2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada lekeri çıkartmak için öncelikle leke çıkarıcıyı döktükten sonra çitileyin sonra makineye atın. öbür dürlü azda olsa leke kalıyor.

özlem geçimiş olsun. özdeye acil şifalar diliyorum. bu geçiş mevsimi çocukları hep hasta ediyor. berkede hafif atlattı ama şimdide azı dişleri çıkacak geceleri ağlayarak uyanıyormuş oğlum mafoldumben
berke kulaklarını tutuyor bu aralar. ağrısa çok ağlar durmaz ama öyle keyifsiz değilde eller hep kulakta. acaba dişten dolayı kulağamı vuruyor? olabilirmi bu? eğer 1 kaç güne kadar geçmezse doktora götürelim diyoruz .

Selam kızlar, nabersiniz... Benim misafirim var bi kaç gün. Kayınababam geldi köyden..
Özdeye çoook geçmiş olsun.. Gerçekten şu bağışıklıkları çok güçlü olsa da hiç hasta olmasalar... Bu gece de Defne rahat bi 10 kere kalktı, üstünü de çok açmış sabah burnu hırıldıyordu (

mrb. geçmiş olsun canım. burnu tıkalıysa otri bebe burun aspiratorü çok faydalı, daha önce esrakoda bahsetmişti. üstünü açıyorsada artık uyku tulumunun zamanı geldi, geçen sene ben çok rahat ettim. benim oğlumda üstünü çok açar (

bugün çok keyifsizim vee acayip bi sinir var bende yaa sebebide yok amaa

özdecime geçmiş olsun. deniz gibi aynı durum.ilaçsız zamanla geçecek inşallah.

Özde kuşuma tekrar geçmiş olsun..normal yememesi bu durumda..daha sonra toparlanır Özlemcim sıkma canını..çabucak iyileşsin yavrum benim..maşallah demek kocaman kız olmuş..fotolardan belli zaten..

Yavruş ben tv.ye dalmıştım görmedim mesajını.

Çok geçmiş olsun, yavrucak bir an önce atlatır inşalah. Onların acı çekmelerine dayanamıyorum. canım benim.

Hepiniz sağolun olumunekankayizsmile Mukaddes tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 Damla hocam size hangi ilaçları verdiler merak ettim CADIARZU Doktorun dediği gibi sabahları ve akşamları daha kötü olur dedi bu sabah battaniyeye sardığım gibi balkona çıktık nefes alsın diye...
bugün çok keyifsizim vee acayip bi sinir var bende yaa sebebide yok amaa

Canım az kaldı ya ondandır gerginliğin korkuların yüzündendir belkide ama kendini toparla içerdeki kuzuyuda strese sokma... Bak sayılı günle kaldı kavuşmanıza...

benim ders çalışma vaktim geldi. fazla kalamıyorum. bir plan işim var canım hiççç yapmak istemiyor ama yapmak zorundayım. ne kötü!!

çıkmadan size birşey sorayım. hiç bir sanatçının imza gününe gittiniz mi? ben gitmedim de. bugün burda bir avm var. oraya yusuf güney geliyor sanırım. gitsem mi diyorum. yani eğlenceli geçiyorsa? işin imzasında filan değilim de şarkı filan söylüyor mu :) ay ne cahilim :)

Canım az kaldı ya ondandır gerginliğin korkuların yüzündendir belkide ama kendini toparla içerdeki kuzuyuda strese sokma... Bak sayılı günle kaldı kavuşmanıza...
öle özlemcimde nieyese patlamaya hazır bi bombayım çocuk 1 haftadır böle 1 ssat sallayınca anca uyuyo bugün yine tam 1 buçuk saat salladım o sinirle onu azarladım kapasana gözünü die ne anlarsa sonra içim gitti ama elimde olmadı birden...

bu arada özde kuşum nasıl iimi?

pervin ve prenses ecoşşş çok tatlısınız. özledm sizi ya..
pervin 2.ci melek falan ayy valla hayırlısı ne diyelim.
en kıskanç dönem 3 yaş mış.
bu yuzden 2.ci çock ya 3 yaş öncesinde olmalı yada sonrasında.
biz sanırım 3 yaş sonrasında 2.ci bir evlat istiyoruz.ama kısmeet

senin san bnezyen esmer bi yakışıklı oglun olsaa.. benmde renkli gözlü bi kızım olsaa..saglıklı hayırlı itaatkar evlat olsalr ne güzel olarr

yiğit kuş kocaaaaaaaammaannn olmş maşalllah fatma.
uzun olcak sizin gibi..tipi çok masum hakkaten elifda yazmış ya iyi aile çocugu diye..

bi çok bebeiş hasta sanırım
hepsine geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

afetim güzeller güzeli özdemede geçmiş olsun.
masum dunya selinde rahatsızmış onada geçmiş olsun.

diş sıkıntısı bizdede var hala. çıkamadı bi türlü.çok zorlandı yavrum.

neva kaka diyormuş maşallah.

afikde çiş diyor kakasını yapınca eliyle bezine vuruyor. hemen odasına gidip bez alıyor çekmeceden.

çeçilllllllllll rüzgarda mı sünnet olcak
hey maşalllah topikin minik erkekleri çoğalıyor.

yiğit kuş kocaaaaaaaammaannn olmş maşalllah fatma.
uzun olcak sizin gibi..tipi çok masum hakkaten elifda yazmış ya iyi aile çocugu diye..

teşekkürler gülistan. kocaman oldular ya. eski resimleriyle kıyaslayınca ne kadar farklılar di mi.. inşallah ilerde de bu duruşunu bozmaz dicem ama o fotoda de o an fotoda öyle denk geldi ya. yoksa pek bi masum duruşlu değildir yani.

bizde yiğite kakanı yaptın mı yiğit, yaptıysan git yat değiştirelim deyince eğer kakasını yaptıysa gidip yatıyor halının üstüne :) bu arada koltuktan kendisi dönerek inmeyi öğreniyor yavaş yavaş ona çok seviniyorum. tabi güvenilmez yine de..

evde çalışmak iyi güzel özellikle soguk havda sıcacık evde oglumla yemegm hazır çamaşır ütü herşey yolunda
ama sıkıcı tek yönu hep evdeyim
hani dışarda çalışsam işe gidip gelmek için bile bi dışarı çıkardım başka insanlar görürdüm sosyal bag anlamındafalan filan..
şimdi hep evdeyim
full yani
sıkıldık bi markete gidelim bile yok
işin kötüsü ben gezentiliğe alışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…