canım resmen dedim o arada evrim neler hissetiğini anlıyorum diee
ayy elim titrio araya bıçak sokuyorum kilitin olduğu yere açamıyorum ki ellerim nasıl titriyo bir yandan mustafaya tamam ağlama demekten bi hal oldum ama gerçekten çok sevimsiz bi olay o anda sanki başına bişi gelecekmiş gibi gelio yavrumm yaa kapıyı açınca bi bakışı vardııı akannehir

ESRAKO evet canım zorlayınca hepten inada bindiriyo içmiyor çıkartıyor ve çok ağlıyor bizde artık gönlünü yaparak elinde oynatıyor bizi ama bi şekilde içirmeye çalışıyoruz...

NURR canım off ne kötübi durum geçmiş olsun ne kadar zor dakikalar bir daha yaşatmasın rabbim .. ama bu aralar nedir bu böyle sizin herşey üst üste geliyor.... allah beterinden saklasın...

NURR canım off ne kötübi durum geçmiş olsun ne kadar zor dakikalar bir daha yaşatmasın rabbim .. ama bu aralar nedir bu böyle sizin herşey üst üste geliyor.... allah beterinden saklasın...
evet sibelcim benimde dikkatimi çektii mustinin üstünde bişiler var yavrum şu ara hergün bişiler atlatıo bi sadaka vermek lazımm onunla babamız ilgilenio amaa gökhan bugünde gelmicek sanırım okadar kötüydüki biraz önce aradım ağlamaklı konuştu cenazeden geliorum dedi 29 yaşındaymış ve 2 tane küçük çocuğu varmış bu ara gökhan gilinde işleri ii ama çok kaza oluyo şu araa

Son düzenleme:

allah beterinden saklasın canım... sadaka vermek lazım ama ne bilim bi ekmek bile alıp dağıtabilirsin sende konuya komşuya eşinin haricinde bunu sende yapabilirsin beklememiş olursun oda yapar ama ... ne bilim bi fakire erzak alabilirsiniz, böyle kaza bela durumlarında kuru soğanla sıcak ekmek veriliyordu sanırım unuttum bende.....

hmm duymamıştım sibelcim hani ekmek bile verildiğini amaa veririm tabi dee bizim sitede öle durumu kötü olan yok en kötü kapıcımız var onun bile durumu öle iiki bide ne tepki verirler die ben hep çekinirim gökhana sölerim amaa bekletmemek en iisi mustinin 1 senedir hiç başına gelmedik şeyler gelioo

NUR ne bilim canım buralarda ekmek falan dağıtılır kuru soğanda datılırdı ben küçükken öyle duymuştum.... sonuçta miktarı önemli değil önemli olan başının gözünün sadakası olarak birşey dağıtıyorsun...en basii bi kutu çikolata alıp çocuklara bile dağıtabilirsin onlarda sevinirler....

aynı şeyi düşünmüşüz olurmu die düşünüorum okuldan dönüş saatinde aşağı ince musti ile vercek çocuklaraa nasıl sevinirler saol cnm bu arada

aynı şeyi düşünmüşüz olurmu die düşünüorum okuldan dönüş saatinde aşağı ince musti ile vercek çocuklaraa nasıl sevinirler saol cnm bu arada

birşey değli canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu. allah kabul etsin şimdiden rabbim her türlü kazadan beladan korusun sizleri....

Nur geçmiş olsun canım... Üzerinizde nazar filan mı var acaba.. Eşinin işyerindeki kazalar (hemde ölüm var işin içinde) Mustinin başına gelenler... Bi sadaka vermek iyi olacak sanırım. Az sadaka çok belayı def eder derler... İnşallah bi daha böyle şeyler yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…