2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çeçilim bilgi veriyim az dedim yaşamış biri olarak uzun olmuş. k.bakmaa neyse bende yatıyım içimdeki yaramaz resmen horon tepiooo

bu arada 15 günde bi bebik uyku düzenine alışırmı ben mustiyi 2 gündür 9da uyutmaya çalışıyorum 9 sallamaya başlıyorum 9 buçukta filan uyuyor 2 gündür inş alışırr die düşünüorum ...

bende yatıorum ii geceler bugün gece kismeler gelmşicek bellii.....

Son düzenleme:

:)))..dr. da dedi 2 saat sonra başlar ağlamaya..iğnenin etkisi o kadar sürüyormuş..morarma felan gözüm korktu biras.(

gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)

ikinizde çoook şekersiniz.. Karşımda çıtır çıtır bir anne ve dünyalar tatlısı yavrusu...
Önceki saç modelini bilmiyorum ama bu çok yakışmış bayanssulusmile

çok geçmiş olsun özlemcim. biran önce götür doktora tabi. umarım biran önce iyileşir tatlı yavru..
oyyy bu sünnet meselesi beni çok geriyor yaa.. inş rahatça atlatırsınız. biz kararsız kaldık ve yaptırmadık. önümüzdeki yaz bakalım nolacak. ben erken olmasını istiyorum. annem kafamı karıştırıyor. sonra diyor. nasip.. inş rahat geçer sizin.

pervin foto eklemişsin. pek güzel çıkmışsınız anne kız maşallah

ozdemizede cok gecmis olsun...

ıhlamur tamam ii guzelde superde etkili deil yine bunye kendikendine yenio ıhlamur terletio ates basıo yani cok ıcerım ıcırırımde hastalandıgında ama sadece azcık yardımcı bence

gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)

pervinnnn canım nasıl güsel çıkmışsınız ikinizde masum masum maşallah sizee en kocamanındann
:)))..dr. da dedi 2 saat sonra başlar ağlamaya..iğnenin etkisi o kadar sürüyormuş..morarma felan gözüm korktu biras.(
eee annesi bırakta okadar ağlasın dimii ama bizim mesela sinnet bittiğinde ağlıodu sünnetci acı çektiği içinde deill ellerini tuttukları için sinirden ağlıyordur yoksa uyuşuk dedi....

çeçilim aklında bulunsun sünnetten 15 dk sonra ben hemen minoset verdim yarım ölçek uyuyşkluk gittiğinde ağlamadı mesela 3 te vermiştim ilacı akşam 7 gibi baktım sızlanıo hemen bir daha verdim öle öle ilk günü geçirdim rahat birde sünnet kilodu al çok rahat oluyor bizim sünnetcimiz önerdi altını bağlamazsan 1 haftada bağlarsan1 ayda anca iileşir dedi aklında bulunsun canım

çeçilim ben 4 tane almıştım malum içine mıçıodaa biraz zorluk çekiosun hemen yıkıyor ütülüyorduk 4 yetti tane 15 ytl..

bu aradaa bende ıhlamur elme limon karışımı yaptım musti ağzına bile vurmadı zaten bizim evde bi gökhan içer ıhlamuru bende drip oldu bütün gece nefes almaya çalıştım burnum tıkanmış boğazım kabarmış içiyim dedim bende içemedimakannehir

merhabalar. sizi aslında hamileliğimden beri takip ediyorum ama o kadar güzel bir arkadaşlığınız varki aranınıza katılmaya çekindim :kedi: benimde 15 aylık bir oğlum var. eğer benide kabul ederseniz bende arara sohbetlere katılmak isterim opuyorumnanaktan

buyuk bir keyifle 3 adet cikolatalı gofret yıyıp buyuk azapla pesinden 300 ip atlayan ve leylek bardakla yesilcay ıcen baska arızalı tanıyomusunusss

Bende yeni katıldım aralarına canım... Ağustos annelerinin şartlarına uyarsan neden olmasın:mymeka:
Şaka bi yana Hoşgeldin iremce.a.s.

yuhh o kadar pahalı mı yavwf...alcaz artık saolasın canım bilgilendirmelerin için..

o karışıma bayılırım ben...hele ki ıhlamur doğalsa ohh mis mis..

buyuk bir keyifle 3 adet cikolatalı gofret yıyıp buyuk azapla pesinden 300 ip atlayan ve leylek bardakla yesilcay ıcen baska arızalı tanıyomusunusss

3 müüü:1shok:..gerçi dün ben de türk kahvesinin yanında 2 tane tadelle götürdüm büyüğünden..itiraf edeyim..:kedi:..ha bu arada utanmadan da lahana çorbama devam ediyorum..püüü.:mymeka:..bana..

regl öncesi misin..?

hoşgeldin..

hoşgeldin niye almayalım

hava ne soğudu gene. kış geliyor artık iyiden iyiye. hava hemencik kararıyor. evde tıkılma zamanları başladı yine of yaa. elimde son ales soruları onları çözüyorum bakalım. baya yavaşlamışım. eskiden takır takır giderdim ne günlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…