2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş bir an önce geçer kazalar çok olurdu eşimin iş yerinde hani araba durduk yere yük taşıdığı için devrilirdi amaa şöförlere hiç bişi olmadı çok şükür mustinin sünnetinden beri bu kaç olduu hepte ölümle sonuçlandı...rabbim ailesine sabır versin..en kısa zamanda el atmak lazım semra..saol cnm

Ihlamrur bizm doktorda önerdi hemde uyku yapar dedi..bende hemen her akşam ıhlamur anason ve rezene karışımı vermeye başladım..uykumuz az düzene girince kış olduğdu için sade ıhlamura devam..

NUR geçmiş olsun...
rüyalarnıza bakamdım..
özel mesajdan bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda döneceğim..

oh be sonunda hafta sonu geldi. ik hafta sonu üst üste misafir ağırladım. bu sefer boşum şimdilik. çok ihtiyacım var doğrusu. ama bilirsiniz öğretmenlik mesleği okuldan gelince bitmiyor. eve de bir sürü iş kaldı. biraz onlarla uğraşacağım. şu sıralar omuzlarım çok ağrıyor yine. boynumda. fizik tedaviyi yarıda bıraktım ya hiç işe yaramadı

nur geçmiş olsun bu arada.
ıhlamurdan bahsedilmiş. uzun zamandır vermiyorum. ama kış geliyor artık. versem iyi olacak bende.

Olmaz, Olamaz....

Nerdeyse 5 saattir kimse yazmamış...:1shok:

Allah'ım neler oluyordelikafadulden

Son düzenleme:
Özde de hasta oldu çok fena birden bire ne oldu anlamadım 2-3 gündür iştahsızlık tavan yapmıştı azıcık ateşi vardı 37.5 tu calpol verip uyuttum dün gece bugünde çok halsiz sesi boğuk boğuk çıkıyor Az önce uyuturken öksürüyor öksürdükçe ağlıyordu boğazları tahriş olmuş sanırım çok moralim bozuldu ya ıhlamur verdim öğürdü onuda içmedi calpol yarı ağzına yrı yere döküldü tüm gün 3- 5 kaşık yemekle ayakta bile duramıyordu ya (
Yarın ilk işim doktora götürmek :sinifsinif:
Bu hastalık nedir ya hortladı birden bir sürü bebiimiz hasta (

Slm hatunlar, ozledim sizii.. okuyorum ama ama bos gozlerle, kaydim bugun iyice, hafta sonu koklasiriz artikin, muck..

derya heycanlandırdın benı :)
kaydirigubbakcemile3yerimseniben
cokacimcoooksempatiksalakcinni
hadı hayırlı ugurlu olsun.. bızımkıler de cıktı ama hala ıstahsızlık tavan durumunda, sut ıle yasıyoruz.

bugun ıcımden cok konustum senınle..

naptı yıne? :)
canım benim :teselli:
Bu "Fatmagul u kim öpmüş" ü ısleyen var mı aranızda??
arada bakıyorum desem..
daha saat erken annem :)) buranın kuşları bu saatte gelmes buralara :)) gece hayatı denen bısı var, bı bılemedın gıttı :)))
akannehirnaniknanik
Evrimim bu arada face te anlamadığım o şeyi sormadım rezil omak var işin ucunda bir açıklasan bi biskrem versem :))
CADIARZU
sırnaşık şey:roflol:
tek çocuktansa iki çocuk daha kolay büyütülüyormuş istatistiklere göre öyleymiş..:1closedeyes:
bana sorarsanda tekken gerçekten daha zorlanıyordum..:1rolleyes:
aynen öleee pervincim sana sonuna kadar katılıyorum dr 5 kasın diyince üzüldüm valla o bile uzun geldi keşke daha erken deseydi dedim
bu cümlen hiç olmadı..istediğine dikkat etsen be NUR'umlmaz:

