2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya süt kıvamında olursa yer.çünkü süt ve bisküvi karışımını yiyor güzelce.yulaf unu katıyordum ben.katı oluyor.ıhalmur ve süt de kattığım oluyordu.bunu deneyeceğim sağolasın.

ekmeklerı tereyaglayıp fırına verıorum cıkartıp robottan cekıorum corbalarına katıyorum..bırde makarna pilav yedirıorum aksamları yaklasık 1 aydır ...oyle oyle alısıo
elma havuc kivi suyunu sıkıorum artı 1 kasık pekmez katıp ıcırıorum oda cok uzun zamandır kıvı yerine buara mandıla koyuyorum ama elma havuc fıx ..bide sıyah uzum suyu sıkıorum
kahvaltı bulamacı bıraktık 2 aydır nerdeyse omlet artı ne kakalarsam o

elıfım benım uydurmam ama ıse yarıo ece o sayede toparladı sayılır yınede zayıf ama gobeklı:) yapısı zayıf cocugun

selamlarr..
burcum degistiremezsin annleri, ah benimkide hala degismedi, ama napim idare hele simdi teoya bakiyor, sanki annesi o..

yigitkus ve ecosa masallah..

ozdeye gecmis olsun..

neva çorbayı meşhur büşra ablası yerse yiyormuş gündüz.bizimle bize özenip yerse az birşey yer.diğerleri aynıdır bizde de.hele bu ara yumurtayı çok seviyor.kahvalytıyı hep çok sevmiştir.makarna,pilav,köfte favorisidir.küçük tabalarla yer.bugün dolmada yedi sarımsaklı yoğurt sayesinde. 9 aylıkken de 10 üsürdü şimdi de sermayeden yiyor yani.o zaman çok dobişti.şimdi normal.göbeği var ama nevann da:)
elıfım benım uydurmam ama ıse yarıo ece o sayede toparladı sayılır yınede zayıf ama gobeklı:) yapısı zayıf cocugun
ben de ço zayıfmışm hep.neva bana göre çokiyi.

bugun ikinci sururs testimi yaptik, E5 e ciktik:))mecidiye koyden buyukcekmeceye kadar gittik:))bi uctan bi uca:))
sonrada geri geldik levente kadar gittik..iyi gecti baya..

burada tibet bu hafta gelicekti ama cuzdanini caldirdi cuma gunu kimlil kredi kartlkari o yuzden gelemiyor, onlarla ugrasmasi gerek, ne guzel hepberaber olucaktik tatilde(

basim cok agriyor bugun iki saattir msnde tibetle konusuyorum..

bugun tibetin anneleri damatlarina babamlari aratmis.. biz teoyu gormek istiyoruz , demis damat ben gelim aliyim teoyu bi iki saate getiririm agorda gorsunler, dedim kesinlikle olmaz, zaten babamda hayir demis,annesi istemiyor demis, dedim ancak tibet geldiginde gorebilirler, guvenemem oyle al git vs..o kadar hakaretten olyadan sonra ne yuzsuzluk ya..

ELİF, ESRA, NURDAN ve İREM.

yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben annemi böyle kabullendim zaten ama, o beni bir türlü kabullenemiyor. ELİF çok haklısın, annem karşısında küçük Sefa'yı görmek istiyor. Ama yok! Söze gelince "tabi ki farklı düşüneceğiz" ama icraate gelince öyle değil. Hatta bana ve kardeşime herrrr zaman farklı davranmıştır, Gözde'ye bir laf söyleyeceği zaman kılı 40 yarar, çocuğum şimdi bozulmasın, der. Ama bana gelince çatır çatır! Ben de sakınmıyorum artık, düşüncem neyse söylüyorum açıkça. O da bozuluyor, ama beni bozarken gram düşünmüyor.

Ennnnnn acısı da bunları annemle yaşıyor olmam. Keşke size kaynanamdan yakınıyor olsaydım.

"yaaa, ne güzel" ve "hadi yaaa, üzüldüm." iki paragraf için yorumum :)

hayırlısı olsun bebeğim.

şartlarınızı biliyorum diyormuşum :) teşekkür ederim canım hoşbuldum

Estagfurullahh.. şartımız falan olmaz burada.. herkese açık bir portal burası. Niyeti iyi olan herkes,sevılmesı en kolay ınsandır.

Yalnız, burada nacizane "kızlar" diye hitap edilmesinden ben hiç haz almıyorum. Zaten kımse de kullanmaz aramızda. Yaş aralığı, çevresel konumları oldukca inişli çıkışlı bir yer burası.

Hoşgeldin..

