elıf ben kasık maması vermıorum ama gece uyku sutunu once 1 cay bardagı sute 1kasık pirinc unu ve 1 kasık ırmıkle kaynatıorum ıcınede bıskuvı atıorum kafama gore sonra normal sut ekleyıp ılıtıyıorum blendırden cekıorum sut kıvamında ıcırıorum cok sevıo onerırım ..topikcek sekere karsınız ama ben seker atıorum sutune yoksa ıcmıo bırazda robottan gecırılmıs cevız
neva çorbayı meşhur büşra ablası yerse yiyormuş gündüz.bizimle bize özenip yerse az birşey yer.diğerleri aynıdır bizde de.hele bu ara yumurtayı çok seviyor.kahvalytıyı hep çok sevmiştir.makarna,pilav,köfte favorisidir.küçük tabalarla yer.bugün dolmada yedi sarımsaklı yoğurt sayesinde. 9 aylıkken de 10 üsürdü şimdi de sermayeden yiyor yani.o zaman çok dobişti.şimdi normal.göbeği var ama nevann da:)ekmeklerı tereyaglayıp fırına verıorum cıkartıp robottan cekıorum corbalarına katıyorum..bırde makarna pilav yedirıorum aksamları yaklasık 1 aydır ...oyle oyle alısıo
elma havuc kivi suyunu sıkıorum artı 1 kasık pekmez katıp ıcırıorum oda cok uzun zamandır kıvı yerine buara mandıla koyuyorum ama elma havuc fıx ..bide sıyah uzum suyu sıkıorum
kahvaltı bulamacı bıraktık 2 aydır nerdeyse omlet artı ne kakalarsam o
ben de ço zayıfmışm hep.neva bana göre çokiyi.elıfım benım uydurmam ama ıse yarıo ece o sayede toparladı sayılır yınede zayıf ama gobeklı:) yapısı zayıf cocugun
bugun ikinci sururs testimi yaptik, E5 e ciktik:))mecidiye koyden buyukcekmeceye kadar gittik:))bi uctan bi uca:))
sonrada geri geldik levente kadar gittik..iyi gecti baya..
burada tibet bu hafta gelicekti ama cuzdanini caldirdi cuma gunu kimlil kredi kartlkari o yuzden gelemiyor, onlarla ugrasmasi gerek, ne guzel hepberaber olucaktik tatilde(
"yaaa, ne güzel" ve "hadi yaaa, üzüldüm." iki paragraf için yorumum :)
hayırlısı olsun bebeğim.
şartlarınızı biliyorum diyormuşum :) teşekkür ederim canım hoşbuldum
arkadaşlar neva 5-6 aydır aynı kiloda hatta klo bile verdi.mama,kaşık maması falan yemiyor.kahvalt(yumurta,peynir,reçel,zeytin,ekmek),ara öğün meyve,öğlen yemeği( nadiren bir iki kaşık çorba,börek,pilav,makarna,köfte,),akşam yemeği ( sevdiği birşey varsa ondan ya da eserse bizim yediklerimizden) fena yemiyor bana göre.yatmadan önce süt ve evde yaptığım bisküviler.
aynı durumda olan var mı? varsa doktorunuz ne diyor.bizim ki ayına göre normal.boyu da iyi dedi.ama bu kadar zamandr kil almaması düşüdürüyor beni.belki mama falan yeseydi alırdı.ama ben istemiyorum,çaresiz kaldığımda sütüm çok azaldığında vermiştim almadı asla.
bugun ikinci sururs testimi yaptik, E5 e ciktik:))mecidiye koyden buyukcekmeceye kadar gittik:))bi uctan bi uca:))
burada tibet bu hafta gelicekti ama cuzdanini caldirdi cuma gunu kimlil kredi kartlkari o yuzden gelemiyor, onlarla ugrasmasi gerek, ne guzel hepberaber olucaktik tatilde(
Bugün gittim genel cerrahi ile görüştüm Rüzgar ın sünneti için..adam hemen yapalım tam zamanı dedi..havalar da tam soğumadan iyi olur dedi..ilk gün ebeni öper 2-3 güne geçer didi..pipiye 2 tane minik iğne yaparak uyuşturacaklarmış, genel anesteziyi bu yaşta önermiyoruz didi..ya şimdi yapalım ya da 7 yaş üstünü bekleyecen didi..o zaman genel anestezi olur didi..ama şimdi çabuk iyileşir didi..15 dk.da olay tamammış..
