inş bir an önce geçer kazalar çok olurdu eşimin iş yerinde hani araba durduk yere yük taşıdığı için devrilirdi amaa şöförlere hiç bişi olmadı çok şükür mustinin sünnetinden beri bu kaç olduu hepte ölümle sonuçlandı...rabbim ailesine sabır versin..en kısa zamanda el atmak lazım semra..saol cnmNur geçmiş olsun canım... Üzerinizde nazar filan mı var acaba.. Eşinin işyerindeki kazalar (hemde ölüm var işin içinde) Mustinin başına gelenler... Bi sadaka vermek iyi olacak sanırım. Az sadaka çok belayı def eder derler... İnşallah bi daha böyle şeyler yaşanmaz.
saol pervincimm tşk ettim canımm:1hug:nur gecmıs olsun canım
onu gökhangil yaptılar yeni bi önceki kazada canım inş bununla atlarızbi kurban kesip dağıtın en iyisi nur.
saolun deryacımm tşk ettimNUR geçmiş olsun...
rüyalarnıza bakamdım..
özel mesajdan bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda döneceğim..
kaydirigubbakcemile3yerimsenibenderya heycanlandırdın benı :)
cokacimcoooksempatiksalakcinnilahana çorbamı yaptım tam içerken komşum geldi 2 koca dilim çukulatalı antep fıstıklı yaşpasta getirmiş..kızının doğum günü varmış..hem de en sevdiğim pastanenin..yapılır mı bu beee..eşim de yok 2 gün..çöpe de atmak günahtır..di mi ama.
canım benim :teselli:hadı hayırlı ugurlu olsun.. bızımkıler de cıktı ama hala ıstahsızlık tavan durumunda, sut ıle yasıyoruz.
bugun ıcımden cok konustum senınle..
naptı yıne? :)
arada bakıyorum desem..Bu "Fatmagul u kim öpmüş" ü ısleyen var mı aranızda??
akannehirnaniknanikdaha saat erken annem :)) buranın kuşları bu saatte gelmes buralara :)) gece hayatı denen bısı var, bı bılemedın gıttı :)))
CADIARZUEvrimim bu arada face te anlamadığım o şeyi sormadım rezil omak var işin ucunda bir açıklasan bi biskrem versem :))
sırnaşık şey:roflol:hatta Nur cum soyle sen doktoruna.. habıre senı kesip durmasın, oraya bır fermuar yapıversın.. sene baslarında duzenlı dogur derım ben sana.. valla bak.. sahane kadınsın.. senden acayıp kızlar cıkar.. veya cırt cırt da yaptırabılırsın.. bak o da kullanıslı olur.. dusunsene her kurban bayramında eve yenı bır aıle ferdı :1rolleyes:
tek çocuktansa iki çocuk daha kolay büyütülüyormuş istatistiklere göre öyleymiş..:1closedeyes:ciddi anlamda gerçekten düşünmüyorum hani hep derdim ben işte 3 0lsun yada 2 kız 2 erkek olsun die ama bekara kadın boşamak kolay derlerya o hesapp:)
ama yeter allah bunlara uzun ömür versin bu 2 kuzuyu büyütürsek bize yeter
bu cümlen hiç olmadı..istediğine dikkat etsen be NUR'umaynen öleee pervincim sana sonuna kadar katılıyorum dr 5 kasın diyince üzüldüm valla o bile uzun geldi keşke daha erken deseydi dedim
sanada hayırlı cumalar...cok yorgunum yoksa sızınle olmak ısterdım hayırlı cumalar opuldunuss
ozlem agustos olmasın kıs olsun agustosta ebemız opuldu hem kısın herkes sısko yazın bıkınıılı kızları tvde gorunce kıskanıodum:))
iştahsızlık ve aynı hareket bizdede mevcuttur yanlız değilsiniz..olumunekankayizsmilebızde de durum aynen dedıgın gıbı.. 3 kasıktan sonra surat saga sola donuyor.. basladı yıne benım sıkıntılarım
:)) hatunun derdıne bak :)) sen dogur, 6 ay sonra ustumuzden atlayarak ıncelırsın yıne :)
