çecilim gerçekten çok çabuk iileşio bak diorum ya üst komşumuzun oğlu 3 haftada düşürdü dikişleri musti cumartesi sünnet oldu tekrar bi sonraki cumartesi hepsi birden düştü birde 2 tane ilaç veriolar bi zaten minoset birinin adını bilmiyorum şuanda ama gerçekten çabuk iileşi ha ebeni öpermi bu bebişe beğlı musti 2 buçukta başladılar 3 e çeyrek varken bitti düşün çok kısa sürüo amaa tam 4 çeyrek geçe sustu dedim bugün hiç susmuyacak artık morarıyordu filan amaa birdaha asla ağlamadıı cnm
gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)
gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)
çok geçmiş olsun özlemcim. biran önce götür doktora tabi. umarım biran önce iyileşir tatlı yavru..Özde de hasta oldu çok fena birden bire ne oldu anlamadım 2-3 gündür iştahsızlık tavan yapmıştı azıcık ateşi vardı 37.5 tu calpol verip uyuttum dün gece bugünde çok halsiz sesi boğuk boğuk çıkıyorAz önce uyuturken öksürüyor öksürdükçe ağlıyordu boğazları tahriş olmuş sanırım çok moralim bozuldu ya ıhlamur verdim öğürdü onuda içmedi calpol yarı ağzına yrı yere döküldü tüm gün 3- 5 kaşık yemekle ayakta bile duramıyordu ya (
Yarın ilk işim doktora götürmek :sinifsinif:
Bu hastalık nedir ya hortladı birden bir sürü bebiimiz hasta(
oyyy bu sünnet meselesi beni çok geriyor yaa.. inş rahatça atlatırsınız. biz kararsız kaldık ve yaptırmadık. önümüzdeki yaz bakalım nolacak. ben erken olmasını istiyorum. annem kafamı karıştırıyor. sonra diyor. nasip.. inş rahat geçer sizin.Bugün gittim genel cerrahi ile görüştüm Rüzgar ın sünneti için..adam hemen yapalım tam zamanı dedi..havalar da tam soğumadan iyi olur dedi..ilk gün ebeni öper 2-3 güne geçer didi..pipiye 2 tane minik iğne yaparak uyuşturacaklarmış, genel anesteziyi bu yaşta önermiyoruz didi..ya şimdi yapalım ya da 7 yaş üstünü bekleyecen didi..o zaman genel anestezi olur didi..ama şimdi çabuk iyileşir didi..15 dk.da olay tamammış..
biz de haftaya pazartesi yaptıralım diyoruz bayram gelmeden..bayram sonu da mevlüdünü yaparım..hayırlısıyla bi atlatsam süper olucak...ha bir de anneyi kesinlikle içeriye almayız dedi..ben de girmem zaten dedim..:))
gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)..]
pervinnnn canım nasıl güsel çıkmışsınız ikinizde masum masum maşallah sizee en kocamanındanngunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)
eee annesi bırakta okadar ağlasın dimii ama bizim mesela sinnet bittiğinde ağlıodu sünnetci acı çektiği içinde deill ellerini tuttukları için sinirden ağlıyordur yoksa uyuşuk dedi....:)))..dr. da dedi 2 saat sonra başlar ağlamaya..iğnenin etkisi o kadar sürüyormuş..morarma felan gözüm korktu biras.(
merhabalar. sizi aslında hamileliğimden beri takip ediyorum ama o kadar güzel bir arkadaşlığınız varki aranınıza katılmaya çekindim :kedi: benimde 15 aylık bir oğlum var. eğer benide kabul ederseniz bende arara sohbetlere katılmak isterim opuyorumnanaktan
çeçilim ben 4 tane almıştım malum içine mıçıodaa biraz zorluk çekiosun hemen yıkıyor ütülüyorduk 4 yetti tane 15 ytl..
bu aradaa bende ıhlamur elme limon karışımı yaptım musti ağzına bile vurmadı zaten bizim evde bi gökhan içer ıhlamuru bende drip oldu bütün gece nefes almaya çalıştım burnum tıkanmış boğazım kabarmış içiyim dedim bende içemedimakannehir
buyuk bir keyifle 3 adet cikolatalı gofret yıyıp buyuk azapla pesinden 300 ip atlayan ve leylek bardakla yesilcay ıcen baska arızalı tanıyomusunusss
merhabalar. sizi aslında hamileliğimden beri takip ediyorum ama o kadar güzel bir arkadaşlığınız varki aranınıza katılmaya çekindim :kedi: benimde 15 aylık bir oğlum var. eğer benide kabul ederseniz bende arara sohbetlere katılmak isterim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?