Selam kızlar, nabersiniz... Benim misafirim var bi kaç gün. Kayınababam geldi köyden..
Özdeye çoook geçmiş olsun.. Gerçekten şu bağışıklıkları çok güçlü olsa da hiç hasta olmasalar... Bu gece de Defne rahat bi 10 kere kalktı, üstünü de çok açmış sabah burnu hırıldıyordu(
elifciiimmm telden girmiştim bacım uyku tutmadı cvp yazamadım telden girdiğim için...haloooo belma,nur,çeçil,puket ne ayak? bi ses verin be.grupla hareket edelim
özdecime geçmiş olsun. deniz gibi aynı durum.ilaçsız zamanla geçecek inşallah.
Özde kuşuma tekrar geçmiş olsun..normal yememesi bu durumda..daha sonra toparlanır Özlemcim sıkma canını..çabucak iyileşsin yavrum benim..maşallah demek kocaman kız olmuş..fotolardan belli zaten..
inş olur istediğin gibi. ismin neydi bu arada? sen bizi tanıyorsun da ben de biraz seni tanısam diyorum :)
teşekkürler damlacım.
tekrardan geçmiş olsun. bişi yiyememesi gerçekten çok üzüyor anneleri. inş biran önce geçer. antibiyotik vermemesi iyi bence.
:) öyle durmuş birazcık ağır abidir zaten. bebekçe tavırları pek azdır.
Yavruş ben tv.ye dalmıştım görmedim mesajını.
Çok geçmiş olsun, yavrucak bir an önce atlatır inşalah. Onların acı çekmelerine dayanamıyorum. canım benim.
özlem geçimiş olsun. özdeye acil şifalar diliyorum. bu geçiş mevsimi çocukları hep hasta ediyor. berkede hafif atlattı ama şimdide azı dişleri çıkacak geceleri ağlayarak uyanıyormuş oğlum mafoldumben
berke kulaklarını tutuyor bu aralar. ağrısa çok ağlar durmaz ama öyle keyifsiz değilde eller hep kulakta. acaba dişten dolayı kulağamı vuruyor? olabilirmi bu? eğer 1 kaç güne kadar geçmezse doktora götürelim diyoruz .
mrb. geçmiş olsun canım. burnu tıkalıysa otri bebe burun aspiratorü çok faydalı, daha önce esrakoda bahsetmişti. üstünü açıyorsada artık uyku tulumunun zamanı geldi, geçen sene ben çok rahat ettim. benim oğlumda üstünü çok açar(
bugün çok keyifsizim vee acayip bi sinir var bende yaa sebebide yok amaa
Maşallah Yiğite, koca adam gibi çıkmış.
öle özlemcimde nieyese patlamaya hazır bi bombayım çocuk 1 haftadır böle 1 ssat sallayınca anca uyuyo bugün yine tam 1 buçuk saat salladım o sinirle onu azarladım kapasana gözünü die ne anlarsa sonra içim gitti ama elimde olmadı birden...Canım az kaldı ya ondandır gerginliğin korkuların yüzündendir belkide ama kendini toparla içerdeki kuzuyuda strese sokma... Bak sayılı günle kaldı kavuşmanıza...
yiğit kuş kocaaaaaaaammaannn olmş maşalllah fatma.
uzun olcak sizin gibi..tipi çok masum hakkaten elifda yazmış ya iyi aile çocugu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?