Vay siparişe bak..Mayıs haziran ideal o zaman bu aylarda hamile kalsan aklinialirimsmile Hayırlısı olsun bir tanede oğlun olsa esmer yakışıklı ne güzel olur... opuyorumnanaktan
oda olur az kaldı..:ecrin_bebek:hatta geçen annemede dedim sanki doğum olduda buraya resim eklemem kaldı dedim bi geldiğinde ben kk ye resim eklicem haberin olsun 2 sinede sen bak olurmu dedim annem gülüo doğurda bi resim eklemen kalsın dio:))
sama nedne öyle resimler gösteriyorki erken doğum rahatlatacaksa ki mümkün değil gelde kızma yani..kötükedihüsotekrar geldimmmm gökhan aradı gelmicekmiş yine kaza olmuş ve şöförleri ölmüş konuşamadım hem sesler geliodu hemde dişimi fırçalıodum konuşamadım canım sıkıldı yatmadım bendee üff yazsık nasıl oldu acaba kaza geçen haftata olmuştu kaza karşı tarataki adam suçluydu vede adam ölmüştü ama ne ölüm resimleri gösterdi gökhan şok oldum
:roflol:naniknaniknoliii len 2. falan sıyırdınızmı hatunlar
efrim galiba libidon kalktı 2.çocuğu bahane ediyosun püü resill
analmına bakmışsın ve yorumlamışsın.bir rüye ikinci kez yorumlanmaz..hayırlara çıksın..ruyamda bilmeyerek kacak elektrık kullanarak ocakta yemek yapıodum polisler basıp kelepce takıolardı cok kotu bı duygu ya hapishaneye atcaklarmıs cok uzuluodum gercek sandım resmen anlamına baktım cok ıı seyler yazmıo hayır olsun
seninde çilen bitmedi sibel..geçmiş olsun..:teselli:a.s.günaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
SELİN hala aynı burnu bi akıyor bi tıkanıyor bugün eşim öğlen eve gidince aile hekimimize gösterecek bakalım sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek pazartesiden beri peditus veriyoruz değişen birşey yok... şükür keyfi yerinde ama geniz akıntısı var arada öksürüyor gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
tüm bebeklere acil işfalar ..bol iştahlar..:Saruboceq:ÖZLEM bilmiyorum artık ben iyice şaşırdım... diş ve hastalık bir araya gelince hepten huysuz ve iştahsız oldu kuzum kolay değil çektikleri bizim bileboğazlarımız şişince su bile içemiyoruz onun derdide çok yani.....hep kucak istiyor akşam eve gidiyorum kucağımdan inmiyor bi kucağımda selin bi elimle iş yapmaya çalışıyorum yere koymaya kalktığmda kendini yerlere atıyor ağlıyor bazen babasına bile gitmek istemiyor..... ah biran önce iyileşsin kuzum benim başka birşey istemiyorum... bu dönemler geçici elbet heşey yoluna girecek iştahsızlık o bu sağlıklı olmaları tek istediğmiz.... sizinde düzene girer inşalah biran önce..
bir kargaşa ve sıkıntıdan ferahlığa çıkacaksınız..:Saruboceq:a.sGünaydınn, karma karışık rüyalar gördüm, topiğe bir girdim ki, yalnız değilmişim. Pervin ve deniz rüyanız hayrola canım. Benim de rüyamda deprem oluyor, ev zangır zangır sallanıyor, bir yandan Didarı arıyorum Allahtan onu kucağıma aldım, bir yandan kaynanama sesleniyorum, sonra eşimi görüyorum yanımda. Pencereden dışarısı görünüyor, ev kaymış kaymış deniz kıyısına kadar gelmiş. Ben tusunami olacak çabuk pencereden atlayıp yukarı doğru koşun diye bağırıyorum. Sözde evimiz giriş katındaymış. Didarı kemale verip siz kaçın diyorum. Hep birilerinin canını kurtarma derdindeyim, kendimi umursamıyorum. Ama deniz masmavi pırıl pırıl görünüyordu. İnşallah rüyam iyi çıkar.