Doruk'un kilosu iyi gidiyor maşallah. Düzgün kilo alıyor. Her gün sebze yese de yemese de, kuzu etiyle yapılmış çorbası, bir öğün muhallebi ya da anasından kalırsa sütlacı var. Meyve hastası, aptamil içiyor. böyle :) düzenli olarak pekmez, ceviz vs vermiyorum. Her sabah bir yumurta ve peynir yiyor. Pınar beyaz'a bayıldı. 1-2 tane zeytin yiyor. Ihlamur içiyor. Bal yiyor.

ELİF sağlığı iyiyse takılma böbeeem, sen bizden daha iyi bilirsin bu işleri.

Dün yaptığım sütlacın dibi hafif tutunca, Doruk için üstten üstten alıp dibini sıyırdım, aynı anda kafayı sıyırdım. Biliyorum zararlı, ama o ne müthiş bir şeydi yaaa? Yanmış süt ve şeker ikilisine bayılırım! (bkz. kazandibi)

Onur da diyor, "ohhaaa ne yaptın sen bu sütlaca, ne koydun, bundan hep istiyorum". dedim yaktım :)) İyi, hep yak bundan sonra, manyak olmuş diyor :)

Son düzenleme:
Eeee, ben çay koymuştum, bu adam uyuyor ve 1 demlik taze çay var, isteyen????????

Son düzenleme:
NURDAN ben de seni özledim bebiş. Bi ara ne güzel msn sohbetlerimiz vardı, gene olacak inşallah. İşlerimizi yoluna koyalım...

DORUK bu sancılı sürecin sonunda uykuyu günde 1'e indirdi arkadaşlar. Çok şükür birkaç gündür uyuyorum Birkaç gündür 2. uykuyu istemiyor ve terliklerimi giymeye çalışıyor :)))

sanırım 5-6 ay yani hiç kilo almaması normal değildir canım. yani az cok almalı sanki. iniş çıkışlar oluyor bizde de zaman zaman. hastayken bir ayda verdiği kiloya üç ayda anca aldı mesela yiğit. yani dört ay önceki kilosuna yeni kavuştu diyebilirim. benim de bazı uydurduklarım var onları söyleyeyim istersen. ben labne peynirini sıcak sütle eziyorum böyle yoğurt ezer gibi. içine ekmek doğrayıp yediriyorum mesela. ya da şu milupanın tahılları var ya onlardan katıyorum yiğit seviyor. patetes haşlamasını süzle eziyorum biraz da tuz. onu da seviyor. kaşık maması bir kez yalnızca yatarken yiyor. onda da çok ayırdı yani çok marka denedim ben. en son aptamilin gece olanı var ya tahıllı yine onda karar kıldım. bulamazsam da bebelac tahıllı gece veriyorum. belki doktorunuz vitamin önerebilir.

burcu annenle olan tartışmana cidden üzüldüm. söylediğin gibi kayınvaliden olsa bu kadar üzülmez insan. ama onlar da birer büyükanne olarak torunlarının iyiliğini istedikleri için böyle davranıyorlar sanırım. zaman zaman bizde de oluyor yani.sıkma canını. bizim de onlar gibi olmamızı bekliyorlar. az gezen çok evine bakan. nesil çatışması yani bence.

naptın bebeim ıstanbulu fethetmıssın bravoo...

ben Yahya dan sonra bu konuda tereddute gırdım, Yahya da zorla tuutlarak sunnet ettırıldıgı ıcın,sonradan cok cıddı bır travma yasadı.Inanılmaz dereceden Esra ya duskun oldu,korkar oldu. Bırılerının onu tutarak sunnet ettırılmesını ıstemıyorum, olacaksa genel anestezı olmalı, dusunuyorum.. kararsızım.

buyuk bir keyifle 3 adet cikolatalı gofret yıyıp buyuk azapla pesinden 300 ip atlayan ve leylek bardakla yesilcay ıcen baska arızalı tanıyomusunusss

çıkaramadım ben kim ki ??? bilmiyorumkismile

yiğitin son fotolarından birisi. uzun zaman oldu foto yüklemeyeli. son halimizi görün istedim teyezeleri :)

masallahhh.. cok hoş bir cocuk Yıgıtkus..

çok hoşsunuz kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanın.

harıka valla Pervınım..

ohhh ohhh.. bıtmıs mesele. Bır koca omur sızın.. uzulme.

bence de cok dogru dusunuyorsun.

masallahhh yaaa masallahh.

bu uyku meselesı bende kangren.. gunde ıkı kere uyumazsa ınanılmaz huysuz bır cocuk oluyor, eger uyursa aksam gec yatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…