biz de haftaya pazartesi yaptıralım diyoruz bayram gelmeden..bayram sonu da mevlüdünü yaparım..hayırlısıyla bi atlatsam süper olucak...ha bir de anneyi kesinlikle içeriye almayız dedi..ben de girmem zaten dedim..:))
buyuk bir keyifle 3 adet cikolatalı gofret yıyıp buyuk azapla pesinden 300 ip atlayan ve leylek bardakla yesilcay ıcen baska arızalı tanıyomusunusss
yiğitin son fotolarından birisi. uzun zaman oldu foto yüklemeyeli. son halimizi görün istedim teyezeleri :)
Hoşgeldin İrem,
Sibelciğim, Selin kilo verdi falan diye kafana takma. Evdeki dijital tartılar çok farklı sonuçlar verebiliyor.
Selin, Özde ve Deniz kuzusu iyileşmişlerdir.
Evrim ciğim sağol ben de gittim bugün Adidas outlet e. Kartal da E5 üzerindekine.
Kendime pantalon gibi kanvas, günlük bir şey. Kızıma da iki tane ayakkabı aldım.
Aslında bir tane alacaktım ama, ben kendime birşeyler bakarken. Eşim gitmiş mavi-yeşil-forsforlu sarı :bbo: çoğunluğu kumaş bir ayakkabı almış. Bir çıktım deneme kabininden bizimki ayağında yeni ayakkabıları koşturuyor ortada. Eşime " Bak yağmurlu havada bunu giyemez, mevsimi değil dediysem de değiştirmedi inat etti Neymiş kızım ayakkabıların içinden onu seçmiş, çok beğenmiş küçük hanım olmazmış. Ben de gittim mecburen tümü deri bir ayakkabı daha aldım artık.
ekmeklerı tereyaglayıp fırına verıorum cıkartıp robottan cekıorum corbalarına katıyorum..bırde makarna pilav yedirıorum aksamları yaklasık 1 aydır ...oyle oyle alısıo
elma havuc kivi suyunu sıkıorum artı 1 kasık pekmez katıp ıcırıorum oda cok uzun zamandır kıvı yerine buara mandıla koyuyorum ama elma havuc fıx ..bide sıyah uzum suyu sıkıorum
kahvaltı bulamacı bıraktık 2 aydır nerdeyse omlet artı ne kakalarsam o
basim cok agriyor bugun iki saattir msnde tibetle konusuyorum..
bugun tibetin anneleri damatlarina babamlari aratmis.. biz teoyu gormek istiyoruz , demis damat ben gelim aliyim teoyu bi iki saate getiririm agorda gorsunler, dedim kesinlikle olmaz, zaten babamda hayir demis,annesi istemiyor demis, dedim ancak tibet geldiginde gorebilirler, guvenemem oyle al git vs..o kadar hakaretten olyadan sonra ne yuzsuzluk ya..
Doruk'un kilosu iyi gidiyor maşallah. Düzgün kilo alıyor. Her gün sebze yese de yemese de, kuzu etiyle yapılmış çorbası, bir öğün muhallebi ya da anasından kalırsa sütlacı var. Meyve hastası, aptamil içiyor. böyle :) düzenli olarak pekmez, ceviz vs vermiyorum. Her sabah bir yumurta ve peynir yiyor. Pınar beyaz'a bayıldı. 1-2 tane zeytin yiyor. Ihlamur içiyor. Bal yiyor.
ELİF sağlığı iyiyse takılma böbeeem, sen bizden daha iyi bilirsin bu işleri.
NURDAN ben de seni özledim bebiş. Bi ara ne güzel msn sohbetlerimiz vardı, gene olacak inşallah. İşlerimizi yoluna koyalım...
DORUK bu sancılı sürecin sonunda uykuyu günde 1'e indirdi arkadaşlar. Çok şükür birkaç gündür uyuyorumBirkaç gündür 2. uykuyu istemiyor ve terliklerimi giymeye çalışıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?