ben geldim kötü bi hafta sonu geçirdik....
cuma akşamı eve gittim 18.15 gibi eşimde benden 5-10 dk. önce gitmiş genelde selin beni ve kenarları mosmor annem ağlamış yüzü gözüburnunun üstünde...... rabbim daha beterinden korusun ya tepsiye burnu yerine gözü gelseydi ne yapardık allahım korudu.....
sibelcim buyuk geçmis olsun ya. çok uzuldum( de ameliyat harici ustten alcı vs gibi bir tedavisi olamazmıymıs =? yani mutlaka baska bir dr a gostermelisin . buyuk duzgun bir hastane yokmu oralarda yada istanbula vs gelme sansınız yokmu ? belki daha kuçukken egri kaynamamsı için birseyler yapılabilir ne bileyim aparatlar vs vardır yuz e takılan burnu destekleyen ameliyat harici baska çozumler olmalı gibime geliyorsadece tahmin. yada internette dr siteleri var yazıp sorsan bu durumda neler yapılabilir tabi gormeden yorum zor ama fikir almıs olursun doktor sitesi com vs var aklıma ilk gelen. ama su an ordaki tek dr un yorumu ile zaten asla ameliyat falan yaptırmamalısın sende gerci buna karar vermissin ama zaman geçmeden baska birdr a gosterebilsen keske.
selam herkese canım kazandibi istedi burcuyla elif saolsun
şu markafoniyi merak ettim efrim ama üye değilim senin referansın ile üye olsam olarmı??
TUSİ ye maşalah her resimde ayrı bi tusi gibi çıkmış...
anasının oğlu ıste.. her fotoda ayrı enstantene :)
sibel canım çok geçmiş olsun şimdi okudum. çok üzüldüm ya gerçekten ne kadar metanetli dayanıklıymış maşşalah seline inşallah kendiliğinden düzelir ameliya falan gerek kalmaz.
nur sanada geçmiş olsun çaresizlik çok zor gerçekten
maşallah allah nazarlardan saklasın Tusi canavarını..canavar demek de haksızlık oluyor bu çocuğa..nası da masum nası da melek..ferforje arkasından bakan haline bayıldım..çok datluu
aldım evrimcim saol
sibelim çok geçmiş olsun, o minik burnu doğru kaynar inşallah kaynamasa da genç kız olunca yaptırır yeter ki rahat nefes alsın. nefes almasını zorlaştıracak bir durum yok ama değil mi?
o tusi yi yerim ben yerim. çok yakışıklı çok tatlı öpüyorum onun miss gibi nanaklarını
GÜLİZİM sagol bacım.. şuan için hiçbirşeyi yok ne yamuk kaynaması yada kaynamaması yada nefes sorunu olmaz dedi... oluşursa bile ki oluşacağı belli değil oda çok çok ileriki zamanlarda olurmuş oda net değil.... zaten nezleydik bu olay olmadan öncede burnumuz tıkalı akıyor bazen tıkanıyordu hala o devam ediyor 2-3 gündür burnundan ötürü ne sprey nede pompa kullanabilidki acıtmasın diye ama dr. yapabilirsiniz dedi hatta iliadin sprey verdi onu kullanıyoruz inşallah düzelir birkaç güne..
yıne de arkasını bırakma.. arastırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?