2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Secılım, hakkınızda hayırlısı canım arkadasım,en guzel sekılde gecsın, gececektır de.. sen cocugunu tanıyorsun, bızden daha ıyı bılırsın halıyle.. bakma ben de kendı dusuncemı samımıyetımıze dayanarak aktardım.. umarım senı uzmemısımdır.

Hamarat hatunlara bir önerim var. Ben geçen hafta Oktay Ustanın bir kitabını aldım. Kitabın adı Oktay Usta ile Çay saati. Hamurişleri, pasta ve kekler, tartlar, salatalar ve ikramlıklar diye alt bölümleri var.
Şimdiye kadar elde hamur açmayı hiç denememiştim ama dün akşam bir börek yapayım dedim, vaar yaaa pastane börekleri benimkinin yanında gariban kalır. Üçlü örgü şeklinde (hani paskalya çöreği gibi) üç ayrı hamuru açıp birine acılı salçalı sos, diğerine zeytin ezmesi, üçüncüye de peynir koyuyorsun.her birini rulo yapıp, bu ruloları saç örgüsü gibi örüp fırına veriyorsun. Hayatta yapamam derdim, valla yaptım. Bir de pastane poğaçası denedim. Daha önce yaptıklarım soğuduktan sonra sertleşirdi ama bu üç gün durdu hala yumoş yumoş pamuk gibiydi. Macera kitabı okur gibi kitap her boşluğumda elimde. Şimdiye dek oktay ustanın hangi tarifini denediysem beni utandırmadı. (tam da reklam gibi oldu) Ama sizinle de paylaşayım istedim. Yeni şeyler deneyip başarılı oldukça çok hoşuma gidiyor.

Kitabın kağak resmini de ekliyorum.

[/url][/IMG]

Hamiş: Ben özdilekten 9,90 na aldım, kampanya var. Kitapçılarda 18 e satılıyor.

Son düzenleme:

ay aşkolsun canım üzmedin beni..olur mu hiç..farklı fikirler söylenecekki doğru kararlar verilsin..bazen çok yönlü düşünemeyebiliyor insan..opuyorumnanaktan

Ya sen ne gıcık bır kadınsın.. kendın dal gıbısın.. bıze onerdıklerıne bak.. rejımdekı kadına sunulacak sey mı bu.. bı de anlatmıss uzun uzun.. gıcccııkkk.. sinir.......

sevmıyorum senı Felma.. hoşlaşmıyorum senden ve bedenınden kaydirigubbakcemile3

hakkaten Belma..şurdan aç aç dolaşan ve de kalmış kilolarını vermek için orasını burasını yırtan ve de Oktay amcanın pasta böreklerine bayılan bi kadına yapılır mı bu be yaaaa..can evimden vurdun beni..bak ağlamış gibi yaparım ona göre...senağlama

belmacım bal agır gelıo mıdesıne bal kattıgım geceler mızır mızır uyumuo ondan vermıorum sımdılık canım..ya hamaratlıgınada hasta oldum
vaktım yok ece cok yoruo yemeklerı zor yapıorum yoksa neler yapıcamda

taze annene haksızlık etme bebeim ıyı kotu 1 sene baktı kendı ısteyerek bakması ayrı zorakı bakması ayrı . ıste annede olsa babaannede olsa kafaları kaldırmıo canları ıstedıgınde sevmek ıstıolar

bende sıskoyum buara 28 slım fıte gırene kadar sıskoyum..hatta emrah espri yapıo hazır sıskoyken bı bebek daha yerlestırelımmı dıesempatiksalakcinni

hiiii ay kıyamam ben sizee, canlarım benim.:teselli: Ah benim salak kafam:tomato: Kendim çok heyecanlandım, hoşuma gitti de ondan yazayım dedim, hani gün mün yaparsınız, değişik neler yapsam diye düşünüp durursunuz (benim gibi) size yardımcı olur diye didim. Hem bedenim de ööle manken gibi değil Efrim hanım, bi ara kaidemin resmini çeker yollarım için rahat etsin gülüm :dilcikar:

Hem belki bu gacı güzel mamalar yapıyor gidelim bizi de beslesin dersiniz, o bahaneyle kapımı çalarsınız belli mi olur naniknanik

belma sen bakma bu sısko kıskanc hatunlara yap ye yedır sefan olsun:))

ne beaa nee :)))

bende sıskoyum buara 28 slım fıte gırene kadar sıskoyum..hatta emrah espri yapıo hazır sıskoyken bı bebek daha yerlestırelımmı dıesempatiksalakcinni

ay ama ben daha senın hamıle kalmana hazır degılım Ferfinim.. lütfen beni aanlaa yaa :)) emrah a da soyle.. evrım benım hamıle kalmama hazır degıl daha de.. lüffeen :gitme:

Ya sana gelmeyen CİPSİ olsun.. vaktı zamanında bı hanımkız vardı hatırlarsın belkı.. o işte.. pasta falan yapıyordu hanı.. daha da hatırlayamazsan sülietini koyayım.. o da bizim gibi sülü-et zati..

markafonı den tusıye coraplar aldım twigy olayından.. su altı kaymazlardan, carıklardan.. bırde 4 tanesı 13 lıraymıs havlu corap ondan aldım.. kendıme de bı tane tozluk aldım.. mını kot etegımın altına gıycem de :))

Belmaaa,
senin yaptığın örgü börek mayalı mıydı?
Bayılırım mayalı poğaça ve her türlü ürüne.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama adet olacağım zaten kendime izin verdim.
Bu kitap sana yemek yemeyi tekrar hatırlayacak galiba...
Ellerine sağlıki afiyet olssun...

Son düzenleme:

mmmm sabah benimde içim gitti o tozluklara :)

Güle güle giyin.
Bi resimini koyarsın artık tozluk ve etekle yerimseniben

efrımımmm senın tozluklarını yırım ben..coraplarıda ıı yapmıssın gule gule gıyının ana ogul bebeim...sen bakma emraaha oda hazır deil konusuyo benım 2cocukla basaracagıma ınansa ıkna ederde kendıde emın deıl benden ve dengemden cunku arada asabılesebılıorum ona ve cocuga vede evı mok goturdugu zamanlar oldugunda 2 cocugun daha olsa napardın bilmem dio...:))

Son düzenleme:
Güle güle giyin.
Bi resimini koyarsın artık tozluk ve etekle yerimseniben

tamam hocam.. senı mı kıracagım.saolasın.

oyle mı dıyor?? bız karı koca oyle dıyoruz valla.. :)) halbu kı derdımız Kuzey den yana degıl, kendımızden yana.

çipsi fotolarla doner artık

döner dı mı?? ben de ınanıyorum bır gun donecegıne :)

Mayalı canım. Eve gidince kitaptan tam tarifini yazarım. Mutlaka denemelisin. Evet yemek yemeyi hatırlattığı doğru. Eşim 4 kilo almış (104 olmuş akannehir) ben daha tartılmadım

Tusi güle güle giysin. Ben senin minili tozluklu resmini istiyom bacım. Mümkünse sadece belden altını çek facebooka profil resmi yapacam. Millet güzel görsün. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…