iremce hosgeldin
Bende yeni katıldım aralarına canım... Ağustos annelerinin şartlarına uyarsan neden olmasın:mymeka:
Şaka bi yana Hoşgeldin iremce.a.s.
opuyorumnanaktan teşekkür ederim hoşbuldum :)hoşgeldin niye almayalım
babannede mi kalıyor? nasıl yani hep mi babannede ya da sen çalışırken mi? yiğit kuşum :) için de teşekkür ederim.fatma maşallah yiğit kuşun çok tatlıbenim oğlumda babaannede kalıyor, çok özlüyorum onu (
aile çocuğu derken? edepli mi yani :)kimseler yok.özde hastaymış daha iyidir inşallah.Fatma yiğit çok büyümüş,tam iyi aile çocuğu tipi var:)
fatmacım ben aydın-sökede jandarmada çalışıyorum. eşimin işide izmirde. k.validem çok kalamadığı için oğlumuda (ismi berke) izmire götürdü. burda bakıcı bulamadım. kreşe verdim hasta oldu çok küçük olduğu için( bende izmire gönderdim. özlem çok fazla ama en azından gözüm arkada kalmıyor. orada güzel bakıldığını bildiğim için. bende hafta sonları izmire gidiyorum. biraz uzun oldu ama durum bu şekilde...
oyy canım ya kıyamam gerçekten dayanması çok zor. ama önemli olan tabi kuzularımız sağlığı ve mutlu olması. anneler böyle işte. hep fedakarlık.. inşallah yoluna koyarsın. kavuşursun oğluna. ismi de güzelmiş :)
bakalım göreceğiz.bugün ne zaman kaka dese ardından aka yaptı gerçekten:)Neva ya bayıldım maşallah ona tuvalet alışkanlığını çabuk kazanacak desene çok şirin
inşallah canım.ihmal etme al ilaçlarını.selin kuzusuna hasta bir annenin faydası olmaz değil mi?anneli kızlı ayrı yerlerde aynı dk.larda dr. a çıktık... SELİN in birşeyi yokmuş boğazları falan şiş değil birtek burnunda sorun varmış onun içinde sprey ve pomba demiş.. tonimer baby spreyimiz var otri bebede aldım geçen gün dr. ok. zaten sizde benim vereceğim herşey var demiş... vitamin ilacı vermiş ismini öğrenemedim annem dedi onlarda minadeks kullanıyoruz demiş ama birlikte kullanılırmı ayrımı bilemiyorum eşim inşallah sormuştur güzelce..... bizden haberler böyle.. iştahsızlığı bugün hiçbirşey yemedi deyince bu dr. da yemesin zorlamayın demiş şöyle bi yesin zorlayın diyen dr. denk gelmedi banada :)
bende faranjit olmuşum zaten alerjik rinitim var onun içinde azar işittim ilaçlarımı kullanmıyorum diye antibiyojik ve grip ilacı verdi böle işte haftasonu inşallah annelikızlı iyileşecğiz...
çok geçmiş olsunben geldimmmm EVRİMMM biraz önce nasıl kullaklarını çınlattım bi bilsenn:))))
aslında sinirlerim çok bozuldu mustiyi tam 1 bucuk saat salladım uyumadı hadi biraz daha dolan bende çorba yapıyım dedim neyse oyuncaklarına daldı filan arada dier odalara alıp atıodu oyuncakları sonra mızır mızır sesi gelio odaları dolandım yok bizim yatak odasının kapısı kapalı ve kilitlenmiş musti oraya ama musti basmamış kilit düğmesinee ben gökhan gelmediği gecelerde saçmada olsa mustiyi yanıma alıyorum ve yatak odasınında kapısını kitliyorum o arada kilit takılı kalmış mustide kapıyı kapatınca içerde kalmış anahtarda yok allam iice ağlamaya başladı hemen gökhanı aradım kapıcıyı aradı gelip açtılar amaaa gerçekten çok zormuşş yaa sanki asır gibi geçti onların gelmelerii
kolayca atlatırsınız inşallah.erkek çocukların da bu derdi var işteBugün gittim genel cerrahi ile görüştüm Rüzgar ın sünneti için..adam hemen yapalım tam zamanı dedi..havalar da tam soğumadan iyi olur dedi..ilk gün ebeni öper 2-3 güne geçer didi..pipiye 2 tane minik iğne yaparak uyuşturacaklarmış, genel anesteziyi bu yaşta önermiyoruz didi..ya şimdi yapalım ya da 7 yaş üstünü bekleyecen didi..o zaman genel anestezi olur didi..ama şimdi çabuk iyileşir didi..15 dk.da olay tamammış..
biz de haftaya pazartesi yaptıralım diyoruz bayram gelmeden..bayram sonu da mevlüdünü yaparım..hayırlısıyla bi atlatsam süper olucak...ha bir de anneyi kesinlikle içeriye almayız dedi..ben de girmem zaten dedim..:))
aaaaa hikaye tanıdık geldi nurdan'da benzer durumda seninle.hep yanında olsun yavrun inşallah.fatmacım ben aydın-sökede jandarmada çalışıyorum. eşimin işide izmirde. k.validem çok kalamadığı için oğlumuda (ismi berke) izmire götürdü. burda bakıcı bulamadım. kreşe verdim hasta oldu çok küçük olduğu için( bende izmire gönderdim. özlem çok fazla ama en azından gözüm arkada kalmıyor. orada güzel bakıldığını bildiğim için. bende hafta sonları izmire gidiyorum. biraz uzun oldu ama durum bu şekilde...
hayırlı olsun.ven yerim onun beğenilerini,tercihleriniHoşgeldin İrem,
Sibelciğim, Selin kilo verdi falan diye kafana takma. Evdeki dijital tartılar çok farklı sonuçlar verebiliyor.
Selin, Özde ve Deniz kuzusu iyileşmişlerdir.
Evrim ciğim sağol ben de gittim bugün Adidas outlet e. Kartal da E5 üzerindekine.
Kendime pantalon gibi kanvas, günlük bir şey. Kızıma da iki tane ayakkabı aldım.
Aslında bir tane alacaktım ama, ben kendime birşeyler bakarken. Eşim gitmiş mavi-yeşil-forsforlu sarı :bbo: çoğunluğu kumaş bir ayakkabı almış. Bir çıktım deneme kabininden bizimki ayağında yeni ayakkabıları koşturuyor ortada. Eşime " Bak yağmurlu havada bunu giyemez, mevsimi değil dediysem de değiştirmedi inat etti Neymiş kızım ayakkabıların içinden onu seçmiş, çok beğenmiş küçük hanım olmazmış. Ben de gittim mecburen tümü deri bir ayakkabı daha aldım artık.
Bi de aklımdayken yazayım.
Evde önlüklere sinir oluyordum. Lekeli ve çamaşır suyuyla her seferinde yıkarsam ancak istediğim kadar temiz oluyor. O da her zaman mümkün değil tabi. Islak oluyor bir sonraki öğüne temiz önlük bulamıyorum falan.
Chicco nun Easy Meal plastik önlüğünü aldım gerçekten çok kullanışlı. cokacimcoook Önünde cebi de var, çıkarttıklarını tutması için ve boynunu da acıtmadı. Biraz onun için endişe etmiştim. Çok rahat ettim, ohh yıkıyorum siliyorum kurulama beziyle tertemiz.
özlemciğim zorlama bence de.biz de hasta olunca canımız birşey istemiyor hatta midemiz bulanıyor.hepten soğumasın yeme içmeden.maşallah koca kızımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?