kıyamam ben özde'ye.keşke hiç hasta olmasalar ama bağışıklık sistemleri de güçlü olsa
bu lekeli çamaşırlara çözüm bulan olmadı hala dimii dimi????
inş olur istediğin gibi. ismin neydi bu arada? sen bizi tanıyorsun da ben de biraz seni tanısam diyorum :)evet önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu. bakalım eğitim nedeniyle atanma dilekçesi vericem bu hafta, belki eğitim nedeniyle izmire gidebilirim :Saruboceq: evet ismi güzel esrakonun oğlunun ismide berke :)) en baştada dedim ya, hepinizi çok iyi tanıyorum ve kendime çok yakın buluyorum sizi. yerimseniben
teşekkürler damlacım.yiğit kuşa maşallah adam adam olmuş cidden. bu bebiklerin hepsi çocuk oldular artık ya :)))
tekrardan geçmiş olsun. bişi yiyememesi gerçekten çok üzüyor anneleri. inş biran önce geçer. antibiyotik vermemesi iyi bence.Selam a.s.
Bugün doktorumuza gittik sesi boğuk boğuk hala öksürüyor hatta öksürük yüzünden az önce yine uyandı( Laranjit olmuş sabahtan beri yediği 5-10 kaşık mama 1 susamlı çubuk birkaç üzüm... Doktor dedi balgam yüzünden rahatsız oluyor midesi bulanıyordur zorlama ağlatma yemiyorsa dedi... Boyu kilosu 2 yaşındaki çocuk kadar Az süzülür sadece iyileşene kadar dedi sonra toplar kendini... Ama anne yüreği dayanmıyor aç aç gezmesine zorlasamda içim acıyor zor nefes alırken birde katılarak ağlamasına kıyamıyorum ( Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali (
Ayrıca nutrigen vermemin yanı sıra dvit i bana demişti ya 2 yaşına kadar kullanacak dedim söyledim sağlık ocağı 1 yaştan sonra vermiyor... Dedi eczaneden alırsın 2-3 liralık birşey dedi evet sağlık ocakları vermiyor ama kemikleri hızlı gelişen bebek içleri yumuşak kalmasın mı boş kalmasın mı o tarz bir şey söyledi yani gerekliymiş. Dedim Nutrigen veriyorum yok dedi ekstradan kullan d vitaminine devam yani mayısa kadar.. Ihlamur denedim dedim çok iyi yapmışsın dedi ama içmedi dedim annem dedi ben adaçayı tattırdım sevdi ama annesi vermedi dedi adaçayıda yararlı çok olmamak kaydıyla ondan da verebilirsin...
Bu hastalık özellikle sabahları ve akşamları çok zorlar dedi. Tıkanırsa üstünü giydir şapka tak balkona çıkar dedi nefes alsın... Antibiyotik başlamadı... Ateş yükselirse yada çok bitkin halsiz olursa verirsin dedi... Hemen iyileşsin kuzum ya valla çok kötü bana gelsin ne varsa ona gelmesin bütün bebeklerimizin kılına zarar gelmesin... Şurubu içirmek ne kadar zor valla tıkanıp ağladığından çıkarıyor şurubu
Pervin gördüm fotonuzu çok tatlısınız anne kız git gide fıstık oluyor ecoşum yaayrıca süpersin ne diyeyim o kadarcık şey için hemen ip atlaman hayranlık uyandırdı Ben stresten yine dengeleri alt üst ettim
Buketcm cicilerinizi güle güle kullanın... Bizde alışveriş isteği uyandırmayın iflas bayraklarını çektireceğim yakında zaten...
İremce hoşgeldin.. İşin çok zorUmarım Berke ile en kısa zamanda koyun koyuna olursunuz.. Demek herkesi tanıyorsun :)
Nur Allah rahmet eylesin cidden çok kötü bir durum çocuklarıda çok küçükmüş
Çeçilim sünnet olacakmış Ruzy umarım kolay atlatırsınız sizde ağrısız sızısız...
Geçmiş olsun diyen herkese çoook teşekkürler... Sağolun...
:) öyle durmuş birazcık ağır abidir zaten. bebekçe tavırları pek azdır.Yiğit kuş hakkında bende Elif e katılıyorum öyle bir hava var küçük adamda maşallah mankenimiz akıllı uslu olacak
fatmacım ben aydın-sökede jandarmada çalışıyorum. eşimin işide izmirde. k.validem çok kalamadığı için oğlumuda (ismi berke) izmire götürdü. burda bakıcı bulamadım. kreşe verdim hasta oldu çok küçük olduğu için( bende izmire gönderdim. özlem çok fazla ama en azından gözüm arkada kalmıyor. orada güzel bakıldığını bildiğim için. bende hafta sonları izmire gidiyorum. biraz uzun oldu ama durum bu şekilde...
yiğitin son fotolarından birisi. uzun zaman oldu foto yüklemeyeli. son halimizi görün istedim teyezeleri :)
merhabalar. sizi aslında hamileliğimden beri takip ediyorum ama o kadar güzel bir arkadaşlığınız varki aranınıza katılmaya çekindim :kedi: benimde 15 aylık bir oğlum var. eğer benide kabul ederseniz bende arara sohbetlere katılmak isterim opuyorumnanaktan
gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)
Özde de hasta oldu çok fena birden bire ne oldu anlamadım 2-3 gündür iştahsızlık tavan yapmıştı azıcık ateşi vardı 37.5 tu calpol verip uyuttum dün gece bugünde çok halsiz sesi boğuk boğuk çıkıyorAz önce uyuturken öksürüyor öksürdükçe ağlıyordu boğazları tahriş olmuş sanırım çok moralim bozuldu ya ıhlamur verdim öğürdü onuda içmedi calpol yarı ağzına yrı yere döküldü tüm gün 3- 5 kaşık yemekle ayakta bile duramıyordu ya (
Yarın ilk işim doktora götürmek :sinifsinif:
Bu hastalık nedir ya hortladı birden bir sürü bebiimiz hasta(
haloooo belma,nur,çeçil,puket ne ayak? bi ses verin be.grupla hareket edelim
Selam a.s.
Bugün doktorumuza gittik sesi boğuk boğuk hala öksürüyor hatta öksürük yüzünden az önce yine uyandı( Laranjit olmuş sabahtan beri yediği 5-10 kaşık mama 1 susamlı çubuk birkaç üzüm... Doktor dedi balgam yüzünden rahatsız oluyor midesi bulanıyordur zorlama ağlatma yemiyorsa dedi... Boyu kilosu 2 yaşındaki çocuk kadar Az süzülür sadece iyileşene kadar dedi sonra toplar kendini... Ama anne yüreği dayanmıyor aç aç gezmesine zorlasamda içim acıyor zor nefes alırken birde katılarak ağlamasına kıyamıyorum ( Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık misali (
Ayrıca nutrigen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?