:teselli:bugun temizlik var bende kızımı acayip ozledim annemdeler su an
aynen bazen ablamız bazen babamız tutuyor yoksa mümkün değil..biz vitamin yada diger ilacları tek basımıza veremiyoruz ellerini tutmazsak elini atıyor ama biri ellerini tutunca bende kasıga koyup kafasını cenesini yani tutup vermeye yeltenince mecburum artık yapacakbirsey yok der gibi agzını acıyor :) bundan umutlanıp tek basımıza vereriz diyoruza ma yok ozaman yine el atıyor
of kusmuk deme bana dünde biz anitbiyotik içerken zorlandık ve kustuk doktorda içirmesi zor bir antibiyotik demişti ama işte malesef kustu..:çok üzgünüm:Durumlr aynı bende az önce içirmek için neler çektim kaık elimde peşinde koşturdum eliyle vurdu kaşığa... Yatırdım vermeye çalıştım ağlarken tıkandı ardından su verdim suyla beraber çıkardı :bbo: Diyorum meyve püresinde falan denesem bu defa da meyve püresinden nefret eder diye korkuyorum zaten zorla birkaç kaşık yediriyorum... kafamçokkarıştı Off onun iştahızlığı benim olsun bende Belma gibi manken olayım bayanssulusmile
:1hug:ŞenizKuzey son uc gundur hıc bır sey yemedıgı ıcın hem vıtamınını hem balık yagını ıctıgı sute katıp her gun vermeye basladım. Yoksa ıcım rahat etmeyecek..
ne güzel toparlamıştı ece hanım....en kısa zamanda oda geri toparlar ..sıbelcım gecmıs olsun cok uzuldum ece 15gunde 1 kg verdı yazın topluycam dıe anam agladı dusun artık cok ıı anlıorum senı..ıns tez zamanda atlatırsınız
belmacım-ozlemcım hayır olsun canım derya gelırse topluca yorar ruyalarımızı
gulızcım ıns oyle olur saglıkla olsunda mevladan gelen kabulum
bugunde dısarı cıkıcam sıze ıı sohbetler..
doktor biz uyku için önermişti..Ihlamur Faydaları -Ihlamur Çayının Faydaları
Grip için şifalı bitkiler : Grip ve nezlede vücudun direncini artırır, yakalanma riskini azaltır. Ihlamurun faydası soğuk havalarda doğal bir koruyucu işlev görmesidir. Tek içildiği gibi diğer benzer bitkilerle karışım yapılarak da içilebilir.
Terletici ve ateş düşürücü etkisi vardır.
Bronşit içinde kullanılabilir. Öksürük kesici ve göğüs yumuşatıcıdır.
Cildi güçlendirir parlaklık verir. Cilt lekerini azaltıcı etkisi için ıhlamur kaynatılır soğuktuktan sonra suyu lekelere sürülür.
Şifalı bitkiler damar : Kan dolaşımını düzenleyici ve damar sertliğini önleyici etkisi bir diğer ıhlamur faydası olarak belirtilebilir.
Uyku için şifalı bitkiler : Sinirleri yatıştırıcı ve uykusuzluk sorunu için yardımcı olması ıhlamur yararları arasındadır.
Mide sorunları içinde kullanılabilir. Hazmı kolaylaştırıcıdır.
maşallah ölçülere bak..Doğumdan önce 74 tüm. Doğumda 90 na çıktım. Şimdi 64 üm. Boyum 1,73. Evlenmeden önceki kilom :)
Hayırlı olsun, bizde 3 var 4. yolda herhalde. Dün 5 kere kaka yaptı. Kesin bir diş daha geliyor.
:teselli:Şeniznur cum cok geçmiş olsun, çok kötü bişey hakikaten.
ya ben oğlumu cokk özledim, eve gidip sıkıştırmak istiyorum hemen.
