2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol arkadasım.. ya bacım, valla senın guzellıgın o.. sımartıyorsun.. daa neler :)))

6000 sayfayı aşmış topik. : Emeği geçen tüm annelere teşekkürler...
Bu sayfaları kaydetmek lazım, ne olur ne olmaz. Hatıra sonuçta...

vışşş alkışlıyorum seni.ama talihsizliğe üzüldüm cidden
yok artık.iyi yapmışsınız.torunsever kesildiler.
burcu bakıyorum da aynı şeyleriş yiyor.ekstra ceviz,üzüm,hurma yer.çorba yemez işte.
biz de dün kazandibi aldık özsütten.neva bayıldı.avuş içi kadar porsiyonlar zaten yedi benimkini.nben de salihinkini.o da baklava yedi.böyle bir aileyiz işte.ben de yaparım kazan dibi ama zahmetli oluyor.
doktorumuz kanthliline bile gerek duymadı.boşuna canını yakmayalım.gayet sağlıklı görünüyor dedi.benim de çok hızlıdır metabolizmam.bana mı çekti ki.sanırım kaşık maması,mama,aptamil daha kalorili ama neva yemez onları.
neva da öyle iki kere uyumazsa terör estirir.uyursa geç uyur.ne yapalım kader:)
yoğurtlu patates ben de deneyeceğim.sonuçta yoğurtlu kabak ve semizotu yiyor onu da yer herhalde.ama sütlü pateüates demnemedim.yav bunun topiğ yok mu? orada paylaşsak.birimizin aklına gelmeyen öbürünün gelebilir.kuymak ben de deneyeyim.organik mısır unumuz var evde GDOsuz.
ben de kuymak deneyeceğim.kilo almamasını da geçtim.yazılanlar beni rahatlattı.sonuçta 10 küsür az bir kilo değil.farklı şeyler denemeliyim bol bol.evde olsam çok zamanım olurdu
elif uzun zamandır kilo almamasına götürdüğün doktor ne diyor. anlattığın kadarı ile sağlıklı da besleniyor nevacık.
sorun yok didiburanın en ünlü çocuk doktoruna götürdüm
ben çorbanın soğunu yapıyorum.yazın güzel oluyor
tuvalet konusunda aynen senin yaptıklarını yapıyorum.tamamen diğer yazdıklarına da katılıyorum.sen de biliyorsun anal dönem,saplanma,freud falan.ben tuvaletteyken gelip sırıtır:) neva da.babasıyla birlik olup beni rahatsız ederler.

tozlık ne ola ki? ben bir anlasam,bilsem belki ben de şımartırım.cahilliğimi mazur görünüz efem

E yuhhh artık yaaa.. Bu nasıl bişeydir..
bende sıskoyum buara 28 slım fıte gırene kadar sıskoyum..hatta emrah espri yapıo hazır sıskoyken bı bebek daha yerlestırelımmı dıesempatiksalakcinni

Pervin bende şimdiden eşimi 2.çocuk için hazırlamaya çalışıorum ama adamda tık yok
bi formül istiyorum :sinifsinif:

pöff yanlış yere bastım daha alıntı yapacaktım.. neyse devam ederim burdan...

nur çok geçmiş olsun evriminkindede bundada mesajınızı okurken ben nefes alamadım yani allah bidaha göstermesin..

belki boyu uzuyodur yani kilo alıyodur ama boyu uzadığından boyuna gidiyodur ??

tozlık ne ola ki? ben bir anlasam,bilsem belki ben de şımartırım.cahilliğimi mazur görünüz efem

botun ustune gıyılıo orgu corabın ayaksız halı:) evrım cok kro anlatımdı dımı sımdı sen ayaksız corapmı gıycen mını etegın altına:)) lıselım

yaw taytın ustune gıyılen ayak bılegı bolumunde duran bı zımbırtı.. uzun kalın yun corabın, bilekten ayaksız kısmını düşün.. ha yıne olmadı dersen bı foto koyayım. mazur kim bu arada?

belma su grup super olmus elıne saglık toplu çetaklinialirimsmile

ne ceti.. ne gurubu.. naman nallahım.. nırde bunlar??

ahdım var bi zayıflayayım tayt giyeceğim..üstüne gömlek felan..o zaman alırım ben de bi dene tozluk..

esranın yahosu sünnetmi olmuşş... oy çok geçmiş olsunn daha alıntılarım bitmedi ama görünce yazayım dedim belki gelişmelere rastlarım ileriki sayfalarda..

ben geldim kötü bi hafta sonu geçirdik....

