Pervin.. ozledım senı be kadın.. gel bı kucaklasalım.. habıre aklıma gelıyorsun bugunlerde.
aynen canım bu kız benı mafedıo 1dksı bensız gecmıo ..yuruo ama yurumuo keyfı olursa yuruo olmazsa parmagımla gezıo...yada yurudugunu farkederse hemen yere cokuyo bundan once yurumeye basladıgında dustu kafaustu sımdı 2haftadır bılerek yurumuo bugunlerde yıne cesaretı geldı
demek kı hazır hıssetmıyor kendını daha.. bugunlerde de Tusı de kucak ıstegı basladı..
Burcu annenle böle bi şey yaşaman kötü olmuş.. Bi an okurken acaba kaynanasımıydı dedim başa döndüm ama annenmiş..Eşinden kıskanmış olmalı seni.. Bazen annemde de böle bişeyler seziyorum bende... Eşimin çalışma saatleri çok uzun ve uzakta. Ben böle böle diye anneme anlatıyorum bazen bakıyorum ki hiç aldırış etmiyor.. Çalışsın boşver, burnu sürtsün biraz diyor.. bilmiyorumkismile Yaa sen annemsen oda benim kocam.. Niye böyle diyosun diyemiyorum..Bir de şeye sinir oluyorum, laf arasında söylediğim bir şeyi daha sonra kullanıyor bana karşı. "zaten çocuğa şöyle şöyle yapıyormuşsunuz" diyor. Ya değil öyle, bir kere şöyle olmuştu, onu anlatmıştık, genelleme değil, diyorum. Sanki konuşmalarımızdan laf topluyor, sonra da suçlamak için kullanıyor. Sürekli savunma modundayım.
Elif canım Defne'de bi ara böyleydi.. En çok kilo alması gereken dönemde çok az kilo alıyordu... 8-12 ay arası sadece 500 gr aldı toplamda.. Ve o zamanlar kahvaltısını ayrı ayrı yiyordu. Baktım bi süre sonra onu da az yemeye başladı bende bulamaca başladım sempatiksalakcinni Birde Arı sütü bal polen karışımı aldım. 2 günde bir 1 çay kaşığı kadar verdim yaşından sonra.. son bi haftadır unutuyorum vermeyiarkadaşlar neva 5-6 aydır aynı kiloda hatta klo bile verdi.mama,kaşık maması falan yemiyor.kahvalt(yumurta,peynir,reçel,zeytin,ekmek),ara öğün meyve,öğlen yemeği( nadiren bir iki kaşık çorba,börek,pilav,makarna,köfte,),akşam yemeği ( sevdiği birşey varsa ondan ya da eserse bizim yediklerimizden) fena yemiyor bana göre.yatmadan önce süt ve evde yaptığım bisküviler.
aynı durumda olan var mı? varsa doktorunuz ne diyor.bizim ki ayına göre normal.boyu da iyi dedi.ama bu kadar zamandr kil almaması düşüdürüyor beni.belki mama falan yeseydi alırdı.ama ben istemiyorum,çaresiz kaldığımda sütüm çok azaldığında vermiştim almadı asla.
Heeeyyyt açılın Yolların Sultanı Nurdan geliyoooorr...kaydirigubbakcemilebugun ikinci sururs testimi yaptik, E5 e ciktik:))mecidiye koyden buyukcekmeceye kadar gittik:))bi uctan bi uca:))
sonrada geri geldik levente kadar gittik..iyi gecti baya..
burada tibet bu hafta gelicekti ama cuzdanini caldirdi cuma gunu kimlil kredi kartlkari o yuzden gelemiyor, onlarla ugrasmasi gerek, ne guzel hepberaber olucaktik tatilde(
NURDAN ben de seni özledim bebiş. Bi ara ne güzel msn sohbetlerimiz vardı, gene olacak inşallah. İşlerimizi yoluna koyalım...
DORUK bu sancılı sürecin sonunda uykuyu günde 1'e indirdi arkadaşlar. Çok şükür birkaç gündür uyuyorumBirkaç gündür 2. uykuyu istemiyor ve terliklerimi giymeye çalışıyor :)))
Bende yeni katıldım aralarına canım... Ağustos annelerinin şartlarına uyarsan neden olmasın:mymeka:
Şaka bi yana Hoşgeldin iremce.a.s.
yerim onun poposunu ben
ece komıdınlere cıkıp ordan yataga cıkıo ordan yere ınıo sonra yıne cıkıo sonra yıne...okulda tırmanıolar bıyerlere akabınde evde uyguluo
evrım nere gıttın ben kacıorum
persembe ucak biletimi aldim oglumu gorucem dort gun butun zamani onunla geciricem, cok heyecanliyim, cabucak gecse..cookk ozledim, yazik babasi cok uzgun gelemedi diye, cok heves etmistik..
CECIL hayirlisi olsun , insallah atlatirsiniz, ben kiyamam kesin 7 yasini bekliycem birde ikinciye gore ayarlicaz iste..o zmaana kadar teknoloci gelisir belki..
elıfım benım uydurmam ama ıse yarıo ece o sayede toparladı sayılır yınede zayıf ama gobeklı:) yapısı zayıf cocugun
ben Yahya dan sonra bu konuda tereddute gırdım, Yahya da zorla tuutlarak sunnet ettırıldıgı ıcın,sonradan cok cıddı bır travma yasadı.Inanılmaz dereceden Esra ya duskun oldu,korkar oldu. Bırılerının onu tutarak sunnet ettırılmesını ıstemıyorum, olacaksa genel anestezı olmalı, dusunuyorum.. kararsızım..
persembe ucak biletimi aldim oglumu gorucem dort gun butun zamani onunla geciricem, cok heyecanliyim, cabucak gecse..cookk ozledim, yazik babasi cok uzgun gelemedi diye, cok heves etmistik..
CECIL hayirlisi olsun , insallah atlatirsiniz, ben kiyamam kesin 7 yasini bekliycem birde ikinciye gore ayarlicaz iste..o zmaana kadar teknoloci gelisir belki..
Güle güle git Nurdan, çok sevindim, az kaldı büyük buluşmaya.persembe ucak biletimi aldim oglumu gorucem dort gun butun zamani onunla geciricem, cok heyecanliyim, cabucak gecse..cookk ozledim, yazik babasi cok uzgun gelemedi diye, cok heves etmistik..
Secılım, derdım, lokal anestezı yapılırken, cocukları kımsenın tanımadıgı bır suru doktorun hemsırenın ya da anne babanın harıcınde bırılerının onu zorla tutmaya calısması.. bu da cocukta travmaya neden oluyor.. kalkmak ıstıyor, bır yakınını ıstıyor ama kımse musade etmıyor ona.. neredeyse 15 dakıka zorla tutulmaya calsııyor, halıyle bu da cocugun bellegınde cıddı bır travmaya neden oluyor.. ıstemıyorum.. dusundukce annesel ıcgudulerım hayır dıyor bana.. yoksa ben hepınızden once kararlıydım.. genel anestezıden de korkuyorum.. ama lokal seklı asla yaptırmam.. orası kesın. Kıyamam onun kendını guvensız bır ortamda bırakıldıgını hıssetmesıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?