2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yiğitin son fotolarından birisi. uzun zaman oldu foto yüklemeyeli. son halimizi görün istedim teyezeleri :)

Eklentiler

• $k_SNV82163.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
kimseler yok.özde hastaymış daha iyidir inşallah.Fatma yiğit çok büyümüş,tam iyi aile çocuğu tipi var:)

fatma maşallah yiğit kuşun çok tatlı benim oğlumda babaannede kalıyor, çok özlüyorum onu(
babannede mi kalıyor? nasıl yani hep mi babannede ya da sen çalışırken mi? yiğit kuşum :) için de teşekkür ederim.
kimseler yok.özde hastaymış daha iyidir inşallah.Fatma yiğit çok büyümüş,tam iyi aile çocuğu tipi var:)
aile çocuğu derken? edepli mi yani :)

fatmacım ben aydın-sökede jandarmada çalışıyorum. eşimin işide izmirde. k.validem çok kalamadığı için oğlumuda (ismi berke) izmire götürdü. burda bakıcı bulamadım. kreşe verdim hasta oldu çok küçük olduğu için ( bende izmire gönderdim. özlem çok fazla ama en azından gözüm arkada kalmıyor. orada güzel bakıldığını bildiğim için. bende hafta sonları izmire gidiyorum. biraz uzun oldu ama durum bu şekilde...

oyy canım ya kıyamam gerçekten dayanması çok zor. ama önemli olan tabi kuzularımız sağlığı ve mutlu olması. anneler böyle işte. hep fedakarlık.. inşallah yoluna koyarsın. kavuşursun oğluna. ismi de güzelmiş :)

evet önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu. bakalım eğitim nedeniyle atanma dilekçesi vericem bu hafta, belki eğitim nedeniyle izmire gidebilirim :Saruboceq: evet ismi güzel esrakonun oğlunun ismide berke :)) en baştada dedim ya, hepinizi çok iyi tanıyorum ve kendime çok yakın buluyorum sizi. yerimseniben

Hoşgeldin İrem,
Sibelciğim, Selin kilo verdi falan diye kafana takma. Evdeki dijital tartılar çok farklı sonuçlar verebiliyor.
Selin, Özde ve Deniz kuzusu iyileşmişlerdir.
Evrim ciğim sağol ben de gittim bugün Adidas outlet e. Kartal da E5 üzerindekine.
Kendime pantalon gibi kanvas, günlük bir şey. Kızıma da iki tane ayakkabı aldım.
Aslında bir tane alacaktım ama, ben kendime birşeyler bakarken. Eşim gitmiş mavi-yeşil-forsforlu sarı :bbo: çoğunluğu kumaş bir ayakkabı almış. Bir çıktım deneme kabininden bizimki ayağında yeni ayakkabıları koşturuyor ortada. Eşime " Bak yağmurlu havada bunu giyemez, mevsimi değil dediysem de değiştirmedi inat etti Neymiş kızım ayakkabıların içinden onu seçmiş, çok beğenmiş küçük hanım olmazmış. Ben de gittim mecburen tümü deri bir ayakkabı daha aldım artık.

Bi de aklımdayken yazayım.
Evde önlüklere sinir oluyordum. Lekeli ve çamaşır suyuyla her seferinde yıkarsam ancak istediğim kadar temiz oluyor. O da her zaman mümkün değil tabi. Islak oluyor bir sonraki öğüne temiz önlük bulamıyorum falan.
Chicco nun Easy Meal plastik önlüğünü aldım gerçekten çok kullanışlı. cokacimcoook Önünde cebi de var, çıkarttıklarını tutması için ve boynunu da acıtmadı. Biraz onun için endişe etmiştim. Çok rahat ettim, ohh yıkıyorum siliyorum kurulama beziyle tertemiz.