sanada hayırlı cumalar...
Rabbim gönlüne göre versin..:Saruboceq:
iştahsızlık ve aynı hareket bizdede mevcuttur yanlız değilsiniz..olumunekankayizsmile
Mayıs haziran ideal o zaman bu aylarda hamile kalsan aklinialirimsmile Hayırlısı olsun bir tanede oğlun olsa esmer yakışıklı ne güzel olur... opuyorumnanaktan
Vay siparişe bak..
ama oğlu olup pervine benzerse süper olur .boshayallersmileopuyorumnanaktan.
hatta geçen annemede dedim sanki doğum olduda buraya resim eklemem kaldı dedim bi geldiğinde ben kk ye resim eklicem haberin olsun 2 sinede sen bak olurmu dedim annem gülüo doğurda bi resim eklemen kalsın dio:))
oda olur az kaldı..:ecrin_bebek:
sama nedne öyle resimler gösteriyorki erken doğum rahatlatacaksa ki mümkün değil gelde kızma yani..kötükedihüsoklava:
geçmiş olsun bir kan daha akıtırsanız iyi olur ..a.s
noliii len 2. falan sıyırdınızmı hatunlar
efrim galiba libidon kalktı 2.çocuğu bahane ediyosun püü resill
:roflol:naniknanik
analmına bakmışsın ve yorumlamışsın.bir rüye ikinci kez yorumlanmaz..hayırlara çıksın..
seninde çilen bitmedi sibel..geçmiş olsun..:teselli:a.s.
tüm bebeklere acil işfalar ..bol iştahlar..:Saruboceq:
bir kargaşa ve sıkıntıdan ferahlığa çıkacaksınız..:Saruboceq:a.s
bugun temizlik var bende kızımı acayip ozledim annemdeler su an
:teselli:
aynen bazen ablamız bazen babamız tutuyor yoksa mümkün değil..
of kusmuk deme bana dünde biz anitbiyotik içerken zorlandık ve kustuk doktorda içirmesi zor bir antibiyotik demişti ama işte malesef kustu..:çok üzgünüm:
değilmi çocukların iştahsızlığı bizde olsun..kaydirigubbakcemile5:lepi:
Kuzey son uc gundur hıc bır sey yemedıgı ıcın hem vıtamınını hem balık yagını ıctıgı sute katıp her gun vermeye basladım. Yoksa ıcım rahat etmeyecek..
:1hug:Şeniz
ne güzel toparlamıştı ece hanım....en kısa zamanda oda geri toparlar ..
yorum yorum yordum rüyalarınızı..kaydirigubbakcemile3
doktor biz uyku için önermişti..
Doğumdan önce 74 tüm. Doğumda 90 na çıktım. Şimdi 64 üm. Boyum 1,73. Evlenmeden önceki kilom :)

Hayırlı olsun, bizde 3 var 4. yolda herhalde. Dün 5 kere kaka yaptı. Kesin bir diş daha geliyor.
maşallah ölçülere bak..kaydirigubbakcemile2
sağol sizinde kolay çıkar inşallah biz 3 aydır çekiyoruz..
nur cum cok geçmiş olsun, çok kötü bişey hakikaten.

ya ben oğlumu cokk özledim, eve gidip sıkıştırmak istiyorum hemen.
:teselli:Şeniz
çok çok geçmiş olsun sana bu kadar stres çok NUR..delikafaduldenhayılrısıyla doğuraydında bi rahat uyku uyuyadık ..kaydirigubbakcemile3
nedenki soğan ekmek:uhm: niyet önemli ne verdiğin değil .sadece kan akıtmak çok şeyi götürür..a.syerimseniben
kaydirigubbakcemile3nekadar temiz yüreklisin seviyorum seni..Şeniz
saolun deryacımm tşk ettim

bu son olsun birdaha kötü birşey yaşatmasın rabbim..:Saruboceq::Saruboceq:

Olmaz, Olamaz....