cuma akşamı eve gittim 18.15 gibi eşimde benden 5-10 dk. önce gitmiş genelde selin beni kapıda karşılardı ben zile basınca ama o akşam karşılamadı... direkt mutfağa baktım yok oturma odasına gitim babasının kucağında duruyor sevmek için kucağıma alayım dedim burnunun üstü yara olmuş kanamış açık bi yara var ve kenarları mosmor annem ağlamış yüzü gözü kıpkırmızı olmuş dedim noldu annem başladı daha çok ağlamaya düşmüş... ben tabi şok oldum o manzarayı görünce bende başladım ağlamaya... mutfak dolabında duran fırın tepsilerini çıkartıp oymuyor selin içlerine oturuyor falan yine onları çıkartıp oynuyormuş annemde bulaşık makinesini boşaltıyormuş birden selin halıya takılmış ve fırın tepsisinin sivri yerine yani kenarına burnunu vurmuş ağlamış falan bu olay 5,5 gibi falan olmuş işte ben 45 dk. sonra eve geldim hemen acile gittik devlet hastanesinin acili zaten tek bi dr. oluyor baktı birşey yok gibi ama yinede röntgen çekelim dedi birşey olurmu zararı varmı röntgenin dedim herşeyin olduğu gibi bununda bi zararı var dedi uçacaktım o an dr. un üstüne... neyse röntgen odasına girdik babaannesiyle babası girdiler ben giremedim bile çok kötü ağladı eşim kucağında tuttu selini yan şekilde burnunun filmini çektiler 5 dtk. içinde çıktı dr. baktı burnunda bizde gördük zaten burun kemiğinde çok küçük bi kırık var mercimek tanesinden küçük çok az dedi ben buna birşey yapamam kbb ye gösterin acildede bu pratisyen hekimden başka dr. yok... ben tabi ağlamaktan helak oldum kırık deyince.... eve geldik eskişehire dr. için randevu almaya çalıştık cumatesi günü için hiçbir hastaneye bulamadık en son çare artık buradaki kbb ye bugün için randevu bulduk götürdük yeni bi bayan dr. gelmiş buradaki dr. ları pek beğenmiyorum ama mecbur kaldık.. filme baktı dedi daha çok küçük 15. aylık bana kalırsa gerek yok ama yinede kararı size bırakıyorum eğer burnunun yamuk olmasını istemiyorsanız genel anesteziyle uyutup ameliyat yapalım dedi..... dedim yok daha çok küçük selin yapamam ona buna kıyamam... eksiki artısı ne yani ne olur bu ameliyatı olmasa tek sorun burunun kemiğinin yamuk kaynamasımı olacak. evet dedi dedim tamam yamuk kalsın daha çok küçük biraz büyüsün genç kız olsun ozaman yaptırırız dedim ok. dedi dr. nasıl isterseniz. zaten o yamukluk hemen ortaya çıkmaz dedi zaman alır dedi.. peki dedim nefes almasında yada ne bilim başka bi sorun olurmu dedim ileriye doğru çıkabilir dedi... böyle işte kötü bi hafta sonu geçirdik..... bunca olana karşı metanetli yavrum çok fazla ağlamadı acı eşiği cidden maşallah çok yüksek.... biz gözleine altına falan morluklar gelir diyorduk ama şükür öyle olmadı morluk sadece çarptığı yerdeydi 2 gündür azaldı artık geçti denecek kadar sadece kabuğu kaldı burnunun üstünde...... rabbim daha beterinden korusun ya tepsiye burnu yerine gözü gelseydi ne yapardık allahım korudu.....

Sibelcim geçmiş olsun..görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek..pekii yamuk olmama durumu varmıymış?..başka bi dr.un da fikrini alsanız..

inanamıyorum sinirle okuyorum yazdıklarını guliz nasıl insanlar bunlar yahuuu kimsenin evinde yapmayacaım birsey kimseyede evimde yaptırmam gerekirse alenen terslerim yuh artık ya hele senin kuçuk bebegin var oralara ellerini surecek

6000 sayfayı aşmış topik. : Emeği geçen tüm annelere teşekkürler...
Bu sayfaları kaydetmek lazım, ne olur ne olmaz. Hatıra sonuçta...

ya evet ben bir sayfada daha çok mesaj aldıgımdan ayarlarım bu sekil 1500 u devirmis bulunmaktayız.

SEÇİLİM bilmiyorum inşallah olmama durumu vardır ama kemiğin kaynama durumuna bağlı herşey kendi kendine kaynayacağı için şekli kendisi alacak ortaya ne gibi bi durum çıkacak bilmiyoruz zaten şuan için hemen olmazmış sanırım büyüdükçe burun yapısı geliştikçe ortaya çıkacak.... ne yapalım rabbim beterinden korusun tek sıkıntımız bu olsun herşeyin çaresi var artık rabbim dermansız dert vermesin.....

neyden nasıl sakınacagımızı sasırdık resmen.. yanı ne dıyım bılemedım.. cok sevımsız, yıne de ınsan beterını dusunuyor, sukredıyor.. anlık olan bır sey.. akvaryuma da koyamayacagımıza gore..

cok cok gecmıs olsun Sıbelım.. umarım yanlıs teshıstır.. ve daha cok kucuk.. daha herseylerı cok taze.. umarım kendı kendını onarır bunu da.

EVRİMİM sağol canım cidden öyle nelerin başımıza ne olarak döneceği belli değil kırk yıl düşünsem tepsiyle burnu kıracağı aklıma gelmezdi... yinede evet buna bile şükrediyoruz ya gözüne gelseyi ne yapardik diye rabbim korusun hepsini... yanlış teşhis değil keşke olsaydı canım acildeki dr. baktı kırık dedi kbb ye götürdük sabah oda kırık dedi filmdede bariz belli zaten ama yapacak birşey yok..allahtan küçük bi kırık boydan boya olsaydı zaten yüzü gözü daha çok şişip mosmor olurdu.. biz gözlerine falan vurur morluğu diyorduk ama allahtan çabuk geçmeye başladı sedce burun bölgesi morardı şişti kabu bağladı ama küçük oldukları için çok çabuk iyileşiyorlar morluktan falan geçmek üzere...

amin canım..allah korumuş yine de..belki hiçbişeye gerek kalmaz..temennim o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…