2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim buyuk geçmis olsun ya. çok uzuldum ( de ameliyat harici ustten alcı vs gibi bir tedavisi olamazmıymıs =? yani mutlaka baska bir dr a gostermelisin . buyuk duzgun bir hastane yokmu oralarda yada istanbula vs gelme sansınız yokmu ? belki daha kuçukken egri kaynamamsı için birseyler yapılabilir ne bileyim aparatlar vs vardır yuz e takılan burnu destekleyen ameliyat harici baska çozumler olmalı gibime geliyorsadece tahmin. yada internette dr siteleri var yazıp sorsan bu durumda neler yapılabilir tabi gormeden yorum zor ama fikir almıs olursun doktor sitesi com vs var aklıma ilk gelen. ama su an ordaki tek dr un yorumu ile zaten asla ameliyat falan yaptırmamalısın sende gerci buna karar vermissin ama zaman geçmeden baska birdr a gosterebilsen keske.

ESRAKO canım ameliyatı zaten çoğu dr. tavsiye etmiyor bi tanıdığımızın başına geldiği için biliyoruim onun epey kırıktı çocuğun burnu 18 yaşına gelmeden ameliyat yok demişlerdi gelişim döneminde olduğu için ama bak o alçı gibi birşeyi sormak aklıma gelmedi dr. da bu konu hakkında birşey demedi... burada malesef devlet hastanesi harici dr. yok... en yakın olarak eskişehirdeki özel hastanelere falan gidiyoruz zaten normal zamandada oraya gidiyoruz... bakalım eşim istanbulda bi tanıdık kbb dr. u var onu arayacak birazdan onunlada konuşacak... duruma göre artık hareket edicez ama yapılacak çok birşey olduğunu sanmıyorum ama bakalım artık..

selam herkese canım kazandibi istedi burcuyla elif saolsun
şu markafoniyi merak ettim efrim ama üye değilim senin referansın ile üye olsam olarmı??

valla katılıyorum.. bır de kız cocugu.. gercekten de haklısın.. her ım.kanını zorla Sıbel.. bu işin arkasını bırakma derım.. neler yapabılırsın hepsını ogrenmeye bak

ayyyyyyy ben o ktunu kırmızı gömleğini yerim yaaa
uzun saç çok yakımış evrim sakın kestirme kuzini saçını

maşallah allah nazarlardan saklasın Tusi canavarını..canavar demek de haksızlık oluyor bu çocuğa..nası da masum nası da melek..ferforje arkasından bakan haline bayıldım..çok datluu

sibel canım çok geçmiş olsun şimdi okudum. çok üzüldüm ya gerçekten ne kadar metanetli dayanıklıymış maşşalah seline inşallah kendiliğinden düzelir ameliya falan gerek kalmaz.
nur sanada geçmiş olsun çaresizlik çok zor gerçekten

anasının oğlu ıste.. her fotoda ayrı enstantene :)

yerim ikinizinde enstantenenizi :)))

sağol canım teşekkür ederim... inşallah canım hepimizin temennisi o....

sibelim çok geçmiş olsun, o minik burnu doğru kaynar inşallah kaynamasa da genç kız olunca yaptırır yeter ki rahat nefes alsın. nefes almasını zorlaştıracak bir durum yok ama değil mi?

o tusi yi yerim ben yerim. çok yakışıklı çok tatlı öpüyorum onun miss gibi nanaklarını

GÜLİZİM sagol bacım.. şuan için hiçbirşeyi yok ne yamuk kaynaması yada kaynamaması yada nefes sorunu olmaz dedi... oluşursa bile ki oluşacağı belli değil oda çok çok ileriki zamanlarda olurmuş oda net değil.... zaten nezleydik bu olay olmadan öncede burnumuz tıkalı akıyor bazen tıkanıyordu hala o devam ediyor 2-3 gündür burnundan ötürü ne sprey nede pompa kullanabilidki acıtmasın diye ama dr. yapabilirsiniz dedi hatta iliadin sprey verdi onu kullanıyoruz inşallah düzelir birkaç güne..

Sibel Seline çook geçmiş olsun.. İnşallah ne nefes almasında nede kaynamasında bi sorun çıkmaz. :Saruboceq:

Son düzenleme:
maşallah allah nazarlardan saklasın Tusi canavarını..canavar demek de haksızlık oluyor bu çocuğa..nası da masum nası da melek..ferforje arkasından bakan haline bayıldım..çok datluu

tesekkur ederız Cecıl teyzesı.. gercekten cok masum, cok sessız bır cocuktur.. gercekten bak.. gorsen şıp dıye düşer bayılırsın.. o kadar dıyeyım sana.

aldım evrimcim saol

rıca ederım arkadasım.

saolasın Cülüz teyzesı..

yıne de arkasını bırakma.. arastırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…