çok çok geçmiş olsun sana bu kadar stres çok NUR..delikafaduldenhayılrısıyla doğuraydında bi rahat uyku uyuyadık ..kaydirigubbakcemile3saol canım resmen dedim o arada evrim neler hissetiğini anlıyorum diee
ayy elim titrio araya bıçak sokuyorum kilitin olduğu yere açamıyorum ki ellerim nasıl titriyo bir yandan mustafaya tamam ağlama demekten bi hal oldum ama gerçekten çok sevimsiz bi olay o anda sanki başına bişi gelecekmiş gibi gelio yavrumm yaa kapıyı açınca bi bakışı vardııı akannehir
nedenki soğan ekmek:uhm: niyet önemli ne verdiğin değil .sadece kan akıtmak çok şeyi götürür..a.syerimsenibenallah beterinden saklasın canım... sadaka vermek lazım ama ne bilim bi ekmek bile alıp dağıtabilirsin sende konuya komşuya eşinin haricinde bunu sende yapabilirsin beklememiş olursun oda yapar ama ... ne bilim bi fakire erzak alabilirsiniz, böyle kaza bela durumlarında kuru soğanla sıcak ekmek veriliyordu sanırım unuttum bende.....
kaydirigubbakcemile3nekadar temiz yüreklisin seviyorum seni..ŞenizNUR ne bilim canım buralarda ekmek falan dağıtılır kuru soğanda datılırdı ben küçükken öyle duymuştum.... sonuçta miktarı önemli değil önemli olan başının gözünün sadakası olarak birşey dağıtıyorsun...en basii bi kutu çikolata alıp çocuklara bile dağıtabilirsin onlarda sevinirler....
saolun deryacımm tşk ettim
bişey yok bişey yok yasakkelimearada oluyor böyle..Olmaz, Olamaz....
Nerdeyse 5 saattir kimse yazmamış...:1shok:
Allah'ım neler oluyordelikafadulden
oy oy sizdemi çok geçmiş olsun.sanırım salgın var..Özde de hasta oldu çok fena birden bire ne oldu anlamadım 2-3 gündür iştahsızlık tavan yapmıştı azıcık ateşi vardı 37.5 tu calpol verip uyuttum dün gece bugünde çok halsiz sesi boğuk boğuk çıkıyorAz önce uyuturken öksürüyor öksürdükçe ağlıyordu boğazları tahriş olmuş sanırım çok moralim bozuldu ya ıhlamur verdim öğürdü onuda içmedi calpol yarı ağzına yrı yere döküldü tüm gün 3- 5 kaşık yemekle ayakta bile duramıyordu ya (
Yarın ilk işim doktora götürmek :sinifsinif:
Bu hastalık nedir ya hortladı birden bir sürü bebiimiz hasta(
Slm hatunlar, ozledim sizii.. okuyorum ama ama bos gozlerle, kaydim bugun iyice, hafta sonu koklasiriz artikin, muck..
deryacım o cümleyi neden kullandığımı eminim biliosundur canım yaa inan bak bu saat oldu artık uyuyamıyorum bebek hareket ettikçe özellikle ayaklarını oynatınca çok acım ve ağrı oluyor dr yapabileceğimiz hiç bişi yok dayanamazsan parol iç dedi olacak bunlar çünkü içi hemen iileşmez dedii ondan biran önce doğurmak istiyoru...kaydirigubbakcemile3yerimseniben
tek çocuktansa iki çocuk daha kolay büyütülüyormuş istatistiklere göre öyleymiş..:1closedeyes:
bana sorarsanda tekken gerçekten daha zorlanıyordum..:1rolleyes:
bu cümlen hiç olmadı..istediğine dikkat etsen be NUR'umlmaz:
sama nedne öyle resimler gösteriyorki erken doğum rahatlatacaksa ki mümkün değil gelde kızma yani..kötükedihüsoklava:
geçmiş olsun bir kan daha akıtırsanız iyi olur ..a.s
:teselli:
çok çok geçmiş olsun sana bu kadar stres çok NUR..delikafaduldenhayılrısıyla doğuraydında bi rahat uyku uyuyadık ..kaydirigubbakcemile3
nedenki soğan ekmek:uhm: niyet önemli ne verdiğin değil .sadece kan akıtmak çok şeyi götürür..a.syerimseniben
bu son olsun birdaha kötü birşey yaşatmasın rabbim..:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın... tadım tuzum yok pek dünde giremedim işlerde yoğun...