Nerdeyse 5 saattir kimse yazmamış...:1shok:

Allah'ım neler oluyordelikafadulden
bişey yok bişey yok yasakkelimearada oluyor böyle..
oy oy sizdemi çok geçmiş olsun.sanırım salgın var..
Slm hatunlar, ozledim sizii.. okuyorum ama ama bos gozlerle, kaydim bugun iyice, hafta sonu koklasiriz artikin, muck..

amam men yokum koklayamayacağım seni :gitme:özledimde bea..Şeniz

deryacım o cümleyi neden kullandığımı eminim biliosundur canım yaa inan bak bu saat oldu artık uyuyamıyorum bebek hareket ettikçe özellikle ayaklarını oynatınca çok acım ve ağrı oluyor dr yapabileceğimiz hiç bişi yok dayanamazsan parol iç dedi olacak bunlar çünkü içi hemen iileşmez dedii ondan biran önce doğurmak istiyoru...

strese gelince şu ara alasını yaşıyorum deryam...

resimlere gelince ben istedim gösterdie garibim ısrar edince 2 saat nette aradı:kedi:

bu arada gökhan 9 gibi geldi ama nasıl kötü yaa ağladıda ne diyeceğimi bilemedim nasıl teselli edeceğim die düşünüp durdum gökhan erken yaşta babasını kaybettiği için çok etkilenio bu şöföründe biri 2 biri 4 yaşında 2 tane çocuğu varmış ağzını açıp ne 2 lokma yedi nede konuştu olduğu yerde uyudu bende yerine yatırdımsenağlama

Son düzenleme:
bu arada mustide bi kaç gündür ağzına 1 biberon mama dışında bişi vurmuodu şu son 2 gündür ii birde ben ona patetes püresi yaptım patates süt tereyağ ile çok sevdi iştahı olmayn bebişlere bi deneyin isterseniz arkdşlr

geçmiş olsun Sibelcim her ikinize de..sonradan okudum Selin iyiymiş rahatladım valla..

ayva yaprağını aktardan mı alıyorsun??..ıhlamurla birlikte ayva kaynatılması çok faydalı..boğazları yumuşatıyor..yaprağını duymamıştım hiç.??

valla o kadar süre yemeyi unutamam ben..ama şu kiloları verinceye kadar unutsam süper olur..çok çok iyi vermişsin sen..süper yaaa..darısı başıma darısı başıma

Özlemcim geçmiş olsun..boğaz enfeksiyonu muhtemelen..bu ara gene salgın var ortalıkta..off çok zor hasta olmasın artık şu bebikler yawf...yiter yaa yiter yaaa..(

Bugün gittim genel cerrahi ile görüştüm Rüzgar ın sünneti için..adam hemen yapalım tam zamanı dedi..havalar da tam soğumadan iyi olur dedi..ilk gün ebeni öper 2-3 güne geçer didi..pipiye 2 tane minik iğne yaparak uyuşturacaklarmış, genel anesteziyi bu yaşta önermiyoruz didi..ya şimdi yapalım ya da 7 yaş üstünü bekleyecen didi..o zaman genel anestezi olur didi..ama şimdi çabuk iyileşir didi..15 dk.da olay tamammış..
biz de haftaya pazartesi yaptıralım diyoruz bayram gelmeden..bayram sonu da mevlüdünü yaparım..hayırlısıyla bi atlatsam süper olucak...ha bir de anneyi kesinlikle içeriye almayız dedi..ben de girmem zaten dedim..:))

çecilim gerçekten çok çabuk iileşio bak diorum ya üst komşumuzun oğlu 3 haftada düşürdü dikişleri musti cumartesi sünnet oldu tekrar bi sonraki cumartesi hepsi birden düştü birde 2 tane ilaç veriolar bi zaten minoset birinin adını bilmiyorum şuanda ama gerçekten çabuk iileşi ha ebeni öpermi bu bebişe beğlı musti 2 buçukta başladılar 3 e çeyrek varken bitti düşün çok kısa sürüo amaa tam 4 çeyrek geçe sustu dedim bugün hiç susmuyacak artık morarıyordu filan amaa birdaha asla ağlamadıı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…