Neva ya bayıldım maşallah ona tuvalet alışkanlığını çabuk kazanacak desene çok şirin
bakalım göreceğiz.bugün ne zaman kaka dese ardından aka yaptı gerçekten:)
inşallah canım.ihmal etme al ilaçlarını.selin kuzusuna hasta bir annenin faydası olmaz değil mi?
çok geçmiş olsun

kolayca atlatırsınız inşallah.erkek çocukların da bu derdi var işte
aaaaa hikaye tanıdık geldi nurdan'da benzer durumda seninle.hep yanında olsun yavrun inşallah.
hayırlı olsun.ven yerim onun beğenilerini,tercihlerini

mben de bebettonunkileri kullanıyorum.önü cepli kollu,sil kullan çok memnunun

yiğit kuşa maşallah adam adam olmuş cidden. bu bebiklerin hepsi çocuk oldular artık ya :)))

Selam a.s.
Bugün doktorumuza gittik sesi boğuk boğuk hala öksürüyor hatta öksürük yüzünden az önce yine uyandı ( Laranjit olmuş sabahtan beri yediği 5-10 kaşık mama 1 susamlı çubuk birkaç üzüm... Doktor dedi balgam yüzünden rahatsız oluyor midesi bulanıyordur zorlama ağlatma yemiyorsa dedi... Boyu kilosu 2 yaşındaki çocuk kadar Az süzülür sadece iyileşene kadar dedi sonra toplar kendini... Ama anne yüreği dayanmıyor aç aç gezmesine zorlasamda içim acıyor zor nefes alırken birde katılarak ağlamasına kıyamıyorum ( Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali (
Ayrıca nutrigen vermemin yanı sıra dvit i bana demişti ya 2 yaşına kadar kullanacak dedim söyledim sağlık ocağı 1 yaştan sonra vermiyor... Dedi eczaneden alırsın 2-3 liralık birşey dedi evet sağlık ocakları vermiyor ama kemikleri hızlı gelişen bebek içleri yumuşak kalmasın mı boş kalmasın mı o tarz bir şey söyledi yani gerekliymiş. Dedim Nutrigen veriyorum yok dedi ekstradan kullan d vitaminine devam yani mayısa kadar.. Ihlamur denedim dedim çok iyi yapmışsın dedi ama içmedi dedim annem dedi ben adaçayı tattırdım sevdi ama annesi vermedi dedi adaçayıda yararlı çok olmamak kaydıyla ondan da verebilirsin...
Bu hastalık özellikle sabahları ve akşamları çok zorlar dedi. Tıkanırsa üstünü giydir şapka tak balkona çıkar dedi nefes alsın... Antibiyotik başlamadı... Ateş yükselirse yada çok bitkin halsiz olursa verirsin dedi... Hemen iyileşsin kuzum ya valla çok kötü bana gelsin ne varsa ona gelmesin bütün bebeklerimizin kılına zarar gelmesin... Şurubu içirmek ne kadar zor valla tıkanıp ağladığından çıkarıyor şurubu
Pervin gördüm fotonuzu çok tatlısınız anne kız git gide fıstık oluyor ecoşum ya ayrıca süpersin ne diyeyim o kadarcık şey için hemen ip atlaman hayranlık uyandırdı Ben stresten yine dengeleri alt üst ettim
Buketcm cicilerinizi güle güle kullanın... Bizde alışveriş isteği uyandırmayın iflas bayraklarını çektireceğim yakında zaten...
İremce hoşgeldin.. İşin çok zor Umarım Berke ile en kısa zamanda koyun koyuna olursunuz.. Demek herkesi tanıyorsun :)
Nur Allah rahmet eylesin cidden çok kötü bir durum çocuklarıda çok küçükmüş
Çeçilim sünnet olacakmış Ruzy umarım kolay atlatırsınız sizde ağrısız sızısız...
Geçmiş olsun diyen herkese çoook teşekkürler... Sağolun...

ben domestos kullanıyorum başta ve sonda ilave durulama yapıyorum

özlemciğim zorlama bence de.biz de hasta olunca canımız birşey istemiyor hatta midemiz bulanıyor.hepten soğumasın yeme içmeden.maşallah koca kızımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…