2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam ben özde'ye.keşke hiç hasta olmasalar ama bağışıklık sistemleri de güçlü olsa

Neyse bende artık yatıyorum ne kadar uyusam kardır yanıma.. Başım çatlıyor zaten Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar... opuyorumnanaktan

didoooo domestosun renkliler için olanını ve yıkama esnasında koyuyosun değilmi diye abukda olsa sorabilirmiyingggg

özdecime geçmiş olsun. deniz gibi aynı durum.ilaçsız zamanla geçecek inşallah.

kıyamam ben özde'ye.keşke hiç hasta olmasalar ama bağışıklık sistemleri de güçlü olsa

Keşke... Neyse hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler ne yapalım :sinifsinif:
Ben o Nevoşun tatlı dillerini yerim maşallah bizimki anne baba mama gel bunun gibi birkaç kelimeden öteye geçemedi
Hocam sağolasın... Deniz kızımada geçmiş olsun evet bekleyeceğiz çarşamba kontrol bakalım...
Hadi öptüm sizi iyi geceler...

Son düzenleme:
devite bende devam ediyorum. sağlık ocağından hep bırak diyorlar ama bizede doktorlar önerdi.

damla hocam ben lekenin üzerine döküyorum.neva'nın çamaşrlarını yıkayacağım zaman lekelileri arayıp domestoslayıp çitiliyorum sonra hoop makinaya.renkliler için olanını kullanıyorum renklilere,beyazlara

bu lekeli çamaşırlara çözüm bulan olmadı hala dimii dimi????

ben kosla kullanıyorum çok memnunum..önemli nokta lekenin üzerine direkt döküp biraz bekliyceksin..lekeleri kabartıyor hemen geçiriyor..kosladan önce başka bi deterjanla yıkarsam daha sonra kosla kesinlikle fayda etmiyor..arz ederim..saygılar efenim..

Özde kuşuma tekrar geçmiş olsun..normal yememesi bu durumda..daha sonra toparlanır Özlemcim sıkma canını..çabucak iyileşsin yavrum benim..maşallah demek kocaman kız olmuş..fotolardan belli zaten..

haloooo belma,nur,çeçil,puket ne ayak? bi ses verin be.grupla hareket edelim

inş olur istediğin gibi. ismin neydi bu arada? sen bizi tanıyorsun da ben de biraz seni tanısam diyorum :)
yiğit kuşa maşallah adam adam olmuş cidden. bu bebiklerin hepsi çocuk oldular artık ya :)))
teşekkürler damlacım.
tekrardan geçmiş olsun. bişi yiyememesi gerçekten çok üzüyor anneleri. inş biran önce geçer. antibiyotik vermemesi iyi bence.
Yiğit kuş hakkında bende Elif e katılıyorum öyle bir hava var küçük adamda maşallah mankenimiz akıllı uslu olacak
:) öyle durmuş birazcık ağır abidir zaten. bebekçe tavırları pek azdır.

bizim minik adam daha şimdi uyudu düşünebiliyor musunuz yaaa anamı ağlattııı!!!!

inanırım fatma inananırım bir tane de benim başımda var.saat 10 dan beri uğraşıyordum babaya verdim en son

IRAMCE hosgeldin cnm, bende istanbuldayim, oglum izmirde annemin yaniunda, seni cok iyi a nliyorum ama onlarin mutlulugu ve sagligi icin dayanmak zorundayiz..biozde kres hastalik sorunu yasadik, simdi uzakda olsa icim rahat.

Nefesi izledim, içimi kanırttı, Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Çocukluk arkadaşım karakol jandarmasıydı ve bir baskında şehit düşmüştü. bu filmi izledikten sonra uzun süre onun etkisinde kalıyorum. Lanet olsun şu terörü çıkaranlara.

Reklam aralarında zihnimi dağıtayım diye kendimi topiğe verdim.

yiğitin son fotolarından birisi. uzun zaman oldu foto yüklemeyeli. son halimizi görün istedim teyezeleri :)

Maşallah Yiğite, koca adam gibi çıkmış.

Hoşgeldin, safalar getirdin. Ne güzel yeni kan, yeni soluklar katılıyor aramıza.

gunaydın sabah sabah gozunuz gonlunuz acılsın:)) yeni sac modelım ve uykudan yenı kalkmıs kızım:)

Kızın çok tatlı ama anasına hastayım bülüyonnu ¿ İkinize de maşallah

Çok geçmiş olsun. Sonbahar geçiş dönemi herkes nasibini alıyor. Kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

haloooo belma,nur,çeçil,puket ne ayak? bi ses verin be.grupla hareket edelim

Yavruş ben tv.ye dalmıştım görmedim mesajını.

Çok geçmiş olsun, yavrucak bir an önce atlatır inşalah. Onların acı çekmelerine dayanamıyorum. canım benim.

elif, buket, özlem, nurdan ve aidaa (isminizi unuttum kusura bakmayın) çok tekkür ederim ilginiz için. adım mukaddes bu arada
nurdan evet dayanmak zorundayız onların sağlığı ve mutluluğu için. sen kendi adına adımını attın ve Türkiye'ya geldin. inşallah eşin ve çocuğunda biran önce yanına gelir ve kavuşursunuz :Saruboceq:. bende izmire gitmek için uğraşıyorum ama sevgili amirim gtimemem için ne gerkiyorsa yapıyor. anlamıyorum eşimin buraya gelme durumu yok, çocuğumun orda ve hala personel sıkıntısı ve iş yoğunluğunu bahane ediyor. işin komik yanı her zamanda eşinizi aşınızı ve işinizi sevin der. klava: tamam işimi seviyorum ama benim önceliğim ailem. hala vatan millet sakarya demesi yokmu, orada onu boğasım geliyor..klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…