gibi yapıyor...iştah sıfır zaten azılada geliyor üstüned ehastalık tuz biber oldu.... 4 günde inanılır gibi değil ama 300 gr verdi selin( selin kilo almayan bi bebek 1 ayda 100 gr zor alıyor ben o bir ayda 100 gr aldırmak için birbir takla atıyorum çocuğum 4 günde 300 gr verdi nerdeyse 3 ay geriye gittik... benimde boğzalarım yanmaya başladı bu sabah sanırım bende hasta oluyorum.. bizden haberler böyle... geçmişe falan bakamadım sanırım herkes iyidir.. öpüyorum hepinizi...
ben her gün meyve cayı yapıyorum alperen'e. bağışıklığına da bakıldı tahlillerde çok iyi seviyeye gelmiş. hem immuzinc hem de bu çay etkili oldu bence bağışıklığın güçlenmesine. ıhlamur, ayva yaprağı, elma, birde erik yada kızılcık dönüşümlü ekliyorum. soğuyunca da azıcık limon sıkıyorum. fazla su içmiyor alperen çünkü bu çaydan 250 cc içiyor. 1 tatlı kaşığı da bal ekliyoruz sabah kahvaltısında içiyor. tavsiye ederim.
Doğumdan önce 74 tüm. Doğumda 90 na çıktım. Şimdi 64 üm. Boyum 1,73. Evlenmeden önceki kilom :)
Mercümeğim seni ham yaparım, ben yemeyi unutmasam iştah gayet yerinde ve açık. Löp löp de götürüyorum. Ama evdeyken yemeyi unutuyorum. Geçen c.tesi gece olmuş midemde yumruk yemişim gibi bir ağrı var. sanki midemi matkapla oyuyorlar. O ara Didarı uyutmaya uğraşıyordum. Allahım nerden çıktı şimdi bu ağrı derkeeen, birden fark ettim ki ben o gün sabah bir dilim ekmekten başka birşey yememişim. Günüm hep şu işi de bitireyim yemek yiyeyim demekle geçmiş. İşin daha kötüsü yaşadığım açlığı bile algılamıyorum, ağrım varmış gibi geliyor. Çok mu iyi sanki bu hıı? Şöyle uzuun uzuun sofrada kalıp tadını çıkara çıkara yemeyi öyle özledim ki..
çecilim gerçekten çok çabuk iileşio bak diorum ya üst komşumuzun oğlu 3 haftada düşürdü dikişleri musti cumartesi sünnet oldu tekrar bi sonraki cumartesi hepsi birden düştü birde 2 tane ilaç veriolar bi zaten minoset birinin adını bilmiyorum şuanda ama gerçekten çabuk iileşi ha ebeni öpermi bu bebişe beğlı musti 2 buçukta başladılar 3 e çeyrek varken bitti düşün çok kısa sürüo amaa tam 4 çeyrek geçe sustu dedim bugün hiç susmuyacak artık morarıyordu filan amaa birdaha asla ağlamadıı cnmBugün gittim genel cerrahi ile görüştüm Rüzgar ın sünneti için..adam hemen yapalım tam zamanı dedi..havalar da tam soğumadan iyi olur dedi..ilk gün ebeni öper 2-3 güne geçer didi..pipiye 2 tane minik iğne yaparak uyuşturacaklarmış, genel anesteziyi bu yaşta önermiyoruz didi..ya şimdi yapalım ya da 7 yaş üstünü bekleyecen didi..o zaman genel anestezi olur didi..ama şimdi çabuk iyileşir didi..15 dk.da olay tamammış..
biz de haftaya pazartesi yaptıralım diyoruz bayram gelmeden..bayram sonu da mevlüdünü yaparım..hayırlısıyla bi atlatsam süper olucak...ha bir de anneyi kesinlikle içeriye almayız dedi..ben de girmem zaten dedim..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?